Masni 2

Profile
NameIklanku
Forum NickMasni 2
RegisteredSun 19/Dec/2010, 2:11pm
Topics by Iklanku
1Promosi Astro! - Thu 7/Feb/2013 12:34pm
2Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy (21) - Thu 7/Jun/2012 10:13am
3Zafran dari Iran (2) - Fri 19/Aug/2011 1:19pm
4Menjual Tudung Secara Online - Fri 24/Jun/2011 1:36pm
5Live Band untuk Majlis Kahwin/Majlis Keraian - Sun 19/Dec/2010 2:28pm
Comments by Iklanku
1Kerja Sambilan Dirumah - Thu 18/Dec/2014 10:50pm
Assalamualaikum, hai kawan kawan semua. Maaf, tumpang iklan jap ye. '' Nak tak income RM900 sehari?? FREE REGISTER ..Tiada apa2 bayaran akan dikenakan langsung (Kalau anda rasa program ini menipu ,anda tidak rugi apa2 pun ,anda tak perlu keluar modal pun kan...) Tak perlu cari orang ,tak perlu jual barang. Anda hanya perlu open link dibawah dan register. Anda terus dapat USD25x3.4=RM85.00 . Lepas tu anda dapat link anda dan anda copy paste ayat saya kat fb, ruang komen ,tweeter, wechat dan sebagainya. Setiap orang yg buka link anda ,anda akan terima USD10x3.4=RM34.00. Mudahkan...anda boleh pilih sama ada duit masuk ke acc bank anda atau cek dipos ke alamat rumah anda. Ramai yg dh register PERCUMA SAHAJA..tak salah kalau mencuba dan hasilnya lumayan. cuba buka link dibawah ini.. x pe, x de virus pon.. so, jangan la risau.. http://peruserpaid.com/?ref=127237
2Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy - Sun 12/May/2013 6:23pm
Pembiayaan Peribadi Koperasi -Ktgn Kerajaan & Badan Berkanun -Potongan Biro Angkasa -Pinjaman sehingga 250K -Bayaran balik sehingga 20 thn -Berjawatan Tetap -Gaji+Elaun Tetap RM1,500 ke atas -interest 4.99% (payslip AG) -interest 5.99% (bdn berkanun) -interest 6.99% (jika ada CTOS) Jika berminat sila email butir2 diri serta gaji untuk kira kelayakan anda ke mzsolutions2013@gmail.com
3Bundle Borong - Mon 11/Jun/2012 8:52pm
luangkan masa pos barang yg sy pesan, dh sebulan lebih sy xdpt lg..kalau dh xniaga sila pulangkan semula duit sy walaupun xbyk..maaf sbb terpksa komen kt sini..sy dh sms byk kali tp xde jawapan..
4Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy - Sun 10/Jun/2012 1:24am
unt maklumat lanjut sila email terus ke mzsolutions@hotmail.my
5Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy - Sat 9/Jun/2012 10:50pm
alvin 8 : maaf ye kerja kilang xde dlm senarai..yg lain sy akan email..tq.
6Retail @ Borong @ Dropship Jubah, Maxi Dress, Skirt, Tudung - Thu 7/Jun/2012 1:29pm
email sy ke masz1007@yahoo.com.my
7Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy - Thu 7/Jun/2012 1:15pm
shah razeq : kje sendiri xbleh la..maaf ye. azzroy : sy dh email..tq.
8Pinjaman Peribadi CCRIS/CTOS/Bankruptcy - Thu 7/Jun/2012 11:34am
sy dh email
9Tepung Magik - Mencari Pengedar Daerah/Negeri - Sun 29/Jan/2012 9:00pm
masz1007@yahoo.com.my
10Cheezy Wedges Powder Murah. - Sun 29/Jan/2012 8:58pm
masz1007@yahoo.com.my
11Pemborong dan Pembekal Barangan Dari China - Sun 29/Jan/2012 8:44pm
byk lg ke brg2..nk tgk leh x email ke masz1007@yahoo.com.my
12Senarai Harga Mesin Jahit Dan Mesin Sulam Berkomputer - Tue 1/Nov/2011 10:05am
email sy masz1007@yahoo.com.my
13Bundle Ikut Pakej Anda - Fri 22/Jul/2011 10:01pm
berminat nk tau lebih lanjut pls email to masz1007@yahoo.com.my
14Clearence Stok T-Shirt Muslimah RM 20 Sehelai & Kos Hantar Percuma - Fri 22/Jul/2011 9:36pm
pls email to masz1007@yahoo.com.my
15Kerja Sambilan!! - Fri 1/Jul/2011 10:35am
boleh terangkn dgn lebih lanjut ke masz1007@yahoo.com.my
16Tolong Saya. Nak Buat Pinjaman Peribadi - Thu 23/Jun/2011 3:32pm
sape2 leh tlg x kt mana sy boleh buat pinjaman bank..keje swasta..tiada panel bank rakyat..
17Pinjaman Promosi Raya 2011 - Cepat Mohon Kuota Masih Dibuka - Thu 23/Jun/2011 3:25pm
email kt sy boleh masz1007@yahoo.com.my
18CCRIS/CTOS/Blacklist - Swasta/Kerajaan - Tue 21/Jun/2011 9:04pm
nk jugak email masz1007@yahoo.com.my
19Pinjaman Peribadi untuk Pekerja Swasta, Tentera dan Berniaga Sendiri! - Tue 21/Jun/2011 8:34pm
kalau gaji kasar 1300 tak boleh ke nk mohon..keje swasta..kalau ada bgtau ye kat mana..tq
20Ingin Membuat Personal Loan Tetapi Blacklist? - Sun 12/Jun/2011 2:50pm
salam..bpe interest? email sy ke masz1007@yahoo.com.my
21Pembiayaan Peribadi Bank Rakyat Maksima 200k 20tahun - Tanpa Penjamin! Persiapan Raya 2011 Akan Datang! - Sun 12/Jun/2011 2:41pm
saya nk jugak..email masz1007@yahoo.com.my tq.
22Menerima Tempahan Menjahit Tudung - Sun 12/Jun/2011 2:25pm
salam..kalau nk tempah jahit tudung kain kena beli sendiri ke..kt mna nk dpt tu?
23Jualan Tutup Kedai! Tudung, Shawl, Selendang - Jual Ikut Kilo - Murah (Kota Kinabalu Sabah) - Sat 28/May/2011 2:37pm
boleh email sy ke mashjzaini@gmail.com
24Kepala Patung (Wajah Cantik dan Manis) untuk Display Tudung - Import Dari Indonesia - Sat 28/May/2011 2:13pm
email gambar patung ke mashjzaini@gmail.com
25Fabric Label untuk Tudung, Baju dan Lain2 - Sat 28/May/2011 2:11pm
email sample ke mashjzaini@gmail.com
26Koleksi Tudung Untuk Dijual Secara Runcit Dan Borong - Sat 28/May/2011 2:08pm
pls email katalog dan harga borong ke mashjzaini@gmail.com
27Membekalkan Pelbagai Jenis Tudung/Baju Kurung/Kurung Pahang/Kerongsang Dengan Murah - Sat 14/May/2011 3:23pm
boleh email katalog n harga kpd sy ke mashjzaini@gmail.com
28Menjual HP Original (Blackberry, Iphone) - Sat 14/May/2011 3:13pm
boleh email katalog n harga kpd sy semua jenis hp tu ke mashjzaini@gmail.com