Dayana 28
Profile
NameDayana
Forum NickDayana 28
RegisteredWed 4/Jul/2012 7:57am
Topics by Dayana
1'Kursus Perniagaan Percetakan (3) - Wed 23/Jan/2013 1:28pm
2Kursus Perniagaan Percetakan (2) - Fri 14/Dec/2012 2:56pm
Comments by Dayana
1Misi Menjutawankan Akaun 1 KWSP Anda - Mon 8/Oct/2012 6:30pm
sebelum ni saya melabur dengan public mutual, ada untung sikit, tahun lepas ada agen dari alliance ni promote unit trust juga, so sy try juga company alliance ni, hasil dah ada walaupun br setahun , bak kata orang kita cuba dua kapal, mana satu yang berlabuh dulu. public mutual ada, alliance pun ada, tp stakat ni untung atau rugi tgk agen yg uruskan, stakat ni agen saya alliance saja yang follow up kat saya, banyak tunjuk macam mana market nak pegi atau turun, P.mutual kene refer sendiri kat web, agen xtau p mana, tapi x kisah sebab dah tau urus sendiri. agen alliance bagitau, switching adalah benda penting, sebab bila market turun kita kene switch fund yang slow, stakat ni alliance bagi free, P.mutual RM25 setiap kali switch. x kisah la company mana2, janji klu layak melabur guna KWSP tu, buat je, sapa yg nak bagi 20-30% setahun.
2Forex Money Management USD10 Boleh Jadi USD1juta Dalam Masa 200 Hari - Wed 4/Jul/2012 8:14am
tq bomohpulutfx, walaupun table ni nampak bodo je, tp semalaman dok kaji table,memang bole jadi klu disiplin, :)
!