Amir 269
Profile
NameAmir
Forum NickAmir 269
CompanyEtiqa Takaful Bhd
WebsiteMabrur Plan Etiqa Takaful Terkini!!!
URLwww.etiqa.com.my
RegisteredFri 7/Sep/2012 7:28pm
Comments by Amir
1Kancil untuk Dijual - Manual 660cc (2002) - Tue 26/Aug/2014 11:58am
Salam kembara auto utk di jual. Berminat cal, sms & wasap 0163836691 area bangi.
2Pembekal dan Pemborong Tudung Wide Shawl dan Tudung Bawal Murah dan Termurah - Sun 18/May/2014 4:01pm
email gambar dan harga ameer_sdk22@yahoo.com 0163836691.
3Group Wassap Rakan Business - Thu 10/Apr/2014 2:11pm
Sy join Amir 0163836691. menjual kereta terpakai di Bangi.
4Toyota Camry 2.2cc (A) Body Kid Trd untuk Dijual - Thu 10/Apr/2014 2:08pm
Salam satria neo tahun 2010, 1.6 ,manual rm36,800 untuk di lepaskan .keadaan sangat baik , warna putih. Berminat cal/wsapps/ sms Amir 0163836691 atau dtg ke showroom d sec 9 bdr baru bangi.
5Mencari Kereta Kancil Loan Kedai - Wed 2/Apr/2014 5:21pm
Salam boleh berhubung dgn saya . Datang keshowroom d sec 9 ,bdr baru bangi atau cal/sms/wsap Amir 0163836691.
6Kereta Wira Sambung Bayar - Wed 5/Mar/2014 6:38pm
PROTON SATRIA 1.8 GSR TURBO ,03, RM18K UNTUK DIJUAL SMS AMIR 0163836691.AREA BANGI.
7Perodua Rusa 1.3 (M) 2001 utk Dijual - Wed 5/Mar/2014 6:26pm
Satria 1.8 GSR TURBO ,2003 utk dijual rm18k.Cal sms/whatsp Amir 0163836691. Area Bangi.
8Mencari Kerja Part-Time (Kawasan Bangi) - Mon 3/Mar/2014 3:26pm
Berminat nk jd agen jual kereta terpakai perkenalkan kwn2 yg nk beli kereta shj...satu kereta dpt rm500+++ yg lain2 semua sy uruskan berminat sms/cal Amir 0163836691 sec9 bangi.
9Mencari Kereta Kancil Auto Direct Owner - RM5k - Wed 26/Feb/2014 12:49pm
Salam nissan bluebird 87, 1.8 warna putih baru cat ,rm5800 area bangi ,berminat cal Amir 0163836691.
10Kerja Kosong Bandar Baru Bangi Part Time (Sabtu dan Ahad) dan Full Time - Tue 18/Feb/2014 1:48pm
Salan tumpang iklan berminat buat parttime menjual kerete terpakai. kerjanya hanya memperkenalkan kwn2 yg nk beli kereta. Cal/sms/whatapp Amir 0163836691 bbbangi src 9.
11Perkhidmatan Kereta Sewa di Putrajaya - Tue 18/Feb/2014 11:02am
Salam tumpang iklan sesiapa berminat menjadi agen partime jual keretA terpakai sekitar bangi kajang putrajaya. kami ada sehingga 80 kenderaan terpakai utk dijual. kerjanya mudah kenalkan kwn yg nk beli kereta yg lain2 sy boleh uruskan. kalau ada blacklist pun sy boleh uruskan berminat cal /sms/whatsapp Amir 0163836691
12Mencari Kereta Kelisa - Tue 18/Feb/2014 10:32am
saya ada sebuah kelisa nk jual 2004 ,15k ,keadaan cantik ,bleh cal /sms/whatsapp Amir 0163836691 bleh buat full loan ,klau black list sy bleh tlg uruskan....area Bangi.
13Kereta Terpakai / Lari Bank / Scrap - Fri 14/Feb/2014 11:13am
Salam tumpang iklan ,kami ada menjual berbagai kereta terpakai dan baru .Dtg lah ke showroom d sec 9 bdr baru bangi kami atau sms/cal/ wasapps Amir 0163836691.Boleh full loan atau blacklist diuruskan.
14Minat nak Buka Kedai RM2? - Thu 13/Feb/2014 4:47pm
Salam sy berminat dan nk g melawat kedai ; ameer_sdk22@yahoo.com
15Toyota Unser 1.8 LGX Untuk Dijual - Thu 13/Feb/2014 4:30pm
Salam tumpang iklan Bangi use cars di sec 9 kami ada menjual pelbagai jenis kenderaan terpakai.Sila dtg ke showroom kami atau cal/sms/watsaps Amir 0163836691 .Full loan dan black list boleh diuruskan.
16Proton Saga Megavalve 1.5 (1991) - Untuk Dijual RM2300 - Wed 12/Feb/2014 3:45pm
Salam tumpang iklan, kami ada menjual bermacam macam jenis kenderaan terpakai dan boleh buat full loan..kalau blacklist boleh diuruskan. Berminat cal/sms/watsap Amir 0163836691. Showroom kat sec 9 Bdr baru bangi.
17Mencari MPV Second Hand Apa-Apa Jenama nak Beli Segera. - Wed 12/Feb/2014 3:18pm
Salam dah dpt kete ka? sy ada citra,inowA,avanza bleh dtg ke showroom kami di sec 9 bdr baru bangi atau cal/sms/watsap Amir 0163836691
18Internet/Wifi Bayar Skali Jer! Tanpa Yuran Bulanan! Harga Promo! - Wed 12/Feb/2014 1:42pm
email kan detail ameer_sdk22@yahoo.com
19Kereta Scrap Singapore Murah-Murah - Mon 10/Feb/2014 4:20pm
Salam tumpang iklan Bangi use cars d sec 9 ,kami ada menjual berbagai jenis kenderaan terpakai ..Blk list dan full loan boleh d uruskan Cal /sms/watsap Amir 0163836691 atau terus dtg ke showroom kami.
20Proton Exora H. Line Tahun 2009/10/11 - Mon 10/Feb/2014 4:11pm
Salam premier autotrade di sec9 Bangi,kami ada menjual berbagai bagai jenis kereta terpakai..Sila dtg keshowroom kami atau cal/sms/watsapp Amir 0163836691. Blklist dan full loan boleh diuruskan!!!!!!
21Kereta Myvi Sambung Bayar - Johor Bahru - Mon 10/Feb/2014 4:02pm
Salam tumpang iklan...Bangi use car di sec9 ,kami ada menjual bermacam jenis kereta terpakai..Bumi use car , blklist bleh di uruskan juga boleh buat full loan ..Berminat cal/sms/wtapps Amir 0163836691 atau dtg ke showroom kami
22Peluang Perniagaan @ Part Time - Thu 23/Jan/2014 1:17pm
Berminat email detail ameer_sdk22@yahoo.com
23Pelaburan Mara Berhad (PMB) Mara. Menjemput Menjadi Usahawan - Thu 23/Jan/2014 1:02pm
Berminat email ameer_sdk22@yahoo.com
24Bisnes Part Time Untuk Yang Betul-Betul Berminat. - Thu 16/Jan/2014 12:54am
berminat email ameer_sdk22@yahoo.com
25Usahawan. Pelaburan Mara Berhad (PMB) Mara - Wed 15/Jan/2014 11:55am
Berminat emailkan ke ameer_sdk22@yahoo.com
26Peluang Belajar Sebagai Pemandu Pelancong - Mon 13/Jan/2014 11:16pm
Berminat ameer_sdk22@yahoo.com
27Menjana Pendapatan RM60 - RM300 Seminggu Tanpa Menaja! Dijamin 100% - Wed 8/Jan/2014 12:37am
salam email detail ameer_sdk22@yahoo.com
28Peluang Menjadi Agen Kilang/Lumayan - Thu 24/Oct/2013 12:23am
Saya berminat email kat sy ameer_sdk22@yahoo.com
29Pakej Homestay di Pulau Langkawi - Mon 7/Oct/2013 12:30am
salam sy mencari hotel 1 bilik utk 4 org x 9 bilik (utk 36 org) daerah pantai cenang pd 8&9 nov 2013 , ada bilik traning utk 36 org, atau apartment 3 bilik nak 4 unit. bleh smskan kat sy hargany sekali. Amir 0163836691 secepat mungkin
30Mencari Pekerjaan Area Balakong, Kajang, Putra Height - Fri 12/Jul/2013 11:57pm
Berminat jadi perunding kewangan islam takaful ada alaun dan byk lagi benefit yg lain.Boleh fulltime atau partime ,ofc d kajang Boleh call atau sms/waaps sy 0163836691.
31Mencari Kerja Kosong di Butik Pengantin Area Bangi (Tiada Pengalaman Bekerja) - Fri 12/Jul/2013 11:40pm
Berminat nak jadi perunding kewangan Etiqa Takaful Mybnk area bangi boleh sms 0163836691.
32Mabrur Plan Haji Terkini Dari Etiqa Takaful! - Fri 5/Jul/2013 8:32pm
sy dah email En sarif
33Anda Berminat Memulakan Perniagaan? - Thu 13/Jun/2013 10:24pm
Salam jadilah PERUNDING KEWANGAN ISLAM ada basic, dan byk lagi . setiap dapat seorg klien 6 thn kom setiap bln. Berminat cal/sms 0163836691 Ofc kat Bdr Baru Bangi.
34Cari Kerja - Can Start Immediately - Mon 10/Jun/2013 10:51pm
Salam sy mencari beberapa PERUNDING KEWANGAN ISLAM ada alaun ,pendapatan tanpa had,masa kerja yg flexible,lawatan percuma ke luarnegeri, setiap hasilusaha mendapat perhargaan dr syarikat. Boleh fulltime atau parttime. Untuk penjelasan cal/sms sy 0163836691 untuk temujanji Ofc kami area Bdr Baru Bangi.
35Pembantu Jualan di Ostia Kajang - Sat 8/Jun/2013 8:25am
Salam jawatan kosong sebagai PERUNDING KEWANGAN ISLAM ada alaun dan byk insentif lagi, masa kerja yg flexible. Bagi yg betul2 minat sila cal/sms 0163836691
36Berminat Jadi Agen Insuran Pekerja Asing - Sat 8/Jun/2013 12:56am
Salam jawatan kosong sebagai PERUNDING KEWANGAN ISLAM ada alaun dan byk lagi insentif.Masa kerja yg flexsible. Bagi yang betul2 minat sila sms/cal 0163836691
37Mencari Kerja Tetap/Sementara - Sat 8/Jun/2013 12:34am
Salam jawatan kosong sebagai PERUNDING KEWANGAN ISLAM ada alaun serta macam2 lagi insentif diberi. Yang betul2 minat , sila cal/ sms saya 0163836691
38Window Car Stickers: Agent Dropship, Consignment Dikehendaki. Keuntungan Dari 20% - 70% - Tue 4/Jun/2013 10:59pm
MASIH LAGI MENCARI CARI NAK BUAT APA!!! JOM jadilah usahawan takaful. Banyak insentif dari syarikat dan agensi, tiada modal,pendapatan berterusan mencecah 5 angka,kelas percuma,waktu keje yg flexsibal jga dpt kembangkan muamalat islam utk dunia dn akhirat.INSENTIF DARI AGENSI DEC INIUMRAH KE TANAH SUCI!!! Cal@sms 016-3836691
39Kursus Roti Bun Pau dan Pizza Hanya Dirumah Style Hotel (Dvd Series) - Tue 4/Jun/2013 10:40pm
JOM PERGI UMRAH!!! jadilah usahawan takaful, banyak insentif dari syarikat dan agensi. Income pasif , sama2 kembangkan muamalat islam. Masih lagi tercari cari nak buat apa... Cal @sms saya 016-3836691
40Jawatan Kosong: Agent Kad Kredit Bank Simpanan Nasional - Tue 30/Apr/2013 2:50pm
Berminat email detail ameer_sdk22@yahoo.com
41Memohon Bantuan Modal - Wed 17/Apr/2013 11:09pm
Salam lenn dn warga majalah sy ada buat sales mesin jahit corak dan sulaman jenama jenomi buatan jepun setiap pembelian akan dpt kursus percuma jahitan selama 12 bln. Dn kami juga ada sediakan pinjaman utk pembelian. sms/cal sy jika berminat 0163836691
42Mesin Jahit Matsuyuki Jenama Epal 2049 - Fri 12/Apr/2013 8:30pm
salam faralizasafie sy agen pd mesin jahit janome .free buku corak 26 buah, 2 vcd, tapak tambahan 20 pcs, yuran kelas free 12 bln. berminat sms/cal 016-3836691
43Tapak/Booth Untuk di Sewa - Wed 27/Mar/2013 12:36am
minat email kan ameer_sdk22@yahoo.com
44It Expo @ UPM - Tue 26/Mar/2013 11:45pm
minat email detail ameer_sdk22@yahoo.com
45Peniaga2 Bergerakevent Carnival Expo Ambil Perhatian - Mon 18/Mar/2013 10:48pm
sy minat email ameer_sdk22@yahoo.com
46Anda Terlalu Inginkan Francais Sendiri? Tetapi Kekurangan Modal? RM6000? RM5000? RM4000? Tidak! Hanya Dengan RM2500 Anda Boleh Terus Berniaga! Miliki Hari Ini Esok Hari Sudah Kaut Untung! Jangan Lepaskan Peluang! - Wed 23/Jan/2013 11:26pm
Busines duplicate kunci keuntungan lumayan jarang org melayu bisnes ne,jd masih banyak ruang utk anda ,hanya memerlu ruang yang kecil shj, latihan diberi , penghantaran ke semenanjung malaysia Berminat cal/sms 0163836691
47Perunding Kewangan Diperlukan - Tue 22/Jan/2013 7:02pm
Berminat busines duplicate kunci keuntungan yang lumayan,boleh niaga dimana2 memerlu ruang yg kecil shj, latihan diberi.Blm ramai org melayu menceburi busines ini ,masih tak byk saingan lagi.Berpotensi boleh membesarkan perniagaan lagi. Berminat cal/sms 0163836691
48Pakej ke Pulau Perhentian - Mon 21/Jan/2013 11:05pm
Bagi detail ameer_sdk22@yahoo.com
49Percutian 2013 Bermula Pulau Redang, Pulau Kapas, Pulau Perhentian - Mon 21/Jan/2013 10:51pm
Email kan kpd sy utk 44 org ameer_sdk22@yahoo.com
50Sy nak Berniage. Bantu Sy - Sat 19/Jan/2013 11:35pm
Sape2 nak niaga kunci duplicate ,keuntungan lumayan,modal kecil,tidak memerlukan ruang yg besar,latihan diberi ,penghantaran kesemenanjung malaysia. Berminat cal/sms 0163836691