Baby Comot89
Profile
NameZira Cakes
Forum NickBaby Comot89
Companyzira cakes,cupcakes and cookies
Websitekerja kosong (hanya lakukan d rumah)
URLmisscomotsukacakes.blogspot.com/
RegisteredThu 11/Nov/2010 10:09pm
Topics by Zira Cakes
1Tempahan Nasi Tomato RM 4.00 (2) - Mon 13/Jan/2014 10:16am
2Tempahan Cupcakes, Apam Polkadot, Kek Dll Area Ampang, Ukay Perdana dan Lain-Lain Tempat (2) - Mon 1/Oct/2012 12:19pm
3Tempahan Apam Polkadot Comel dan Cupcakes. Area Ampang/Ukay Perdana/Wangsa Maju - Thu 3/May/2012 11:27am
4Tempahan Cupcakes, Cakes untuk Sebarang Majlis Area Ukay Perdana/Ampang/W. Maju Dll - Mon 26/Mar/2012 12:35pm
5Tempahan Muffin or Cupcakes Serendah RM 0.50. - Wed 25/Jan/2012 11:25am
6Menerima Tempahan Cake, Cupcakes, Cookies Murah2. Sedap. Bentuk Princess Pon Boleh. Nk Letak Gmbar Sendiri Pon Boleh (1) - Wed 2/Mar/2011 9:08pm
7Promosi Kek Harga Diskaun. dan Nk Cari Kedai untuk Letakkan Cake & Cookies. Area KL, Ampang, Cheras - Mon 31/Jan/2011 8:38pm
8Kain Murah2. Harga Serendah RM 12-16 Rgt Sahaja (13) - Wed 29/Dec/2010 4:16pm
9Kerja Kosong. Hanya Lakukan di Rumah (3) - Sat 13/Nov/2010 10:32am
Comments by Zira Cakes
1Tempahan Nasi Tomato RM 4.00 - Mon 13/Jan/2014 10:24am
Lupa plak nak letak kawasan.. Hehe. Kawasan ampang ukay perdana atau yang berdekatan ye utk tmpahan
2Saya Ingin Mencari Kerja Kosong Sebagai Pemandu Kereta Mewah - Thu 24/Feb/2011 2:29pm
yeke.. ntah2 nk curi kereta.....
3Salam Warga Majalah, Saya Ada Tiga Handphne nak Jual. - Thu 24/Feb/2011 2:27pm
korang jgn beli hb dgn dia... penipu besar ni...
4Memerlukan Honeymoon Package. Budget Krg Dr RM1k. Lg Murah Lg Bagus :) - Thu 24/Feb/2011 2:18pm
awk nk pulau perhentian? bajet bwah 1k utk 2 org.... kalau berminat emel saya zirabisnes@yahoo.com
5Kedai Photostat di Puchong utk Dijual - Thu 24/Feb/2011 2:13pm
ye btol.. org ni penipu... padahal die ni miskin... nk mkn duit org ja..
6Saya nak Beli Kepala Patung, If Ada yg nak Jual. - Thu 24/Feb/2011 1:44pm
kat gm klang byk....
7Pakar Membuat Kabinet - Wed 23/Feb/2011 3:02am
kalau nk buat kabinet dapur brapa.. bajet xde la byk sgt... emel.. zirabisnes@yahoo.com
8Mencari Pakej ke Pulau Perhentian utk 10-15 Pax, Jun 2011 - Tue 22/Feb/2011 5:11pm
saya dh emelkan tq
9Nak Cari Kerja Partime Ni, Sape Perna Buat Keje Menaip Data Dari Rumah or Mengisi Risalah? Betul ke Tu? - Tue 22/Feb/2011 12:08am
itu kerja tpu.. saya dh penah kene tpu.... die kata byr 30 pndaftaran,,,, tp bukan smpai risalah.. dpt ketas... then dia ajar plak cra kita nk tpu org... jgn pcaya la...
10Mencari Pakej ke Pulau Perhentian utk 10-15 Pax, Jun 2011 - Mon 21/Feb/2011 11:40pm
bajet brapa... saya leh dptkan harge serendah 330 perperson.... 3 hari 2 mlm... free 1kali brekfst, 2 kali lunch. 1 dinner. 1 bbq tepi pantai.. free snorkling.ade jngle traking... n ade cendrahati... call me... naik d bot besut..harga termasuk bot... promosi smpai bulan 8 call me 0137692117 nazira 0137692117
11Promosi Perumahan PKNS - Kuala Selangor - Mon 21/Feb/2011 11:22pm
syarat2 nak beli mcm mana emel me zirabisnes@yahoo.com
12Ada Tak Kerja Tanpa Keluarkan Modal. Secara Online. - Mon 21/Feb/2011 11:10pm
promote my blog gak...... ade org oder melalui awk saya bg komisyen... kalau berminat emel saya zirabisnes@yahoo.com
13Tempahan Yasin - Mon 21/Feb/2011 11:07pm
brapa rm
14Sape Bole Tolong? Swasta Buat Personal Loan? 10% untuk Anda - Mon 21/Feb/2011 11:05pm
kalau easy rhb mmg senang. tp basic rm 1500 ke atas..... pastu durang nk org yg penah wat ape2 loan je skrg.... nk tgk cra pembayaran kita... kalau ada kad kredit pon boleh apply....
15Chocolate Chips Muffin - Fri 18/Feb/2011 5:17pm
http://zirazoro.blogspot.com
16Saya Sedang Mencari Rumah untuk Disewa. Cheras - Ukay Perdana - Tue 15/Feb/2011 7:14pm
saya pun nk cr umah kt ukay perdana.. sri melur ke... sri putri ke.... kayangan ke.. wira ke... raya ke.. deposit 1+1 sewa dlm rm 600.... kalau ada tlg call saya.. 0137692117 nazira
17Kek utk Tempahan - Tue 8/Feb/2011 2:56pm
http://zirazoro.blogspot.com utk tempahan kek 0137692117 nazira
18Mencari Pembekal Katering Sebagai Sub - Business - Mon 7/Feb/2011 11:54pm
kalau cupcakes boleh x? maksud nye saya bekalkan cupcakes atau cakes kepada rg yg oder utk majlis kahwin ke... utk d jadikan doorgift emel saya zirabisnes@yahoo.com
19Nasi Kukus Ayam Dara Goreng Berempah. Kursus Perniagaan - Fri 4/Feb/2011 2:49pm
bape rm?
20Waja 1.6 (A) Thn02 Sambung Bayar Warna Grey. - Wed 2/Feb/2011 6:47pm
emelkan gmbr kete tq zirabisnes@yahoo.com
21Tawaran Kepada Pengeluar atau Pemilik Produk - Wed 2/Feb/2011 6:44pm
berminat.. ;)
22Mencari Pembekal Bunga/Cenderahati utk Majlis Konvo Sekitar KL . - Tue 1/Feb/2011 11:52am
tlg jualkan my kek n cookies skali. hehe
23Kepada Sesiapa yg Mempunyai Kedai @ Kiosk Saya Nk Tumpang Letak Kek & Cookies Saya. Area Ampang, Cheras. dan Sesiapa yg Nk Tempah Kek Dr Saya. Murah - Mon 31/Jan/2011 11:28pm
setiap brg yg akak terjual akan dpt komisyen....
24Kek Coklat Sedap - Mon 31/Jan/2011 8:28pm
salam.. sya juga menerima tempahan kek,cupcakes dan cookies... dgn harga yg berpatutanndan rasa yg enak.. juga meneriam tempahan mgikut bajet kewangan anda... berminat sila layarai blog saya zirazoro.blogspot.com fb:zirabisnes@yahoo.com 0137692117 nazira
25Student Mau Buat Dropship - Sat 29/Jan/2011 3:09pm
hai. saya nazira. dari ampang. menerima tempahan kek,cupcakes n cookies utk semua jenis majlis dan sama ada utk di jadikan doorgift.. harga yg berpatutan dan rasa yg sgt enak.. penghantaran ke kl percuma... kami juiga menerima tempahan mengikut bajet kewangan anda... lawati blog saya http://zirazoro.blogspot.com fb: zira zoro no fon: 0137692117 nazira
26Membekalkan Kuih Muih - Sat 29/Jan/2011 11:40am
jom lawati blog ni zirazoro.blogspot.com kami menerima tempahan cakes,cupcakes dan cookies dgn harga yg berpatutan dan rasa yg enak.... no fon 0137692117 nazira
27Ade Modal 15k. Nak Bukak Bisnes. Blh Bg Idea. - Sat 29/Jan/2011 11:23am
menerima tempahan kek,cupcakes dan cookies utk sbrg majlis.... harga yg berpatutan n rasa yg enak.. juga menerima tmpahan mgikut bajet kewangan anda.... sila lawati blog kami zirazoro.blogspot.com facebook: zirabisnes@yahoo.com no fon 0137692117 nazira
28Nak Cari Katerer untuk Resepsi Kahwin 250 Org - Ampang - Fri 28/Jan/2011 9:55pm
kak buat la doorgift cupcakes atau fancy cookies. sya boleh bg akak harga serendah yg mngkin. siap packing... sya tgl dkt ampang jer... kat care4 ampang tgk dlu blog sya zirazoro.blogspot.com fb:zirabisnes@yahoo.com no fon:0137692117 nazira
29Nak Minta Pandangan Peniaga2 yang Sudi Memberi Pendapat - Meniaga di Kolej UPSI Perak - Fri 28/Jan/2011 9:45pm
hi. sya menerima tempahan kek,cupcakes dan cookies utk semua majlis.. harga yg berpatutan dan rasa yg enak... juga mnerima tmpahan mgikut bajet kewangan anda... pnghantran kl percuma.... cas pnghantran tmpt lain serendah rm 5.. lawati blog saya, zirazoro.blogspot.com facebook: zirabisnes@yahoo.com no fon: 0137692117 nazira
30Karnival Amal UPSI (KHAR) Kolej Harun Ar-Rashid, 7-13 Feb 2011 - Fri 28/Jan/2011 9:32pm
hai. sya menerima tempahan kek cupcakes dan cookies utk sbrang majlis.. hrga berpatutan. rasa yg enak... juga mnerima tmpahan mgikut bajet anda.. lawati blog saya.. zirazoro.blogspot.com fb: zirabisnes@yahoo.com no fon: 0137692117 nazira
31Pemborong dan Peruncit Air Mineral Diperlukan. - Fri 28/Jan/2011 9:23pm
kami menerima tempahan kek,cupcakes n cookies utk sebrang tempahan layari blog zirazoro.blogspot.com facebook: zirabisnes@yahoo.com no fon: 0137692117 (nazira)
32Kerja Kosong (Ada Kemudahan Internet di Utamakan) - Fri 28/Jan/2011 9:08pm
sya menerima tempahan kek,cupcakes dan cookies untuk sebrang majlis.. harga yang berpatutan dan rasa yang enak... anda boleh juga menempah kek dgn mgikut bajet anda... pnghantran ke kl percuma.. pnghantaran ke smpai ke rumah dan pejabat anda. sila lawati blog saya zirazoro.blogspot.com facebook: zirabisnes@yahoo.com no fon: 0137692117 (nazira)
33Buat Business Dengan Online dan Dapat Duit - Fri 28/Jan/2011 8:58pm
hai saya menerima tempahan kek,cupcakes dan cookies untuk sebarang majlis.... harga yg berpatutan. rasa yg enak... penghantaran percuma area kl... pnghantran smpai ke rumah dn pejabat anda.... penempahan kek boleh dilakukan juga mngikut bajet anda.. lawati blog saya: zirazoro.blogspot.com facebook: zirabisnes@yahoo.com no fon: 0137692117(nazira)
34Ingin Tumpang Brg di Booth Karnival 2011 - Fri 28/Jan/2011 8:35pm
sya pon nk tumpang letak kek coklat boleh x? kalau boleh area kl... saya akan bg komisyem setiap jualan.... boleh tgk bolg saya zirazoro.blogspot.com add saya kat facebook: zira zoro no fon: 0137692117 nazira
35Membuat & Membekal Kotak Coklat & Cupcake - Wed 26/Jan/2011 11:39pm
tlg emelkan gambar k... n 1 lg ada x kotak 4 princess cake..... tinggi kotaknye zirabisnes@yahoo.com
36Menjual Barangan Secara Consignment di Uptown - Wed 26/Jan/2011 11:34pm
kalau nak letak kek coklat moist n cookies boleh x? saya tgl di ampang no fon 0137692117 nazira
37Pakej Perkahwinan untuk Kek Kahwin Serta ^Doorgift^ - Wed 26/Jan/2011 10:45pm
sya menerima tempahan kek,cupcakes cookies.. boleh tgk di blog saya zirazoro.blogspot.com call me untuk tempahan 0137692117
38Nak Cari Kerja Sambilan. - Wed 26/Jan/2011 10:42pm
salam nak cr kerja ke... tlg promote atau cari yang nk beli my cake ke ni my blog zirazoro.blogspot.com 0137692117
39Tepung Kek Coklat - Wed 26/Jan/2011 10:41pm
salam saya nazira. menerima sebarang tempahan cakes,cupcakes,cookies dgn harga yg berpatutan... boleh tgk di blog saya zirazoro.blogspot.com facebook: zira zoro call me 0137692117 (nazira)
40Karnival Santai Sempana Ulang Tahun Majlis Perbandaran P. Dickson, 3-6 Feb 2011 - Wed 19/Jan/2011 11:09pm
salam 500 tu utk 3 hari ke? kalau berniaga kek n cookies blh ke
41Mencari Kerja Part Time yg Halal - Wed 19/Jan/2011 10:56pm
salam... awk nk x tlg jual my cake n cookies.... xpon just cri org ntuk tempah my cake... akan d beri komisyen.... boleh tgk dlu kek saya kat fb akaun fb: zirabisnes@yahoo.com call me 0137692117 nazira
42Sedang Mencari Kerja Partime di Putrajaya. Selepas Waktu Pejabat. - Wed 19/Jan/2011 10:53pm
salam.. saya nazira.. awk nk tlg jual cake coklat n cookies saya.. kalau nak blh call saya. 0137692117 boleh tgk fb dlu gmbr2 caketgk kat sni zirabisnes@yahoo.com xpon awk cri org utk wat kek dgn saya.. saya akak bg komisyen.. taq
43Mohon Tempahan Katering & Konopi Area Cheras - Fri 14/Jan/2011 4:14am
salam. oder la cake dgn saya.. nk wat kek letak gmbr katun pon boleh... leh berminat leh call saye.. 0137692117 atau tgk fb saya zirabisnes@yahoo.com atau nk wat cupcake sbgai doorgift ke..
44Kek Coklat & Muffins - Tue 11/Jan/2011 4:34pm
xfhm la... awk buat kek or awk cari kek?
45Mencari Agen Kerepek dan Kuih Tradisional - Mon 10/Jan/2011 4:09pm
kalau kek xnk ke? cookies ke kalau nk call saya atau msg 0137692117 nazira
46Mencari Pembekal Barang-Barang Majlis Parti Hari Jadi - Mon 10/Jan/2011 4:07pm
kalau cakes nk x? sya blh bekalkan.. blh tgk gmbar cakes di fb saya.. zirabisnes@yahoo.com call sya,, 0137692117
47Menerima Tempahan Kek Buah Kukus - Mon 10/Jan/2011 2:56am
salam.. saya ada myediakan tempahan cupcakes dan kek yg lain.. cupcakes harga serendah rm 1.20-rm 1.50 tnpa deco... 200 ke atas sahaja.... boleh layari fb saya.. zirabisnes@yahoo.com call me 0137692117
48Pembekal Cup Cake untuk Sebarang Majlis. - Mon 10/Jan/2011 2:51am
sya pon..ada bekalkan cupcakes rm 1.20-1.50 siap packing... kalau nak yg deco pon boleh.. call me 0137692117
49Mencari Homestay di Padang Sera/Kodiang - Sun 9/Jan/2011 3:35am
untuk ape... saya org kodiang
50Pengedar Baju Dari Korea, Jepun dan China - Fri 31/Dec/2010 11:41am
sila bg blog