Syauqina Fariza

Profile
Forum NickSyauqina Fariza
CompanymyReload.net
URLwww.myreload.net/farizasani
RegisteredSun 18/Jul/2010, 11:25pm
Topics by Syauqina Fariza
1Mencari Kerja Kosong Sekitar Tapah/Kampar/Bidor/Teluk Intan (Perak) (5) - Tue 29/May/2012 12:29pm
2Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E (49) - Fri 27/May/2011 10:59am
3Memerlukan Supplier Tshrt Polo Brkualiti (6) - Wed 9/Feb/2011 9:31am
4Memerlukan Supplier Kad Topup Fizikal (18) - Sun 12/Dec/2010 7:54pm
5Tingkatkan Tahap Kesihatan di Samping Tambah Pendapatan Bersama Detox Foot Patch - Mon 22/Nov/2010 2:16pm
6Revolusi Perniagaan Affiliate 2010 (2) - Mon 20/Sep/2010 6:56pm
7Business Topup yang Menjimatkan Masa dan Menguntungkan! (1) - Thu 26/Aug/2010 11:10pm
8Myreload.Net - Flexi Reload - Fri 13/Aug/2010 11:21am
Comments by Syauqina Fariza
1Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Tue 29/May/2012 12:27pm
maaf kepada semua...pgrm drophsip telah tamat sebab kami kekurangan stf untuk mengawal semua aktiviti2 dropshiper kami. terima kasih....
2Saya Berminat Menjadi Agent Dropship - Sat 18/Jun/2011 7:10pm
boleh try produk nie: http://crunique2u.blogspot.com/p/payment-form.html pertanyaan: CONTACT NO : +6012.297.6324 (ARN) +6017.523.8138 (IZA) EMAIL: captor.resources@gmail.com
3Harga Contact Lens Serendah RM18. Kepada Pemborong atau yang Berminat untuk Dropship. - Sat 18/Jun/2011 7:06pm
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_221546967869100?if_t=group_r2j **iklan kn kt cini.tq
4Baju PDI Basic Tee Secara Borong untuk Sesiapa yang Berminat Tinggalkan Email Anda. - Tue 7/Jun/2011 8:41pm
syauqina_fariza87@yahoo.com
5Kedai Gadget Online - Mon 6/Jun/2011 9:50am
ape nama kt fb nyer encik?
6Pembekal T-Shirt Round Neck RM6.50 dan Pelbagai Jenama Lain - Thu 2/Jun/2011 11:11am
mail to me also,syauqina_fariza87@yahoo.com
7Pembekal Pakaian Saiz Besar Wanita dan Lelaki - Wed 1/Jun/2011 7:46pm
me too..syauqina_fariza87@yahoo.com
8Pakej Bina Kedai Online - Demo Admin Disediakan - Wed 1/Jun/2011 6:37pm
pakej bwh rm100 tkder ke untuk student yg bru berjinak2 nk wt buss on9? syauqina_fariza87@yahoo.com
9Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Wed 1/Jun/2011 1:31pm
ok, sent.tq
10Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Tue 31/May/2011 5:06pm
ok, all sent..=)
11Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Mon 30/May/2011 8:16pm
ok, sent. tq
12Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Sun 29/May/2011 4:06pm
ok raihana, sent.
13Topup RM3 Harga RM2.82, Topup RM5 Harga RM4.70, Topup RM10 Harga RM9.40 - Sun 29/May/2011 3:29pm
http://www.myreload.net/farizasani
14Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Sun 29/May/2011 10:23am
ok, all sent.tq.
15Jana Pendapatan Sebagai Dropshipper T.V.E - Fri 27/May/2011 11:53am
OK, CEK YOUR MAIL.TQ
16Jom Print Name Card - Fri 20/May/2011 9:05am
promote kan busnss anda di: http://www.facebook.com/pages/EasyShop2u/123966020998595?sk=wall harap leh suggest kt rakan2 lain juga..tq..
17Anda Berminat Buat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri - Thu 19/May/2011 9:32pm
salam, nk juga tau, berapa kos yer untuk mulakan perniagaan mcni? email: syauqina_fariza87@yahoo.com
18Saya Ingin Mencari Agen Dropshipper. - Wed 18/May/2011 8:13pm
berminat, sila email ke syauqina_fariza87@yahoo.com
19No VVIP Huhu - Thu 23/Dec/2010 6:36pm
We are now into pre-launch in Malaysia & Singapore and you have the unique opportunity of registering prior to our official launch. A full introduction to this amazing “app” and opportunity, will be taking place in KL on the 28th, 29th & 30th January, 2011. This time frame is vital for YOU to benefit in the pre-launch stage. At our introduction in KL in January 2011, you will be able to see the product in action and hear first hand what is about to sweep Malaysia & Singapore. REGISTER FREE HERE: http://www.prelaunchmalaysia.com/farizasani/
20Memerlukan Supplier Kad Topup Fizikal - Mon 13/Dec/2010 6:59pm
rakan2, kalau boleh nk harga based on yg sy advertisd tuh, bukn nk ambil 1 jens kad sahja..harp mklum. Maxis RM5 Maxis RM10 Celcom RM5 Celcom RM10 Hot ticket RM10 Hot Ticket RM15 Sape yg boleh bg harga untuk kad2 bernilai seperti tertera, sila email/sms sy. TQ
21Kordial Rihepi (Roselle Flavor) - Mon 13/Dec/2010 1:54pm
bermint nak jual cordial roselle.leh bg sebut hrga tk? syauqina_fariza87@yahoo.com TQ
22Mencari Restoran dan Kedai untuk Produck Roselle Rihepi - Mon 13/Dec/2010 1:49pm
bermint nk mencuba email: syauqina_fariza87@yahoo.com
23Pengeluar Produk Roselle - Sun 12/Dec/2010 9:30pm
en.afizan, sy bermint mnjula kordial roselle nie, hrtuh 1st rasa air roselle masa saya ker MAHA 2010 bru2 nie..rasa mmg sedap.. currently,msh berljr di UiTM shh alam, dan mgkin pihak enck ada bg hrga yang berpatutkn kepada sy. email: syauqina_fariza87@yahoo.com sms: 0175238138
24Maxis, Digi, Celcom, Hot Ticket - Sun 12/Dec/2010 8:00pm
SERTAI KAMI SEKARANG http://www.myreload.net/farizasani Jadi ejen kami sekarang dengan yuran pendaftaran cuma RM20 seumur hidup. Dengan sistem yang lancar, server topup pantas, servis berkualiti... tiada lagi yang mampu tawarkan serendah ini. ...Sistem bisnes Andaikan modal di dalam akaun anda sebanyak RM100. Kawan anda ingin topup celcom RM30.. Apa yang perlu anda lakukan cuma taip sms: c30.019xxxxxxxx.1234 dan hantar ke server.. Tak sampai 3 saat, kredit RM30 akan masuk ke h/p kawan anda itu. Anda terima RM30 dari kawan anda itu.. sebab jual topup,, di mana untungnya?? Walaupun anda topup sebanyak RM30, kami hanya menolak RM29.10 sahaja dari modal anda.. Jadi baki modal anda ada sebanyak RM70.90 bukannya RM70... bermakna untung yang anda perolehi sebanyak 90 sen.. Begitu juga jika anda topup ke hp sendiri... topup RM30, tapi harga yg perlu anda bayar cuma RM29.10.. YA SUATU YANG MENGUNTUNGKAN!!! Lebih penting lagi.. berapa banyak yang dapat anda jimat, tak perlu naik motor ke kedai, jimat minyak, masa, tenaga, boleh topup 24 jam & di mana2 saja.. Klu ke kedai ntah2 kena caj lagi 20 sen.. baik lakukan sendiri, lagi murah.. http://www.myrelaod.net/farizasani sms/call: 0175238138 untuk pertanyaan SELAMAT MENCUBA
25Kad Topup Maxis & Celcom $9.80 Je. - Wed 8/Dec/2010 11:37pm
salam salah seorng penuntut uitm shh alam, sesiapa yg boleh supply fizikal kad topup,cod ke uitm shh alm, dgrn harga yang boleh wt untung, sila email ke saya, modal rm3000. syauqina_fariza87@yahoo.com @ 0175238138
26Prepaid Kad - Wed 8/Dec/2010 11:32pm
salam, saya seorng pelajar uitm, sesiapa yang boleh supply fizikal kad topup dgn hrga yg berpatutan, COD ke uitm shh alam, sila email ke syauqina_fariza87@yahoo.com @ 0175238138 modal dalm rm2000..=)
27Kordial Roselle Agromas - Wed 8/Dec/2010 11:14pm
@ puan farida: saya juga berminat, syauqina_fariza87@yahoo.com Terima kasih
28Harga Runtuh. Kertas A4 Hujung Tahun - Mon 22/Nov/2010 2:18pm
email quotation pada saya...tq syauqina_fariza87@yahoo.com
29Kad Prepaid - Mencari Supplier - Mon 20/Sep/2010 6:49pm
join buss topup hanya guna hp@ada internet satu kelebihn, layari: http://www.myreload.net/farizasani
30Menjual Kad Prepaid - Mon 20/Sep/2010 6:46pm
jom join hyperbulk, bermint leh layari lmn nie: http://idelink.com/myhypro-syauqinafariza
31Detox Buang Toksin - Thu 16/Sep/2010 1:30am
more info plz, syauqina_fariza87@yahoo.com
32Kertas Kerja Perniagaan (Pinjaman Bank dan Agensi Kerajaan) - Wed 15/Sep/2010 1:01am
nk juga,,=) syauqina_fariza87@yahoo.com
33Top Up Prepaid Paling Mudah 2010. - Wed 15/Sep/2010 12:52am
mklumt tu penting untuk ceburi mana2 buss bro, ade lmn web cmpny tk? need more information if u dun mind. syauqina_fariza87@yahoo.com
34Jam Tangan Guess Gold Elegant For Ladies. - Wed 15/Sep/2010 12:41am
nk juga tgok pict & price.. syauqina_fariza87@yahoo.com
35Memerlukan Prepaid Topup - Kuala Krai - Sun 12/Sep/2010 2:51pm
jom join myreload.net.. tk perlu cri kad, boleh guna hp@internet tuk topup.sy dah guna system nie, mmg jarang ader malsh..layari http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION). somoga berjaya.
36Nak Cari Pembekal Kad Topup Kawasan Utara Perak - Sun 12/Sep/2010 2:42pm
cuba myreload.net plk..layari http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION) untung, cel 3%, mxs 2.5%. jimat masa, system jarang down..mmg menjimatkn masa sgt2..
37Mulakan Business Sendiri - P1 W1max - Sun 12/Sep/2010 2:37pm
for me too =) syauqina_fariza87@yahoo.com
38Namecard, Flyer, Letterhead, Banner & Bunting Murah! - Sun 5/Sep/2010 4:40pm
pos chrge bape RM? bermint nk buat buss card,
39Ingin Jual Aksesori Kristal Saya Scr Borong Terus - Sun 29/Aug/2010 6:06pm
jom join FB sy..syauqinafariza@ruang berkongsi idea business kita bntu rakan2 dalm mncari idea buss.
40Jom Cuti Murah! Jakarta, Bandung, Jogja, Surabaya, Medan, Bali. Juga Cari Agent. Bayaran Tinggi - Sun 29/Aug/2010 6:04pm
jom sertai FB sya. syauqinafariza@ruang berkongsi idea business. kita bntu rakan2 lain cari idea buss.
41Bantal Panas @ Tungku Elektrik (Hanya RM20 Shj!) - Sun 29/Aug/2010 6:01pm
for those yang ader idea buss tu, join in my FB: syauqinafariza@ruang berkongsi idea business kita bantu rakan2 yg sedang mncari idea buss
42Sms System - Fri 27/Aug/2010 8:13pm
email kepada sy juga, syauqina_fariza87@yahoo.com
43Saya Seorang Forex Trader Dan Ingin Berkongsi Dgn Anda Yg Berminat - Fri 27/Aug/2010 8:04pm
salam, sy pun berminat nk tahu cara2,curently stdy kt uitm, ader ambil sbjeck investment n bnking, so ase bermint nk tahu flow dia mcne..email, syauqina_fariza87@yahoo.com
44Kad Prepaid COD - Thu 26/Aug/2010 11:12pm
NK JUGA, syauqina_fariza87@yahoo.com
45Surf Website Dapat 30% Profit - Thu 26/Aug/2010 11:00pm
syauqina_fariza87@yahoo.com
46Jeans Levis Gred a & Paul Smitch RM25 - 29 - Mon 23/Aug/2010 12:56am
boleh email detail kt sy tk? syauqina_fariza87@yahoo.com terima kasih
47Kad Prepaid Harga Borong - Mon 16/Aug/2010 1:31pm
salam,..kepada pelajar2 kolej/universiti/offce worker yg bermint buat biz topup hanya mggunkan hp@ada internet satu kelebihn, boleh la cuba system nie, sila layari: http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION)insyaAllh system nie lebh mnjimatkn masa ada dan lebh effectve.. boleh sms sy 0175238138 @ ym syauqina_fariza87 kalau ade ape2 pertanyaan.terima ksh.semoga kita kaum melayu bertmbh maju..amin.
48Pembekal Kad Topup Murah - Mon 16/Aug/2010 1:23pm
salam, kepada pelajar2 kolej/universiti/offce worker yg nk buat biz topup dan tkder odal yg banyak, boleh layari lmn web nie, http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION), hanya menggunakan hp@ada internet satu kelebihan. boleh add YM , syauqina_fariza87 @sms 0175238138 for more detail.tq
49Jom Borong Kad Topup - Mon 16/Aug/2010 1:19pm
salam, kepada pelajr2 kolej/universiti/offce worker yg bermint wt biz topup hanya guna hp@ada internet satu kelebihn, boleh mencuba system nie..sila layari,http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION). boleh add my YM, syauqina_fariza87 sms 0175238138 (iza) for more detail.tq
50Nak Share Dgn Mereka Yg Nak Mulakan Bisnes Atau Yg Nak Try Bisnes Kad Topup - Mon 16/Aug/2010 1:11pm
salam, untuk pelajar2 universiti@ offce worker yg bermint wt biz topup hanya mggunakan hp@ada internetbsatu kelebihn,boleh cuba system nie..sila layari, http://www.myreload.net/farizasani (FREE REGISTRATION) , atau boleh add YM, syauqina_fariza87 @ call, 0175238138.-iza