Che Maziah
Profile
Forum NickChe Maziah
CompanyIngin Berkongsi Kedai Area Penang
RegisteredThu 5/Aug/2010 11:11pm
Topics by Che Maziah
1Pakar Dalam Agen Hartanah (1) - Thu 14/Jun/2012 1:59pm
2Ingin Membeli Rumah? Saya Agen Rumah Area Penang (13) - Tue 16/Nov/2010 2:46pm
3Seminar 'Rahsia Pelajar Juara' (2) - Fri 22/Oct/2010 4:36pm
4Gunalah Tunetalk Simkad. (1) - Thu 7/Oct/2010 4:50pm
Comments by Che Maziah
1Gunalah Tunetalk Simkad. - Sun 9/Jun/2013 8:34pm
Sila layari http://metafizik769.blogspot.com
2Seminar ^Rahsia Pelajar Juara^ - Sun 9/Jun/2013 8:31pm
Assalam semua. Bagi yang berminat untuk mempelajari bidang hartanah, saya ada buat personal coaching. Layari http://seminaragenhartanah.blogspot.com atau hubungi saya di talian 019-2297769
3Ingin Membeli Rumah? Saya Agen Rumah Area Penang - Sun 9/Jun/2013 8:28pm
Assalam semua. Sekiranya ingin menjual/membeli hartanah sila hubungi saya di talian 019-2297769 atau layari website saya www.almaziahproperties.com ..terima kasih
4Paper Bags Jenama Sendiri Pada Harga Murah. - Tue 25/Sep/2012 3:22pm
Emailkan kepada sy juga chemaziah@gmail.com
5Keluarkan Produk Minuman Coklat & Kopi Pra-campuran 3 In 1 Sendiri - Wed 27/Jun/2012 10:29pm
tolong email kat sy detail... chemaziah@gmail.com ..tq
6Minta Pendapat Pada Yang Berpengalaman Dalam Bisnes. - Fri 15/Jun/2012 4:22pm
Pergilah seminar kenali diri anda dahulu supaya bisnes yang dibuat tidak rugi. Anda pernah tengoh org meniaga ada yg maju & ada yg rugi kan? Pastikan anda adalah org yg maju ke hadapan dgn bisnes yg anda buat. Seminar yg saya maksudkan adalah "Metafizik Sains Penomboran" oleh Sifu Siddiq. Saya sendiri sudah menghabiskan wang ringgit ke bisnes yg tidak sesuai dgn sy. Sekarang saya lebih yakin akan diri sendiri untuk buat bisnes yg mudah utk berjaya, InsyaAllah. Cubalah pergi & anda pasti dapat hasilnya. Allah sentiasa bersama org yg benar.
7Ingin Menumpang Produk Asam Jajan di Kedai-Kedai Sekitar Utara. - Thu 14/Jun/2012 1:45pm
Saudara letak kat kedai Ustaz Shahul Hameed, Halalan Toyyiba Gelugor.. Dia org amik. Tq
8 - Wed 13/Jun/2012 11:35pm
saya berminat...sila email ke chemaziah@gmail.com
9Perniagaan Baru: Berniaga Teddy Bear/Soft Toys Borong: Perniagaan yang Jarang Orang Tahu - Fri 23/Mar/2012 10:23pm
email saya detail harga borong boleh? chemaziah@gmail.com
10Pakej Borong Private ke Guangzhou Hanya 2-5 org Shj - Tue 6/Mar/2012 9:30pm
chemaziah@gmail.com
11Bisnes Pakar Motivasi - Tue 14/Feb/2012 9:11pm
email saya chemaziah@gmail.com
12Nak Buat Loan Rumah Tapi Blacklist. Sapa Bole Tolong Bagi Panduan? - Tue 14/Feb/2012 8:41pm
Salam, walaupun nama awak xada dalam surat perjanjian jual beli..awak masih boleh keluarkan epf akaun dua.. bezanya epf encik terus bayar ke bank. apa2 awak tanya lawyer,dia org tau mcmana nak buat... 0196241699
13Step2rich! yg Boleh Dipercayai dan Terbukti! Hanya Modal RM25 Jew. Hah! RM25 Jew? Biar Betol? Baca! - Tue 14/Feb/2012 4:01pm
chemaziah@gmail.com
14Ejen Pembelian Rumah yg Cepat - Pulau Pinang - Sun 9/Oct/2011 11:26pm
As'kum....saya pun ingin tahu jugak...emailkan sy chemaziah@gmail.com
15Ingin Mencari Kerja Sambilan Area Penang - Thu 6/Oct/2011 10:08pm
As'kum...ingin meniaga perfumes untuk students usm, hubungi saya 0124465183 murah jer rm10 sebotol & tahan 8jam perfumes tu....saya bg consignment dulu k
16Mencari Pemborong & Pembekal Product IKS (Satar) - Sat 17/Sep/2011 9:49pm
sila sms ke 0124465183..tq
17Double Storey House (Corner) for Sale - Bayan Lepas P. Pinang - Sat 17/Sep/2011 9:22pm
As'kum... rumah ni under tunas muda punya project? pls call me 0124465183
18Sesiapa Berminat Beli Perfume Berjenama Dubai Made Secara Retail/Borong - Sat 10/Sep/2011 7:09pm
minta send katalog... chemaziah@gmail.com ...tq
19Cara Jadi Ejen Hartanah Berdaftar - Fri 1/Apr/2011 2:52pm
salam....join under company dulu..dari situ kita akan tahu selok belok bidang hartanah...insyaAllah....0124465183
20Lawatan Bizness Borong ke Hongkong - Guangzhou China - Sun 2/Jan/2011 11:12pm
salam......saya ingin tahu lebih detail.....jika saya carikan 10 org utk trip ni saya dpt tiket free ka? chemaziah_hamid@yahoo.com
21Muslim Travel Departure - Jom Jom Jom! - Sun 26/Dec/2010 8:25pm
nak tahu detail ke Bali 21-24 April.....kalau saya cari 10 org dpt komisyen kan....chemaziah_hamid@yahoo.com
22Pakej 6hari 5malam Truly Asia Chinese New Year Special (Langkawi, Penang, Ipoh, Kuala Lumpur & Malacca)! - Sun 26/Dec/2010 8:22pm
salam...kat Melaka airport dah boelh guna ker?? kalau penang ke melaka berapa? utk 2org, 30hb Disember nie....chemaziah_hamid@yahoo.com
23Sewa Helikopter - Sun 26/Dec/2010 8:19pm
salam......hantarkan package katv saya......tq...chemaziah_hamid@yahoo.com
24Mencari Pakej Melancong ke Korea Sekitar Julai 2011 Dengan Harga Murah - Sun 26/Dec/2010 8:17pm
salam.... saya pun nak tahub gak berapa harga keseluruhan utk ke korea.......2 org dewasa 1 budak age 10thn......chemaziah_hamid@yahoo.com
25Pelaburan Terhad. Pulangan Terjamin dan Selamat (Mini Market) - Fri 3/Dec/2010 12:08am
salam....kat area mana buka mini market ni
26Mencari Jawatan Kosong As Electrical Engineer - Thu 2/Dec/2010 1:52pm
Mempunyai diploma/sijil di dalam bidang mekanikal/automotif dan berpengalaman membuat kerja-kerja pemasangan dan pembaikian alatan mekanikal dan elektrikal seperti pam air, motor elektrik, kerja-kerja paip dsbnya. Mahir menggunakan komputer dan mempunyai lesen kelas D di utamakan. Berminat sila emailkan resume ke sirtech96@gmail.com Lokasi di Melaka, Taman Merdeka Jaya, Batu Berendam ....awak try email kat org ni...
27Beli Baju Tidur Secara Borong - Wed 1/Dec/2010 9:12pm
salam......mana harganya encik......chemaziah_hamid@yahoo.com
28Sape Boleh Tolong Saya Dalam Bisnes - Fri 26/Nov/2010 9:28pm
awak kenali potensi diri awak dulu.......jgn buat biz yg mungkin boleh sesakkan awk kemudian.....atau kata lain struggle....utk mengetahuinya hubungi saya 0124465183 Maziah
29Jualan Kotak Kosong Detox Foot Patch (Jun Gong) - Sun 21/Nov/2010 4:21pm
naqk tengok kotak contah dulu boeh.....boleh letak nama kita sekali kat sintu ker? chemaziah_hamid@yahoo.com
30Import Quran Read Pen Pelbagai Model Dengan Harga Murah - Sun 21/Nov/2010 1:20pm
nak tanya, ada sesiapa tahu portable dvd? saya nak dlm 10pcs utk buat jual....chemaziah_hamid@yahoo.com
31Seluar Legging Busha Kanak-Kanak Belian Secara Borong. - Sun 21/Nov/2010 1:12pm
hantar katalog kat saya...chemaziah_hamid@yahoo.com
32Terbaru di Pasaran. Bustfree Bra. Untung 50%! - Sun 21/Nov/2010 1:07pm
email me katalog pls...chemaziah_hamid@yahoo.com
33Sahabat Majalah. Sila Baca Dahulu (Mangsa Penipuan Unstobebal) - Sat 20/Nov/2010 8:14pm
saya pun baru ni ada dpt kertas kat dlm newspaper metro....kata bayar hutang dapat duit...saya saja kol nak tahu pasal biz ni......mula tu dia kata modal diperlukan rm3500 utk join..pastu dia kata dlm masa sebulan duit dpt balik..lepas habis dia explain kat saya,saya tanya,ini biz apa..dia tunjukkan saya satu fail dia..dia tak mension pun nama biz tu..nasib baik saya tahu dan nampak logo upt...d tu..dia org licik
34Peluang Menjadi Rakan Niaga Kedai Dobi - Sat 20/Nov/2010 8:03pm
SAYA INGIN TAHU LEBIH LANJUT TENTANG KEDAI DOBI NI....chemaziah_hamid@yahoo.com
35Nak Cari Tapak Tuk Jualan 2nd Hand Pakaian - Sat 20/Nov/2010 8:01pm
sedekah aja kat wisma yatim atau kat badan2 yg memerlukan atau kat kulim ada persatuan akan amik dan jual...duit dpt dia org akan tlg ibu tunggal....0124465183 Maziah
36Pengedar Diperlukan (Energy Saver) - Sat 20/Nov/2010 7:53pm
saya nak jd pengedar jugak...chemaziah_hamid@yahoo.com
37Syaaza D^Best Importer Mencari Pengedar - Sat 20/Nov/2010 7:48pm
emailkan saya sauna....chemaziah_hamid@yahoo.com
38Mencari Agen Travel utk Dijual - Sat 20/Nov/2010 7:20pm
salam encik shahrizad...saya ingin tahu modal permulaan membuka travel agensi dan bagaimana caranya...chemaziah_hamid@yahoo.com
39Biznes Dari Rumah (Forex) - Sat 20/Nov/2010 7:12pm
saya nak belajar dari awak bolehh....chemaziah_hamid@yahoo.com
40Ingin Membeli Rumah? Saya Agen Rumah Area Penang - Sat 20/Nov/2010 12:06am
hi putera sulong....u ada rumah nak jualkan ker? penang area mana? saya tlg carikan buyer utk awak..atau encik nak beli rumah? jika nak beli rumah saya carikan utk encik..komisyen akan kita bincangkan k...kol saya 0124465183 Maziah
41Pinjaman Peribadi Eksklusif: Swasta/Kerajaan. Blacklist Ctos/Ccris/Muflis Layak Mohon! - Fri 19/Nov/2010 10:36pm
chemaziah_hamid@yahoo.com
42Dew Detox Foot Patch - Fri 19/Nov/2010 10:32pm
saya nak tahu tentang dew foot patch ni,....email saya chemaziah_hamid@yahoo.com
43Biz Handphone Baru! Kolaborasi Bersama TM. - Fri 19/Nov/2010 12:33pm
email saya juga...chemaziah_hamid@yahoo.com
44Blouse Baru Cantik RM 16 untuk di Borong - Wed 17/Nov/2010 8:58pm
email katalog...chemaziah_hamid@yahoo.com
45Penjimat Elektrik Termurah Percayalah - Wed 17/Nov/2010 8:04pm
chemaziah_hamid@yahoo.com
46Pen Membaca Al-Quran - Tue 16/Nov/2010 8:38pm
salam......e mailkan saya juga...chemaziah_hamid@yahoo.com
47Saya Pembekal Barang-Barang Import! - Tue 16/Nov/2010 8:36pm
emailkan sy.....chemaziah_hamid@yahoo.com
48Peluang Perniagaan Barangan Elektronik Seperti Handphone, Laptop & Camera Pada Harga Pengedar - Tue 16/Nov/2010 8:33pm
salam....emailkan sy juga...chemaziah_hamid@yahoo.com
49Mencari Pembeli Emas dan yg Serius Membuat Pelaburan - Tue 16/Nov/2010 8:27pm
blog awak xbleh buka laa...chemaziah_hamid@yahoo.com
50Promosi Borong Sandal Roxy RM8 - Tue 16/Nov/2010 8:08pm
emailkan sy katalog...chemaziah_hamid@yahoo.com