Mad S 2

Profile
NameMad S
Forum NickMad S 2
RegisteredSun 8/Nov/2015 7:39pm
Topics by Mad S
1Melobi Projek Kerajaan/GLC - Kedah (4) - Mon 9/Nov/2015 10:38am
Comments by Mad S
1Mencari Usahawan @ Bakal Usahawan di Negeri Kedah - Wed 23/Nov/2016 8:34pm
Aku setuju dengan Faizal 702... orang nak bantu kira dah besar tuah, tu pun dok kata macam2 lg, x bersyukur langsung, kufur nikmat... kalau berminat berhubung je la dengan tuan tanah melalui emel, bukan kena cas apa pun pada tuan-tuan semua, kalau x berminat duduk tidur diam2 sampai otak mati x berjalan, harap mak pak tanggung sampai mati. Tak semestinya nak bantu orang berniaga perlukan laman web la, facebook la, media sosial lain kepunyaan syarikat la.... orang perseorangan boleh ja nak bantu, harapkan kera jaan besar ni pun ada macam2 bukan nak bantu rakyat, malah menindas rakyat lagi ada la.
2Mencari Projek Kerajaan dan Swasta - Sun 8/Nov/2015 10:06pm
Lesen pembinaan G6 area Alor Setar, Kedah. Mana pihak yg boleh melobi projek kerajaan/GLC dipersilakan. Tiada upfront, dapat LA dapat KOMISYEN. Hubungi/whatsapp 0142554969
3Mencari Projek Tawaran Kerajaan atau GLC - Sun 8/Nov/2015 10:03pm
Company pembinaan G6 Kedah. Sesiapa yg boleh lobi/ada kabel kerajaan boleh melobi untk projek company kami. Tiada upfront, dapat LA baru dapat KOMISYEN Sila call/whatsapp 0142554969
4Kontraktor G7 Projek Sekolah2 Kerajaan Diperlukan Segera - Sun 8/Nov/2015 9:57pm
syarikat pembinaan G6 Alor setar,Kedah. Mana2 pihak boleh melobi sebarang projek kerajaan dipersilakan, tiada upfront, dapat LA baru dapat komisyen. Call/whatsapp 0142554969 untuk detail.
5Projek Pembangunan Bandar Baru Tok Bali Pasir Puteh Kelantan - Sun 8/Nov/2015 9:52pm
Lesen kontrak pembinaan G6 area Alor Setar Kedah. Mana2 pihak yg boleh melobi projek kerajaan dipersilakan. Tiada upfront, dapat LA baru dapat komisyen. Hubungi @ whatsapp 0142554969 untuk detail. Terima kasih.
6Company G7 untuk di Jual Harga 370k - Sun 8/Nov/2015 9:44pm
Saya ada lesen G6 area Alor Setar,Kedah. Sesiapa yg boleh kira/melobi projek kerajaan di persilakan... tiada upfront... dapat LA baru dapat komisyen. Sila hubungi/whatsapp untuk maklumat lanjut 0142554969