Nor 147

Profile
Forum NickNor 147
RegisteredFri 29/May/2015, 11:34pm
Topics by Nor 147
1Nak Tak Jadi Agen Cuckoo? Brand Terkenal dan Komisyen Lebat 5k - 20k Saya Ajrkan - Tue 5/Mar/2019 7:57am
2Bantuan Membuat Tugasan Akademik PJJ - Degree/Master/Phd - Terjemahan dan Penulisan Buku/Modul - Sat 26/Jan/2019 9:58am
3Bantuan Khas Research untuk Pelajar Nursing/Jururawat - Sat 24/Nov/2018 8:15am
4Ingin Buat Kajian Tentang Produk Anda? Pasaran dan Potensi Pasaran Anda Secara Meluas? Saya Bantu Sebagai Penyelidik - Fri 21/Sep/2018 12:26pm
5Khas untuk PJJ Student Orang Gomen/Swasta - Bantuan Mencari Jurnal dan Analisis Thesis Etc - Tue 7/Aug/2018 7:29am
6Saya Membantu Menulis dan Assignment Pjj - Menulis Buku/Modul Dll/Terjemahan Pelbagai Bidang Profesional - Mon 21/May/2018 1:59pm
7Penulis Sambilan/Menulis Buku/Modul/Tugasan Pjj/Thesis/Jurnal/Analisis. Biz Plan/Ppt/Blog Dll - Mon 2/Apr/2018 8:47am
8Anda Ada Rumah atau Tanah nak Dijual? Saya Perunding Hartanah KL/Selangor dan Kuantan/Kemaman (2) - Thu 25/Jan/2018 9:00am
9Membantu Tugasan Pjj. Akademik Termasuk Nursing dan Membuat Proposal/Ppt/Terjemahan/Editing Serta Ghostwriter for Books - Mon 21/Aug/2017 10:17am
10Khidmat Menulis Akademik (Pjj/Nursing) Pelbagai Bidang dan Khidmat Ghostwriter Buku. - Wed 26/Apr/2017 9:36am
11Sakit Lutut ke Bang? Gamat Extract Akuariz Memang Berkesan utk Memulih. - Fri 17/Mar/2017 10:55am
Comments by Nor 147
1Perkhidmatan Akaun dan Cukai/Freelance/Part Time Account and Tax (Free Consultant): Hisyam (Manager) 0129749366 - Sun 17/Mar/2019 1:44pm
tumpeng sekali. jika anda PJJ atau student PHD yang perlukan bantuan assistant research.bole hubungi kak ya 011-16930576- pengalaman 5 tahun dlm education dan research-bole call.wsp utk bincang ya..utk disertasi nursing /eflection and evidence base paper juga bole..lain2 bidang pun ok.tq
2Perkhidmatan Menulis Tesis, Tugasan dan Jurnal - Sun 17/Mar/2019 12:21pm
selit skali ya.. pada semua student pjj atau sesiapa saja..jika perlukan bantuan menulis bole wsp akak 011-16930576-pengalaman selama 5 tahun menulis buku/modul akademik/paper and jornal review/critics dan disertasi nursing /reflection paper..juga mengambil bidg2 lain.. utk berbincg wsp/call ya..InsyaAllah akak bantu..tq
3Perkhidmatan Menaip Tugasan - Sun 17/Mar/2019 12:18pm
salam semua,maaf selit ya.. pada semua PJJ-jika memerlukan bantuan boleh terus wsp saya 011-16930576- tugasan akademik/journal review/LR/proposal thesis/terjemahan/disertasi nursing/reflection and evidence base paper dll.. saya turut membantu utk menulis buku dan modul serta slide ppt. wsp /call utk bincang ya..tq
4Perkhidmatan Menaip Dokumen Rumi & Jawi - Sun 10/Mar/2019 2:14pm
tumpeng ya hai semua warga MJ..TQ MJ selalu buka rezki utk kami.. iklan ni utk warga PJJ ..yg memerlukan bantuan utk tugasan akademik..dah fenin ? jgn risau..kak bantu..wsp. 011-16930576 nak story lanjut bole wsp/call- sis dh lama menulis buku/modul/report dan kajian..tq ya..
5Perkhidmatan Membuat Pelbagai Jenis Proposal, Rancangan Perniagaan dan Company Profile - Sun 10/Mar/2019 2:06pm
tumpeng ya hai semua warga MJ.. terima kasih MJ sebuah laman web yg sgt membuka rezki utk saya.. :) disini..kak ingin alukan utk mana-mana pelajar PJJ/student yg bermasalah.takde masa nak siapka tugasan berderet..dengan keje lagi..dengan hal fmly..memg faham sgt pjj ni bukan senang kan? jadi..wsp jela kite bncg..011-16930576 fyi,kak dh lama menulis buku/modul/artikel dan research education..juga menulis utk evidence base/reflection paper nursing dan bidang lainnya termasuk law.. bole call/wsp yejgn susah hatiiii….lagipun bulan pose ni nk dkt..nak kejar dateline asgmt nt mest fenin .. :)
6Perkhidmatan Menulis Resume/Surat/Projek Paper Dll - Sun 10/Mar/2019 2:00pm
tumpeng ya kepada semua warga PJJ dan student..jika bermasalah utk siapkan tugasan ..bolehla wsp kak bantu.. 011-16930576 kka dah 5 tahun menulis buku/modul-kajian LR/JOURNAL CRITICS/REVIEW/RESEARCH/TRANSLATION/DISERTASI REFLECTION AND EVIDENCEBASE FOR NURSING maupun semua bidang lain.. will help u..tq..jus call/wsp me utk disucss nt..ya..
7Mencari Part Time Job Online Marketing Produk - Sun 10/Mar/2019 1:56pm
salam..tumpg ya.. ANDA PJJ?busy dan tak sempat nak siapkan asgmt? bole wsp akak bantu ..011-16930576 kakak dh lama menulis buku/modul dan telribat dalam bidang penulisan akademik/artikel.. untuk adik yg cari keje parttime tu..bole juga wsp kak ..tq
8Mencari Kedai untuk Disewa - Bachok, Kota Bharu - Sun 10/Mar/2019 1:53pm
hai en amir.. jika ada plan nak pasang penapis air cuckoo bersuhu di premis/pejabat ,boleh saya bantu.. wsp terus 011-16930576 saya puan sue sedia bantu.. apakah kebaikan memakai penapis air cuckoo? 1. cover pemasangan .tukar alat ganti.maintenance.tukar filter PERCUMA selama 5 tahun. 2. harga murah dan air mineral 24 jam jimat masa dan tenaga 3.baik untuk memudahkan pelanggan minum/bancuh kopi ke sambal berurusan di pejabat .. nak tau lebih> wsp trus saya bantu..tq
9Minima Order 300 Pcs! Bina Produk Jenama Anda Sendiri Sekarang. - Sun 10/Mar/2019 1:49pm
HAI SEMUA USAHAWAN BERJAYA. salam mesra dari saya..puan sue.. ada tak yang berminat nak pasang penapis air bersuhu cuckoo di premis/pejabat? saya boleh bantu uruskan dan bagi info terbaru.. wsp 011-16930576 -pemasangan FREE, MAINTENANCE /SEVICES FREE 3-5 TAHUN DEPEND PADA PAKEJ/jika beli cash.FREE 3 TAHUN MAINTENANCE... jika ada klinik/surai/masjid/ke nak pasang bole terus hubungi saya..tq CUCKOO MALAYSIA NATURAL EXECUTIVES PUAN SURIA
10Berminat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri? - Sun 10/Mar/2019 1:45pm
salam semua usahwan..semoga trus sukses ya ada tak yang nak pasang filter air bersuhu cuckoo di pejabat/premis? bole lah hubungi saya NE cuckoo Malaysia..saya puan sue akan bantu bg info tentang produk penapis air dan pemasangan semua.. pemasangan free,maintenance selama3-5 tahun mengikut pakej dan jika nak beli outright(cash) dapat 3 tahun FREE service semua..apa2 bole wsp 011-16930576 CUCKOO MALAYSIA..TQ
11Saya Cari Kerja Partime Dropship atau Wakil Jualan (Freelance) - Sat 9/Mar/2019 8:39pm
en ben..jom join wat cuckoo la..brand dah terkenal dan diyakini ramai..wsp 011-16930576.. di cuckoo kite focus pd produk penapis air/Udara ..memg komisyen best dan mudah saja..apa2 wsp la..bonus dan komisyen kalua rajin betui cecah 5 k juga..jika nak cuba wsp..sy alukan pd yg lain..tq
12Car Wash atau Kedai Dobi - Mencari Rakan Kongsi - Sat 9/Mar/2019 8:36am
semoga Berjaya open kedai nanti bro.. jika ade nak install penapis air bersuhu cuckoo..bole wsp saya agen kl akan bantu.. senang dan customer pun seronok bole minum air sejuk/panas -nak bancuh milo/kopi ke sementara siap kete tu kan? nanti customer pun pujiii jee service tiptop!! pemasangan penapis king stand adalah terbaik ! pemasangan percuma aja..-bole roger saya ya.. dialuka business owner lain utk memakai penapis air di premis juga.. :)
13Pekerja Car Wash Diperlukan Segera - Sat 9/Mar/2019 8:31am
salam semua..tuan bisnes car wash ade tak nak pasang penapia air bersuhu cuckoo? saya agen kl bole bantu.. mudahkan dan customer pun suka hati dapat minum air sejuk/panas-bole bancuh kopi/milo ka sementara kete siap kan??? wsp 011-16930576- saya akan kasi info produk dan promo-booking dan installation dalam 4 hari saja..tq..
14Khidmat Membuat Ebook & Design E Cover - Sat 9/Mar/2019 8:27am
morning!! hai semua warga MJ ANDA PJJ ? RISAU DAN TAK TAHU NAK SIAPKAN TUGASAN??BUSY SANGAT KERJA?BIAR AKAK MUDAHKAN.. wsp terus 011-16930576 akak dah lama menulis dan membantu PJJ seluruhMalaysia-OUM terutamnya..utk bincang call/wsp terus akak akan reply asap..tq (terjemahan/reflection/disertasi paper nursing pun bole buat/ppt slide /report dll) terima kasih daun keladi..
15Perkhidmatan Perniagaan - Sat 9/Mar/2019 8:22am
hai..tumpeng sekaki.. anda PJJ ke? takde masa nak siapkan tugasan atau susah sangat? biar akak bantu..wsp 011-16930576-sis dh 5 tahun menulis dn terlibat dalam bidang akademik/research- terjemahan dan ppt slide pun ambil..apa2 silakan bincang /call pun ok..biarkan sis bantu..tq
16Semua Jenis Kertas Kerja - Sat 9/Mar/2019 8:20am
salam semua...tumpg ya pd semua PJJ-jika ade masalah tu..bolehla wsp sis 011-16930576-sis telah menulis dan terlibat dalam akadmeik lebih 5 tahun..skrg fulltime writer- penulisan ilmiah/kajian jurnal/review/critics/reflection paper and evidence base nursing dan bidang pengurusan/finance/pemasaran-terjemahn dn slide..ppt-bole call utk bncg ..tq semua
17Mencari Servis Proposal/Assignment yang Murah? - Sat 9/Mar/2019 8:09am
tumpg ya.. pd semua PJJ-yang memerlukan bantuan penulisan.bole wsp sis 011-16930576-sis dah 5 tahun menulis buku/modul dan mengajar akademik-now fulltime menulis..sila nyatakan info nt kite discuss lanjut..tq
18Freelance - Khidmat Perakaunan dan Percukaian - Sat 9/Mar/2019 8:03am
tumpg lalu.. anda PJJ ke? nak siapkan tugasan tp buntu?tkde masa?sush sgt?meh wsp la 011-16930576-sis membantu utk tugasan akademik/report /terjemahan dll -evidence base/reflectionpapaer nursing pun bole..silakan wsp bncg nanti jgn susah hati ya..tq
19Perkhidmatan Kertas Kerja Perniagaan yang Lengkap (Berserta Unjuran Kewangan) - Sat 9/Mar/2019 8:01am
hai share tumpg ya pekhbr semua?..kepada semua PJJ.atau students..jika kesuntukan masa /tak tahu nak buat tugasan tu..bolehla wsp akak 011-16930576 sis dh 5 tahun menulis buku/modul dan penah mgjr kolej.now full time menulis..apa2 bole wsp la..nak tulis report ke/cari jurnal/terjemahan/nak wat apa2 ke silakan bncg nt ..tq
20Perkhidmatan Internet Researching/Content Writer - Fri 8/Mar/2019 8:39pm
hai semua...tumpg ya.. awak PJJ? nak bantuan ? dah tak larat kan nak siapkan tugasan plus keje opis..tu blum lg kes yg kene selalu outstation pusing Malaysia..kan? wsp la 011-16930576.sy dh lama menulis buku/modul dn bantuan utk pjj ni..apa2 bole call/wsp .. sy juga bole buat report praktikal/report apa2 saja asalkan ade content /terjemahan/analisis reflection nursing/evidence base case study/dan ppt.. ..sekian.
21Service Bantuan Menyiapkan Assignment/Thesis/Research - Fri 8/Mar/2019 8:36pm
hai tumpg sekaki ya.. hai semua..anda PJJ? penat kan nak siapkan pjj tu?takpe..saya bantu..apa2 wsp trus na..011-16930576-sy telah 5 tahun menulis buku/modul dll..utk bncg lebih call la..sy di kl.tq semua
22Perkhidmatan Membuat Tugasan dan Analisis Data - Fri 8/Mar/2019 8:34pm
tumpg ya iklan..tq to all PJJ and students..fenin nak siapka tugasan? jgn risau..wsp terus sis bantu 011-16930576- tugasan LR/JOURNAL REVIEW/CRITICS/disertasi nursing/reflection paper etc juga terjemahan.sy mengambil tugasan dlm pelbagai bidang (kecuali math /akaun)..bolehla wsp utk bincang ya..sy pastikan anda grad dengan Berjaya :)
23Pekerja Carwash di Damansara Perdana Diperlukan - Fri 8/Mar/2019 8:30pm
hai tuan../puan,,jika ingin install penapis air cuckoo bersuhu di premis..mudahkan customer minum ka.bole hubungi sy 011-16930576..saya agen kl cuckoo sedia bantu.pemasangan free dan maintenance free 3-5 tahun di cuckoo..cepat hubungi utk promo terbaru...tq ID ne cuckoo 66896 puan sue
24Perkhidmatan Cat dan Ketuk Kereta - Kajang - Fri 8/Mar/2019 8:23pm
assalam tuan azman..jika ada perlukan bantuan agen pemasangan penapis air bersuhu minum cuckoo..saya agen sudi membantu..pemasangan dan order percuma .bolehla wsp 011-16930576..jika ada peniaga butik/bengkel yg nak pasang penapis air cuckoo di premis..bole hubungi saya bantu..tq ID agen cuckoo NE66896 PUAN SURIA
25Proposal (PUNB, SME, Tekun, Bank)/Company Profile/Assigment/Thesis Dengan Harga yg Murah! - Tue 5/Mar/2019 9:46am
slm.tq tuan umah.. sy rasa warga PJJ mesti serabut kan? mana nk siap asgmt..nak keje..urus outstation lg..fmly….jgn serabut..wsp je la sy tolg..011-16930576...sy pastikan awak bole grad..hehe..itu jela sy bole tolg..time exam awak kene study sndiri yekk..ok..nak bncg utk tugasan tu wsp /call je..sy menulis fulltime..tq semua..(btw..sy penah ade client polis..dia bg tugasan time dia tgh brtugas di sempadan..hehe..saja je nk story..sbb client sy ni pelbagai latar ..tp depa puas hati)..tq
26Khidmat Membuat Proposal, Rancangan Perniagaan, Company Profile dan Slide Presentation - Tue 5/Mar/2019 9:42am
hai semua sihat ko? khas utk warga PJJ-sy membantu utk penulisan akademik(tapi math tk ambil)..bolehla ejas wsp je la 011-16930576..sy dh lama menulis /terjemahan dll--nak borak lebih wsp/tepon je ..ok bye..
27Perkhidmatan Menaip Dokumen - Tue 5/Mar/2019 9:40am
hai semua..pe khabar? iklan khas utk semua PJJ..nak sy tolg ke? utk tugasan akademik selain math..bolehla ejas wsp je la 011-16930576..sy menulis buku/modul.terjemahan dll..utk bncg tepon ke wsp tkkisahla..sy tolg mana bole..tq
28Proofreading and Editing Services in English for Assignments, Thesis, Articles, Journals and Other Documents and Letters - Tue 5/Mar/2019 9:38am
hai..tumpg ya.. mana2 pjj yg nak bantuan..utk tugasan tu..mest serabut kan? biar sy bantu..bole ejas cmne..wsp la 011-16930576..bole bncg dlm wsp nt..sy dh 5 thun menulis buku dn bantu oum student..tq
29Penulis Artikel Part Time Diperlukan - Tue 5/Mar/2019 8:37am
tumpg ya.. utk semua PJJ..atau student..nak sy bantu utk tugasan? sila wsp 011-16930576 puan su..sy membantu utk kajian/LR/disertasi NURSING/paper /journalreview/critics dan lain-lain..terjemahan dan menulis modul/slide..ples wsp bole borak lg..tq
30Mengambil Upah Buat Assignment - KL/Sel - Tue 5/Mar/2019 8:04am
hai ..jika awak PJJ-bole wsp sy bantu ya 011-16930576..dh 5 tahun sy menulis dan membantu PJJ ..tp utk math dn akaun maaf sy tk ambil..utk tugasan teori lain bole. trmasuk nursing/disertasi/reflection/evidencebase and LR reviewdll..sy juga menulis buku dan modul dan terjemahan… maaf sis tumpg ya...nak borak wsp la..no hal..:)
31Menyediakan Perkhidmatan Membuat Assignment/Thesis/Journal/Review/Case Study/Lr/Slide Presentation/Nota untuk Pelajar Diploma, Degree & Master. - Tue 5/Mar/2019 8:00am
salam..tumpg ya.. anda PJJ? kelamkabut kan nak siapkan tugasan? apa kata wsp sy 011-16930576..sy telah 5 tahun membantunpjj utk tugasan..tp math dan akaun sy tk wat ya..teori lain bole termasuk disertasi nursing/reflection and LR paper/journal review/critics..bekerja dgn professional dn sy pastikan result anda baik..client meliputi OUMdan IPTA Malaysia..sy bantu anda ..tq
32Kpd yg Mencari Staf Berpengalaman Dlm IT, Grafik, Media Social, Online Marketing & Web! (Bangi/Kajang) - Tue 5/Mar/2019 7:52am
en….tak nak try wat cuckoo ke secara sambilan? komisyen best juga..bole wt anytime anyplaces..tkde yuran apepun nk msuk..jika minat..sy guide betui2..wsp la 011-16930576..mungkin ini rezki baru en..who knows kan? :)
33Mencari Kerja Dalam Bidang Construction. - Tue 5/Mar/2019 7:50am
helo abg man....tak nak try wat cuckoo ke? sy bole guide sampai Berjaya..jom wat secara sambilan aje….tk perlu byr apepun nk reg agen..bole mula hari ni trus..jika minat wsp 011-16930576...dialukan yg lain wsp jika minat join..komisyen best mula dri 4-10k ..
34Mencari Kerja Kosong Waktu Pejabat Dengan Kadar Segera - Area KL/LRT - Tue 5/Mar/2019 7:47am
salam dik..jika nak cuba wat sambilan NE cuckoo Malaysia..akak akan bantu sampai Berjaya..Sambal awak cari keje tu why not cuba jual cuckoo sambilan..kite kene multitask…:)..anyway anyone nak join team sy utk cuckoo wsp 011-16930576...komisyen cecah 5k -10k tau..pmla
35Funder - Sanctuary & Glamping - Sat 26/Jan/2019 10:17am
bahaya nih ade je penyangak dalam ni..berhati2 ya puan .. btw..saya suka nak maklumkan pada semua.. jika ada yang berminat nak hasilkan buku sendiri ..bolehla wsp sy 011-16930576 saya menulis sepenuh masa -maybe anda ade idea tapi tak tau nak mulakan buku anda..bole wsp sy ..rundingan dlm wsp or kol..jika di kl bole jumpa..tenkiu semua..
36Buka Kedai Runcit. Modal Serendah RM450 Sahaja - Sat 26/Jan/2019 10:12am
hai..adakah anda berhasrat nak ada buku sendiri? tak kisahla buku pasal life anda,pasal hobi,pasal agama.pasal motivasi ke..apa2 saja kecuali novel. saya menulis sepenuh masa dan maybe boleh bantu anda realisasikan impian anda tu....best kan kalua ada org baca buku anda tu?? utk consultation wsp 011-16930576 sy turut menulis (research for master /phd )tq
37Supplement Jenama Sendiri Serendah RM2,500 Sahaja! - Sat 26/Jan/2019 10:09am
adakah anda berhasrat nak hasilkan buku anda sendiri tahun ni?? jika ya!! bole wsp sy 011-16930576 saya membantu utk penulisan dan consultation ..jus berikan idea anda nak tulis buku camne? kecuali novel saya tak ambil...mungkin hasrat anda utk ada buku sendiri termakbul :) sy juga mengambil tugasan JJ dan research for master/phd level..apa2 wsp saja..
38Tempah Membuat Assignment - Sat 26/Jan/2019 10:03am
share ya.. jika anda ada hasrat menhasilkan buku sendiri tapi no idea or tkde masa kan? bole wsp sy sebagai penulis sambilan ..sy membantu dan mengambil upah menulis ..wsp 011-16930576. genre penulisan meliputi pelbagai bidang termasuk agama kecuali novel saya tak tulis.. for PJJ juga..bleh sub asgmt kat saya ..sy membantu utkresearch dan proposal..tq
39Saya Ada Menyediakan Perkhidmatan Freelance Drawing Autocad - Wed 9/Jan/2019 8:15am
hai tumpeng ya. bantuan akademik utk PJJ dan PHD,- mencari jurnal/LR dll termasuk disertasi nursing /reflection and evidence base research . jika perlukan bantuan sila wsp 011-16930576 saya juga menulis sepenuh masa utk buku/modul/report atau apa saja dokumentasi /terjemahan dan editing buku - anda wsp saja utk discuss. dan kini saya membuat kelas one-to one utk PJJ yg nak mengetahui teknik mencari jurnal terbaik/teknik membuat LR dan kajian-sila wsp..tq
40Perkhidmatan Dokumentasi: Proposal Perniagaan, Assignment, Thesis, Resume, Profile Company Dll - Wed 9/Jan/2019 8:08am
share tumpeng ya. to all PJJ yang perlukan bantuan-boleh wsp /call trus 011-16930576 - bantuan dalam mencari jurnal,analisis jurnal,sorotan literature dll- suntingan dan editing/terjemahan modul dan buku- untuk bidang-bidang berkaitan biz/mgt dll termasuk nursing . saya juga menulis sepenuh masa buku dan modul -jika ada perlukan bantuan sila wsp.. kini saya membuka kelas one-to - one bg PJJ student yg nak mempelajari teknik menulis LR,MENCARI JURNAL RELEVAN DLL-SILAKAN WSP..terima kasih .
41Khidmat Membuat Pengiraan Akaun/Cukai Syarikat/Enterprise - Freelance - Sun 6/Jan/2019 3:33pm
tumpeng ya iklan hai semua warga PJJ yg memerlukan bantuan tugasan anda-bolehla wsp or kol saya ya -011-16930576 saya telah lama menulis dan membuat tugasan pjj dalam pelbagai bidang temasuk nursing dll- sila wsp utk discuss.. dan ini berita terbaik! SAYA MEMBUKA KELAS ONE TO ONE COACH UTK ANDA BELAJAR MEMBUAT SOROTAN LR dan teknik mencari jurnal relevan dan menghasilkan tugasan terbaik anda-- kalau dh tau cara senangla anda boleh buat apa pun..sy di kl.. utk yg berminat wsp la- dan sy turut membantu dalam menulis modul /buku menulis memang passion saya dan sy full time menulis - u can trust me..anything? wsp laa..sedia mebantu anda ..
42Urgent! Mencari Rumah Sewa Gombak - Sun 6/Jan/2019 3:14pm
maaf akak share utk siapa yg cari rumah area Kuantan Pahang ya.. rumah di kg pandan- hanya bbrp mnit dari bandar/uia dan airport rumah teres luas fully furnished-3 room 2 bath termasuk cabinet dapur yg cantik :) sewa rm 1300 bole share student /pekerja contract ke nak cari homestay pun boleh roger saya ya 011-16930576 agen hartanah kuantan
43Servis Membuat Assignment/Bantuan Tesis - Sun 6/Jan/2019 3:10pm
tumpg share ya to all PJJ yang buntu nak cari jurnal?nak kaitkan jurnal dengan LR? NAK SIAPKAN TUGASAN TERBAIK? SAYA BOLE BANTU! WSP OR KOL SAJA 011-16930576 - IF SY TAK ANGKAT TU MESEJ OR WSP LA YE.. SY KINI TURUT MEMBUKA KELAS COACHING ONE TO ONE PD PJJ YANG NAK BELAJAR CARA BUAT SOROTAN LITERATUR YANG BERKESAN DAN TERBAIK..sebab apa sy perhatikan client saya memg tak tau or zero idea nak buat LR ni kan?? jadi yg nak belajar tu -- silalah wsp sy ..kite meet up dan belajar ..sy ikhlas nak membantu anda agar tidaklah anda nak upah org sampai 4 tahun belajar .kan rugi tu?? sama2 kita belajar .. ok sekian iklan...yg telah banyak deal dgn saya selama ni..sy ucapkan ribuan terima kasih becoz trust sy..InsyaAllah sy akan terus membantu anda dan menulis sebab inilah passion saya :)
44Apartment untuk Disewa - Sungai Buloh - Sun 6/Jan/2019 2:48pm
SALAM TUMPG YA NAK CARI RUMAH AREA KUANTAN?? RUMAH DI KG PANDAN DEKAT UIA/AIRPORT.DEKATHIGHWAY .DAN SNAGAT DEKAT BANDAR .. RUMAH LENGKAP SEMUA BARANG MASUK CUCI KAKI JE PELAJAR OR FAMILY BOLEH JE NOW KAMI OPEN UTK HOMESTAY TAPI UTK SEWAAN RUMAH JUGA KAMI BUKA .. INFO LANJUT? WSP LA 011-16930576 JIKA ANDA MAJIKAN DAN ADE KEJE KONTRAK DI GEBENG ( MEMG SELALU KAMI TRIMA PENYEWA YG SEMENTARA KONTRAK CMTU) BOLE ROGER SAYA JUGA UTK SY CARIKAN RUMAH BG PEKERJA ANDA ...TQ SEMUA
45Rumah Sewa Bangi 2019 (Kemasukan Mac) - Sun 6/Jan/2019 2:44pm
TUMPG SHARE YANG MENCARI RUMAH SEWA AREA KUANTAN??? RUMAH DI KG PANDAN-DEKAT AIRPORT/UIA DAN BANDAR -TEPI HIGHWAY UTAMA SAJA- RUMAH FULLY FURNISHED -MEMG SEMUA LENGKAP MASUK CUCI KAKI SAJA SESUAI STUDENT OR PEKERJA- WAT MASA NI KAMI OPEN UTK HOMESTAY TAPI UNTUK SEWAAN JUGA DIBUKA SEWA SEBULAN RM 1300- RUMAH BESAR 3 BILIK LENGKAP AIRCOND. YG MINAT? WSP011-16930576 JIKA ANDA NAK CARI RUMAH AREA KUANTAN BOLE ROGER SAYA JUGA YA..TQ
46Apt Sri Penara untuk Disewa Bandar Sri Permaisuri Cheras KL - Sun 6/Jan/2019 2:40pm
maaf share ya.. ANDA NAK CARI RUMAH SEWA KAT KUANTANPAHANG? ada rumah nak disewakan dekat kg pandan Kuantan RUMAH FULLY FURNISHED - MASUK SEMUA BARANG ADA CUCI KAKI SAJA SESUAI UTK PEKERJA DAN STUDENT SEWA RM 1300 -3 BILIK DAN BESAR RUMAHNYA.. HAYA BBRP MINIT KE BANDAR - TEPI HIGHWAY SAJA DAN DEKAT UIA /IM DAN AIRPORT WSP 011-16930576 UTK INFO LANJUT YA.. KALAU NAK CARI RUMAH LAIN KALI BOLE ROGER SY (DI AREA KUANTAN SAJA)
47Perkhidmatan Dokumentasi: Proposal Perniagaan, Assignment, Thesis, Resume, Profile Company Dll - Sun 6/Jan/2019 2:30pm
tq tuan rumah.. disini..sh share - saya membantu utk para PJJ ( tugasan akademik dan proposal research ) YANG TIADA MASA..BUNTU DAN TAK TAU MACAM MANA NAK CARI JURNAL UTK SUPPORT TUGASAN ? YANG RELEVAN DAN NAK WAT TUGASAN YANG TERBAIK? BOLEHLAH WSP 011-16930576..DAN SY TURUT MEMBUAT SUNTINGAN BUKU /MODUL UTK PELBAGAI BIDANG - KHAS UTK PJJ - TAHUN INI SAYA MEMBUKA KELAS ONE TO ONE- DIMANA SY AKAN AJARKAN TEKNIK MUDAH MENCARI JURNAL RELEVAN DAN MENGHASILKAN LR TERBAIK UTK ANDA ! SAYA TELAH MEMPUNYAI RAMAI CLIENT YANG MANA MEREKA UPAH SAYA UTK MENULIS TUGASAN MEREKA SAMPAI KE 4 TAHUN BELAJAR-- BANYAKKAN WANG SPEND TU? JADI ..IKHLAS SY INGIN MEMBERI BANTUAN UTK ANDA MEMAHAMI CMNE CARA MUDAH NAK WAT LR-- berminat? wsp la ..pada yg nak sub tugasan boleh wsp juga.. :) semoga semua Berjaya..
48Design Banner/Bunting/Flyer, Terjemahan BM-BI - Sun 6/Jan/2019 10:48am
hai..share ya..sy sediakankhidmat menaip/terjemahan/tugasan PJJ akademik-research proposal dan mencari jurnal serta sorotan LR untuk kajian - semua bidang termasuk nursing kecuali bidang engineering ... pastikan anda memilih PA yg terbaik menyiapkan tugasan PJJ anda - saya memberi jaminan pasti lulus..:) jika ada persoalan sila adukan wsp 011-16930576( sy ni bole je tolerate hrga dun worry ya) -selain tu sy full time menulis utk buku dan modul- jika ada sesiapa berminat menghasilkan buku /modul silakan contact ..tenkiu and have gud day
49Mencari Penyanyi/Vokalis - Studio di Shah Alam - Sat 5/Jan/2019 9:08am
ada tak yg bole main lagu dan iring utk cover song? tgh cri cari partner ..wsp 011-16930576
50Service Membantu Menyiapkan Tesis/Assignment 2019 - Fri 4/Jan/2019 10:42am
hai semua warga pjj.. jika perlukan bantuan menaip-mencari jurnal editing ,translation dll -bole wsp 011-16930576 sy turut menyunting buku/modul dan membuat disertasi /evidenc base bagi nursing subject. dl subject lain2 ..kecuali enginerring.. wsp saja,tq