Budak Jalanan
Profile
Forum NickBudak Jalanan
RegisteredMon 13/Aug/2012 3:54pm
Topics by Budak Jalanan
1Mencari 2 Orang Praktikal Student (2) - Wed 23/Jan/2013 12:41pm
Comments by Budak Jalanan
1Mencari Tempat Praktikal Area Kuching & Selangor - Fri 15/Mar/2013 11:29am
emailkan kepada kama[at]damini.com.my
2Mencari Tempat Praktikal (IT) Area Selangor, Cyberjaya, Putrajaya - Fri 15/Mar/2013 11:26am
emailkan kepada saya di kama[at]damini.com.my
3Mencari Tempat Untuk Menjalani Praktikal - Fri 15/Mar/2013 11:24am
check email
4Mencari Tempat Praktikal IT - Fri 15/Mar/2013 11:23am
check email
5Mencari Tempat Praktikal utk Diploma Sains Komputer Area KL, Selangor - Wed 23/Jan/2013 12:34pm
jika berminat, syarikat tempat saya bekerja memerlukan 2 orang practical student dalam bidang sains computer. boleh emailkan ke kama[at]damini.com.my atau layari http://www.damini.com.my. elaun disediakan. terima kasih
6Berhati-Hati Dengan Loan - Tue 28/Aug/2012 4:24pm
kalau ada orang dalam, apa pun leh jadi.. dari tak lepas buat LOAN terus lepas.. tak caya gi la semak mana2 yang dah kasi IC tu kat BNM.. mana tau kot2 ada LOAN baru... jangan mudah2 kasi salinan IC kat orang lain kecuali di PALANGKAN terlebih dahulu..
7Mencari dan Memerlukan Funder Bagi Projek Pembangunan Portal E-Dagang (Pengkomersilan Produk-Produk Keluaran OKU) - Tue 28/Aug/2012 4:12pm
kenapa kos projek tu mahal sangat? rasanya untuk develop e-commerce tak memerlukan kos yang tinggi sebab saya sendiri adalah developer untuk e-commerce dan juga sistem2 yang berkaitan dengan web. kalau hanya untuk e-commerce dengan harga RM800k++ tidak termasuk kos hardware memang terlampau mahal..
8Beberapa Tanah untuk Dijual/Dilepaskan - Langkawi - Tue 28/Aug/2012 10:23am
kira berapa harga tanah tu? leh email kat saya tak? amiro1981[at]gmail.com thanks
9Mencari Kerja Admin Area Shah Alam - Mon 13/Aug/2012 3:55pm
macam mana lak awak leh stress jadi programmer? saya dah 10 tahun dalam bidang ni.. ok je.. gaji pun mahal.. buat per bazirkan masa selama bertahun2 nak dapat ijazah pastu kerja jadi kerani.. baik lepas SPM terus je jadi kerani.. buat malu budak2 U yang ambik IT je..