D bunga
Profile
NameD'bunga
Forum NickD bunga
CompanyD'bunga Anggun
RegisteredWed 25/Jan/2012 9:04am
Topics by D'bunga
1Promosi Printing Tshirt dan Lain-Lain (4) - Fri 21/Feb/2014 9:36am
2Berminat Mencari Kedai Dobi (8) - Fri 25/Jan/2013 8:53am
3Promosi Durian Crepe (3) - Fri 21/Dec/2012 12:36pm
4Tapak Untuk Burger Bakar (19) - Wed 8/Aug/2012 2:56pm
5Tempahan Kek Chocolate Super Moist dan Lain2 (1) - Fri 11/May/2012 10:29am
6Menerima Tempahan Apam Polkadot - Wed 25/Jan/2012 9:19am
Comments by D'bunga
1Perhatian Peniaga Bazaar Ramadhan - Mon 14/Apr/2014 12:28pm
polka.dream24@gmail.com 0123969596
2Tempahan Kek Chocolate Super Moist dan Lain2 - Thu 10/Apr/2014 12:43pm
topic closed
3Weekend Bazaar @ Shah Alam - Thu 6/Mar/2014 6:55pm
polka.dream24@gmail.com
4Agent T-Shirt Branded - Thu 6/Mar/2014 12:21pm
email polka.dream24@gmail.com
5Pemborong T-Shirt Kosong/Plain Roundneck 100% Cotton Serendah Dari RM6.50 - Wed 5/Mar/2014 5:40pm
tumpang iklan tshirt kosong round net serendah rm 4.80. made in bangladesh.. bhai .dan seangkatan dengan nye 140gsm till 200gsm call me 0123969596 email polka.dream24@gmail.com
6Second Hand Camera Lens Canon Untuk Dijual! - Wed 5/Mar/2014 5:35pm
tumpang iklan juga camera canon 1000d full set rm 950 nego call me or whatapp 012 3969596
7Kamera Digital Canon Untuk Dijual - Wed 26/Feb/2014 1:28pm
camera DSLR 1000d full set nak letgo RM 950 nego sampai letgo 0123969596 whatapps 0162898421 call/sms
8Menjual dan Membekalkan Pelbagai Produk Tshirt Kosong, Sweatshirt dan Hoodie Jenama Gildan - Fri 21/Feb/2014 12:14pm
emailkan catalog polka.dream24@gmail.com
9Pembekal Tshirt Kosong Foursquare - Fri 21/Feb/2014 9:52am
pembekal baju kosong min qtty tiada 140 gsm 160 gsm 180 gsm boleh hubungi saya tuk tempahan harga dijamin terendah 012-3969596 whatapps 016-2898421
10Mencari Kerja Dari 7am Hingga 2pm Area Shah Alam, Sijangkang - Thu 9/Jan/2014 9:24am
menjaga stall burger kat bangsar kalo berminat 0162898421
11Tanah RM68k Sedang Membangun - Puncak Alam - Tue 12/Nov/2013 6:08pm
tanah ni pertanian ataupun komersial
12Halal Street - The19 USJ City Mall, Subang Jaya - Tue 12/Nov/2013 6:06pm
harga 40 boleh pulang modal ke tuk setiap satu barang je?
13Kedai Serbaneka di Dlm Kolej Untuk Diambil Alih - Tue 13/Aug/2013 9:25am
serbanika ni jual barang mcm mana? kat kolej mana? sewa berapa?
14Freezer Untuk Dijual! - Thu 30/May/2013 8:47am
if masih ada tolong email picture polka.dream24@gmail.com
15Agen Biskut Raya Diperlukan Segera Keuntungan Tinggi - Mon 27/May/2013 6:43pm
saya ade homemade biskut coklat chip almond dengan biskut coklat oat. buatan tangan bukan machine pengedar dialu alukan boleh dapatkan tester jika berminat pengedar minimum 30 balang. boleh buat penjenamaan semula jika mahu. 0123969596 polka.dream24@gmail.com
16Mencari Rumah Sewa - Thu 18/Apr/2013 5:35pm
saya ada symphony condo sewa rm 1200 ada pool ade gym ade cover paking 2+1 + utility berminat leh call 0123969596
17Mencari Vendor Untuk Berniaga (Booth) di Sunway University Untuk 4 Hari - Thu 18/Apr/2013 1:00pm
saya berminat.. nak jual aic blended.. tp nak kene ade plug point email: polka.dream24@gmail.com 0123969596
18Tanah Murah di Selangor - Tue 9/Apr/2013 3:01pm
saya minat umah sewa 3pintu..call or email me polka.dream24@gmail.com 0123969596
19Expo dan Karnival: Cadangan - Pendaftaran Organiser - Thu 4/Apr/2013 1:20pm
setuju
20Karnival Sihat dan Hebat Bersama Koperasi Dbkl - Tue 2/Apr/2013 8:57am
sapa berminat nak share? saya nak jual ice blended sahaja tapak besar sanagt polka.dream24@gmail.com
21Tapak Niaga di Titiwangsa 6 & 7 April 2013 - Tue 2/Apr/2013 8:53am
email me tapak dan juga activiti polka.dream24@gmail.com 0123969596
22Tapak Uptown Untuk Dikongsi - Mon 1/Apr/2013 6:20pm
sapa ada tapak dan berminat nak share tapak dengan saya. saya nak jual ice blended original korea. call/ whatapps saya 0123969596
23Ruangan Kedai Untuk di Sewa (RM600.00) - Sat 30/Mar/2013 1:33pm
kawasan dekat dengan apa ye. saya nak bukak jual ice blended agak2 tempat sesuai tak
24Shoplot untuk Disewa di Shah Alam - Sebelah MSU College - Sat 30/Mar/2013 1:26pm
saya berminat nak bukak kiosk ice blended.sapa berminat nak share boleh hubungi saya 012 3969596
25Saya Beritahu Cara Senang Menang Nombor 4d (Magnum, Sports Toto, Damacai, Singapore Pools) - Mon 25/Mar/2013 6:30pm
cuba sapa2 yang penah menang dengan cara admin ni komen sikit. hehe
26Tapak Kedai Handphone di Alam Sentral Untuk Disewa - Sat 23/Mar/2013 3:32pm
sewa berapa
27Tapak Jualan di UIA Gombak - Sat 23/Mar/2013 3:27pm
saya berminat...email layout polka.dream24@gmail.com
28Tapak Uptown - Thu 21/Mar/2013 1:30pm
berminat email saya polka.dream24@gmail.com
29Festival 5 Hari Terbesar Didunia. Tempahan Booth Dibuka Sekarang! - Tue 19/Mar/2013 10:21am
sewa tapak berapa bagi layout polka.dream24@gmail.com
30Tapak Jalan T.A.R - Tue 19/Mar/2013 9:39am
polka.dream24@gmail.com jual minuman
31Peniaga2 Bergerakevent Carnival Expo Ambil Perhatian - Mon 18/Mar/2013 12:29pm
betul2 bayak jek event tapi pengunjung hampeh dah terkena jugak mcm ni
32Karnival Himpunan Jutaan Belia 2012 Putrajya (23-27 May 2012) - Fri 15/Mar/2013 2:47pm
email layout dengan detail polka.dream24@gmail.com
33Sewaan Booth Untuk 2.5 Juta Belia di Putra Jaya Dibuka - Mon 11/Mar/2013 3:43pm
tolong hantar detail kepada saya ye polka.dream24@gmail.com
34(Tempahan Kitchen Kabinet/Stall Burger/Interior Design) Jom Support Bisnes Melayu! - Fri 1/Mar/2013 12:10pm
nak buat kiosk tuk kedai macam bar counter. kalo ade contoh tolong email beserta quotation
35Printing And Signboard Service - Fri 22/Feb/2013 1:40pm
banner satu kaki berapa? flyer + royalty card 10000 keping berapa. and charge art work berpa? email me polka.dream24@gmail.com
36Macam Mana Nak Terminate ASB? - Wed 20/Feb/2013 1:11pm
huhu rugi.. tengok kat awak punya agrement la. setiap bnk tak sama macam cimb die akan ambik 7% daripada total loan yg tinggal bagi yang terminate before 3 tahun selepas 3 tahun die ambik 1% ape pun kene tengok balik agreement
37Camera Canon Eos 550d Untuk Dijual - Fri 8/Feb/2013 10:48am
saya nak jual gak canon 1000d. rm 900 nego sapa nak leh contact condition baik2 sahaja hp 0123969596
38Jv Projek Restoran Nasi Ayam/Pasar Konsep Baru - Thu 7/Feb/2013 1:48pm
sya berminat.. dekat mana ye kawasanye itu?
39Berminat Perniagaan F&B - Thu 7/Feb/2013 9:31am
kalau nak business burger bakar kat situ mau tak?
40Business Card Super Promotion (RM10) - Mon 4/Feb/2013 12:49pm
nak buat card.. boleh tak buat macam royalty card tu.. dapat tak dengan harga yang macam ni??
41Mesin Pembuat Ais Cube. - Thu 31/Jan/2013 9:43pm
tolong email kan saya,minat yangcapasiti kecil sahaja.. polka.dream24@gmail.com 0123969596
42Borong Powder Iceblend 1ookg ke Atas, 1kg RM12.50 - Thu 31/Jan/2013 5:32pm
brand ape ni?
43Peluang Perniagaan Ice Blog - Sun 27/Jan/2013 3:39pm
nak quotation send to polka.dream24@gmail.com
44Berminat Mencari Kedai Dobi - Fri 25/Jan/2013 4:09pm
tu pasal..huhu untung belom tahu lagi samapi bayak tu. cam ne nak untung kalo dah bagi orang mcm tu hadoii laa. agak2 la encik kalo nak potong leher orang pun.. sapa nak jual dobi sila hubungi saya ye
45Ada Menjual Soft Ais Krim Mesin & Terima Tempahan Ais Krim untuk Majlis Keramaian - Fri 25/Jan/2013 9:16am
hai owner send email kat saya berserta harga n gambar polka.dream24@gmail.com
46Mencari Kereta Myvi Ezi Auto - Wed 16/Jan/2013 12:24pm
saya ada kete myvi ezi auto reg 2008 harga jual 35k lady car. minat boleh tengok but loan kene urus sendiri la 0123969596
47Kerjaya di Syarikat Penerbangan Terbaharu! - Wed 16/Jan/2013 9:39am
polka.dream24@gmail.com hubungi saya tq
48Pinjaman Peribadi/Personal Loan CIMB Islamik - Fri 11/Jan/2013 12:58pm
semuanya asik gomen jek yng swasta bile tah nak dapat. stress betul
49Promosi Durian Crepe - Fri 11/Jan/2013 12:56pm
promosi crepe call me untuk detail berbagai2 jenis crepe boleh ddapati
50Promosi Durian Crepe - Fri 21/Dec/2012 8:30pm
tengok tempat..tapi dalam rm 10 sahaja.. kalo sekitar lembah kilang tengok tempat leh konsider free jek