Diana 80
Profile
NameDiana
Forum NickDiana 80
RegisteredSat 13/Aug/2011 2:43pm
Comments by Diana
1Personal Loan Tipu - Thu 18/Jul/2013 10:06pm
ehzan-sheikh marzuki tu mmg kaki kencing..ko click kat nama aku.aku ada buka topik pasal dia dulu..JANGAN KENA TIPU DENGAN SHEIKH MARZUKI AKA MARK 8
2Penipu Sheikh Marzuki A.K.A Mark 8 - Wed 13/Mar/2013 9:33am
pada yang dah dapat duit refund smula..ok lah..tapi ramai lagi yang dia tak refund lagi...kawan saya pun, dia tak pulang duit lagi... JANJI NK BANK IN...NANTI SONYAP JER..HABUK PUN TARAK
3Pinjaman Peribadi Hong Leong Bank 1k - 50k - Fresh, Ccriss, CTOS, High Commitment Gerenti Lulus! - Tue 12/Mar/2013 3:50pm
saya tel pun, tak berjawab lh..
4Pinjaman Peribadi Hong Leong Bank 1k - 50k - Fresh, Ccriss, CTOS, High Commitment Gerenti Lulus! - Tue 12/Mar/2013 12:05pm
ada upfront tak???
5Penipu Sheikh Marzuki A.K.A Mark 8 - Tue 12/Mar/2013 10:05am
arenis-yang lagi menyedihkan tu, yg penipu ni,,owg islam....
6Penipu Sheikh Marzuki A.K.A Mark 8 - Tue 12/Mar/2013 9:17am
ada gambar dia..bg email.nanti sy htr..
7Penipu Sheikh Marzuki A.K.A Mark 8 - Mon 11/Mar/2013 2:59pm
hahaha...tp bukan smua org penang cam tu....ssetengah aje yg mcm mamat ni...
8Penipu Sheikh Marzuki A.K.A Mark 8 - Mon 11/Mar/2013 2:16pm
wcome Cic12
9Penipu di Mudah.My - Thu 24/Jan/2013 7:44pm
Sal ma- saya ada semua detail tentang Sheikh Marzuki...awak tengok semua komen saya...dah ramai yang kena tipu dengan mamat ini..
10Ingin Buat Pinjaman? 10k? 20k. Atau 50k? Document Tak Lengkap, Xbekerja, Surirumah, Saya Boleh Selesaikan Insyaallah. - Tue 22/Jan/2013 3:34pm
kaki mas-saya tak cakap awak menipu.....saya cume bertanya kerna ada kemusykilan..so awak dah bagi penjelasan..so terpulang pada warga majalahg.com untuk membuat penilaian..itu aje...
11Ingin Buat Pinjaman? 10k? 20k. Atau 50k? Document Tak Lengkap, Xbekerja, Surirumah, Saya Boleh Selesaikan Insyaallah. - Tue 22/Jan/2013 3:03pm
kaki mas- setahu saya lah...aeon tak pernah lak bagi approval amaun tinggi tingi ni...even saya gaji 4k pun dapat 7k aje dari aeon.komitmen pun cuma asb loan aje... lagi satu...ikut komen awk..awk cakap isnin nak submit.means ( 21 Jan 2013 kan) so awk komen pada 22 Jan 2013 bagitau loan dah lulus.setahu saya aeon paling cepat proses pun 3-5 hari bekerja?????? macammana tu ya??boleh beri penjelasan?? saya tak tuduh awk menipu.. cuma saya tak nak warga majalah.com kena tipu lagi.. ada yang bagi upfront ke untuk aroppa ni??tengok iklan..tak ada upfront..
12Pinjaman Peribadi Dari Oversea Bank dan Uob Bank untuk Yang Blacklist, Clear dan Ada Masalah CCRIS dan untuk yang Nak Tutup Blacklist - Wed 31/Oct/2012 2:45pm
winnie11-saya dah cakap dr awal...tapi korang yg percaya kat mamat ini..sesiapa yang dah terkena..nak maklumat boleh hubungi saya ya....
13Pinjaman Peribadi Dari Oversea Bank dan Uob Bank untuk Yang Blacklist, Clear dan Ada Masalah CCRIS dan untuk yang Nak Tutup Blacklist - Sat 13/Oct/2012 9:30pm
hurm.....dah sonyap wall ni...dah tak ada sebarang update ke??? memang untuk yang nama bermasalah.memang susah nak lulus....itu lah hakikat nya...........
14Ada Sesiapa Yang Kenal Dengan Fahmi Amree? - Wed 26/Sep/2012 3:47pm
ramai sangat penipu dalam majalah.com
15Pinjaman Peribadi Dari Oversea Bank dan Uob Bank untuk Yang Blacklist, Clear dan Ada Masalah CCRIS dan untuk yang Nak Tutup Blacklist - Wed 26/Sep/2012 3:43pm
WINNIE 11-bukan senang untuk blacklist atau ccris nak lulus.sedangkan mereka yang nama clear pun sekarang ni bank susah nak luluskan.apatah lagi yang bermasalah..( nama ada masalah dan ada pulak masalah tiada dokumen lengkap-yang macam ini lagilah payah nak lulus)
16Sesiapa Terkena - Pinjaman Dengan Sheikh Marzuki - Fri 21/Sep/2012 2:02pm
Rumput-saya bukan agen loan...kawan saya pernah buat dengan mark8/marzuki ini..sampai sekarang tak ada berita......
17Sesiapa Terkena - Pinjaman Dengan Sheikh Marzuki - Thu 20/Sep/2012 8:45pm
mark8/sheikh marzuki-kalau kau tak bersalah buat apa kau nak melenting lenting!buat apa nak deactive fb ko? macam ni lah....kau settlekan kes customer kau tu..Contoh Ariff, winnie, dron....kalau diorang punya lulus.aku akan buka thread baru kat mc ni.aku mintak maaf sebab buruk buruk kan kau...ok ?????
18Sesiapa Terkena - Pinjaman Dengan Sheikh Marzuki - Tue 18/Sep/2012 3:31pm
penipu ini, dah deactive facebook dia...takut kita komen kat fb dia.sesiapa nak maklumat tentang sial ni!!!.boleh email saya.saya ada detail sial ini!!!!! penipu!!!!!!!!!!banyak orang dah kena dengan dia.....
19Sesiapa Terkena - Pinjaman Dengan Sheikh Marzuki - Tue 18/Sep/2012 3:24pm
sesiapa yang da kena dengan dia..boleh lah report polis.maklumat semua saya dah bagi.ada di atas.tak boleh biarkan mamat ni.dah ramai kena ni!!!!!!!
20Perkhidmatan Menyediakan Dokumen Untuk Apply Loan - Fri 27/Jul/2012 3:09pm
erm..ni sama mcm didie jer...( tak pastilah yer) hati2 lah warga majalah.com bile bab upront ni.... no tel pun tk ada,,,stakat bhubung mlalui email..bahaya lah...
21Perhatian Info Penting - Mencari Wan Naziha, Panglima Cyber dan Sekutunya  - Wed 21/Mar/2012 4:55pm
AGP656 area tapah.....bulan 2 2012...ni latest saman dia....
22Lagi Penyamun Dalam Majalah.com Ni - Sun 26/Feb/2012 1:35pm
agak2 nyer...dia guna ic org lain...sbb tu bank in akaun lain
23Kepada Mereka yg Tertipu Oleh Zain 15 @ Shahrani - Fri 24/Feb/2012 2:23pm
saya nak bg advise lah... cth;lau agen Ali mintak upfrnt...then Ali email ic nama nya Ali..TETAPI bank in kat akaun ABU..COnfrim penipu..Means dia guna ic org lain... mcm penipu din 144...guna ic org lain nama din...tp bnk in pd org lain.... Saya pnah contct penipu din 144 ni...then sy tanya nape ic lain..bank in nama lain..dia kata yg bank in..banker punya akaun..sy ckp dgn dia...sy bank in kat akaun nama din..then u transfer lh pd banker u....dia bg mcm2 alasan..last sy ckp...memang sah dia seorang penipu!!!!!!!!!!!
24Minta Pendapat Berkenaan Bank Fraud (Loan Bank) - Sun 19/Feb/2012 11:56pm
Noora 5-so how kes u ni?dh settle ke noora?
25Badan Bertindak Menuntut Wang Upfront Dikembalikan (Wan Naziha Binti Mohd Zaki) - Tue 14/Feb/2012 7:24pm
dah senyap jer....thread ni...hurm..apa pun..aku rasa rahim shah ke wan naziha ke?mereka berdua samo jer..PENIPU!!!!!!!
26Minta Pendapat Berkenaan Bank Fraud (Loan Bank) - Fri 10/Feb/2012 7:23pm
noora 5, nak tanya..berapa lama tempoh pas u dah dapat duit loan...officer itu sms inform suruh bayar semula duit tu??
27Pinjaman Peribadi dan Peniaga - Wed 8/Feb/2012 2:44pm
sudah ada yang lulus ke??jika yang dah lulus..tolong bagi komen.saya pun berminat jika agen ni boleh bantu....huhu
28Badan Bertindak Menuntut Wang Upfront Dikembalikan (Wan Naziha Binti Mohd Zaki) - Wed 1/Feb/2012 1:39pm
hr ni 1 feb ni...so apa ending cte ni?/tk sbr nk tahu ni.....
29Beli Kerata Tanpa Slip Gaji - Mon 30/Jan/2012 10:59pm
zurin4-dah dpt ke duit awk ?? dr sumber yg sy dapat...dia PNH bgtau rakan sy ( yg hampir2 nk jd mangsa helmi gak).dia kerja di Proton Edar Skudai yang berhadapan dgn shell skudai.....Dia pernah ajak kawan sy jumpe di situ..dia kata dia kerje di situ..... 07-5547070 ( TP TK PASTI 100% LAH) and dia duduk di Ulu tiram...( TK PASTI GAK LAH) ( dia pnah bgtau rakan sy cmtu lah....) Harap2...info ni blh membantu mangsa2 PENIPUAN HELMI. SY tk pasti samada maklumat ini tepat or tk yer...tq
30Badan Bertindak Menuntut Wang Upfront Dikembalikan (Wan Naziha Binti Mohd Zaki) - Wed 18/Jan/2012 3:13pm
korang cube tengok semula...#72-74 wan naziha komen 10.02 pm 16 Jan 2012... papabest pulak komen 10.18pm 16 Jan 2012... erm...selang beberapa minit jer kan...mcm dah janji jer wan naziha n papabest...online waktu yang sama....beza beberapa minit jer... Conpius aku!!!..... sINce wan naziha dah ajak korang jumper,..saper mangsa wan naziha ni....semua set time n place...korang dapatkan duit korang
31Badan Bertindak Menuntut Wang Upfront Dikembalikan (Wan Naziha Binti Mohd Zaki) - Fri 13/Jan/2012 10:38am
erm..74500?amaun yg sgt2 besar tu.....stuju dgn hasrul 7.....
32Badan Bertindak Menuntut Wang Upfront Dikembalikan (Wan Naziha Binti Mohd Zaki) - Thu 12/Jan/2012 10:44pm
TAHniah tok Panglima Cyber..Cara awk ni memang bagus....i Like..... Wan Naziha- saya tak tuduh awk menipu....ni just opinion jer....Puan kena ingat...client2 ni diorg deal dgn Puan shaja....diaorang tk kenal pun orang banker ke?orangtengah ke?orang buat doc ke?Bila diorang mintak refund..puan pulak agak lama myepikan diri.( bila sy tgk iklan puan yang tentang offer loan ni)..so mereka post komen di majalah.... Mereka smua ni....orang susah...sbb tulah mereka nak buat pinjaman...tapi last2 puan pun bg alasan mcm ejen lain jugak... Puan tetap bersalah dalam hal.even puan ada detail yang puan bank in ke akaun pihak lain..kerana client ni smua deal dgn Puan sahaja..sy rasa puan tak perlu nak marah2...boleh settle cara baik...sy tgk kes Puan ni dah lama juga..Diorang ni bukan nak malukan pUan..Just nak duit diorang....dh lama sangat.. My Opinion..Once Puan dah pulang duit mereka..Mintak custmr smua update kat majalah..so nama puan bersih smula...so win win....
33Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Thu 12/Jan/2012 9:58pm
BAHA71-awk mangsa en Helmi gak ke?/
34Memerlukan Personal Loan - Wed 11/Jan/2012 1:57am
Ibuskot-Saya tak pernah cuba dengan dia tapi saya tengok iklan dia di carigold.com..ramai customer dia yang dah lulus komen kat thread dia...Setahu saya memang tiada upfornt lah.. Awak nak try MBF pun ok gak....Interest Rendah..... Anyway GOODLUCK ya...
35Ingin Buat Pinjaman Segera. Untuk Situasi Macam Saya Ni Bagaimana? - Mon 2/Jan/2012 4:37pm
cube email pada ejenloan84@yahoo.com...mungkin dia boleh bantu
36Memerlukan Personal Loan - Mon 2/Jan/2012 4:28pm
saya dapat email ni dari cg n majalah...cuba awak email pada dia ejenloan84@yahoo.com...kemungkinan dia boleh tolong awak.dan dia tak ada minta upfront dulu..Semoga berjaya....Jangan sesekali bayar UPFRONT dulu!!!!
37Memberi Pinjaman Segera (Cash) & Offer Khidmat Flight Ticket, Saman dan Hotel. - Fri 18/Nov/2011 2:38pm
Muhammad 52 : awk ada bgtau ...awk caj 1700 per kes...?? apa kata awk ikhlas je lah tolong warga MC yg dh kena tipu..atleast awk ada pic dia...email lah kat kami...diorang smua ni memang dah susah...mana nak cengkau duit 1.7k tu......saya hampir2 kena tipu dengan sharul....ada kawan saya bagitau ..Shahrul ni duduk JB....tapi tak tahu lah...betul or tak??
38Pinjaman Peribadi utk Swasta & Kerajaan Melalui Bank-Bank Tempatan. - Tue 8/Nov/2011 7:26pm
kalau kerja baru 3 bulan tp panel bank rakyat..gaji 2.7....tetap.....and ada blacklist ..boleh ke?
39Jangan Berurusan Dengan Ahli Forum Bernama Adie19 dan Muhd Khairul (Yui) - Tue 25/Oct/2011 6:20pm
sy pun hampir2 kena tpu dgn dia..dia offer p.loan dengan public bnk..kata blh bwk jumpew boss dia skali..nasib baik tk kena...mintak uprnt 5k.giler ar..Adie19...taubat2 lah oii.................
40Beli Kerata Tanpa Slip Gaji - Fri 21/Oct/2011 7:32pm
Mctok82and Zurin...korg pi report je..
41Beli Kerata Tanpa Slip Gaji - Sun 16/Oct/2011 8:23pm
sy dpt info...helmi ni duduk kat skudai......jb
42Beli Kerata Tanpa Slip Gaji - Sat 15/Oct/2011 1:26pm
mctok82---awk pun mangsa penipuan Helmi gak ke??aduhai...nape lah ...ramai sgt penipu kat mjlh.com....
43Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Sat 15/Oct/2011 12:26pm
Zurin 4-setakat info yg sy dpt .....en Helmi duduk di Skudai, Johor Bahru.Tapi tak pasti lah samada benar atau tak?? En Helmi, lain kali kalau awk rasa tak boleh bantu...awk jangan lah bagi harapan palsu kat diorang..orang kat majalah ni smua orang yang susah,,,,..Better en helmi refund money ASAP.......
44Pinjaman Perniagaan dan Peribadi - Wed 12/Oct/2011 3:02pm
Senyap jer..Tuan Tanah........ Defender-dah dapat ke surat mahkamah sperti yang di katakan oleh Wan Naziha??
45Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Wed 12/Oct/2011 2:58pm
Zurin 4- erm.....awk mintak lah duit awk tu.itu hak awk..and kepada Helmi 23, just refund the money....
46Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Mon 10/Oct/2011 5:31pm
Zurin4- ye ke??erm nampaknya...memang Helmi ni kaki klentong....sy tgk ramai gak yg kena tipu ni...Helmi kalau awk jujur..pulang kn lah duit diorang....cian diorang ni...
47Pinjaman Perniagaan dan Peribadi - Mon 19/Sep/2011 12:23pm
WAN NAZIHA-SAYA MEMANG TAK PERNAH DEAL DENGAN AWK....AWK TAHU LAH..MULUT ORANG KAN...WHY NOT U POST KAT SINI....NAMA CUSTOMER U YANG DAH APPROVE??MAYBE BARU DIORANG NI PUN BOLEH BERHENTI DARI FITNAH U...INI JUST ADVISE....TAPI TERPULANG PADA U LAH...
48Pinjaman Perniagaan dan Peribadi - Mon 19/Sep/2011 12:16pm
DEFENDER-AWK DAH BAYAR UPFRONT KE PADA WAN NAZIHA??
49Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Sat 20/Aug/2011 12:09am
thanks pada mereka yang bg komen..Semoga penipu penipu ni di laknat ALLAH..dunia ko lepas..akhirat......u have to responsible! ramai sangat setan2 kat majalah ni.
50Beli Kereta Tanpa Slip Gji - Sat 20/Aug/2011 12:06am
Anda semua bhati2 ya...refer ke post ni untuk mengetahui lebih lanjut..Jgn byr any upfront ya. http://www.majalah.com/?classified:siapa-yang-pernah-berurusan-berkaitan-dokumen-loan-kereta-dengan-tuan-helmi-0127352369-ata:76P123QBNW#16