Nor 147

Profile
Forum NickNor 147
RegisteredFri 29/May/2015, 11:34pm
Topics by Nor 147
1Penulis Tugasan PJJ/Assgmt/Thesis/Buku/Modul (2) - Sat 25/May/2019 7:24am
2Service Membuat Assignment/Mencari Jurnal Bagi Kajian/Terjemahan. Thesis dan SPSS Analisis. Profesional Akademician - Wed 24/Apr/2019 9:37am
3Nak Tak Jadi Agen Cuckoo? Brand Terkenal dan Komisyen Lebat 5k - 20k Saya Ajrkan - Tue 5/Mar/2019 7:57am
4Bantuan Membuat Tugasan Akademik PJJ - Degree/Master/Phd - Terjemahan dan Penulisan Buku/Modul - Sat 26/Jan/2019 9:58am
5Bantuan Khas Research untuk Pelajar Nursing/Jururawat - Sat 24/Nov/2018 8:15am
6Ingin Buat Kajian Tentang Produk Anda? Pasaran dan Potensi Pasaran Anda Secara Meluas? Saya Bantu Sebagai Penyelidik - Fri 21/Sep/2018 12:26pm
7Khas untuk PJJ Student Orang Gomen/Swasta - Bantuan Mencari Jurnal dan Analisis Thesis Etc - Tue 7/Aug/2018 7:29am
8Saya Membantu Menulis dan Assignment Pjj - Menulis Buku/Modul Dll/Terjemahan Pelbagai Bidang Profesional - Mon 21/May/2018 1:59pm
9Penulis Sambilan/Menulis Buku/Modul/Tugasan Pjj/Thesis/Jurnal/Analisis. Biz Plan/Ppt/Blog Dll - Mon 2/Apr/2018 8:47am
10Anda Ada Rumah atau Tanah nak Dijual? Saya Perunding Hartanah KL/Selangor dan Kuantan/Kemaman (2) - Thu 25/Jan/2018 9:00am
11Membantu Tugasan Pjj. Akademik Termasuk Nursing dan Membuat Proposal/Ppt/Terjemahan/Editing Serta Ghostwriter for Books - Mon 21/Aug/2017 10:17am
12Khidmat Menulis Akademik (Pjj/Nursing) Pelbagai Bidang dan Khidmat Ghostwriter Buku. - Wed 26/Apr/2017 9:36am
13Sakit Lutut ke Bang? Gamat Extract Akuariz Memang Berkesan utk Memulih. - Fri 17/Mar/2017 10:55am
Comments by Nor 147
1Upah Buat Assignment/SPSS - Sun 28/Jul/2019 4:48pm
salam.selit ya ape khbr semua warga mj?semoga kita semua dimurahkan rezki bantuan tugasan akademik -PJJ/PHD student-saya membantu dalam mencari jurnal/analiss etc ..pelbagai skop kerja termasuk utk disertasi nursing/reflectin and evidence base and clinical practice/bidang mgt dan public admin. ples wsp 011-16930576 utk pertanyaan.tenkiu semua
2Perkhidmatan Membuat Kertas Kerja Perniagaan, Proposal, Data Analisis dan Company Profile - Sat 27/Jul/2019 12:09pm
haisemua.warga mj sihat ke? saya selit ya.. bantuan utk PJJ-mana-mana pelajar yg sgt memerlukan bantuan-wsp terus 011-16930576 nak list sini banyak sgt skop keje saya wat-pengalaman menulis fulltime 5 tahun before this sy dlm akademik-sy turut membuat disertasi kajian for nursing -evidence base dan reflection and clinical practice theory but yg fundamental theory saja not deep medical theory...my skills more to analysis case and mencari data jurnal.. for details..asgmt biasa pun ambill.wsp or call la..tq
3Pakar Pengiklanan Facebook FB Ads + Servis Tambah Likes Page (Real Likers, Bukan Robot) - Sat 27/Jul/2019 12:05pm
hai semua warga mj..ape khbr? selit ya.. khas for pjj-bantuan tugasan /research dan asgmt-for details wsp/call 011-16930576 tugasan penulisan penuh artikel/review journal/research thesis/LR/nursing (evidence base and clinical practice)almost 5 years menulis utk pjj..for info wsp je.tq.
4Mengambil Upah Membuat Assignment - Sat 27/Jul/2019 11:50am
salam….hai selit ya.. to anyone yg memerlukan bantuan- report/research/journal /casestudy/article and review/dissertation nursing/evidence base and asgmt reflection /asgmt analisis pelbagai bidg /terjemahan dll.. bole wsp 011-16930576- tq
5Mahir Menguruskan Perniagaan - Wed 24/Jul/2019 6:05am
salam selit ya.. utk tugasan pjj akademik..boleh berhubung saya puan sue 011-16930576 juga bagi tugas terjemahan dan penulisan report dll.tq
6Runner - No Plate, JPJ, Puspakom, MYEG Bergerak. - Sun 21/Jul/2019 5:23pm
salam selit iklan moga semua terus majujaya.. jika ada mencari penulis /penganalisis utk case study/report/research especially dalam nursing area,sy bole bantu..wsp 011-16930576 turut membuat tugasan bg subjek mgt/biz/fiancé/tourism and public admin./termasuk terjemahan dan edit thesis.
7Khidmat Drawing 2D & 3D - Autocad 2D & 3D, & Revit - Sun 21/Jul/2019 5:20pm
selit iklan ya.. pd PJJ /student yg mencari penulis utk tugasan akademik/bole hubungi sis 011-16930576 berpengalaman dan menulis secara profesional/citation dari jurnal dan analisis kes .. bidang penulisan - mgt/biz/tourism/finance/nursing -setakat ini telah menulis artikel/editing thesis dan menulis tugasan clinical theory nursing lebih 40 artikel berkaitan clinical practice/medical and clinical/evidence base /case study dan terjemahan..kemahiran saya adalah dari aspek mencari jurnal berkualiti utk tugasan anda.. wsp utk details..tq
8Siapa Boleh Ambil Upah Buat Minit Mesyuarat? (English) - Wed 17/Jul/2019 8:19am
salam..selit ya..jika ada nak dapatkan khidmat terjemahan dan slide ppt English/BM/ARAB-bole hubungi akak 011-16930576 juga utk khidmat mencari jurnal/edit repair thesis/literature review /analysis and report/spss/disertasi dan tugasan dalam nursing/clinical/history/mgt and bisnes /osha/and tourism.Juga khidmat menulis buku dan artikel dan blog. tenkiu semua..
9Anda Perlukan Copywriter utk Buat Iklan? - Wed 19/Jun/2019 10:02am
salam share ya..utk semua PJJ pelajar yg mencari penulis sambilan.bole wp sis 011-16930576 penulisan LR/PHD revire journal/report/disertasi /terjemahan dan edit/repair thesis/report dalam pelbagai bidang trmasuk reflection and evidence base for nursing..for info ples wsp..tq and salam Aidulfitri allss..
10Perkhidmatan Membuat Rancangan Perniagaan, Proposal dan Company Profile - Wed 19/Jun/2019 9:56am
salam share ya.. pd semua PJJ yg memerlukan bantuan penulisan tugasan-bole wsp 011-16930576 akak membantuutk menulis thesis.edit/repair dan terjemahan/tugasan /review journal PHD level/analisis dan report/disertasi dan reflection paper nursing/MGT/EDUCATION/CHILDHOOD/REALESTATE/BISNES/ENTRE ETC..
11Perkhidmatan Membuat Tugasan Dengan Harga Berpatutan - Wed 19/Jun/2019 8:55am
tumpeng share juga. hai.salam aidilfitri ya.. utk PJJ-yg mencari penulis sambilan-boleh wsp akak 011-16930576 harga bole bncg ntn dan topik cover termasuk mgt/bis/education/childhood/property/finance/tourism dan akak turut menulis modul/ppt dan reflection thesis for NURSING . apa2 silakan wsp.call akak base kl..
12Personal Coaching Fbads - Semenyih - Wed 19/Jun/2019 8:52am
salam share ya.. utk PJJ yg mencari penulis sambilan..bolehla menghubungi akak 011-16930576-base kl akak dah lama dalam dunia Pendidikan-bole membantu utk edit/repair thesis/tugasan/journal findings/LR/report/ppt dan segala bentuk penulisan/juga membantu PHD students utk tugasan mereka.. for details-wsp trus ya akak juga menulis disertasi.reflection paper for NURSING/MGT /FINANCE AND BIS.
13Penulis Tugasan PJJ/Assgmt/Thesis/Buku/Modul - Wed 19/Jun/2019 8:47am
baik linkman..nt kak follow deh..tenkiu .. kalua dh siap ren..go on jela..bolehje wat mana mana pun kan..?smoga trus sukses.. :)
14Pakar Dalam Membuat Profail Syarikat/Company Profile - Mon 17/Jun/2019 1:34pm
salam semua.. saya puan nor..membuat tugasan akademik termasuk sorotan literature for PHD/MASTER/terjemahan dan edit thesis/article writing and adverts..juga report/analisis jurnal/mencari jurnal dan asgmt biasa..dan saya juga menulis utk ppt/modul dan buku ilmiah utk info wsp 011-16930576 bidang kajian dlm mgt/bis/entrée/finance dan NURSING disertasi.tq
15Perkhidmatan Penubuhan Syarikat Sdn Bhd - Sun 16/Jun/2019 11:45am
salam semua..saya agen hartanah..jika tuan puan ada nak cari tanah ke..nak cari kedai sewa ke..bolelah hubungi saya ya 011-16930576 saya berdaftar dgn ose group..atau ade nak menjual rumah/tanah silakan .. saya cuba bantu...saya ada bbrp lot tanah dan rumah banglo nak dijual di penchala Damansara jika ada brminat hubungi ya..tq
16Forum Ditutup Buat Sementara Waktu. Kami Sedang Berpindah ke Server Baru - Sun 16/Jun/2019 11:31am
sy tetap suka dan sokong MJ..MJ memg trbaik..byk rezki sy dri sni..tq banyak..cuma harap admin dpt pantau iklan yg byk brkenaan pinjaman dan along..slalu menempel sampai berpuluh iklan di iklan org lain..sy pun tumpg juga tp tkdela smpai berpuluh iklan nak letak...rasa mcm gangguan iklan along ni...hrp bolehla ambil tindakan...tq byk...truskan berjuang ya ...we support ya.. enlinkman...awak masih wt property ke? bole sy hubungi bertanya?
17Perkhidmatan Membuat Rancangan Perniagaan, Proposal, Company Profile dan Slide Presentation - Tue 28/May/2019 9:50am
up iklan ckit ya.. salam Ramadhan dan saya ucapkan selamat hari raya yang bakal menjelma.. anda PJJ?fenin kan nak siapkkan tugasan plus keje opis plus keje umah lagi dengan anak anak.. jangan risau-hubungi sy 011-16930576 dan kita borak lebih dlm wsp.. saya menulis secara professional dan harga boleh kauntimla..dun worry.. wsp je..tq
18Upah Buat Reka Grafik Banner/Bunting/Infografik/Business Card/Sticker/Logo dan Lain-Lain - Tue 28/May/2019 9:47am
tumpeng sekaki.. salam aidilfitri semua :) share ya..disini sy membantu anda utk tugasan akademik termasuk thesis/spss.asgmt/mencari jurnal dan review for degree/master /PHD student-dan disertasi and evidence base for nursing dan bidang bidang lainnya. saya turut menulis buku/modul dan artikel..jika mencari penulis boleh wsp 011-16930576-tq semua.
19Mencari Kerja Menaip - Tue 28/May/2019 9:44am
share ya.. sebelum tu sy ucapkan salam Aidilfitri yang bakal menjelang :) disini-saya membantu pelajar atau sesiapa saja yg memerlukan penulis secara professional-sy telah lama dalam bidg penulisan dan akademik-thesis/PHD journal review or analysis/translation/evidence base and disertasi nursing dan kajian bidangmgt dan bis.. saya turut menulis buku/modul/ppt-jika ada cekgu yg nak hasilkan buku mcm sejarah or geografi ke..bole pm 011-16930576.tq
20Thesis and Assignment - Tue 28/May/2019 9:40am
hai share ya.. sebelum iklan..saya nak ucapkan salam Ramadhan dan wish selamat hari raya yg bakal tiba :) disni..sy membantu utk PJJ atau sesiapa saja yg mencari penulis/thesis/phd paper review and journal analysis /disertasi and evidence base for nursing dan lainlain bidang mgt.. sy turut menulis secara professional utk modul/ppt/buku ilmiah-jika ada cekgu2 nak hasilkan buku mcm sejarah or geografi ke ..bolelah wsp 011-16930576 nak bincg sambal ngopi pun tkde mslh..janji keje anda setel..TQ SEMUA AND SALAM AIDILFITRI
21Service Menyiapkan Assignment/Thesis - Tue 28/May/2019 9:36am
salam Ramadhan semua..aidilfitri menjelang tiba..maaf zahir dan batin :) disini ..sy share iklanya.. utk sesiapa sahaja yg memerlukan bantuan tugasan akademik /thesis or review analysis for phd paper atau mencari jurnal/disertasi and reflection critics for nursing /evidence base research etc.. boleh hubungi sy 011-16930576 /saya turut menulis modul/ppt/buku dan article..tq.nak wish selamat hari raya utk semua warga MJ!!
22Freelance Accountant - Tue 7/May/2019 11:10am
selit ya.. utk PJJ/PHD /NURSING anda fenin?dateline asgmt dah dekat tp keje banyak!tkde masa! jangan risau..wsp akak 011-16930576/call pun bole-akak membantu utk mencari jurnal/LR/terjemahan dan analisis spss dan lain-termasuk reflective base and clinical setting dan kajian pelbagai bidg mgt/finance/tourism banyak la nk sebut sini..jika perlukan bantuan wsp.SALAM RAMADHAN KAREEM
23Khidmat Menaip - Tue 7/May/2019 11:08am
HAI.selamat berpuasa semua.. sy membantu khas utk PJJ/PHD /NURSING kajian thesis/cohort/reflective analysis/clinical setting dll-juga utk bidang pengurusan dan lain-lain..utk lebih info jangan segan wsp/call 011-16930576- saya juga menulis/terjemahan/buku/modul dll trusted writer dan sy tiada pas kt org..semua sy tulis sndiri..utk lebih lanjut wsp/call ya..tq
24Servis Menulis Artikel Blog Mesra SEO - Tue 7/May/2019 11:04am
hai..tumpg ya. utk bantuan akademik PJJ/PHD /NURSING-jika perlukan bantuan utk menyiapkan tugasan anda bole wsp terus 011-16930576-kita discuss dlm phone nanti..moga ceria and SELAMAT BERPUASA YA.. :)
25Upah Buat Assignment - Tue 7/May/2019 11:02am
hai..selamat berpuasa utk moslim.. saya membantu khas utk PJJ/PHD /NURSING saya menulis utk kajian asgmt/reflection and clinical theory base/asgmt biasa/sorotan jurnalLR/terjemahan dan edit/repair thesis dan spss. utk apa2 tugasan lain bole direct wsp/call 011-16930576 sy akan bantu-harga bole dirunding asalkan sama2 kita dapat manfaat-jangan fenin2 biarkan saya bantu anda :)
26Perkhidmatan Analisis Data (SmartPLS dan SPSS) - Tue 7/May/2019 10:59am
hai.tumpang ya. salam dan selamat berpuasa utk semua moslim.. khas utk pelajar PJJ/PHD dan NURSING BANTUAN PENULISAN SECARA PROFESIONAL-saya menulis/mencari jurnal/analisis sorotan LR/review and journal critics/reflection base and clinical base setting analysis for theory nursing..dan pelbagai bidang lain boleh. jika perlukan bantuan wsp 011-16930576
27Perkhidmatan Membuat Proposal, Company Profile, Aggreement, ROI dan Slide Presentation - Tue 7/May/2019 10:55am
salam and hai..utk semua muslim saya ucapkan selamat berpuasa..tumpg ya.. khas utk PJJ dan PHD student/nursing student bantuan penulisan akademik/sorotan LR/journal findings/ppt slide/analisis dan terjemahan-saya menulis secara professional dan mengajar lebih 8 tahun..now fulltime freelancer..client mostly OUM.. utk apa apa tugasan yang dirasakan perlukan bantuan-sila wsp/call 011-16930576 mungkin sy dpt membantu sedikit kerja anda..harga bole dibncg..tq
28Perkhidmatan Menyediakan Full Set of Accounts/Tax/Payroll/Kursus UBS Accounting dan Payroll/Servis Menaip. Serendah RM300 - Tue 7/May/2019 10:51am
salam and hai semua..to all muslim..selamat berpuasa ya..tumpang ya iklan ni utk PJJ dan PHD student saya membantu utk research,mencari jurnal,analisis dan LR dan pelbagai tugasan penulisan ilmiah-bidang pelbagai termasuk nursing/disertasi dan reflection base..-client sy trutama OUM .. UTK INFO WSP /CALL 011-16930576 or emel vivadivasue@yahoo.com sy turut menulis utk modul/ppt/terjemahan/buku ilmiah dan motivasi
29Graphic Designer Freelancer & Printing Services - Mon 6/May/2019 4:35pm
salam selamat berpuasa semua. jika anda pjj PERLUKAN BANTUAN DALAM TUGASAN ASGMT/THESIS-bole wsp sis 011-16930576-sis membantu utk pencarian jurnal secara professional./analisis LR/critics and review and case study-repair for thesis dan spss.semua bidang termasuk disertasi nursing/evidnce base and clinical review.. jangan segan InsyaAllah trusted writer ..
30Kursus Pengajian PJJ (Part Time Study) - Tue 30/Apr/2019 9:51am
salam semua. anda PJJ?masa suntuk dan buntu tak tau nak siapkan keje thesis or kajian? sy membantu secara professional utk penulisan/repair dan edit thesis/terjemahan/case study dan pelbagai analisis jurnal-bole clal 011-16930576 utk info ya.. juga menulis utk disertasi /clincal setting NURSING dan pelbagai bidang lain termasuk childhood and property..
31Peluang Kerjaya dan Belajar Sambil Bekerja (PJJ) - Tue 30/Apr/2019 9:47am
hai semua..bantuan khas utk PJJ jika anda buntu dan tak sempt siapkan tugasan akademik.saya bantu-bole wsp 011-16930576 -penulisan thesis/kajian LR/analisi jurnal/case study dll termasuk disertasi NURSING dan pelbagai bidang lain..SALAM RAMADHAN SEMUA..
32Diploma Separuh Masa Dari UTMSPACE. Hanya Setahun - Tue 30/Apr/2019 9:44am
salam..tumpeng ya.. bantuan khas utk PJJ semua-jika anda buntu dan tkde masa utk buat asgmt/kajian biar saya bantu...penulisan /LR/edit dan thesis/terjemahan/case study/rumusan jurnal dll-wsp 011-16930576 sy turut menulis utk bidg nursing dan childhood.tq
33Diploma Kejururawatan - Tue 30/Apr/2019 9:41am
hai..khas utk pelajar NURSING yang memerlukan bantuan dalam penulisan akademik! sis mebantu utk penulisan/mencari jurnal/terjemahan/analisis evidence /clinical case setting dll-utk lebih info wsp/call je 011-16930576-sis juga menulis asgmt biasa /case study .tq
34Perhatian Kepada Akak Akak Nurse yang nak Sambung Belajar - Tue 30/Apr/2019 9:31am
salam..semua warga nurse.. anda busy?fenin dan tak tau nak siapkan kajian /asgmt anda? sy membantu utk penulisan disertasi/clinical/evidence base/reflectin dan terjemahan/edit thesis/LR dan etc-utk lebih info bole call 011-16930576-kemahiran sy adalah dalam pencarian jurnal berkaitan dan analisis case clinical-apa2 silakan wsp ya..salam Ramadhan
35Khidmat Buat Akaun Syarikat Secara Sambilan - Tue 30/Apr/2019 9:28am
tumpeng lalu ya.. bantuan ini khas untuk student NURSING! anda belajar?nak keje lagikan?memg busy..sy membantu utk mencari jurnal/terjemahan/disertasi/thesis/reflection and evidence base dan clinical case-utk lebih info wsp 011-16930576-jangan fenin2 biar saya bantu.. salam Ramadhan semua..
36Freelance Graphic Designer - Tue 30/Apr/2019 9:23am
tumpeng ya.. bantuan khas utk pelajar NURSING? anda busy?takde idea utk penulisan or thesis? sis membantu utk penulisan /reflection.evidence base/clinical case/case study dll-berpengalman menulis kajian teori nursing selama 5 tahun..utk pertanyaan wsp 011-16930576 salam Ramadhan semua..
37Perkhidmatan Membuat Proposal, Company Profile, Aggreement, ROI dan Slide Presentation - Tue 30/Apr/2019 9:18am
salam Ramadhan semua.. khas utk NURSING! jika perlukan bantuan utk mecari jurnal/kajian anda bole berhubung dgn akak..011-16930576..tq
38Service Upah Menyiapkan Kerja - Tue 30/Apr/2019 9:15am
salam..berita baik utk pelajar NURSING!! sebelum tu akak wish Marhaban Ramadhan yg bakal menjelma..:) pelajar nursing slalu busy dgn keje shift,belajar lagi,hal fmly lg..tapi kajian nak kene siapkan? jangan risau..akak membantu focus utk nursing subject saja-disertasi/reflection /evidence base dan clinical case-berpengalaman dlm menulis kajian nursing slma 5 tahun..jika ada pertanyaan direct wsp me 011-16930576 nak cari jurnal?nak edit thesis?LR?wsp saja..(professional academician)
39Kerja Part Time di Rumah (Agen Need IT) - Wed 24/Apr/2019 9:49am
hai..ade any fb page or website bole tgok?
40Tempah Sampul Duit Raya Logo Perniagaan Sendiri - Wed 24/Apr/2019 9:40am
emelkan utk 100 pcs vivadivasue@yahoo.com
41Anda Speaker Hebat? Kami di Ampro Sangat Perlukan Anda - Mon 15/Apr/2019 8:59am
hai semua.. baca ni jika anda berhasrat nak ada buku sendiri tahun ni!! ada kepakaran?nak keluarkan buku sendiri?maybe tkde masa menulis?atau takde idea? jangan risau.. akak su boleh bantu-penulisan pelbagai artikel,buku.modul.akademic research dll-akak telah 8 tahun dalam bidg akademik dan penulisan.. utk lebih mesra wsp la 011-16930576 akak bantu sehingga berjaya terbitkan buku anda tu ..jom!
42Penceramah/Trainer ISO, Halal dan Motivasi - Mon 15/Apr/2019 8:55am
baca ni jika anda berhasrat nak terbitkan buku anda tahun ni! salam ceria.hai.. ada hasrat ke nak tulis buku tapi maybe tiada masa?or tak tau nak tulis apa?jangan risau akak bantu-akak su penulis fulltime-akak menulis blog,rencana,thesis,report,modul,ppt pengajaran,buku ilmiah dan motivasi dan pelbagai lg.. utk lebih mesra bole call/wsp 011-16930576 utk bincang lanjut ya.. jom la terbitkan buku sendiri 2019 ni..tak teringin ke??
43Teambuilding & Corporate Motivational Training/Kursus Kerja Bepasukan & Motivasi Korporat - Mon 15/Apr/2019 8:44am
salam ceria semua! hai,disini sy puan sue ingin membuat hebahan tentang khidmat saya sebagai penulis . ada plan nak terbitkan buku? tak tau nak tulis apa?jangan risau sy bersedia bantu anda.wsp 011-16930576,Saya berpengalaman dalam akademik dan penulisan dari 2010,telah banyak menulis modul/buku ilmiah dan juga membantu tugasan bg PJJ dan PHD student dalam research ..utk lebih mesra call /wsp trus bincang ya. 011-16930576-ape kata tahun ni 2019 terbitkan buku anda sendiri!
44Anda Mencari Penceramah Teknik Belajar dan Skor SPM? - Mon 15/Apr/2019 8:39am
salam kebahagian semua..sy share ya.. jika anda membaca iklan ini,memang tepatlah saya yang dicari..:) adakah anda berhasrat nak terbitkan buku sendiri? setelah lama berkecimpung dlm bidang kepakaran anda apa kata bukukan? teringin kan?jadi-saya menawarkan bantuan menulis-im fulltime writer. sy telah 8 tahun dalam bidang akademik dan penulisan-melakukan terjemahan/repair thesis/edit report/reflection and evidence base report for Nursing/LR cover /menulis module dan pengajaran..utk lebih info wsp aje la 011-16930576 kan lebih cepat..:) jom kita bincang cmne nak publishkan buku anda…: tq
45Hypnogenius & Midbrain Activation (KK 25.02.17/Sandakan 26.02.17/Bangi 04.03.17) - Mon 15/Apr/2019 8:35am
salam ceria semua..hai..tumpeng ya.. adakah anda mencari penulis untuk buku anda? saya puan sue adalah penulis sepenuh masa ,saya boleh membantu anda menyiapkan buku anda .bolelah berbincang wsp 011-16930576 pengalaman lebih 8 tahun dalam akademik dan penulisan dan terjemahan-saya trut membantu utk thesis repair/edit/thesis and LR writing for mgt field and NURSING clinical set/evidence base and reflection/report atau menulis modul sebagainya..saya telah menulis pelbagai genre penulisan..(novel je sy tk ambil) jom saya bantu anda sehingga terbitkan buku sendiri.tak teringin ke nak ada buku sendiri??tq
46Khidmat Perunding Seminar Motivasi dan Kepimpinan Korporat dan Sekolah Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:59pm
salam semua..ingin hasilkan buku?sy penulis kak su bole membantu-wsp /call 011-16930576 saya akan bantu kita discuss smpai jadi ya..saya turut membuat terjemahan/thesis repair/PHD research dan disertasi for nursing dan PJJ lain..skop penulisan ilmiah dan motivasi..apa2 boleh bincg.
47Motivator Termurah - Sun 14/Apr/2019 12:57pm
hai semua..salam jutawan.. ada yg berminat nak hasilkan buku?modul?saya penulis sepenuh masa puan sue bole wsp 011-16930576 kita bncg smpai jadi ya.. sy turut menulis dan terjemahan utk thesis/pjj/PHD research dan disertasi nursing-skop penulisan akademik dan motivasi .utk lebih info call/wsp la.tq
48Fasilitator Diperlukan (Melaka) - Sun 14/Apr/2019 12:54pm
assalam semua..ada tak yg berminat nak hasilkan buku?maybe perlukan bantuan penulisan?saya puan sue telah menulis dan mengajar lebih 8 tahun..bole bantu anda.. penulisan ilmiah/modul/motivasi dll saya turut menulis utk terjemahan.rencana kehidupan .PHD research/mencari jurnal dan bantuan akademik kepada nursing dll bidg..skop penulisan akademik dan motivasi .wsp 011-16930576 kita disucss sampai jadi..tq
49Akademi Motivator Profesional Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:51pm
sekiranya pihak tuan perlukan penceramah bagi skop pembangunan personality diri dan aura diri-serta kecantikan dan makeup sy bole membantu-pengalaman mengajar selama 8 tahun dan sy juga penulis buku ..jwsp 011-16930576
50Akademi Motivator Profesional Malaysia - Sun 14/Apr/2019 12:48pm
salam..semoga sihat semuanya.. ada plan nak tulis buku?modul?rencana?sis adalah penulis fulltime-wsp 011-16930576 kita bincg smpai terhasil buku tu.. sis turut menulis utk terjemahan dan akademik/thesis/disertasi nursing/PJJ/PHD dan mencari jurnal ..apa2 silaka call/wsp sis mudahkan anda..tq