Nor 147

Profile
Forum NickNor 147
RegisteredFri 29/May/2015, 11:34pm
Topics by Nor 147
1Bantuan Khas Research untuk Pelajar Nursing/Jururawat - Sat 24/Nov/2018 8:15am
2Ingin Buat Kajian Tentang Produk Anda? Pasaran dan Potensi Pasaran Anda Secara Meluas? Saya Bantu Sebagai Penyelidik - Fri 21/Sep/2018 12:26pm
3Khas untuk PJJ Student Orang Gomen/Swasta - Bantuan Mencari Jurnal dan Analisis Thesis Etc - Tue 7/Aug/2018 7:29am
4Saya Membantu Menulis dan Assignment Pjj - Menulis Buku/Modul Dll/Terjemahan Pelbagai Bidang Profesional - Mon 21/May/2018 1:59pm
5Penulis Sambilan/Menulis Buku/Modul/Tugasan Pjj/Thesis/Jurnal/Analisis. Biz Plan/Ppt/Blog Dll - Mon 2/Apr/2018 8:47am
6Anda Ada Rumah atau Tanah nak Dijual? Saya Perunding Hartanah KL/Selangor dan Kuantan/Kemaman (2) - Thu 25/Jan/2018 9:00am
7Membantu Tugasan Pjj. Akademik Termasuk Nursing dan Membuat Proposal/Ppt/Terjemahan/Editing Serta Ghostwriter for Books - Mon 21/Aug/2017 10:17am
8Khidmat Menulis Akademik (Pjj/Nursing) Pelbagai Bidang dan Khidmat Ghostwriter Buku. - Wed 26/Apr/2017 9:36am
9Sakit Lutut ke Bang? Gamat Extract Akuariz Memang Berkesan utk Memulih. - Fri 17/Mar/2017 10:55am
Comments by Nor 147
1Saya Ada Menyediakan Perkhidmatan Freelance Drawing Autocad - Wed 9/Jan/2019 8:15am
hai tumpeng ya. bantuan akademik utk PJJ dan PHD,- mencari jurnal/LR dll termasuk disertasi nursing /reflection and evidence base research . jika perlukan bantuan sila wsp 011-16930576 saya juga menulis sepenuh masa utk buku/modul/report atau apa saja dokumentasi /terjemahan dan editing buku - anda wsp saja utk discuss. dan kini saya membuat kelas one-to one utk PJJ yg nak mengetahui teknik mencari jurnal terbaik/teknik membuat LR dan kajian-sila wsp..tq
2Servis Kertas Kerja utk Pinjaman/Assignment Thesis utk Pelajar! - Wed 9/Jan/2019 8:08am
share tumpeng ya. to all PJJ yang perlukan bantuan-boleh wsp /call trus 011-16930576 - bantuan dalam mencari jurnal,analisis jurnal,sorotan literature dll- suntingan dan editing/terjemahan modul dan buku- untuk bidang-bidang berkaitan biz/mgt dll termasuk nursing . saya juga menulis sepenuh masa buku dan modul -jika ada perlukan bantuan sila wsp.. kini saya membuka kelas one-to - one bg PJJ student yg nak mempelajari teknik menulis LR,MENCARI JURNAL RELEVAN DLL-SILAKAN WSP..terima kasih .
3Khidmat Membuat Pengiraan Akaun/Cukai Syarikat/Enterprise - Freelance - Sun 6/Jan/2019 3:33pm
tumpeng ya iklan hai semua warga PJJ yg memerlukan bantuan tugasan anda-bolehla wsp or kol saya ya -011-16930576 saya telah lama menulis dan membuat tugasan pjj dalam pelbagai bidang temasuk nursing dll- sila wsp utk discuss.. dan ini berita terbaik! SAYA MEMBUKA KELAS ONE TO ONE COACH UTK ANDA BELAJAR MEMBUAT SOROTAN LR dan teknik mencari jurnal relevan dan menghasilkan tugasan terbaik anda-- kalau dh tau cara senangla anda boleh buat apa pun..sy di kl.. utk yg berminat wsp la- dan sy turut membantu dalam menulis modul /buku menulis memang passion saya dan sy full time menulis - u can trust me..anything? wsp laa..sedia mebantu anda ..
4Urgent! Mencari Rumah Sewa Gombak - Sun 6/Jan/2019 3:14pm
maaf akak share utk siapa yg cari rumah area Kuantan Pahang ya.. rumah di kg pandan- hanya bbrp mnit dari bandar/uia dan airport rumah teres luas fully furnished-3 room 2 bath termasuk cabinet dapur yg cantik :) sewa rm 1300 bole share student /pekerja contract ke nak cari homestay pun boleh roger saya ya 011-16930576 agen hartanah kuantan
5Servis Membuat Assignment/Bantuan Tesis - Sun 6/Jan/2019 3:10pm
tumpg share ya to all PJJ yang buntu nak cari jurnal?nak kaitkan jurnal dengan LR? NAK SIAPKAN TUGASAN TERBAIK? SAYA BOLE BANTU! WSP OR KOL SAJA 011-16930576 - IF SY TAK ANGKAT TU MESEJ OR WSP LA YE.. SY KINI TURUT MEMBUKA KELAS COACHING ONE TO ONE PD PJJ YANG NAK BELAJAR CARA BUAT SOROTAN LITERATUR YANG BERKESAN DAN TERBAIK..sebab apa sy perhatikan client saya memg tak tau or zero idea nak buat LR ni kan?? jadi yg nak belajar tu -- silalah wsp sy ..kite meet up dan belajar ..sy ikhlas nak membantu anda agar tidaklah anda nak upah org sampai 4 tahun belajar .kan rugi tu?? sama2 kita belajar .. ok sekian iklan...yg telah banyak deal dgn saya selama ni..sy ucapkan ribuan terima kasih becoz trust sy..InsyaAllah sy akan terus membantu anda dan menulis sebab inilah passion saya :)
6Apartment untuk Disewa - Sungai Buloh - Sun 6/Jan/2019 2:48pm
SALAM TUMPG YA NAK CARI RUMAH AREA KUANTAN?? RUMAH DI KG PANDAN DEKAT UIA/AIRPORT.DEKATHIGHWAY .DAN SNAGAT DEKAT BANDAR .. RUMAH LENGKAP SEMUA BARANG MASUK CUCI KAKI JE PELAJAR OR FAMILY BOLEH JE NOW KAMI OPEN UTK HOMESTAY TAPI UTK SEWAAN RUMAH JUGA KAMI BUKA .. INFO LANJUT? WSP LA 011-16930576 JIKA ANDA MAJIKAN DAN ADE KEJE KONTRAK DI GEBENG ( MEMG SELALU KAMI TRIMA PENYEWA YG SEMENTARA KONTRAK CMTU) BOLE ROGER SAYA JUGA UTK SY CARIKAN RUMAH BG PEKERJA ANDA ...TQ SEMUA
7Rumah Sewa Bangi 2019 (Kemasukan Mac) - Sun 6/Jan/2019 2:44pm
TUMPG SHARE YANG MENCARI RUMAH SEWA AREA KUANTAN??? RUMAH DI KG PANDAN-DEKAT AIRPORT/UIA DAN BANDAR -TEPI HIGHWAY UTAMA SAJA- RUMAH FULLY FURNISHED -MEMG SEMUA LENGKAP MASUK CUCI KAKI SAJA SESUAI STUDENT OR PEKERJA- WAT MASA NI KAMI OPEN UTK HOMESTAY TAPI UNTUK SEWAAN JUGA DIBUKA SEWA SEBULAN RM 1300- RUMAH BESAR 3 BILIK LENGKAP AIRCOND. YG MINAT? WSP011-16930576 JIKA ANDA NAK CARI RUMAH AREA KUANTAN BOLE ROGER SAYA JUGA YA..TQ
8Apt Sri Penara untuk Disewa Bandar Sri Permaisuri Cheras KL - Sun 6/Jan/2019 2:40pm
maaf share ya.. ANDA NAK CARI RUMAH SEWA KAT KUANTANPAHANG? ada rumah nak disewakan dekat kg pandan Kuantan RUMAH FULLY FURNISHED - MASUK SEMUA BARANG ADA CUCI KAKI SAJA SESUAI UTK PEKERJA DAN STUDENT SEWA RM 1300 -3 BILIK DAN BESAR RUMAHNYA.. HAYA BBRP MINIT KE BANDAR - TEPI HIGHWAY SAJA DAN DEKAT UIA /IM DAN AIRPORT WSP 011-16930576 UTK INFO LANJUT YA.. KALAU NAK CARI RUMAH LAIN KALI BOLE ROGER SY (DI AREA KUANTAN SAJA)
9Mencari Tanah utk Disewa & Usahasama (Urgent) - Kedah/Perak/Selangor - Sun 6/Jan/2019 2:35pm
salam..kalau nak sewa Tanah dekat area balok gebeng Kuantan - ada satu -- keluasan 1 ekar lebih .. kalau nak cari lain area gebeng sy bole bantu..Tanah mak saya disitu..sila wsp 011-16930576 -- saya juga deal dgn owner yang nak menjual Tanah mereka : 1. seekar di semenyih Selangor 2. satu lot Tanah di paya jaras Selangor (dekat dgn masjid sesuai utk kediaman bersara) boleh wsp ya apa 2 hal..
10Perlukan Proposal? Nak Buat Assignment? Saya Boleh Bantu! - Sun 6/Jan/2019 2:30pm
tq tuan rumah.. disini..sh share - saya membantu utk para PJJ ( tugasan akademik dan proposal research ) YANG TIADA MASA..BUNTU DAN TAK TAU MACAM MANA NAK CARI JURNAL UTK SUPPORT TUGASAN ? YANG RELEVAN DAN NAK WAT TUGASAN YANG TERBAIK? BOLEHLAH WSP 011-16930576..DAN SY TURUT MEMBUAT SUNTINGAN BUKU /MODUL UTK PELBAGAI BIDANG - KHAS UTK PJJ - TAHUN INI SAYA MEMBUKA KELAS ONE TO ONE- DIMANA SY AKAN AJARKAN TEKNIK MUDAH MENCARI JURNAL RELEVAN DAN MENGHASILKAN LR TERBAIK UTK ANDA ! SAYA TELAH MEMPUNYAI RAMAI CLIENT YANG MANA MEREKA UPAH SAYA UTK MENULIS TUGASAN MEREKA SAMPAI KE 4 TAHUN BELAJAR-- BANYAKKAN WANG SPEND TU? JADI ..IKHLAS SY INGIN MEMBERI BANTUAN UTK ANDA MEMAHAMI CMNE CARA MUDAH NAK WAT LR-- berminat? wsp la ..pada yg nak sub tugasan boleh wsp juga.. :) semoga semua Berjaya..
11Perkhidmatan Membuat Assignment, Kertas Kerja dan Pelbagai Proposal Perniagaan - Sun 6/Jan/2019 2:17pm
salam..hai.. disini sy share juga khidmat saya-khas utk pelajar pjj yang selalu buntu nak siapkan tugasan -tak jumpa jurnal dicari? atau tak tau jurnal mana relevan untuk LR ? saya akan bantu anda- wsp saja 011-16930576 saya telah lama menulis utk critic and review jurnal- dan dah beratus jurnal saya review- dan kini saya memberi peluang pd anda yang ingin belajar bagaimana nak tulis LR terbaik dan boleh diterima pakai ? bole mengikuti konsultasi one to one dengan saya...caj cukup murah .. dan saya akan ajarkan ..so anda tak perlu dah upah orang kan?? saya ingin bantu saja terutama utk pjj yg belajar sampai 4 tahun..takkan asik nak upah org kan?? jom wsp sy.. selain tu -sy turut membuat suntingan buku dan modul- jika ada berminat nak hasilkan modul bole bincg dgn saya...tenkiu semua..
12Design Banner/Bunting/Flyer, Terjemahan BM-BI - Sun 6/Jan/2019 10:48am
hai..share ya..sy sediakankhidmat menaip/terjemahan/tugasan PJJ akademik-research proposal dan mencari jurnal serta sorotan LR untuk kajian - semua bidang termasuk nursing kecuali bidang engineering ... pastikan anda memilih PA yg terbaik menyiapkan tugasan PJJ anda - saya memberi jaminan pasti lulus..:) jika ada persoalan sila adukan wsp 011-16930576( sy ni bole je tolerate hrga dun worry ya) -selain tu sy full time menulis utk buku dan modul- jika ada sesiapa berminat menghasilkan buku /modul silakan contact ..tenkiu and have gud day
13Mencari Penyanyi/Vokalis - Studio di Shah Alam - Sat 5/Jan/2019 9:08am
ada tak yg bole main lagu dan iring utk cover song? tgh cri cari partner ..wsp 011-16930576
14Service Membantu Menyiapkan Tesis/Assignment 2019 - Fri 4/Jan/2019 10:42am
hai semua warga pjj.. jika perlukan bantuan menaip-mencari jurnal editing ,translation dll -bole wsp 011-16930576 sy turut menyunting buku/modul dan membuat disertasi /evidenc base bagi nursing subject. dl subject lain2 ..kecuali enginerring.. wsp saja,tq
15Khidmat Kerja Akaun - Thu 3/Jan/2019 7:25pm
assalam..buat semua warga mj- jika perlukan bantuan utk menaip/translation dan kerja editing buku/modul dll bole wsp 011-16930576 saya turut membantu warga PJJ utk tugasan akademik termasuk disertasi/reflection and evidence base nursing dll bidang ...sorotan LR/mencari jurnal dll -sila wsp tq
16Khidmat Copywriter/Penaip - Mon 31/Dec/2018 6:05pm
hai semua warga pjj- jika perlukan bantuan dlm tugasan akademik bolehla wsp sy 011-16930576 bole bncg dan kol or wsp...sy telah 4 tahun membantu dlm tugasan pjj dan assistance research for phd ..sy turut menulis buku dan modul - sila wsp ya .. juga tugasan disertasi /evidence .reflection base nursing g..tq
17Perkhidmatan Membuat Assignment dan Proposal - Mon 31/Dec/2018 6:02pm
hai semua warga pjj - jika ada mslh dalam tugasan anda sy boleh bantu -wsp saja 011-16930576 - telah 4 tahun membuat kajian dn tugasan bg pjj dan phd assistant research- bolw wsp ya..tq (turut menulis buku/modul dan disertasi nursing /edivdenc base/reflection etc ).
18Perkhidmatan Kertas Kerja Perniagaan/Resume/Assignment - Mon 31/Dec/2018 6:00pm
slm..share semua, pd pjj semua yg memerlukan bantuan bole wsp 011-16930576 tugasan akademik/proposal thsis/nursing disertasi /trsnlation /editing dan kajian literature .. juga mencari jurnal utk anda..tq
19Mencari Smartpartner/Funder untuk Training Academy Construction - Sun 30/Dec/2018 2:51pm
salam en wan..ade nak pakai lecturer or consultant bole pm sy.. 011-16930576 anyway- saya alukan any funder yg nak run course berkaitan spa, makeup and fashion- sy boleh bantu..tq
20Perkhidmatan Membuat Assignment dan Proposal - Thu 27/Dec/2018 11:22am
share ya..tumpg .. hai semua warga MJ..anda sedang wat research ? for master or phd? sy boleh membantu dari aspek mencari jurnal , editing , translation, or apa saja bantuan diperlukan..bole wsp 011-16930576 utk rundingan ...tq.and utk subjek pjj lain bole juga wsp sy ..
21Anda Berminat Buat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri - Thu 29/Nov/2018 10:20pm
salam and hai semua usahawan..moga trus maju jaya dalam bisnes anda.. disini ..saya ingin menawarkan khidmat untuk penulisan buku - jika anda perlukan penulis untuk merencana produk/hal kisah hidup/inspirasi atau apa saja -bolehla hubungi 011-16930576 saya turut membantu untuk membina website /artikel dan ulasan produk - hubungi saya jika berminat ..tq
22Perkhidmatan Mobile Home Facial - Perak - Wed 28/Nov/2018 8:39am
assalam dan selamat maju jaya utk semua usahawan pernah terfikir nak buat modul atau bukukan produk /kisah anda? mungkin ada publisher berminat? saya membantu dalam mencari idea/penulisan dan suntingan -jika anda mempunyai idea buku anda-sila wsp 011-16930576 utk discuss saya akan bantu.. selain tu- sy juga membantu dalam penulisan artikel/blog /slide ppt dll.
23Membekal Mesin Dobi Layan Diri dan Lokasi - Wed 28/Nov/2018 8:28am
salam and hai semua usahawan semua disini kami ingin menawarkan khidmat penulisan untuk buku dan artikel - jika anda ingin mempunyai buku tentang produk/ilmiah /modul/atau apa sahaja tentang penulisan termasuk motivasi boleh hubungi pihak kami -wsp 011-16930576 kami turut membantu dalam tugasan akademik bagi bidang nursing/management dan bisnes.tq
24Freelance Graphic Designer RM 30 - Wed 28/Nov/2018 8:25am
salam and hai share ya..to all pjj student yang memerlukan bantuan akademik - membantu dalam mencari jurnal/analisis jurnal/;LR/DISERTASI NURSING/REFLECTION AND EVIDENCE BASE ANALYSIS DLL- TERMASUK TERJEMAHAN dan khas utk usahawan yang ingin menulis buku tentang produk/kisah /ilmiah/motivasi atau islamik boleh juga hubungi kami menyediakan khidmat penulisan dan suntingan buku.. wsp ----- 011-16930576
25Saya Boleh Kendalikan Media Sosial Anda & Promote di Blog/Media Sosial Saya! - Tue 27/Nov/2018 1:28pm
hai share ya utk mana2 student PJJ yg sangat memerlukan bantuan penulisan- wsp 011-16930576 review jurnal/research disertasi/terjemahan /nursingreflection and evidence base dll-secaraprofesional dandijamin terbaik dan jikaanda ingin menulis buku namun tiada masa/bole juga wsp sy membantu dalam menulis/editing/suntingndll...
26Kedai Gmart Masa - Mon 26/Nov/2018 11:00am
hai semua usahawan.. saya ingin menawarkan khidmat menulis dan suntingan untuk buku..jka anda ada hasrat nak terbitkan buku anda sendiri-saya boleh bantu..wsp la 011-16930576..sudah 5 tahun saya berkecimpung dlm dunia penulisan ..tq
27Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Mon 26/Nov/2018 10:56am
assalam semua anda usahawan ? ada hasrat nak tulis buku? tapi busy? takde idea? biar saya bantu- saya menulis dan membuat suntingan buku artikel dan blog..saya boleh bantu anda menulis ..wspsy 011-16930576 ya..bole bncg nt
28Perkhidmatan Freelance Graphic Designer - Mon 26/Nov/2018 10:50am
salam..tumpg ya.. bantuan penulisan akademik utk pjj dan pelajar nursing - thesis/disertasi/evidencebase/reviewjournal/translation etc..wsp011-16930576 dan khas utk anda semua yang berminat nak ada buku sendiri tapi tiada masa menulis-saya boleh bantu ..semua bidang kecuali novel takambil..tq
29Perkhidmatan Membuat Assignment, Paper Projek dan Pelbagai Jenis Business Proposal - Mon 26/Nov/2018 10:05am
salam semua. tumpg ya sis membantu pjj dalam tugasan akademik termasuklah bagi pelajar nursing -disertasi/evidence base and reflection project paper /thesis/terjemahan dll- wsp 011-16930576 selain tu-jika anda ada plan nak hasilkan buku tapi tiada masa ..bole juga hubungi utk bantuan penulisan dan suntingan..tq
30Perlukan Bantuan Kewangan Modal Bisnes - Mon 26/Nov/2018 9:50am
yup.. kumpul la duit sndiri dulu..buka biz kecil2 dlu..jgn suka meminjam entah boleh byr balik kite tak tau..ok..iklan jap ye..hehe jika tuan puan ada berminat nak hasilkan buku ..tapi tkde masa or idea..saya bantu-saya telah lama menulis dan menyunting pelbagai artikel/blog buku dll-wsp la 011-16930576.. utk bincang .
31Ingin Menjadi Jutawan Produk Kecantikan? Produk Jenama Anda Sendiri Dengan MOQ Rendah Sahaja! Kilang Gmp! - Sun 25/Nov/2018 1:39am
hai semua usahawan semoga trus maju.. anda ada terfikir nak tulis buku? kisah produk anda? kisah hidup anda? atau apa saja - motivasi or islamik ke...saya bolebantu- saya menulis dan memang passion in writing .. sy akan bantu sampai siap buku anda...mana tau 2019 nanti buku anda laris kan?? so wsp 011-16930576 utk bincang lanjut..
32Bina Produk Jenama Sendiri Terus Dari Kilang OEM - Sun 25/Nov/2018 1:35am
hai ..utk semua usahawan..saya menawarkankhidmat penulisan buku-anda nak publish buku anda sendiri? nak story pasal kisah anda? produk? atau apa saja? saya akan bantu sampai buku siap.. wsp la 011-16930576 .mungkin tahun 2019nanti buku anda akan laris!!who knows..wsp sy utk bincang ya..tq
33Anda Berminat Buat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri - Sun 25/Nov/2018 1:30am
salam and hai semua disini .sy ingin menawarkan servis saya iaitu menulis - jika anda ingin menghasilkan buku sendiri tentang bisnes /produk atau maybe apa saja - sy membantu utk menulis dan cari content - so bolehla target publish buku sendiri kan?? so apa kata trus wsp sy 011-16930576 - saya akan bantu sampai buku anda siap..kalau nak sy design muka depan buku pun bole..nt bincg harga ya ..jom kite buat buku !! wsp la..
34Kertas Kerja Perniagaan/Assignment Pelajar - Sun 25/Nov/2018 1:24am
hai ..kite tumpg ya.. khas utk anda pjj terutama nursing student- bantuan akademik dari sis secara profesional - disertasi/refleksi dan evidence dll tugasan - wsp 011-16930576 utk mereka yg ada plan nak tulis buku tp tkde masa or tkde idea ke.bole juga wsp kite bincang lanjut..saya bantu..tq
35Service Freelance - Graduan Ijazah Pengurusan Awam - Sun 25/Nov/2018 1:20am
salam and hai..tumpg ya khas utk pjj dan nursing student-sis membantu dalam tugasan akademik meliputi disertasi/reflection paper n evidence base dll - juga utk bidg lain utk tugasan biasa ..wsp sis 011-16930576 dan juga khas buat mereka yg minat nak tulis buku sendiri tapi tkde masa or idea- maybe bole saya bantu..bole bncg wsp la..tenkiu..
36Servis Menulis Artikel Blog Mesra SEO - Sun 25/Nov/2018 1:09am
salam and hai.. tumpg ya..khas utk semua pjj dan nursing student- bantuan dlm penulisan bole wsp sis 011-16930576.. servis merangkumi disertasi/report/evidnce base reflection dll serta terjemahan dan edit. khas juga utk anda yg berminat nak tulis buku tp tkde masa or idea- bole juga bincg ngn sis ya..
37Service Membuat Kertas Kerja, Company Profile, Paper Projek, Rancangan Perniagaan Call - 0126911556 - Sun 25/Nov/2018 1:06am
salam..tumpg ye semua khas utk semua student pjj dan nursing - perlukan bantuan? bole wsp trus sis 011-16930576 membantu dalam pencarian jurnal/terjemahan/editing/reflection paper/evidence base/disertasi dll.. juga khas utk anda yg nak menulis buku tu tapi tkde masa or idea- - maybe bole discuss ngn sis..tenkiu .
38Mengambil Upah Tempahan Assignment - Sun 25/Nov/2018 12:58am
assalam.tumpg ya utk adik adik nursing semua- perlukan bantuan?bole wspsis 011-16930576(disertasi/reflection/evidence basedll- sis dah lama menulis utk pelbagai bidang kajian . juga khas utk sesiapa saja yg nak tulis buku tu tapi takde masa or tkd eidea-maybe sis bole bantu ..wsp la utk bincag ya..mekasih semua.
39Account Freelance - Sun 25/Nov/2018 12:51am
assalam..tumpg ya.. khidmat bantuan research /disertasi for nursing student all malaysia - reflection and evidence base etc.. boleh wsp trus 011-16930576 saya juga bole tolong tuan /puan yg nak menulis buku sendiri tapi takde masa- bole runding dgn saya nt..apaw hubungi saja .mekasih
40Freelance - Service Handle FB Business, Buatkan Marketing, Run FB Ads dan Buatkan Copywriting - Sun 25/Nov/2018 12:46am
salam and hai tumpg iklan ya .. khas utk pelajar nursing seluruh malaysia- ini ada bantuan khas dari segi penulisan akademik!! jika tk sempat dan terkejar nak siapkan disertasi/reflection/journal review evidence apa-apa saja- bole hubungi sis sedia membantu . wsp 011-16930576..sis dh byk membantu para nurse even yg dekat arab saudi nun jauh di sana :) and juga utk sesiapa yg memerlukan bantuan untuk tulis buku dia-ilmiah dan motivasi bole juga wsp sis ya..hargabole runding.. tenkiu semua
41Penulis Diperlukan! RM25 Per Article - Sat 24/Nov/2018 9:59am
salam semua.. iklan khas utk student nursing - sis membantu dalam tugasan anda/reflection/evidence base dll- sila wsp 011-16930576 dan juga jika anda ada plan menulis buku tapi tak tahu cmne or takde masa-bole lah hubungi saya ya.tq
42Perkhidmatan Semakan Plagiarisme Artikel/Tesis - Sat 24/Nov/2018 9:37am
hai semua..tumpg ya pada semua pelajar nursing/jururawat/sis membantu utk tugasan anda-disertasi-refleksi-evidence etc..silawsp 011-16930576 dan saya membantu utk mereka YANG BERHAJAT MENULIS BUKU TAPI TAK TAHU CAMNE OR TAKDA MASA-BOLE HUBUNGI SAYA YA..
43Perkhidmatan Menulis Artikel/Content Writing Service - Sat 24/Nov/2018 9:23am
hai .. tumpang iklan ya pada pelajar nursing semua- sis membantu tugasan disertasi/reflection/evidencebase/terjemahan/edit/journal findings..etc sila wsp 011-16930576 dan khas UNTUK MEREKA YG PERLUKAN BANTUAN PENULIS UNTUK BUKU/ILMIAH DAN MOTIVASI ISLAMIK -BOLE JUGA HUBUNGI SAYA.TQ
44Perkhidmatan Menulis Artikel (Blog/Majalah/Website & Lain-Lain) - Sat 24/Nov/2018 9:13am
hai semua.. khas for adik nursing student..sis membantu dalam disertasi nursing/proposal etc-reflection -evidence-terjemahan-editing bole wsp 011-16930576 dan juga UNTUK MEREKA YANG ADA PLAN MENULIS BUKU TAPI TAKDE MASA-SAYA PENULIS BOLE BANTU-ILMIAH/MOTIVASI ETC..SILA WSP SAJA..TQ
45Perkhidmatan Kertas Kerja Perniagaan yang Lengkap (Berserta Unjuran Kewangan) - Sat 24/Nov/2018 8:50am
salam semua and share ya utk adik pelajar nursing - sis membantu dalam tugasan disertasi/refleksi/evidence base etc- mencari jurnal dan terjemahan /editing- bole wsp 011-16930576 dan khas utk mereka yang perlukan bantuan penulis utk buku/ilmiah motivasi dan islamik -bole lah hubungi saya juga ..
46Servis Kertas Kerja (RM 400)/Documentation/Designing - Sat 24/Nov/2018 8:35am
salam and hai khas untuk adik student nursing semua.. sis membantu untuk tugasan disertasi/refleksi/evidence etc-silawsp 011-16930576 khas untuk mereka yg nak menulis buku tp takde masa/bolelah wspsaya- bidang ilmiah/motivasi dan akademik islamik..saya biasa menulis..tq
47Servis: Upah Membuat Assignment - Sat 24/Nov/2018 8:23am
assalam..tumpang ye dik.. khas untuk pelajar nursing semua- buntu nak siapkan tugasan? dengan keje lagi kan? bolewsp sis 011-16930576 membantu dalam penulisan disertasi/reflection /evidence dan pelbagai - bole pm utk bincang . dan khas untuk mereka yang nak menulis buku tapi takde masa/bolehla wsp juga-sy membantu menulis dan cari content untuk buku ilmiah/islamik motivasi dll..tenkiu. and have a gud luck all.
48Servis Membuat Assignment/Bantuan Tesis - Sat 24/Nov/2018 8:18am
salam share ya.. khas utk student nursing seluruh malaysia- perlukan bantuan penulisan? bole pm sis 011-16930576.. membantu dalam mencari content for evidencebase/reflection etc- more to nursing practice - dan jika anda perlukan bantuan menulis buku anda..sila wsp..-maybe sy bole mmebantu -bdg penulisan ilmiah/motivasi dan islamik.
49Perkhidmatan Membuat Assignment, Proposal dan Business Proposal - Fri 23/Nov/2018 12:59pm
slm...khas untuk pjj nursing -student nusing - sis membantu utk tugasan disertasi -reflection/evidence base etc /terjemahan dan editing juga utk mencari jurnal ..UNTUK MANA-MANA INDIVIDU YANG MBERHASRAT MENULIS BUKU TAPI TKDE MASA JUGA BOLE WSP SY -SAYA MENULIS DAN MENCARI CONTENT WSP 011-16930576.TQ SHARE YA DAN TUMPG IKLAN YA
50Looking for Part Time Job (Freelance) - Fri 23/Nov/2018 11:47am
SALAM SEMU A- TUMPG SHARE pd pelajar nursing khasnya- sis membantu untuk tugasan disertasi/case study /evidence base /refleksi dll- juga utk PJJ lainnya bole hubungi sis 011-16930576 selain itu -PADA SESIAPA YANG ADA PLAN NAK PUBLISH BUKU TAPI TAKDA MASA MENULIS- SIS BOLE BANTU CARI CONTENT - WSP YA