Borong Vietnam
Profile
Forum NickBorong Vietnam
CompanyDagi Amg Group
URLrahsiaborong.blogspot.com
RegisteredMon 18/Apr/2011 3:40pm
Comments by Borong Vietnam
1Jual Borong Produk Vietnam Kain Pasang, Baju Kurung Manik, Telekung, Baju Polo & Banyak Lagi! - Wed 9/Nov/2011 10:09am
Seminar belajar Borong Produk dari Vietnam sendiri tanpa orang tengah. 13 November 2011 Hari Ahad Sekseyn 7, Shah Alam. 2petang - 5 petang Untuk pertanyaan dan mendaftar, sila email : borong.vietnam@gmail.com terima kasih.
2Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Wed 2/Nov/2011 7:02pm
Seminar terbaru adalah pada 13 november 2011. ahad di shah alam. sila ke blog tertera untuk mendaftar secara mudah. 24 jam pendaftaran diterima!
3(Vietnam) Buit Duit Terus Borong Dari Vietnam Tanpa Orang Tengah, Telekung, Baju Kurung, Kain Cotton, Beg Kulit Dll. Hanya RM65 (Seminar - Shah Alam) - Tue 1/Nov/2011 4:22pm
PERHATIAN Untuk ZON TENGAH Sesi selanjutnya adalah pada 13 NOVEMBER 2011. Sila daftar di blog kami www.rahsiaborong.blogspot.com
4Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Tue 1/Nov/2011 4:19pm
SALAM SESI SETERUSNYA DI ZON TENGAH 13 NOVEMBER 2011 - AHAD YURAN RM60 / Seorang ( Harga promosi sehingga November sahaja ) MAKLUMAT LANJUT SILA Email : borong.vietnam@gmail.com SMS : 019.222.0795 www.rahsiaborong.blogspot.com "Belajar cara betul, buat sendiri lebih baik!" TERIMA KASIH !
5Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Fri 21/Oct/2011 3:18pm
Terima kasih tuan farid dll yang sudi hubungi kami. Yuran promosi RM60 sah sehingga november sahaja.Lepas tu akan kembali kepada harga Biasa. Jadi daftar cepat sebelum terlambat. Sesi terdekat adalah pada 23 Oktober 2011. Dah penuh 35 orang dan 30 Oktober 2011 masih terbuka. Di Shah Alam untuk zon tengah.. Untuk zON Utara, Selatan dan Pantai Timur akan buat dalam bulan November pula InsyaaLLAH
6Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Thu 6/Oct/2011 10:24am
Terima kasih. Yuran akan diturunkan kepada RM50 sahaja atas permintaan ramai. Teirma kasih atas sokongan dan pendapat kalian. untuk mendaftar sila rujuk di http://rahsiaborong.blogspot.com
7Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Sun 2/Oct/2011 4:26pm
Anda semua telah didaftarkan. 88 mendaftar dari seluruh negara setakat hari ini. Sila rujuk blog kami : rahsiaborong.blogspot.com Yuran berpatutan dengan Ilmu yang bakal disampaikan! Jangan Malu kalau Mahu.. Thank
8Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Sun 2/Oct/2011 4:22pm
Salam Update Terkini! Ahad 2 Oktober 88 pendaftaran Diterima. ZON TENGAH - 2 sesi dah hampir penuh. ZON SELATAN - 1 Sesi hampir penuh ZON UTARA - 1 Sesi hampir penuh ZON SARAWAK - 1 Sesi hampir penuh ZON SABAH - 1 Sesi Hampir Penuh Terhad utk 25 orang 1 SESI sahaja! 1 Sesi Bengkel ini 2 Jam sahaja! daftar segera di : rahsiaborong.blogspot.com Yuran hanya RM80 seorang. Pendedahan Rahsia Bisnes Borong Vietnam termasuk Nota, Minuman dan Sijil Penyertaan. PERCUMA - Kedai Online Sendiri - Sesi rundingan susulan percuma Jangan TERLEPAS....Kalau terlepas RUGI...
9Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Sun 2/Oct/2011 4:17pm
Yuran sebanyak RM80 seorang dikenakan. InsyaAllah sgt berbaloi utk anda dapatkan Ilmu bagaimana nak borong sendiri, dari mana dan cara-caranya. Setakat hari ini 2 Oktober 2011. Ahad 88 orang telah membuat Pendaftaran. Sila rujuk web blog kami . Terima kasih
10Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Thu 29/Sep/2011 6:13pm
tuan rejab : nnt kami hubungi tuan.atau jemput dtg ke seminar utk berborak.kalau taknak join seminar pun boleh jumpa di sana. minggu ni bigboss busy sgt. rozerin : thanks atas komen anda. Kami ikhlas membantu dalam program ilmu bagi membantu usahawan dan bakal usahawan. Takda yang rugi dalam menuntut ilmu ni....terima kasih atas sokongan dari tuan.
11Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Tue 27/Sep/2011 7:07pm
Mohd Rejab : kos air freight serendah USD 1.50/kg. tuan boleh jumpa saya kalau nak contact. Deal direct , tak perlu melalui kami. Izxs : ada 2 tempat takda dalam senarai tu. insyaAllah kalau takmau mai seminar kami. Tunggu buku tulisan saya keluar di pasaran kalau takda halangan. Onesistem : Yes! Seronok dengar komen tuan yang budiman, tiada paksaan utk sertai program ilmu mcm ni. Kalau rasa dah selesa dgn apa yang tuan/puan buat sekarang.go ahead je...teruskan perniagaan tuan. Dan kami rasa iklan dan program ilmu yg kami buat tak menggangu langsung pengaliran wang tunai tuan kan ? hehe...tak perlu lah komen komen yg negatif tu. tuan/puan, utk lebih privasi sila email kami : borong.vietnam@gmail.com tak perlu borak di sini. takut nnt ada yang salah tafsir tujuan kami. wassalam
12Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Tue 27/Sep/2011 3:08pm
salam Tungguuu.......cool daftar je dulu http://rahsiaborong.blogspot.com terima kasih yang sudi mendaftar harini. Sporting belaka nak belajar....insyaAllah mudah mudahan semua berjalan dgn baik.amin
13Tanah Pertanian untuk Disewa: 10ekar (Lojing, Kelantan) - Mon 26/Sep/2011 1:28pm
Tanah kat mana ni ? Kat Pulau Eksflensess ke ? Tak bagitau pun..
14Mencari Pembekal Biji Kopi (Kering)/Serbuk Kopi Asli/Serbuk Kopi Campur - Mersing - Mon 26/Sep/2011 1:17pm
Salam tuan! Borong sendiri produk kopi dari vietnam. rahsiaborong.blogspot.com
15Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Sun 25/Sep/2011 10:45am
Salam hormat. Terima kasih tuan Mohamad dan Hazarudin, pendaftaran anda telah dikemaskini di rahsiaborong.blogspot.com Pendaftaran hampir 20 orang dari seluruh negara termasuk Singapore. Teruskan mendaftar di sini atau email : borong.vietnam@gmail.com Atau terus daftar online di rahsiaborong.blogspot.com Thanks! Selamat berhujung minggu
16Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan! - Sat 24/Sep/2011 3:02pm
terima kasih kepada yang dah email terus ke : borong.vietnam@gmail.com Kepada yang lain, anda tak perlu tinggalkan email di sini untuk privasi anda juga. Sila terus ke link di bawah utk mendaftar. Cepat,mudah. http://rahsiaborong.blogspot.com/p/daftar-seminar.html