Eda910

Profile
NameEmay910
Forum NickEda910
CompanyEDAZZ
URLmamaedazz.blogspot.com
RegisteredTue 2/Nov/2010 5:42pm
Topics by Emay910
1Kedai untuk Disewa Dalam Shopping Complex - Tue 22/Mar/2016 2:52pm
2Agent Dropship Diperlukan. Modal Anda HP, Data Plan Internet. Tak Perlu Simpan Stok. Tak Payah Pergi Pos. Borong Pun Ada (1) - Fri 21/Aug/2015 1:27pm
3Kek Lapis Berinti Coklat (3) - Tue 14/Apr/2015 8:45am
4Borong Produk Kecantikkan & Powerbank Pineng Harga Murah. Minimum 15 Barang. Boleh Campur Barang - Wed 19/Feb/2014 2:41pm
5Harum Malam untuk Selesaikan Semua Masalah Wanita (3) - Wed 8/Jan/2014 12:19pm
6Produk Shaklee. Saya Boleh Harga Dijamin Istimewa - Wed 24/Jul/2013 9:12am
7Mencari Dropshipper untuk Produk - Manjakani Mekah/Aleppo, Pakaian, E-Iqra dan Lain2 Lagi (3) - Thu 7/Feb/2013 1:48pm
8Sehingga RM 1.5 Juta Perlindungan Perubatan dan RM 1.5 Juta Simpanan Persaraan (4) - Tue 21/Feb/2012 12:07pm
9Jana Pendapatan Cara Mudah & Pantas! (1) - Tue 12/Apr/2011 2:04pm
10Borong 50 Pek Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen dgn Harga RM 17/Pek. Sah Sehingga 31 Mac 2011 Sahaja (1) - Mon 7/Mar/2011 1:32pm
11Pakej Perniagaan Mencetak Tshirt (1) - Mon 17/Jan/2011 5:22pm
12Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen (9) - Thu 16/Dec/2010 9:54am
13Serbuk Manjakani 100% Tulen (43) - Tue 2/Nov/2010 5:48pm
Comments by Emay910
1Butik Vendor di Shah Alam Seksyen 16 Alam Avenue - Sat 18/Apr/2015 4:12pm
Ada chiller/ peti ais? If ada saya nak letak kek lapis sarawak & kek lapis inti coklat www.facebook.com/edazzonline
2Promotion Pust Cart - Chow Kit - Sat 18/Apr/2015 4:08pm
Pada yg nak niaga kek lapis sarawak ke kek lapis inti coklat ke blh hubungi saya. www.facebook.com/edazzrich Kek sedap. Tahan lama. Wasap 0192887041
3Kek Lapis Berinti Coklat - Thu 16/Apr/2015 1:23pm
Cod di wangsa maju encik deen. Wasap 0192887041
4Harum Malam untuk Selesaikan Semua Masalah Wanita - Thu 9/Jan/2014 9:18am
harga utk SABAH SARAWAK 3 BOTOL RM110 TERMASUK POS YA
5Harum Malam untuk Selesaikan Semua Masalah Wanita - Thu 9/Jan/2014 9:14am
viank: kos penghantaran 1-3 botol RM 10
6Mencari Agen Dropship utk Barang Kesihatan dan Kecantikan - Sat 16/Feb/2013 7:25pm
kpd yg berminat nak jadi agen dropship keuntungan sehingga RM 20 satu produk emel gedunglefemme@gmail.com
7Agent/Pemborong Diperlukan untuk Menjual/Niaga Produk Makeup di Seluruh Malaysia, Brunei - Sat 16/Feb/2013 7:13pm
saya mencari agent dropship utk produk gluta. keuntungan sehingga RM 20! emel ke gedunglefemme@gmail.com
8Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 13/Aug/2012 10:24am
As 63 boleh add facebook.com/manjakani.mekah
9Menjual Baju Kurung Kanak-Kanak Secara Borong - Thu 3/May/2012 9:08pm
email saya juga emay910@gmail.com
10Kaji Selidik Keadaan Kewangan Anda - Tue 28/Feb/2012 9:48am
saya x setuju dgn Hasz. tau tak aktress azean Irdawaty sebelum kena cancer dia ambil 28 biji ubat supplemen AMWAY sehari! tapi qada' & qadar Allah SWT berapa byk supplement dia telan pun, dia kena juga penyakit kanser tahap 4 semasa di diagnose. memang bila sakit badan yang tanggung TAPI yang turut sama menanggung adalah ahli keluarga kita juga. tengok sajalah dalam akhbar2, tv, yang memohon derma sumbangan utk ringankan beban kewangan utk buat RAWATAN. x semua dari kita dilahirkan dengan selimut emas jadi INSURANS @ TAKAFUL adalah paling dekat dgn kita. dengan insurans @ takaful kita memindahkan atau mengurangkan beban ketika musibah. janganlah kita tergolong dalam golongan org yang angkuh dan takbur semasa sihat. kita bukan selalu akan sihat. adakalanya demam, batuk, selsema. berapa byk dah skrg batuk last2 kena pneumonia, TB. selsema pun dah ada H1N1 dan mcm lagi penyakit baru. fikir2kan lah saya rasa kesedaran patut tiba skrg sebelum kita terlantar x mampu nak buat apa.
11Sehingga RM 1.5 Juta Perlindungan Perubatan dan RM 1.5 Juta Simpanan Persaraan - Mon 27/Feb/2012 11:51am
Pengalaman bekerja dan melihat pelbagai jenis keadaan pesakit di hospital membuatkan saya terfikir, betapa pentingnya kita mempunyai pelan PERLINDUNGAN HAYAT, KAD PERUBATAN serta PERLINDUNGAN KEMALANGAN DIRI.. Terfikir juga seandainya suatu hari nnt saya dimasukkan ke hospital, adakah saya mempunyai kemampuan utk membiayai kos perubatan yg tinggi pd masa kini? Andai teringin nak mendapatkan rawatan di hospital swasta, adakah saya berkemampuan? Rasanya seperti tak mampu! Saya ikhlas ingin berkongsi pengalaman, pengetahuan serta membantu ANDA! InsyaAllah, saya akan bantu anda membina PERANCANGAN KEWANGAN diri serta keluarga dgn lebih baik!!
12Sehingga RM 1.5 Juta Perlindungan Perubatan dan RM 1.5 Juta Simpanan Persaraan - Wed 22/Feb/2012 10:10pm
salam semua saya sudah pun email
13Pinjaman Perumahan dan Hartanah untuk yang Blacklisted/CTOS/CCRIS - Mon 26/Sep/2011 3:03pm
saya berminat. business owner lbh 2 tahun. ada ccris kat 1 bank. plan nak beli rumah area ampang worth 160k. email emay910@gmail.com
14Mencari Agent or Dropshipping - Heels & Wedges Dari Taiwan & Hongkong - Wed 24/Aug/2011 9:29am
berminat nak tau pasal HEELS & WEDGES dari TAIWAN & HONGKONG email saya emay910@gmail.com
15Saya Mencari Tapak utk Disewa Pada Konvokesyen UITM, Shah Alam - Wed 27/Apr/2011 11:14am
saya da pegi dah tny psl tapak konvo uitm shah alam. thn ni hny buka tapak utk pelajar melalui alumni ataupun persatuan tunas mekar diorg je. x buka utk org luar. tapak konvo pun dah dipindahkan. kecik sket. so x buka utk orgb luar dah
16Mencari Tapak Semasa Konvo 2011 UITM Shah Alam - Mon 25/Apr/2011 10:32am
saya da pegi dah tny psl tapak konvo uitm shah alam. thn ni hny buka tapak utk pelajar melalui alumni ataupun persatuan tunas mekar diorg je. x buka utk org luar. tapak konvo pun dah dipindahkan. kecik sket. so x buka utk orgb luar dah
17Sesiapa Ingin Berurusan Direct dgn Pihak Pembekal/Pemborong Tanpa Melalui Orang Tengah Mengikut Kategori Product Terus ke Showroom/Kedai Mereka? - Wed 20/Apr/2011 11:47am
emay910@gmail.com
18Ingin Mencari Pembekal Camera DSLR @ Digital Camera - Tue 19/Apr/2011 7:19pm
pegi la kedai adhadi kat giant putra heights. dia amek baru punye. rasa direct dgn nikon dll takpun consignment. interview la dia tny mcm mana dia buat. kalau 2nd ni kalau ada member blh dpt brg dr jepun lagi bagus
19Mencari Pemborong Pakaian Bawah RM5 - Sun 17/Apr/2011 1:49pm
bundle tu kot
20Kerjaya Sebagai Ajen Hartanah - 7 Mei 2011 di IYC, Bandar Tun Razak, Cheras - Sat 16/Apr/2011 8:00pm
boleh tak walk in je? bayar yuran rm 100 kan? saya dah tgk website
21Carik Penjual Plain T-Shirt - Sat 16/Apr/2011 3:50pm
0192887179 www.dapat.net/tshop
22Kerjaya Sebagai Ajen Hartanah - 7 Mei 2011 di IYC, Bandar Tun Razak, Cheras - Fri 15/Apr/2011 8:46pm
hantar detail emay910@gmail.com
23Saya Mencari Tapak utk Disewa Pada Konvokesyen UITM, Shah Alam - Wed 13/Apr/2011 12:36pm
bila ye konvo uitm? berminat juga emay910@gmail.com
24Hanya RM6000 Sahaja. Anda Miliki Biz Sendiri! - Tue 12/Apr/2011 4:09pm
email saya emay910@gmail.com lokasi ampang
25Saya Nak Cari Peluang Perniagaan, Tetapi Xde Modal Yg Banyak - Tue 12/Apr/2011 3:36pm
jual produk kesihatan bio asli. modal rendah. rm100 da dapat website free. lbh kurang dropshipping dan program affiliate. senang sangat http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=emay910
26Dilemma Bekerja dan Menjadi Suri Rumah. - Tue 12/Apr/2011 3:29pm
boleh cuba yg ini. sebab ada plan bagi website kedai online. kita blh ltk produk kita skali. skali gus bila ada org register bwh kita, kita dpt komisien. maintain tiap bulan pun x tinggi. cuma beli produk minyak kelapa dara sebula yg harga tak sampai rm50 sebulan http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=emay910
27MLM @ Perniagaan Online (Affiliate) @ P. Trading (Mana Korang Suke) - Tue 12/Apr/2011 3:23pm
saya baru nak cuba dgn bio asli. murah dan mudah juga. ala2 konsep vemma tapi lbh murah. tak perlu maintain beratus2 setiap bulan. beli 1 brg sebulan dengan harga ahli yg lbh murah. hopefully menjadi la kali ni http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=emay910
28Jana Pendapatan Cara Mudah & Pantas! - Tue 12/Apr/2011 2:38pm
http://www.bio-asli.com/daftar_keahlian.asp?id=emay910
29Saya Ada Menjual (Hotlist Dari Bulan 11 (2010) Hingga Bulan 2 (2011) - Mon 11/Apr/2011 7:38pm
details pls. emay910[at]gmail[dot]com
30Program Jana Income RM 30k Sebulan! E-Biotech Program! - Mon 11/Apr/2011 7:15pm
http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=emay910 baik try yg ni. produk pun bagus
31Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 14/Mar/2011 10:48am
terkini! borong 30 pek utk dptkan harga rm 17/pek! tiada had tempoh masa!
32Borong 50 Pek Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen dgn Harga RM 17/Pek. Sah Sehingga 31 Mac 2011 Sahaja - Mon 14/Mar/2011 10:46am
terkini! borong 30 pek untuk dptkan rm 17/pek!
33Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 7/Mar/2011 2:06pm
PROMOSI SERBUK MANJAKANI 100% TULEN http://www.majalah.com/?classified:borong-50-pek-serbuk-manjakani-mekah-aleppo-100-tulen-dgn-harga-rm-17-pek-sah-sehingga-31-:6LLGD9MF79
34Pakej Perniagaan Mencetak Tshirt - Tue 1/Mar/2011 10:21pm
http://kualalumpurcity.olx.com.my/item_page.php?Id=171748713&g=6 Sangat berbaloi!
35Serbuk Manjakani 100% Tulen - Tue 1/Mar/2011 9:31pm
iddaan, nor azian, reenaina saya dah hantar email. tq
36Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 31/Jan/2011 10:01am
mfazlim saya dah email. pls check. tq
37Karnival Ntahapapantah! (Fukmf) - Tue 18/Jan/2011 2:07pm
takziah utk angah dan keluarga saya ni budak baru nak join2 karnival ni. so emailkan skali kat saya ye emay910@gmail.com
38Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 17/Jan/2011 5:31pm
kpd yg bertanya sila check di SPAM sekiranya anda tidak menerima email dari saya. kpd yg menggunakan boxbe.com saya tak bagaimana boxbe.com ini berfungsi. jadi sila bagi alamat email yang tidak menggunakan boxbe.com
39Serbuk Manjakani 100% Tulen - Mon 17/Jan/2011 5:09pm
bintangluv, yati29 i dah email. pls check
40Serbuk Manjakani 100% Tulen - Thu 13/Jan/2011 12:29pm
annahcollection tadi u da sms i kan. so mcm mana? jadi tak nak jumpa
41Serbuk Manjakani 100% Tulen - Thu 13/Jan/2011 11:04am
mimi 25 dah email azlina tahir da rcv ur pymt. will deliver to you asap
42Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen - Wed 5/Jan/2011 9:59am
http://kualalumpurcity.olx.com.my/serbuk-manjakani-mekah-aleppo-100-tulen-iid-148422522 mari cuba!
43Serbuk Manjakani 100% Tulen - Wed 5/Jan/2011 9:48am
memang menarik. sudah email. cubalah
44Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen - Mon 27/Dec/2010 9:42am
PAHIT? ADA CARANYA. CEPAT2 HUBUNGI SAYA. http://www.majalah.com/?classified:serbuk-manjakani-100-tulen:691HCXJL37
45Serbuk Manjakani 100% Tulen - Sun 26/Dec/2010 6:38pm
MANJAKANI PAHIT? ADA CARANYA. CEPAT HUBUNGI SAYA. SERONOKNYA BILA DAPAT CANTIKKAN ORG LAIN http://www.majalah.com/?classified:serbuk-manjakani-mekah-aleppo-100-tulen:6DWLLCW44N
46Income RM2000.00 Per Month. Bukan Sykt MLM. - Sun 26/Dec/2010 6:25pm
SERBUK MANJAKANI MEKAH / ALEPPO 100% TULEN http://www.majalah.com/?classified:serbuk-manjakani-mekah-aleppo-100-tulen:6DWLLCW44N
47Sabun Muka Jongkong Emas 24k - Sun 26/Dec/2010 6:18pm
SERBUK MANJAKANI TULEN. MEMANG BERKESAN. HANYA RM 25 SEBOTOL. TIADA BAHAN CAMPURAN. BUAH MANJAKANI ALEPPO JUGA DIKENALI MANJAKANI MEKAH 1.Mengetatkan faraj wanita bak anak dara & memulih otot dalaman faraj. 2.Merawat jerawat & memudarkan parut jerawat 3.Menyahbau bahagian sulit & mencegah bau yang tidak diingini. 4.Merawat masalah keputihan wanita & mengawal lender dan lelehan faraj. 5.Memudarkan masalah kulit gelap di celah kelangkang peha,ketiak dan lain-lain bahagian. 6.Mampu meredakan luka luaran,sakit tekak, ulser mulut. 7.Menegangkan payudara dan mencantikkan kulit. KESAN MAKSIMUM HANYA DARIPADA YANG TULEN Tak tahan pahit? Ada caranya….Banyak lagi keajaiban yang mampu dinikmati dengan SERBUK TULEN MANJAKANI MEKAH/ ALEPPO ini. Hanya RM25.00. Bagi maklumat lanjut mengenai produk,khasiat,aturan menggunakannya serta bagaimana nak mendapatkan produk ini, email emay910@gmail.com PACKAGING BARU! PENGEDAR DIPERLUKAN
48Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen - Tue 21/Dec/2010 12:30am
"so far ok..menutup pori2 terbuka di wajah. cuma ada parut2 pimple blom ilang lagi...aku tak try minum lagik...pasai madu dah habih ahhahaha..nanti aku try aku kasik tau da impact..." testimoni pengguna. kepada mereka yg menggunakan boxbe.com terima tak email dari saya. sebab saya tak register boxbe tu
49Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen - Fri 17/Dec/2010 9:44am
annah i emailed kat u tapi dpt reply dari boxbe la. dapat ke tak sbnrnya tu? noor arina, nurda sudah email
50Serbuk Manjakani Mekah/Aleppo 100% Tulen - Thu 16/Dec/2010 12:41pm
annah dah email. blog xde. ada bg link facebook dlm email