Airist Management Resources
Profile
Forum NickAirist Management Resources
RegisteredTue 18/Dec/2012 12:24pm
Topics by Airist Management Resources
1Rakan Usahawan Madu Lebah Dikehendaki (7) - Fri 1/Nov/2013 12:30pm
2Usahawan Madu Lebah Dicari (1) - Thu 12/Sep/2013 11:44am
3Untuk Makluman Warga Majalah dan Usahawan2 yang Berminat (11) - Wed 5/Jun/2013 2:44pm
4Bengkel Belajar Menternak Lebah Madu (4) - Wed 17/Apr/2013 11:32am
5Tawaran Menjadi Usahawan Madu Lebah Asli dan Lebah Kelulut (4) - Fri 15/Mar/2013 12:21pm
6Rakan Niaga Madu Lebah Asli Setiap Negeri Diperlukan (11) - Wed 13/Feb/2013 12:41pm
7Menangi Hadiah Menarik (Ipad, TV LCD, Camera) dgn Beriklan Sahaja! - Mon 7/Jan/2013 12:58pm
Comments by Airist Management Resources
1Mencari Penceramah Motivasi? - Thu 10/Jul/2014 6:28pm
salam sila email ke airistmr@gmail.com
2Peluang Bina Perniagaan, Dana Usahawan, Koperasi & Pengajian Serentak - Fri 30/May/2014 3:56pm
salam... sy di kedah.. jika boleh bekerjasama dgn tuan utk penerangan di kedah mcm mana?? sms sy ke 0189475996
3Kebabomm Bisnes Semakin Hot. Bisnes Barang RM10, Kerja 2 Jam Sehari, Gaji RM3000 Sebulan - Wed 21/May/2014 10:49pm
salam... sila email ke airistmr@gmail.com TQ
4Stall Mudah Lipat Mild Steel dan Stainsteel - Wed 4/Dec/2013 4:26pm
salam.. sy nak kiosk utk produk madu lebah bergerak mcm konsep jajan indonesia yg menjual jamu di tepi jln... sila email ke airistmr@gmail.com
5Projektor 2nd Untuk Dijual - Wed 4/Dec/2013 4:16pm
salam... jika bayaran ansuran atau kerjasama nak tak?? sila email sy... airistmr@gmail.com wassalam
6Memohon Kontrak Kerjasama Syarikat - Wed 4/Dec/2013 3:43pm
salam... sy ada produk madu lebah... so mcm mana plan dan perancangan tuan utk meningkatkan jualan produk... airistmr@gmail.com / 01128476124
7(RM350) Web Pasif (ROI), Matrix, Unilevel, Web Autodownline (Seperti Rajakereta, Danaherbs, Powerup4u) - Tue 3/Dec/2013 12:05pm
salam.. sy nak buat affiliate dgn produk madu lebah.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 plan pemasaran adalah spt berikut:- 1. Bonus tajaan RM10 2. Pairing bonus RM10.. max 10pair shj 3. Bonus Debt = RM10 dpt bila terjadi flusing 4. Bonus jualan produk madu sehingga 30% berapa dikenakan bayaran.. sila email pd sy... wassalam
8Individu 40an Berpengalaman IT Cari Kerja. - Tue 3/Dec/2013 12:00pm
salam.. boleh buat sistem tak?? jika ok sila email resume ke airistmr@gmail.com lokasi di kedah..jitra
9PMB Pelaburan Mara Berhad - Memerlukam Perunding Unit Amanah - Tue 3/Dec/2013 11:50am
salam... sila email flyer or brouser ke airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 utk sy promosi di jitra kedah.. wassalam
10Bisness Western Food - Mencari Tempat/Rakan Niaga - Fri 29/Nov/2013 1:01pm
salam.. jika lokasi di jitra kedah berminat tak?? airistmr@gmail.com / 01128476124
11Peluang Memasarkan Produk/Perkhidmatan Anda di Ipoh dan Seluruh Negeri Perak - Wed 27/Nov/2013 2:12pm
salam.. sila email info ke airistmr@gmail.com / 01128476124 kami ada produk madu lebah.. wassalam
12Pendapatan Untuk Selesaikan Hutang - Mon 25/Nov/2013 6:08pm
email ke airistmr@gmail.com dgn segera.. TQ
13Perkhidmatan Kertas Kerja (Workshop Kereta) - Mon 25/Nov/2013 6:05pm
salam.. charges brapa?? airistaps@gmail.com
14Mencari Pelabur - Mon 25/Nov/2013 5:56pm
salam.. minta email info ke airistmr@gmail.com lokasi di kedah boleh ke join tuan?? wassalam
15Kutu Emas - Sun 24/Nov/2013 3:56pm
salam.. sy di kedah... sila email info dan perjanjian ke airistmr@gmail.com / 01128476124 wassalam
16Rakan Usahawan Madu Lebah Dikehendaki - Sun 24/Nov/2013 3:15pm
Salam.. Utk sesiapa yg nak menjadi perintis usahawan madu syarikat airist ... kami akan mencari usahawan2 yg berminat dgn modal serendah RM100 dan peluang menjana pendapatan RM100/hari dan ini akan membantu anda melangsaikan hutang2 dan kami akan membantu anda melangsaikan hutang2 dan memulakan perniagaan tanpa berhutang.,.. wassalam...01128476124
17Service Printing Serendah 3 Sen - Sun 24/Nov/2013 3:03pm
salam... jika nak jd agen di utara boleh ker?? mcm mana nak bekerjasama?? boleh email quotation utk perkhidmatan yg disediakan ke airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
18Mencari Kerja Dinegeri Kedah atau Negeri Lain Sekiranya Mnyediakan Hostel - Fresh Graduate Diploma - Wed 13/Nov/2013 9:00pm
salam.. bidang pemasaran berminat tak?? utk promosikan produk drp lebah... airistmr@gmail.com
19Syarikat Sdn. Bhd untuk Dijual - Wed 13/Nov/2013 8:58pm
salam.. kenapa nak jual?? kenapa tak diusahakan utk perniagaan yg telah diusahakan sewaktu penubuhan?? berapa nak jual?? wassalam... airistmr@gmail.com
20Mencari Kerja Part Time, Peluang Rakan Niaga atau nak Bukak Bisnes atau Pelaburan - Sat 9/Nov/2013 5:27pm
salam.. jika berminat utk memiliki perniagaan affiliate sendiri berasaskan produk madu lebah sila hubungi sy.. dgn modal yg minima anda mampu menjadi usahawan ternakan madu lebah,, airistmr@gmail.com
21Servis Membina Sistem Affiliate dan Pelbagai Jenis Sistem. - Fri 8/Nov/2013 8:02pm
salam... berapa kosnya?? sy nak buat produk berasaskan madu lebah dan sistem affiliate.. TQ.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
22Ingin Mencari JV untuk Majlis Perkahwinan - Fri 8/Nov/2013 7:43pm
salam... utk pa system dan dj kami boleh bekerjasama dgn tuan.. airistmr@gmail.com / 0112-8476124
23Rakan Usahawan Madu Lebah Dikehendaki - Wed 6/Nov/2013 3:57pm
Salam.. sy akan fokus pd pengeluaran shj.. utk kedah belum ada wakil.. daerah2 akan dikawal selia oleh usahawan negeri.. berminat sila berjumpa terus... sy kurang berminat nak bg email krn sy benar mencari perintis dan sy menilai mana2 individu yg berminat di majalah ini.. hari ini 6/11/2013 seorang individu dr pahang dtg melihat pusat ternakan kami dan in shaa ALLAH beliau berminat menjadi wakil di pahang utk menternak sekali selain memasarkannya... wassalam...0112-8476 124
24Funder Untuk Projek ICT di Johor Bahru - Wed 6/Nov/2013 3:49pm
salam.. sila email ke airistmr@gmail.com
25PPL Membantu Membayar Hutang Liabiliti Anda Setiap Bulan Hingga Selesai - Sat 2/Nov/2013 6:10pm
salam.. jika kita bekerjasama mcm mana?? sy ada kedai pejabat yg boleh dijadikan pusat penerangan utk projek tuan.. lokasi sy di kedah.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
26Dividen 2% Up to 5% Minimum Gerenti Sebulan - Mon 28/Oct/2013 4:53pm
salam. email info ke airistmr@gmail.com tq
27Khidmat Peguam - Mon 28/Oct/2013 4:50pm
salam... nak jd panel sy tak dlm mewujudkan perniagaan berangkaian... sila hubungi sy utk maklumat lanjut... wassalam... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
28Mudahnya Hasilkan Produk Jenama Sendiri. Modal Kecil Pun Boleh Buat. - Sun 27/Oct/2013 10:58am
Salam.. Sesiapa yg berminat nak jd usahawan madu lebah jenama sendiri kami akan membantu anda... modal niaga boleh dibincangkan... kami juga akan membantu dlm strategik pemasaran.. anda untung kami pun untung... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 p/s: sesiapa yg berminat utk mengiklankan produk2 anda melalui flyer di bawah group airist, utk edaran dan cetakan di sekitar jitra alor setar dan perlis.. kos flyer rm600 utk 30 000copy dan edaran cuma RM0.01 bernilai RM300.. terhad sebelum 31 oktober ini shj... wassalam
29Minuman Sarang Burung Al Wahida - Sun 27/Oct/2013 10:36am
salam.. jika nak luaskan pasaran produk anda dgn beriklan melalui syarikat kami amat2 dialukan... kos cuma RM600 utk 30000copy dan siap edaran di sekitar jitra dan alor setar.. jika berminat sila hubungi sy kembali.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
30Dapatkan Dividen Bulanan Anda! - Sun 27/Oct/2013 10:21am
Salam.. Sekadar nak kongsi dgn warga utara kedah dan perlis atau sesiapa yg berminat utk bersama2 membangunkan model perniagaan ISLAM secara berjemaah.. Konsep AMAL NIAGA yg menjurus pd perkongsian keuntungan bersama2 dan membantu mereka yang bermasalah dan mengajar mereka akan hakikat kehidupan di dunia ini.. Yg berminat nak share peluang ini sila hadiri utk temujanji anda di lokasi kami.. No 30c, Commercial Square, Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra, Kedah airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 sms utk tarikh temujanji anda.. wassalam
31Services Pengedaran Risalah - Wed 23/Oct/2013 8:22pm
salam.. Jika di kawasan alor setar dan jitra kedah tuan uruskan juga ker>? sy nak dptkan harga utk 30k copy utk a5 dan juga booklet a5.. sila email quotation ke airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
32Pinjaman Sehingga RM300k Dengan Bayaran Bulanan Hanya RM250 Sahaja. Tanpa Interest. - Tue 22/Oct/2013 6:52pm
salam.. jika benar sy ingin tawarkan pejabat sy utk dijadikan pusat taklimat di jitra kedah... jika setuju boleh email info utk sy war2kan di sekitar kedah dan perlis... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
33Membuka Francise Syarikat Training dgn Daily Student dan Portfolio Kontrak GLC - Sun 20/Oct/2013 11:55am
salam... sy ada kedai pejabat di jitra kedah... jika tpt tersebut sesuai utk projek tuan... bolehlah kita bekerjasama... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 Alamat pejabat:- No 30c, Commercial Square, Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra Kedah... wassalam
34Karnival Rasul in My Heart. RM300 - Masjid Bandar Manjalara Kepong - Sun 20/Oct/2013 11:39am
Salam... UTk sesiapa yg nak belajar kursus bahasa dan perlukan lokasi di jitra boleh bekerjasama dgn sy utk menyewa pejbat di alamat No 30C, Commercial Square, Kolej Heights Utara, KUbang Pasu, 06000 Jitra, Kedah airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 p/s: Sesiapa yg berminat utk menjadi wakil kami dlm pemasaran produk madu lebah dgn modal serendah RM500 sila hubungi sy... dan sesiapa yg ada maklumat tanah pertanian di pulau pinang utk tanaman pisang.. kami ingin bekerjasama dgn anda utk membangunkan tanah tersebut utk dimajukan... wassalam
35Memerlukan Tanah Pertanian Untuk di Pajak Area Perlis dan Kedah - Mon 14/Oct/2013 9:00am
Salam... Sesiapa yg berminat utk mendapatkan perkhidmatan membangunkan website bersistem bg meningkatkan pendapatan anda melalui produk2 sedia ada boleh berbincang dgn syarikat kami... sesiapa yg ada masalah perniagaan dan memerlukan khidmatan pemasaran dan pengurusan juga boleh menghubungi syarikat kami... kami ingin berdakwah dalam perniagaan yg lebih kepada gabungan dan kerjasama membangunkan kembali apa yg ALLAH telah amanahkan pd manusia utk diUJI olehNYA melalui hamba2NYA.. sy byk kekurangan dan sedia belajar dan mengajar apa yg ALLAH telah amanahkan pd sy... lokasi kami di jitra kedah... utk penerangan lanjut sila hubungi.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
36Air Minuman Terbaik! - Mon 14/Oct/2013 8:44am
Salam... Di sini sy ingin membuka peluang utk berniaga dan beramal dgn perniagaan yg diusahakan.. Anda bantu perniagaan ini.. mudahan ALLAH membantu anda dlm rezekiNYA.. Sy terpanggil utk bekerjasama dgn satu madrasah utk mempromosikan air mawaddah terapi al-quran dgn syarikat kami... Di sini mulakan perniagaan ini dgn niat krn ALLAH yg bernilai RM100 shj... lokasi kami di jitra kedah... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 wassalam
37Eksekutif Jualan Untuk Produk Minuman Baru Bumiputra Dipasaran - Sat 12/Oct/2013 2:07pm
salam... sila email info utk kami pasarkan diutara malaysia... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 quotation sertakan sekali... wassalam
38Bukan Ratusan RM Tapi. Ribuan USD - Sat 12/Oct/2013 1:55pm
salam... sila email info ke airistmr@gmail.com TQ
39Jom Berniaga Bersama Secara Sambilan! Jomlah - Sat 12/Oct/2013 12:59pm
Salam... Utk sesiapa yg berminat menjadi usahawan ONLINE dan akan dibantu strategik pemasaran bg meningkatkan pendapatan anda dlm perniagaan dialukan mendapatkan perkhidmatan kami di jitra kedah...beralamat No 30c, Tingkat 2, Commercial Square Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra Kedah.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124 Peluang2 utk mengiklankan perniagaan anda melalui booklet yg akan kami publishkan sekitar jitra, dan sesiapa yg ada perniagaan yg bermasalah kami akan bantu dlm stretegik laut biru.. Mudahan dgn IZIN ALLAH kita akan bersama2 membangunkan mengikut Dakwah Niaga Nabi s.a.w.. Sebarang pertanyaan sila hubungi sy.. Utk yg berminat menjadi pelabur juga dilalukan utk projek2 yg sedang di bangunkan di bawah AIRIST GROUP VENTURE... TQ
40Mencari Investor - Fri 11/Oct/2013 1:12am
salam... sila email ke airistmr@gmail.com TQ
41Berforex dgn Gwgfx, Blh Dapat Income 10% Dari Modal Serta Banyak Lagi Bonus Tambahan - Wed 9/Oct/2013 11:45am
salam... boleh komen dgn RGCX ?? mula2 bgs.. tp sy doakan tuan suksess... sy dah kurang nak join krn sy rasa sudah tiba masanya sy promote bisnes2 yg sy ada skrang dan ajak org jd seperti sy juga pemilik pd perniagaan2 masing2 dan mereka yg mempromosikannya... hanya rangkaian yg dpt membantu antara satu sama lain... dan tiada jaminan yg kekal selain jaminan ALLAH.. ini yg sy pelajari skrang... walaupun idea sy mungkin hebat.. ttp ini juga pinjaman dr ALLAH dan bila2 masa ALLAH mengambilnya semula...dan sy yakin sy akan manfaatkan ilmuNYA utk manfaat umum bukannya manfaat peribadi ssewaktu sy dlm kejahilan... wassalam... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
42Percuma: Program Bina Usahawan Generasi Baru - Tue 8/Oct/2013 5:31pm
Salam... tak nak buat kat kedah ker?? sy ada lokasi utk dijadikan taklimat di jitra kedah... wassalam,... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
434% ke 15% Sebulan + Saham Akhirat - Tue 8/Oct/2013 3:50pm
salam... sila email kertas kerja pd sy airistmr@gmail.com wassalam
44Sesiapa Yang Ingin Buat Bisnes Tadika Tapi Tak Ada Modal - Mon 7/Oct/2013 12:53pm
salam... di kedah berminat tak?? wassalam airistmr@gmail.com
45Pinjaman Mudah Usahawan Baru - Mon 7/Oct/2013 12:46pm
Salam.. sy menguruskan perniagaan2 usahwan2 yg bermasalah dan membantu menaikan semula melalui strategik pemasaran, di sini sy menggabungkan beberapa elemen bg dimanfaatkan pd pengguna... sy membangunkan semula melalui it development dan di sini sy juga mengumpulkan kepakaran individu2 dan mewujudkan satu jaringan dan peluang perniagaan sesama kita.. antara yg sedang kami uruskan adalah.. DJ dan PA system, cathering, sewaan canopy, event diuruskan oleh AIRIST COMMUNICATION & EVENT SERVICES kereta sewa dan ternakan lebah madu diuruskan oleh AIRIST MANAGEMENT RESOURCES bengkel motorsikal claim insuran, IT development diuruskan oleh AIRIST AUTO & SERVICES design flyer, website dan pembangunan system IT, printing, diuruskan oleh AIRIST ART PRINTING & ADVERTISING Di sini sy mengalukan kepada sesiapa yg berminat utk membangunkan bersama2 kami utk kepentingan ummah.. kaedah kami berniaga yg tidak membebankan pengguna utk membayar kos perkhidmatan/produk yg digunakan... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
46Insurans Kemalangan - Mon 7/Oct/2013 12:22pm
salam... email lanjut jika nak jd agen airistmr@gmail.com wassalam..
47Penganjur Diperlukan! Program Jelajah Seluruh Malaysia. Kempen Menyimpan Emas dan Menjana Pendapatan dgn Gold Bar 1g, 5g, 10g dan Dinar. - Mon 7/Oct/2013 12:09pm
Salam... sy ada pejabat yg boleh digunakan utk sessi taklimat.. lokasi di No 30c, Tingkat 2, Commercial Square, Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra Kedah... Sewaan cuma RM50/4jam atau jika nak bekerjasama boleh dibincangkan kaedah dan cara utk membina peluang bersama2... sy cuma nak kongsi manfaat atas kedai tersebut utk umum.. airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
48Set Peralatan Car Wash Untuk Dijual Segera. RM3k - Fri 4/Oct/2013 7:04pm
salam... sy di kedah nak uruskan peralatan tuan di jitra.. jika berminat utk bekerjasama.. airistmr@gmail.com / 0112-8476124
49Potensi Pendapatan Forex Konsisten Sebanyal 7% - 15% Monthly Dengan Gac Market. yang Tidak Pandai Trade Pun Boleh Jana Untung - Fri 4/Oct/2013 6:55pm
salam... sy mempunyai pejabat yg dijadikan pusat perbincangan perniagaan di jitra kedah.. beralamat di No 30c, Tingkat 2, Commercial Square Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra, Kedah kami juga menyediakan perkhidmatan membina website affiliate melalui kerjasama di mana anda tidak perlu mengeluarkan modal yg besar, cuma dgn wujudkan jaringan sesama kita kami akan membina website berbayar utk perniagaan/perkhidmatan/produk anda dgn kaedah sewaan yg jauh lebih murah dan perkongsian ini utk kebajikan bersama dgn mencari rahmat ALLAH dlm perniagaan sesama kita... airistmr@gmail.com / 0112-8476 124
50Akaun Forex yang Bermasalah, Perlukan Bantuan? - Tue 1/Oct/2013 12:28pm
salam.. airistmr@gmail.com TQ