Mamatpilah

Profile
Forum NickMamatpilah
RegisteredWed 9/Mar/2011, 12:25am
Topics by Mamatpilah
1Tanah 3ekar untuk Dijual RM160k - Kg Malan Kuala Pilah (Urgent) (2) - Wed 28/Mar/2018 10:39am
2Perkhidmatan Memandu Lori Partime 1-3ton (2) - Thu 9/Nov/2017 8:39am
3Servis Nasihat Membuat Permit Pekerja Kedai Tomyam (3) - Fri 8/Sep/2017 9:44am
4Pendapatan Sampingan RM6,800 Sebulan - Tue 18/Jul/2017 9:51am
5Kerja Australia utk Sept - Oktober 2016 (3) - Mon 11/Jul/2016 12:42pm
6Berkahwin Bernikah Secara Sah di Selatan Thailand (2) - Wed 3/Jul/2013 11:18am
7Pekerja Kilang Diperlukan Di Seluruh Malaysia (15) - Tue 7/Aug/2012 1:18pm
8Operator Lelaki Dan Wanita Diperlukan - Segera (5) - Tue 26/Jun/2012 12:41pm
9Berkahwin Bernikah Secara Sah di Thailand - Tue 22/May/2012 8:11am
10Ingin Berkahwin Bernikah Secara Sah di Selatan Thailand (31) - Tue 6/Sep/2011 7:46am
Comments by Mamatpilah
1Tanah 3ekar untuk Dijual RM160k - Kg Malan Kuala Pilah (Urgent) - Wed 28/Mar/2018 10:45am
SALAM..merujuk iklan diatas..tanah tu masih kosong dan ada sedikit hutan semak..lokasi tanah tersebut tidak jauh dengan pekan Dangi,pekan Kuala Pilah..10minit ke pekan Bahau.. tima kasih majalah.com
2Perkhidmatan Memandu Lori Partime 1-3ton - Thu 9/Nov/2017 8:46am
salam..pembayaran msti dibuat setelah selesai penghantaran..
3Kerja Australia utk Sept - Oktober 2016 - Thu 14/Jul/2016 3:02pm
yang berminat nak kesana boleh turun seremban kita jumpa sembang2 atau pun tel/sms/wasap nombor 010 301 8161 tq
4Kerja Australia utk Sept - Oktober 2016 - Thu 14/Jul/2016 2:57pm
salam..untuk pengetahuan tuan2, sya baru pulang dari australia..dok mildura n dimbullah selama 3bulan..nak p sana tak pandai cakap org putih pun takpa ..klu p dkt robinvile n mildura ramai org malaysia..
5Memerlukan Ramai Pekerja Petik Anggur di Australia - Thu 16/Jun/2016 12:51pm
Salam.. Saya pernah kerja di melbourne sebagai pemetik buah dan sayur. Kerja dengan bos cina malaysia. Gaji dibayar setiap jumaat. Boleh juga call saya dan jumpa. Boleh tanya macam2.. 0175601174
6Calling for Free Seats Air Asia - Sat 31/Jan/2015 2:39pm
salam sy ingin tahu berapa harga pakej pergi kemboja..017 5601174 anuar
7Celcom 1 Malaysia 4g Dengan Booster Unlimited - Sat 26/Apr/2014 3:46pm
berminat perawatnasir@gmail.com
8Pekerja Asing UNHCR - Sat 2/Nov/2013 11:14am
SALAM..tmpang iklan..klu siapa2 yang mahu pekerja pelarian rohingnya/myamar yang memiliki kad UNHCR blh hubungi di nombor yg tertera harga kami amat berpatutan.. t kasih tel/sms/wasap 0175601174 anuar
9Nangka Madu - Wed 24/Jul/2013 1:44pm
salam,rasa cm minat ja nk jual nangka madu boleh tahu sekilo berapa.. perawatnasir@gmail.com
10Jawatan di Pelabuhan Ptp dan Proton - Mon 12/Nov/2012 9:28am
klu yg btl minat tp tdk miliki sijil blh tk pohon
11Kasut Bundle Harga Borong Direct Kilang Terbaru Oktober 2012 RM8.50 Sahaja Termurah Adidas, Nike, Puma, Converse, Acics, Columbia, Casual Shoes, Kulit Hitam, Sports, Kulit Balik, Safety Shoes, Kasut Kanak2 dan Pelbagai Lagi untuk Diborong. - Sun 28/Oct/2012 3:24pm
berminat sila emel saya perawatnasir@gmail.com
12Kasut Sekolah Murah Berkualiti - Pemborong Dikehendaki! - Sun 28/Oct/2012 3:20pm
berminat ini emel saya perawatnasir@gmail.com
13Pekerja Kilang Diperlukan Di Seluruh Malaysia - Tue 14/Aug/2012 9:03am
utk technician tidk ada hanya utk operator pengeluaran ja..t.kasih
14Pekerja Kilang Diperlukan Di Seluruh Malaysia - Mon 13/Aug/2012 8:34am
wasalam, siapa2 yg cuti sem atau ingin keja sementara pun kami terima..
15Pekerja Kilang Diperlukan Di Seluruh Malaysia - Wed 8/Aug/2012 4:08pm
kilang buat viper kereta,lokasi kawasan industri senawang negeri sembilan
16Pekerja Kilang Diperlukan Di Seluruh Malaysia - Tue 7/Aug/2012 11:33pm
siapa2 yg sedg cuti semester kmi sedia menerima..anda blh buat duit poket utk ke IPTA/S...
17Seminar Perniagaan Kasut Bundle ^Street Market^ Percuma - Wed 18/Jul/2012 1:24pm
berapa kena bayar ke seminar anda
18Belajar Kemahiran Membaiki Laptop Dan Notebook Terhebat - Thu 5/Jul/2012 8:48pm
kami mnjual ebook cara nak format laptop harga hanya RM10 siapa berminat blh emel : perawatnasir@gmail.com
19Mencari Kerja Untuk Mengisi Masa Semester Break (2 Bulan) - Thu 5/Jul/2012 5:01pm
klu saudari L Kamala Priya cari keja untk cuti semester boleh keja sebagai operator pengeluaran dkt senawang gaji RM48.50 sehari btl2 minat tel/sms 0175601174 en.anuar
20Operator Lelaki Dan Wanita Diperlukan - Segera - Thu 5/Jul/2012 4:53pm
siapa2 yg sedg cuti semester kmi sedia menerima..anda blh buat duit poket utk ke IPTA/S...
21Operator Lelaki Dan Wanita Diperlukan - Segera - Thu 5/Jul/2012 4:49pm
keja dkt kilang sbgai operator pengeluaran..brminat blh hubngi no diatas t.kasih
22Mencari Kerja - Sekitar Parit Buntar/Nibong Tebal - Tue 3/Jul/2012 10:11am
salam, anda minat kerja sbgai operator gaji sebulan RM1000++ lokasi n sembilan ada hostel n trasnport pinjaman tiap2 miggu..tel/sms 0175601174
23Operator Lelaki Dan Wanita Diperlukan - Segera - Tue 3/Jul/2012 10:06am
kami mencari siapa saja yg bermint bekerja sbgai operator pendaptn bulanan RM1000+++ CEPAT tel/sms 017 560 1174
24Operator Lelaki Dan Wanita Diperlukan - Segera - Tue 26/Jun/2012 12:46pm
Salam, yg brminat kerja sbgai operator bolh sms 0175601174
25Bagaimana Cara Format Komputer? - Sun 26/Feb/2012 7:11pm
salam, saya ada jual ebook cara format laptop hanya RM10 saja...berminat boleh emel : perawatnasirnasir@gmail.com
26Modal Kewangan Diperlukan untuk Projek Pembekalan Buluh - Sat 18/Feb/2012 8:30pm
salam, saya berminat ingin melabor berapa modal diperlukan....
27Nak Cari Kerja Part Time - Sabtu/Ahad Area Perlis - Thu 2/Feb/2012 9:04am
jom join dgn syarikat fusionexcel tiap2 bulan dapt RM700 tak perlu jual barang..yg betul2 positif ja bolh join..brmint bolh dtg ke dinner kami setiap malam khamis di shahab perdana a.setar bagi yg tggl sebelah penang bolh pegi ke dinner kami hotel sunway seberang jaya setiap malam jumaat..makan disediakan sesiapa pun bolh dtg...apa pertnyaan sila tel/sms no ini.. 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
28Pembekal Tasbih Digital - Thu 2/Feb/2012 8:50am
salam, sy brminat jd pengedr sila antaq gbr ke emel sy.. perawatnasir@gmail.com
29Mencari Sub Pekerja Pembinaan - Sun 8/Jan/2012 11:21am
salam tuan halim kami amat mahir dalam waterproofing klu ada sub dalam bidang berkenaan kami sedia menerimanya.. 0175601174 en.anuar t.kasih...
30Rahsia Menjana Income Melalui Handphone. Hanya RM55? - Sat 7/Jan/2012 12:21pm
betul kata kas 3 sesiapa yang tak caya pada mn2 biz tolg jgn komen yang bukan2 tak minat diam2 dah la..
31Mencari Part Time - Sekitar Perlis - Sat 7/Jan/2012 12:06pm
klu adik ada RM7500 jom join dengan syarikat fusionexcel pendapatan pasif tiap2 bulan syarikat akan bayar dekat adik RM380..selama 3 1/2 tahun..betul2 minat boleh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
32Income Masuk Cepat dan Pantas! RM100 Bertubi-Tubi Masuk! Jana RM30,000 Sebulan! - Sat 7/Jan/2012 11:41am
salam maaf mencelah siapa ada modal lebih jom join dengan fusionexcel modal hanya sekali tapi pendapatn dibayar selama 3 1/2 tahun..pendapatan pasif tiap2 bulan dapat duit..yang betul2 minat boleh hubungi no yang tertera : 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
33Nak Berniaga Guna Packaging Sendiri Tak? - Sat 7/Jan/2012 11:10am
nak promote produk tapi tak bagitahu jenis barang pa
34Dapat Loan & Geran 500k Ape Bznes yg Baik. Minta Pendapat Warga Mc Sekelian? - Thu 29/Dec/2011 9:21pm
salam, saya tengok iklan macan Ajis 4 ni byk sangt dkt m.c semua minta pendapt nak bisnes apa yang terbaik tapi bila org bagi cdgn tak setuju pula..bagi saya baik Ajis 4 simpan ja duit 2 lagi elok duit pun tak habis..dalam bisnes kita kena berani rugi klu tkt rugi baik makn gaji...
35Modal Ada Dlm 40k Tp Tgh Cari Biz yg Betul2 Ngam Tlg Skit Bleh - Fri 23/Dec/2011 3:29pm
tuan jamal pak tongko klu tak keberatan boleh join brsama fusionexcel modal amat2 berpatutan pendapatn pasif n terjamin..untk info lanjut klu tak segan boleh hubungi no ini 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
36Nak Minta Tolong. Ada Idea Bisnes untuk Abe Tak? - Fri 23/Dec/2011 3:23pm
salam, klu tak keberatan tuan abe boleh join dgn fusionexcel syarikat kukuh produk terjual di 160 negara pendapatan terjamin untuk info lnjut jgn segan2 sms nati saya akan tel n jumpa dengan tuan..t.kasih 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
37Rahsia Menjana Income Melalui Handphone. Hanya RM55? - Fri 23/Dec/2011 3:07pm
siapa ada modal lebih jom join dgn fusionexcel pendapatn pasif tiap2 bulan dapt income RM1520-RM2660 modal betul2 amat berpatutan.minat boleh sms nama,alamt,perkerjaan,no.tel ke : 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
38100 Orang Diperlukan untuk Kerja Part Time - Siapa Cepat Dia Dapat. - Thu 22/Dec/2011 3:45pm
jom join bersama fusionexcel pendapatan pasif bulan2 dapat RM2,660 info lanjut tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
39Saya nak Buat Part Time Seller la. - Thu 22/Dec/2011 3:13pm
salam maaf mencelah sesiapa yang ada modal lebih boleh join syarikat fusionexcel pendapatan pasif tiap2 bulan dapt RM1,520..sejak join syarikat ini dah boleh beli rumah bernilai RM188,000..yang tinggal kawasan kedah betul2 minat boleh hubungi utk keterangan lanjut.. 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
40Mari Buat Duit. Tanpa Sebarang Modal. Anda Mampu Menjana Income RM52 Sehari - Sun 11/Dec/2011 12:41am
siapa ada modal dalam RM10K kebawah boleh sertai fusionexcel pendapatan RM2,660 setiap bulan...berminat boleh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
41SMS Boleh Menjana Pendapatan - Sun 11/Dec/2011 12:17am
raz88..anda boleh layari laman yang tertera diatas...t.kasih
42Info Khas Kpd Mereka yg Tengah Sesak. Modal RM220 Pulangan Tetap & Berpencen RM12,000 - Sun 11/Dec/2011 12:10am
siapa ada modal RM10K kebawah boleh join bersama fusionexcel tak perlu jual barang juga maintain bulanan..pasif income RM2,660 akan dapat bulan2..tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
43Mari Buat Duit. Tanpa Sebarang Modal. Anda Mampu Menjana Income RM52 Sehari - Sat 10/Dec/2011 11:58pm
saya pun bermiant peraqwatnasir@gmail.com
44SMS Boleh Menjana Pendapatan - Sat 10/Dec/2011 11:37pm
jom join bersama fusionexcel bulan2 anda anda akn dapat RM2,660 tak perlu jual barang n maintain bulanan klu rajin menaja tiap2 bulan boleh dapat RM7-8K bagi yang malas menaja tiap2 bulan tetap dapat RM2,660..modal amat berpatutan...minat boleh tel/sms 01175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
45Ada RM5k? Nak Pulangan RM17k? - Sat 10/Dec/2011 11:31pm
semua bisnes ada sistem klu tak mau sistem baik jual goreng pisang tepi jalan..ada satu biz klu anda join tiap2 bulan akn dapat RM2,660 tak perlu jual barang n maintain bulanan klu rajin menaja bulan2 boleh dapat RM7-8K.klu malas menaja bulan2 tetap dapt RM2,660..modal bawah RM10K..berminat boleh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
46Ingin Tahu Benar atau Tipu - Sistem FLB Pro - Fri 9/Dec/2011 4:07pm
siapa ada modal boleh join barsama fusionexcel produk dah terjual 10juta di 160 negara..klu join tiap2 bulan anda akn dapat RM2,660..modal amat berpatutan siapa pun mmpu..pertanyaan boleh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
47Sedang Cari Bisnes yang Sesuai. Ada Sesiapa Leh Cadangkan? - Fri 9/Dec/2011 10:23am
siapa yang join biz bersama fusionexcel tiap2 bulan anda akn dapt RM2,660..ini biz sebenar ada cawangan di 160 negara.. yang berminat bolh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
48Jom Buat Duit Dengan Hanya Melayari Internet. - Fri 9/Dec/2011 10:14am
maaf mencelah..ada satu biz klu join tiap2 bulan anda akn dapt RM2,660 tak perlu jual barang n maintain bulanan modal amat berpatutan siapa pun layak join...pertanyaan boleh tel/sms 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com
49Kerja Sambilan Bagi Pelajar Sekolah, IPT, Lepasan SPM dan Mereka yang Menambah Pendapatan - Wed 7/Dec/2011 10:19pm
maaf mencelah..siapa ada modal yang lebih boleh join bersama fusionexcel biz ni klu join anda takkn rugi sebb tiap2 bulan anda akn dibayar RM2,660 tdk perlu jual barang n maintain bulanan..betul2 minat boleh join kami sila tel/sms ke nombor ini.. 0175601174 en,anuar www.fusionexcel.com
50Sedang Cari Bisnes yang Sesuai. Ada Sesiapa Leh Cadangkan? - Wed 7/Dec/2011 9:59pm
saudara boleh join biz bersama fusionexcel tiap2 bulan anda akan dapat rm2,660 pendapatan pasif..tidak perlu jual barang n maintain bulanan..masuk bulan ini bulan depan terus dapat duit..modal tak sampai RM10000..betul2 minat boleh tel/sms ke nombor yang tertera.. 0175601174 en.anuar www.fusionexcel.com