Biz 8
Profile
NameBiz
Forum NickBiz 8
RegisteredMon 4/Jun/2012 11:10am
Topics by Biz
1Memerlukan Quotation Tablet Acer 600 Unit (8) - Thu 23/Jan/2014 2:55pm
2Bantuan: Macam Mana Prosedur Letak Expired Date Dekat Makanan (4) - Mon 11/Nov/2013 1:05pm
3Minta Pendapat: Business Sewa Bas (5) - Wed 23/Jan/2013 1:40pm
4Papan Kenyataan Lampu LED Bergerak (6) - Wed 7/Nov/2012 10:06am
5Perkhidmatan Sewa Bas (4) - Wed 26/Sep/2012 12:53pm
6Ada Cadangan? Plan Servis Sewa Kereta di UIA. Student UIA Harap Dapat Tolong. (2) - Thu 23/Aug/2012 9:17am
Comments by Biz
1Bagaimana nak Mulakan Bisnes Dlm Bidang Construction - Fri 24/Jan/2014 11:51am
pada pendapat saya lah...slow2 dulu dgn projek kecil2....tak untung banyak pon xpe...yg kecil tu lah jadi experience anda..
2Memerlukan Quotation Tablet Acer 600 Unit - Fri 24/Jan/2014 11:49am
takde ke nak bagi quotation???
3Sapa nak Kerja Gaji RM3k - RM4k Bulan Depan - Tue 14/Jan/2014 3:57pm
Tahu tak menindas orang sebegini atau skim menutip wang mcm ni adalah haram? Apa beza sumber haram seperti hasil rompakan dan rasuah?
4Offer Murah Advertise Iklan Anda di Billboard! - Thu 15/Nov/2012 8:18pm
Kalau sapa2 nak buat biz pengiklanan tp dlm bentuk digital signagw boleh emel sy giantserikembangan@gmail.com
5Signboard, Signage, Banner, Bunting Etc dgn Harga Terendah! - Thu 15/Nov/2012 8:15pm
Sy ada produk digital signage...berminat boleh emel giantserikembangan@gmail.com
6Perkhidmatan Design dan Produk di Kuantan Pahang - Thu 15/Nov/2012 8:12pm
Kami ada produk digital signage...berminat emel ke giantserikembangan@gmail.com
7Tempah Papan Iklan Dengan Harga Rendah! - Thu 15/Nov/2012 8:08pm
Berminat dgn digital signage boleh cari sy giantserikembangan@gmail.com
8Papan Kenyataan Lampu LED Bergerak - Thu 15/Nov/2012 12:38pm
Tinggal satu stok terakhir... 28.2" x 7.7" x 5.5" 2 line boleh 1 line pon boleh... Stok ini terakhir sebelum kami revised harga...lepas stok ni harga baru..thanks...
9Ada Sesape Penah Deal dgn Persatuān Keselamatan Pengguna (PKPKL) Setel Hutang Ahlong @ Pinjaman Berlesen? - Wed 7/Nov/2012 8:39pm
Aku muflis...tahniah la berjaya hdp dgb tenang...lain kali jgn mudah tertipu lg ya n sensitif dgn bencana2 xdiduga sepeti pinjaman abg long... kpd semua...ingat..jauhi ah long jauhi MLM jauhi dadah pk logik dan behemah..kenape bangsa yg maju tu bnyk yg xambil pinjaman along, tak join MLM dan sush nk jumpe kaum tu hisap dadah... En muflis ni free jugak ye dlm sush boleh kerap on9...hehe gurau je...
10Harta Dibeku. - Sun 30/Sep/2012 1:36pm
Bwk msk kubur kot
11Perkhidmatan Sewa Bas - Wed 26/Sep/2012 1:28pm
Ke majlis perkahwinan pon boleh
12Bagaimana Dengan Perniagaan Anda di Sepanjang Bulan Ramadhan 2012 Lalu? - Sat 1/Sep/2012 11:15pm
sy tak meninaga...tp saya tak suke betul tengok orang asing bersaing dengan bangsa sy sendiri...jual murtabak...laku pulak tu...die je yg jual murtabak kat situ..mcm mane peniaga melayu lain x terpk meniaga murtabak di bazar ukay perdana..
13Business Partner di Cari Klang Valley - Fri 15/Jun/2012 5:31pm
saya minat jadik marketing kalau barang tu kite kene jual sendiri kpd government, klinik dll...misalnye barang sprt mesin angka giliran.... senipelangi@gmail.com
14Minta Pendapat Pada Yang Berpengalaman Dalam Bisnes. - Fri 15/Jun/2012 5:28pm
saya pon teringin nak bukak biz...biz petshop...sy keje dgn supplier supplement binatang..sy yakin boleh jalan...sbb sy kenal ramai pemilik petshop dan klinik....
15Pinjaman Koperasi Petronesa (Koperasi Petronas) - Sat 9/Jun/2012 10:32pm
??sy dulu praktikal di koperasi petronas...dipnggil kopetro...ni koperasi ape pulak ni?
!