Alzari Sulaiman 2
Profile
NameAlzari Sulaiman
Forum NickAlzari Sulaiman 2
RegisteredWed 18/Jul/2012 3:00pm
Topics by Alzari Sulaiman
1Debu Tayammum - Sat 28/Feb/2015 12:28pm
2Funder Diperlukan Segera - Kafeteria di Shah Alam - Mon 24/Nov/2014 11:57am
3Debu Tayammum - Sat 24/May/2014 12:45pm
4Khidmat Katering (7) - Tue 26/Nov/2013 7:55am
5Katering Majlis Sederhana dan Besar (2) - Fri 27/Sep/2013 8:25am
6Debu Tayammum - Fri 16/Aug/2013 12:12pm
7Kerja Kosong Operator Kilang (2) - Thu 27/Jun/2013 11:43am
8Mencari Ustazah (2) - Fri 5/Apr/2013 10:38am
9Kelas Pengajian Al Quran - Kota Damansara Selangor - Mon 21/Jan/2013 10:56am
Comments by Alzari Sulaiman
1Penipu Besar (Mohamad Ibnu Aifan) - Thu 7/May/2015 11:19am
hati hati lah dalam setiap pelaburan di sini, ada siap cakap boleh buat surat perjanjian dan perbagai janji ,, akhir sekali lesap , ada yg mula mula ok masuk bulan ke enam ,mula cakap rugi..better buat sendiri lah ,kalau rugi pun puas hati..mungkin bukan semua mcm tu tapi dalam 10 ..8 penipu
2Wasiat Keluarga Angkat 8,400,000 USD - Mon 13/Apr/2015 8:45am
Tolong jangan percaya ,, tiada manusia didunia ni yang nak bagi senang senang begitu sahaja...mereka akan suruh bank in duit kunun untuk proses itu ini ..dah ramai yg terkena...scamm
3Pelaburan Emas Bersama FJ Barakah Gold - Thu 20/Nov/2014 11:24am
hantar info ke 012 3163142
4Si Penipu Dlm Mudah.my (March 2014) - Thu 27/Mar/2014 8:15am
pengalaman saya & kawan2. 1- jgn lah beli on line ni..pergi lah beli kat kedai lagi selamat.. 2- jgnlah labur melabur ..buat lah bisnes sendiri...mula 2 ok lama2 syaitan hasut walaupun mereka untung susah nak bayar balik. itu untung kali rugi fikir sendiri lah.. 3- ada org minta pelaburan bukan nak melabur tapi nak bayar hutang mereka serik dah..yang salah kita juga terlampau percaya org ..org yg kenal pun menipu apatah lagi yg tak kenal
5Kem Hafazan dan Motivasi Muslim Musim Cuti Sekolah - Thu 7/Nov/2013 12:18pm
Jika ustaz nak ajar2 anak2 cara tayammum dlm slot cuti sekolah ini debu tayammum boleh dpt dari saya satu botol rm 10
6Funder Diperlukan Bagi Bisnes Sedia Ada. Bukan Pelaburan Haram atau MLM - Tue 27/Aug/2013 12:19pm
email detail to alzari4080@gmail.com
7Mohon Bantuan Personal Loan - Wed 21/Aug/2013 2:58pm
hutang ptptn ada tak ? byk nye hutang ni.. syor abg ,adik jual kete tu pakai motor dulu..settle kan utang credit kad dan aeon...pas tu baru fikir nak loan kawin
8Pinjaman Peribadi Setingginya 20k - Bantuan Kewangan Pada Sesiapa yang Memerlukan Sahaja. - Wed 21/Aug/2013 2:44pm
bukan sangat tinggi,,sangat sangat cekik darah..kalau nak bg loan tu,,buat lah cara yg boleh betul 2 nak menolong
9Simpan 150 Sekali Seumur Hidup Berpotensi Dapat RM40k - RM80k Setahun - Wed 3/Jul/2013 4:28pm
email detail cam mana boleh dpt 40k to 80k tu..?
10Investment (2 Bulan) 60 Hari - Fri 28/Jun/2013 10:23pm
hantar detail to alzari4080@gmail.com
11Mencari Pekerjaan Kosong - Thu 27/Jun/2013 12:01pm
kalau minat kerja kilang Normal shift sahaja call 012 3163142 di TTDI jAYA SHAH ALAM
12Sistem Pelaburan Emas Tanpa Modal! - Tue 14/May/2013 12:34pm
minat ,hantar info alzarisulaiman@yahoo.com 012-3163142
13Geran Percuma RM1000 (Bajet Kerajaan 2013) - Mon 13/May/2013 6:55pm
emal detail pd saya alzarisulaiman@yahoo.com
14Perniagaan Tanpa Modal - Tue 19/Feb/2013 3:22pm
saya berminat .hantar detail to alzarisulaiman@yahoo.com
15Saya Ada Kedai. Tapi Tiada Modal. Sapa Nak Letak Barang @ Melabur Wang. - Wed 6/Feb/2013 1:13pm
kedai dimana ...email detail kat saya
16Rakan Niaga diperlukan Untuk Mengembangkan Projek. - Thu 31/Jan/2013 11:38am
email detail to alzarisulaiman@yahoo.com
17Pendapatan RM500-RM600 Sebulan, Dengan Menyertai Program & Quot Beli & Jual & Quot Lembu. Penyertaan Adalah Terhad. - Tue 22/Jan/2013 11:32am
detail info ke alzarisulaiman@yahoo.com
18Tapak Uptown Subang Jaya Ss15 - Thu 17/Jan/2013 2:01pm
kdislamic.centre@gmail.com
19Al-Quran Digital Model Terkini & Termurah di Pasaran - Wed 18/Jul/2012 3:38pm
Tumpang Iklan. Adikadik /tuan puan yg mahu belajar tahfiz dan Alquran area kota damansara hubungi . Ust Alzari 012-3163142 kelas pagi setiap hari sabtu. kalau ada alquran digital lagi senang hafal