Aleenzshoppe
Profile
Forum NickAleenzshoppe
CompanyAleenz Enterprise
WebsiteAleenz Shoppe
URLaleenzshoppe.blogspot.com/
RegisteredWed 28/Dec/2011 12:03pm
Topics by Aleenzshoppe
1Jualan Murah Sempena 2013 - Mon 7/Jan/2013 10:07am
2Pelbagai Produk Dijual & Agen Diperlukan - Thu 6/Dec/2012 2:11pm
3Pelbagai Produk di Jual Murah-Murah - Tue 30/Oct/2012 2:22pm
4Pelbagai Produk di Aleenz Shoppe - Tue 4/Sep/2012 8:48am
5Sambutlah Aidilfitri Dengan Produk Keluaran Aleenz Shoppe. - Thu 19/Jul/2012 2:26pm
6Nak Buat Consignment (4) - Fri 25/May/2012 10:14am
7Ingin Menjana Pendapatan Anda? (2) - Thu 8/Mar/2012 11:10am
8Cari Agen Dropship - Pewangi Tanpa Alkohol - Tue 31/Jan/2012 2:33pm
9Mencari Pelbagai Produk (Dropship) (3) - Wed 28/Dec/2011 12:10pm
Comments by Aleenzshoppe
1Forever Love Breastmilk Storage Bottle - Wed 13/Mar/2013 2:45pm
berminat utk dropship email aleenzshoppe@gmail.com
2Sy nak Berniage. Bantu Sy - Tue 22/Jan/2013 9:40am
http://aleenzshoppe.blogspot.com/ atau http://www.facebook.com/pages/Aleenz-Shoppe/123023094429102
3Mencari Pakej Budget Homestay dan Kenderaan di Langkawi - Thu 17/Jan/2013 4:00pm
saya dh email..check inbox / spam awak..aleenzshoppe@gmail.com
4Pertunangan dan Perkahwinan - Wed 9/Jan/2013 2:23pm
Aleenz Enterprise Wedding Gift aleenzshoppe@gmail.com http://aleenzperfumes.blogspot.com/
5Dah Boring Nak Bagi Hadiah Pinggan Mangkuk Kepada Orang Kahwin. - Fri 4/Jan/2013 4:15pm
tumpang iklan... utk dijadikan wedding gift pd para tetamu ..lain dari yg lain pasti membuat para tetamu akan lbh menghargai pemberian dari tuan rumah.. boleh layari http://aleenzperfumes.blogspot.com/2012/11/produk-aleenz-perfume.html
6Mencari Pembantu Rumah Untuk Menjaga Ayah - Fri 4/Jan/2013 4:09pm
http://aleenzshoppe.blogspot.com/2012/12/air-aura-shifa-zafaran.html ini bukan omongan kosong utk melariskan jualan tp terbukti..In Shaa Allah jika diizinkan Allah..ayah awak akan beransur pulih..kita mencuba Allah yg menentukan segalanya
7Selamat Tahun Baru 2013! - Wed 26/Dec/2012 11:30am
Dapatkan Air Aura Shifa' Za'faran dengan gabungan air alkali dan pati bunga za'faran. Sentuhan istimewa oleh Dato' Dr.Mohd Fadzilah Kamsah & tokoh-tokoh agama yang lain. Bacaan 30 juzuk Al-Quran,ayat-ayat Ruqyah,Al-Muawizat & Selawat Shifa'. Layari http://aleenzshoppe.blogspot.com/
8Mencari Buku Novel Atau Komik Murah Atau Terpakai Untuk Dibeli - Wed 12/Dec/2012 3:04pm
aleenzshoppe.blogspot.com
9Penjual Bedak Arab Penipu! - Tue 11/Dec/2012 4:40pm
bila ada yg mcm nie la org takut nak beli produk secara online..pengusaha2 yg jujur pun terkena tempias sama...
10Perlukan Quatation Harga Rombongan ^Cik Kiah^ ke Langkawi Feb 2013 - Fri 30/Nov/2012 4:45pm
saya ada 2 homestay di pekan kuah.kalau berminat sila email dgn kadar segera (siapa cepat dia dpt) aleenzshoppe@gmail.com
11Ingin Menjadi Dropship Perlu Daftar Dengan SSM - Mon 26/Nov/2012 4:13pm
klu berminat dgn produk saya utk dropship..email saya.. http://aleenzshoppe.blogspot.com/
12Novel Terpakai Untuk Dijual - Mon 26/Nov/2012 4:07pm
sori nak menumpang sikit..iklan saya kena tunggu sebulan lg bru blh nk post.. saya pun ada jual novel terpakai..sesapa nak blh inbox saya http://www.facebook.com/media/set/?set=a.439328996131842.102200.123023094429102&type=3
13Perniagaan Dropship - Mon 26/Nov/2012 4:02pm
biasa dropship jual brg cara pos.klu dh promote kt ofis,door to door tu lain dah tu..klu tinggal bersebelahan je tak pe la..kalau sorang utara sorang selatan mcm mana..takkan nak kena hantar jgk kot..masakkk
14Ingin Mencuba Ajen Dropship. - Mon 26/Nov/2012 3:58pm
klu berminat nak jual produk saya leh hubungi saya. http://aleenzshoppe.blogspot.com/
15Mencari Sesiapa Yang Ingin Offer Untuk Jadi ^Dropship Agent^ Kepada Saya? - Mon 26/Nov/2012 3:54pm
kalau nak jual perfume non alcohol,home made,hand made leh hubungi saya. saya bkn agen tp supplier.jd awak blh dptkan hrga yg rendah. http://aleenzshoppe.blogspot.com/
16Saya Ingin Menjadi Agen Dropship Online, Apa Jua Produk Yang Hot Tolong Hubungi Saya - Wed 21/Nov/2012 1:05pm
tawaran utk dropship dibuka semula.sila layari http://aleenzperfumes.blogspot.com/
17Supplier Minyak Wangi, Kenapa Turun Padang Jual Lebih Rendah Dari Harga Pasaran. - Wed 7/Nov/2012 10:07am
sememangnya saya jgk berminat dgn kursus anjuran mr stoac tu..saya tidak berkesempatan untuk mengikuti kursus anda kali ni..insyallah mungkin pd masa akan dtg...jika ada lagi blh email saya jika sudi aleenzshoppe@gmail.com
18Supplier Minyak Wangi, Kenapa Turun Padang Jual Lebih Rendah Dari Harga Pasaran. - Mon 5/Nov/2012 11:03am
mmg betul pun.sapa yg nk cekik darah tu baik tinggalkan je.baik cari yg lain.dulu saya pun mcm tu...mana blh tahan kita jual dgn hrga tggi sdgkan diorg blh suka hati jual murah..kursus utk buat minyak wangi pun mkn beribu2 ringgit..modal utk keluarkan produk sendiri bkn sikit...saya dah buat jd saya tau betapa susahnya nk cari duit untuk modal...klu kita nie kaya lain lah kan...
19Supplier Minyak Wangi, Kenapa Turun Padang Jual Lebih Rendah Dari Harga Pasaran. - Fri 2/Nov/2012 10:49am
klu awk nak, blh amik dgn saya.tp saya bgtau awk awal2...bisnes saya masih baru.dan nk cari di kedai mmg xde.stokis xde.direct terus dgn saya.harga utk jual sama saja dgn saya.klu saya dpt tau ada kenaikan @ penurunan harga tanpa maklumkan kpd saya..keahlian akan automatik dihentikan.awk nk jual kt mana terpulang.klu awak berminat email aleenzshoppe@gmail.com atau tgk blog saya dulu aleenzshoppe.blogspot.com
20Supplier Minyak Wangi, Kenapa Turun Padang Jual Lebih Rendah Dari Harga Pasaran. - Thu 1/Nov/2012 2:39pm
mmg x patut la..saya dulu pun peniaga mcm awk jgk..tp akibat x tahan dgn hrga yg tggi..tp org lain blh jual dgn hrga yg rendah..saya beli dgn cara borong dan skrg nie saya dah mula keluarkan produk saya sendiri.harga saya & harga ahli..saya yg tetapkan.sama je klu nk beli secara runcit.jd klu keluar berniaga kat expo sekalipun..hrganya ttp sama.saya @ ahli sama2 ada untung.klu ada promosi..semua buat promosi..setiap apa pun saya kongsikan dgn ahli.saya supplier saya jg la peniaga.
21Tempahan Homestay Cuti Sekolah Bulan 11 & 12 2012 - Pengkalan Balak, Masjid Tanah - Tue 9/Oct/2012 11:47am
homestay di langkawi 3 bilik tidur,2 bilik air termasuk di master bedroom.boleh memasak.apartment tp tak perlu naik turun tangga atau lif.ruang tamu yang luas boleh memuatkan 15 orang (3 family) kemudahan yang ada : peti ais tv & astro seterika peralatan memasak swimming pool parking dihadapan rumah kawasan yg berdekatan : kawasan shopping di pekan kuah kedai makan kedai runcit SMS : 013-531 3201
22Novel Terpakai untuk Dijual - Mon 24/Sep/2012 11:05am
tumpang iklan...saya juga menjual novel terpakai (masih dlm keadaan baik)..blh lihat di blog saya http://aleenzshoppe.blogspot.com/2011/03/novel-terpakai.html harga asal novel2 tersebut di antara RM14-RM20.. blh email aleenzshoppe@gmail.com atau sms shj 019-5432565
23Minyak Wangi (Aksesori) - Thu 2/Aug/2012 12:34pm
ada gambar utk 2ml & 3ml display stand (berputar) = rm10-rm25? email pd saya aleenzshoppe@gmail.com tq
24Nak Buat Consignment - Thu 7/Jun/2012 2:17pm
azuin : sy nk jual di tapak expo sbrg jaya...
25Mencari Supplier Pati Minyak Wangi dan Botol-Botol Area Pinang - Mon 4/Jun/2012 2:06pm
saya menjual botol perfume dari 2ml ke atas (roll on/spray).dan juga menjual pati perfume (non alcohol) dgn hrga yg berpatutan. produk laris..sbb hrga yg murah. berminat email aleenzshoppe@gmail.com
26Nak Buat Consignment - Mon 4/Jun/2012 11:50am
hi yatiee 2..saya nk jual produk makanan..
27Mari Kita Bersatu Buat Rangkaian Bisnes Orang-Orang Melayu - Ipoh - Fri 25/May/2012 9:33am
Salam..saya asal taiping tp tggl kt penang.bila sy terbaca psl nie mmg sy setuju la sgt2...saya pun nk join klu boleh. utk makluman anda semua..pd 23-26 jun 2012 sy akan meniaga di seberang jaya penang sempena hari penternak,peladang.jd sy memerlukan barangan secara consignment(ambil barang dahulu bayar kemudian).buat masa nie produk perfume non alcohol n roti canai frozen dah ada..klu ada sesiapa yg berminat blh email pd saya aleenshoppe@gmail.com (subject : consignment) sberapa segera.saya nk penuhkan gerai saya tu...klu nk letak perfume n frozen food pun xde masalah.lagi byk lagi bagus org blh buat pilihan. jadi sekali lagi jika diberi peluang saya mmg nk join persatuan nie.dan kpd sesapa nk buat secara consignment dgn saya (23-26jun 2012)..boleh hubungi saya aleenzshoppe@gmail.com (subject : consignment)
28Kepada Majalah.com - Saya nak Postkan Lebih Dari 1 Topik Sebulan. (Diskusi Hartanah) - Fri 25/May/2012 9:17am
ekeke mcm kelakar pun ada gak bila baca iklan linkman tp..tapi saya pun setuju gak.1 bulan 1 iklan..isk3...kita nie meniaga..promosi kena hari2
29Ingin Memulakan Perniagaan Kedai Runcit - Wed 23/May/2012 12:45pm
kedai di area mana nie?
30Mencari Doorgift & Fotografi Untuk Kahwin - Wed 23/May/2012 12:44pm
blh tgk blog saya..jika berminat email terus kpd saya utk sebarang pertanyaan http://aleenzshoppe.blogspot.com/
31Ingin Menjana Pendapatan Anda? - Wed 14/Mar/2012 12:06pm
Azeme..anda blh rujuk segala info yg berkaitan di blog http://aleenzshoppe.blogspot.com/ tq
32Ejen Dropship T-Shirt Sempena Euro 2012 Dicari (Limited) - Thu 8/Mar/2012 11:27am
aleenzshoppe@gmail.com
33Saya Ingin Menjadi Ejen Dropship - Mon 27/Feb/2012 10:48am
saya menjual perfume.blh lihat di http://aleenzshoppe.blogspot.com/ jika berminat email saya aleenzshoppe@gmail.com
34Mencari Pemborong/Pengedar/Agen Frozen Food - Thu 9/Feb/2012 11:18am
Salam Minta tumpang promosi produk family saya yang bertempat di Terong,Taiping. Kami membuat produk Roti Canai Segera yang diproses menjadi sejuk beku(frozen)..Roti Canai keluaran kami sentiasa lembut dimakan walau dibakar garing dan sejuk.Ramai yang berpuas hati dan sentiasa mendapat permintaan dan tempahan untuk sebarang keraian.Roti Canai Segera akan dibuat setelah tempahan dibuat. Harga juga berpatutan dan turut mendapat kelulusan dari Jabatan Pertanian.Turut membenarkan peniaga untuk meletakkan label sendiri tanpa sebarang caj dikenakan. Boleh lihat di sini http://aleenzshoppe.blogspot.com/2011/11/roti-canai-segera-frozen.html Sebarang pertanyaan blh email aleenzshoppe@gmail.com Terima kasih
35Mencari Keredaan Dunia dan Akhirat - Mon 9/Jan/2012 11:11am
Salam ada buat utk dropship x?email aleenzshoppe@gmail.com TQ
36Cari Peluang utk Mnambah Koleksi Jualan (Buku Tadika & Sekolah) - Fri 6/Jan/2012 11:17am
Blh lihat di blog saya http://aleenzshoppe.blogspot.com/ pelbagai produk..nk jual secara langsung blh..dropship pun xde masalah...klu berminat aleenzshoppe@gmail.com tq
37Saya Berminat Business Tanpa Modal or Agen Dropship - Thu 5/Jan/2012 8:48pm
sy ada pelbagai produk..awk tgk dulu blog saya http://aleenzshoppe.blogspot.com/ ataupun blh tgk kt fb http://www.facebook.com/pages/Aleenz-Shoppe/123023094429102 nak jd agen jualan secara langsung,dropship saya terima semua.. klu berminat email saya aleenzshoppe@gmail.com pasti saya balas secepat mungkin...
38Mencari Pembekal Minyak Wangi Branded - Thu 5/Jan/2012 11:41am
modal perfume serendah RM50 ke atas..jika berminat hubungi saya aleenzshoppe@gmail.com
39Dropship Agent Air Swimmer (Ikan Terbang) Diperlukan! - Thu 5/Jan/2012 9:07am
sila bg detail..alinwahi79@gmail.com
40Mencari Pelbagai Produk (Dropship) - Wed 4/Jan/2012 10:06am
kpd anda yg telah menghantar email kpd saya..saya telahpun membalas kembali email anda tersebut dan sekiranya tidak terdapat pd inbox sila check SPAM anda.krn ada segelintir pihak yg mengatakan tidak menerima sebarang email dr sy..dan sy harap dgn penjelasan ini akan menjelaskan perkara tersebut.terima kasih.
41Tolong Saya Buat Bisnes Dengan Modal Kecik. Saya Budak Sekolah Umur 17. Tlg Bgi Cadangan - Tue 3/Jan/2012 10:18pm
saya tggl di seberang jaya,penang.klu minat nk join bisnes..let me know..ada yg free..janji ada usaha utk cari duit sendiri..ada usaha ada duit..utk student @ sesiapa yg nk cari side income mmg sesuai..sbb bisnes nie leh wat time cuti sekolah @ bila2 masa yg sesuai..klu nk tau email saya aleenzshoppe@gmail.com.tq