Bdengz
Profile
Forum NickBdengz
RegisteredMon 26/Nov/2012 7:37pm
Comments by Bdengz
1Mencari Kerja Part Time Area Nilai, Bangi dan Kajang Pada Sabtu dan Ahad - Tue 11/Jun/2013 12:23pm
boleh hubungi saya atau email di zbdengz@gmail.com / 0147202126
2Kerja Sambilan Jaga Bazaar Ramadhan - Thu 6/Jun/2013 3:53pm
bazaar ramadhan dekat mana?? emailkn detail zbdengz@gmail.com
3Borong Bedak Arab Serendah RM10 - RM15 - Sun 5/May/2013 12:03pm
Tumpang Iklan Mulakan perniagaan internet anda secara mudah dan percuma.. Anda hanya perlukan akaun bank kami akan uruskan selebihnya!!! daftar dan mulakan perniagaan dengan PERCUMA!! Kalau tak de produk?? Jangan risau terdapat jugak tawaran affiliate dengan mempromosikan produk orang yang mendpat komisyen yang tinggi!! daftar sekarang di: http://refer.jomniaga.com/x/zulbdengz/
4Jom Bina Networking - Sun 6/Jan/2013 3:40pm
sapa nak wat side income?? tp kene ade modal rm100-rm300.. lg tinggi modal lg tnggi pndapatan korg tiap2 buln.. korg akn dpt balik lebih dr modal korg dlm mse 1bulan.. seterusnye korg akn dpt side income tiap2 buln.. ni serius beb.. tkde main2.. kerja sng, korg tlg klik iklan je.. kalau nak promosi lg bnyk korg dpt.. untuk menaje/promosi korg kene amik pakej rm300.. ni potensi income korg akn dpt untuk klik iklan sje: pakej potensi income rm100 = rm300 rm150 = rm450 rm200 = rm550 rm250 = rm700 rm300 = rm900 (dapat komisyen 40% kalo menaje) kalo korg bermint/ade sbrg soalan leh hubingi aku.. ataupun kalo korg nk register terus leh klik kat link di bawah.. jgn risau sy da try dan sy boleh beri tnjuk ajar secare percume.. http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760 sebarang soalan boleh email di: zbdengz@gmail.com ataupun msj/whtsapp/call: 0147202126
5Part Time - Sat 5/Jan/2013 6:41pm
ade keje senang just tolong klik iklan je modal tak seberapa.. modal aka dapat balik dalam masa sebulan je.. nk menaja link pun bole tknk pun tkpe.. klik iklan bawah ni untuk maklumat lanjut: http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760 boleh juga email sy untuk maklumat lanjut di: zbdengz@gmail.com
6Mencari Kerja Part Time Area KL - Kampung Baru, Area KLCC - Sat 5/Jan/2013 10:53am
salam.. saya ada satu biz online kalau berminat.. tp kene ada modal dalam RM100-RM300.. kerja senang je cuma tolong klik iklan sahaja.. anda akan dapat balik modal anda dalam masa sebulan.. berikut adalah potensi pendapatan yang boleh dapat mengikut pakej: pakej: potensi pendapatan RM100 RM300 RM150 RM450 RM200 RM550 RM250 RM700 RM300 RM900 itu cuma pendapatan untuk klik iklan sahaja.. jikalau nak lebih lagi anda bolehla mempromosi link anda untuk mendapat komisyen 40%.. tetapi anda perlulah mengambil pakej RM300 untuk mendapat komisyen tersebut.. jikalau berminat anda boleh la register di link di bawah ini: http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760 jikalau ada sebarang pertanyaan boleh la email saya di: zbdengz@gmail.com anda juga bolehla mesej/whatsapp di: 0147202126
7Nak Buat Part Time - Sat 5/Jan/2013 10:33am
sapa nak wat side income?? tp kene ade modal rm100-rm300.. lg tinggi modal lg tnggi pndapatan korg tiap2 buln.. korg akn dpt balik lebih dr modal korg dlm mse 1bulan.. seterusnye korg akn dpt side income tiap2 buln.. ni serius beb.. tkde main2.. kerja sng, korg tlg klik iklan je.. kalau nak promosi lg bnyk korg dpt.. untuk menaje/promosi korg kene amik pakej rm300.. ni potensi income korg akn dpt untuk klik iklan sje: pakej potensi income rm100 = rm300 rm150 = rm450 rm200 = rm550 rm250 = rm700 rm300 = rm900 (dapat komisyen 40% kalo menaje) kalo korg bermint/ade sbrg soalan leh hubingi aku.. ataupun kalo korg nk register terus leh klik kat link di bawah.. jgn risau sy da try dan sy boleh beri tnjuk ajar secare percume.. http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760 sebarang soalan boleh email di: zbdengz@gmail.com ataupun msj/whtsapp/call: 0147202126
8Pekerja di Rumah di Perlukan Segera Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan - Fri 4/Jan/2013 4:43pm
email detail
9Bisnes Jual Topup / Jual Prepaid / Jual Reload - Tue 1/Jan/2013 11:34am
assalam.. tumpang lalu.. di sini sy nk berkongsi bgimane nk jd jutawan dgn hny kerje klik sje.. sile lyari link ini.. tgk dulu bru ckp.. http://jutawanklik.com/#zulbdengz
10Selamat Tahun Baru 2013! - Sun 30/Dec/2012 9:46pm
salam... anda sedang mencari side income?? tp tkde modal yg bnyk?? kalo ade pun takot ditipu ataupun takot kerje susah... jgn risau kerana dengan hanya bermodalkan rm10 or rm20 sahaja boleh wat side income beribu.. anda tkkn rugi kalo setakat kluar kan rm10 or rm20.. mmg berbaloi.. kerje senang.. cume copy paste link je da dpt duit.. tunggu ape lg?? modal rm 10 klik link ni: http://ll.my/duitbdengz modal rm 20 klik link ni: http://ll.my/duitbdengz2 nk join dua2 pun boleh.. duit lg masyuk yg pnting berusaha.. anda jugak dpt produk ebook secare percume.. drpd buang mse online tk dpt ape2, lbih baek online smbil buat duit.. tkkn nk tgk org laen buat duit je, kite sendiri melopong.. sbrg pertanyaan boleh email sy di: zbdengz@gmail.com
11Selamat Tahun Baru 2013! - Thu 27/Dec/2012 7:32pm
berita baik bagi USAHAWAN, PENIAGA, PENGELUAR PRODUK.. adakah anda ingin meyiarkan perniagaan anda di kaca tv?? 1.PROMOSI BARANGAN, PRODUK, PERKHIDMATAN SECARA WAWANCARA DI KACA TV 2. KOS RM6,000.00 (KL & SELANGOR) DAN RM6000 ++ (LUAR KL & SELANGOR) 3. TEMPOH SIARAN SELAMA 1 JAM X 8 KALI TAYANGAN 4. KOS TERMASUK KOS SHOOTING berminat?? amik lah tindakan segera.. sila emailkan NAMA, NO TELEFON DAN ALAMAT anda kepada sy di: zbdengz@gmail.com
12Selamat Tahun Baru 2013! - Thu 27/Dec/2012 4:07pm
MINTAK MAAF TUMPANG LALU INCOME RM8,333,00 SEBULAN DENGAN TAGGED/FACEBOOK..?? PERNAH ANDA TAHU? >Berjuta orang habiskan masa terluang main tagged setiap hari. Add friend sana di sini,er......ejast/ushar pakwe makwe sana sini.. >Berapa orang sahaja yang ada skills yang buat duit at least RM8333,sebulan aka.RM100,000 setahun hanya kat depan pc!! >Buat benda yang x masuk akal,dan dapat hasil yang,,,wowwww!!tak masuk akal... >Saya dah buat duit dari tagged.com dan saya nak SHARE teknik ni pada yang betul-betul serius dan nampak masa depan jer,.. Secara full time/part time,terpulang...Takkan nak tengok jerrrr??!! BONUS DARI SAYA! >Orang-orang yang TAK TAHU biasanya dapat ASB dividen 8% jer setahun,tapi kalau bagi orang yang TAHU, dividen boleh upgrade jadi 30% aka. PASIF (dok diam goyang kaki) setiap bulan RM5000 tanpa bekerja! >1 projek baru, Projek Twin Turbo:CBTB-Where investment business become ONE!-RM 1juta income,ada caranya!!! TAHU dengan TAK TAHU sahaja..hurmmm, nak tahu tak?? Ini cakap betol-betol..bkn cobaan ~~~~~~~~~~~~~~~~ SYARAT-SYARAT KELAYAKAN. >Sanggup belajar dan diajar menggunakan Tagged dan platf0rm online dengan cara yang betul..1 to 1 personal coaching! >Percaya dengan rezeki Allah.Kita kat bawah ni usaha..InsyAllah dia x zalim bagi orang yang berusaha.. >Teknik ni dah lama terbukti di Tagged mahupun Facebook..Cuma tak ramai yang nk SHARE STEP BY STEP,macam mana nak lakukan dari A sampai Z.. Jika masih ada 'keinginan' dengan duit, sila email/mesej/whatssapp email anda di 0147202126.. email sy: zbdengz@gmail.com
13Promosi Terhebat Proton Akhir Tahun! - Tue 18/Dec/2012 8:52am
kalu untuk yang masih belajar boleh tak?? sy pelajar degree thun pertame...
14Kepada Kaki Network, Bukan Kaki Network Pun Boleh Jana Duit. - Tue 4/Dec/2012 12:58pm
zbdengz@gmail.com
15Kursus Rawatan Islam - Sat 1/Dec/2012 1:42pm
negeri mane ni??
16Van Sewa - Sat 1/Dec/2012 1:23pm
area mane ni?
17Urut Batin - Tue 27/Nov/2012 11:08am
siapa tukang urut??
18Urut Batin - Tue 27/Nov/2012 11:04am
area mane ni?
19Peluang Berniaga. Bukan MLM - Mon 26/Nov/2012 9:25pm
email sy zbdengz@gmail.com