Amy 13

Profile
NameAmy
Forum NickAmy 13
RegisteredThu 29/Jul/2010 1:46pm
Topics by Amy
1Toyota Liteace (M) 1.5 - 1989 utk Dijual (Alor Setar) (2) - Sat 9/Nov/2013 1:52pm
2Promosi! Promosi! Bedak Arab 50g Murah (1) - Mon 18/Mar/2013 1:57pm
3Bedak Arab Murah. Hot Item! (1) - Sat 8/Dec/2012 11:00am
4Cop Ulasan Guru, Murah! (14) - Sun 21/Oct/2012 9:49am
5Wardina Cafe, Power Gilerrr. (2) - Fri 14/Sep/2012 1:50pm
6Natural Hair Serum (Condition & Strethening) (1) - Thu 29/Mar/2012 1:38pm
7Tempahan Nasi Minyak - Area Jitra & Alor Star (1) - Fri 17/Feb/2012 1:46pm
8Bedak Miyami Murah. (7) - Tue 14/Jun/2011 1:46pm
9Dapatkan Sabun Susu Beras. (2) - Fri 14/Jan/2011 1:39pm
10Produk Kesihatan Sgt Berkualiti, Anda Patut Mencubanya. (4) - Wed 1/Dec/2010 1:57pm
11Selendang Cantik, Borong Cepat! (11) - Tue 10/Aug/2010 10:27pm
12Hanger Tudung Murah! (14) - Thu 29/Jul/2010 1:56pm
Comments by Amy
1Promosi! Promosi! Bedak Arab 50g Murah - Mon 18/Mar/2013 2:05pm
Ready stock :chery & chery pink
2Bedak Arab Murah. Hot Item! - Fri 25/Jan/2013 2:08pm
bedak arab 50g rm45...promosi hrga borong...stock chery pink & russet.tq
3Doorgift Budget (Kota Bharu) - Sun 11/Nov/2012 2:39pm
salam,tumpang iklan puan. saya menjual kuih siput,sesuai untuk doorgift.1kg rm14..sedap n murah.berminat blh sms saya 0126629118.tq.
4Pakej Perkahwinan & Andaman Budget Serendah RM800 Sahaja - Sun 11/Nov/2012 2:32pm
salam,tumpang iklan. saya menjual kuih siput utk doorgift. .1kg rm14..berminat blh sms sya.0126629118.tq
5Penipu - Wan Saifullah dan Wati Bakri - Mon 22/Oct/2012 4:59pm
zara 75 norazlin tu penipu jgk.
6Hati-Hati Dengan Individu Bernama Mas dan Kana - Mon 22/Oct/2012 4:44pm
berhati-hati juga dgn penipu internet yg register dlm majalah.com dgn nama wan saifullah wan junaidi yg kononnya ada bisnes besar n berurusan di brunie..siap dgn pa n pemandu..cara penipuan anda boleh search no hp 012-8474333/014-6386383..semoga peniaga2 dlm majalah.com lebih berhati2...
7Kismis Minda Geliga - Stokist Kedah Diperlukan - Sun 21/Oct/2012 9:55am
salam,tumpang iklan sesiapa mencari pengasuh di kawasan jitra,sila sms saya. amy 0126629118 tq.
8Menjual & Menerima Tempahan Custom Made/Hand Made Telekung - Sat 20/Oct/2012 4:45pm
salam puan, tumpang iklan.saya nk clearkan stok telekung budak n telekung dewasa,dgn hrga murah.boleh sms saya jika berminat 0126629118.tq.
9Mencari Pembekal Sabun Susu Beras, Sabun Susu Beras Collagen, Pencuci Muka Susu Beras (Civic) - Sat 13/Oct/2012 5:47pm
salam,tumpang iklan. saya ada menjual bar madu untuk penjagaan kulit muka. kebaikan dan kelebihan bar madu:- 1) membersihkan kulit wajah daripada bakteria 2) mengeluarkan toksin daripada kulit wajah 3) membersih liang roma dan mengimbangi kadar minyak di wajah. 4) mengharmonikan sel kulit wajah. 5) mengatasi masalah jerawat,bisul,ruam dan seumpamanya. 6) membantu dan mengatasi masalah jeragat dan tompok hitam. 7) mengurangkan keradangan dan kesan kulit terbakar. 8) menegangkan kulit wajah dan membantu masalah kulit berkedut. 9) memberi vitamin kepada kulit wajah 10) membantu masalah resdung 11) menambah tenaga pada kulit wajah. HARGA SM: RM15 HARGA SS : RM16 BERAT : 50GM. BERMINAT BOLEH HUBUNGI AMY 0126629118
10Mencari Pembekal Barangan Kesihatan & Kecantikan di Malaysia - Thu 4/Oct/2012 4:58pm
salam. saya ada menjual bedak miyami two way foundation rm19.90 berminat sms 0126629118 tq.
11Peluang Perniagaan Cuma Bermodalkan RM100 Sahaja! - Thu 4/Oct/2012 4:52pm
salam. tumpang iklan.. saya ada menjual bedak miyami two way foundation. harga 19.90. stock ada light & medium berminat boleh sms saya 0126629118 tq.
12Tapak Berniaga utk di Sewa - UiTM Merbuk Kedah - Wed 4/Jul/2012 10:11am
TOPIC JUAL TAPAK NIAGA CLOSE.TQ
13Tapak Berniaga utk di Sewa - UiTM Merbuk Kedah - Wed 27/Jun/2012 4:05pm
salam..tumpang iklan jap. kami ingin menjual tapak pasar malam dan pasar sehari di sekitar kulim dan kuala ketil. kedudukan tapak sangat strategik dan boleh jalankan pelbagai perniagaan.keluasan tapak di antara 35kaki hingga 42 kaki. jika berminat boleh sms atau hubungi 0194184241-arif
14Baju Kurung Comel Pada Harga Borong - Thu 19/Apr/2012 1:33pm
salam.. maaf tumpang iklan,saya ada menjual baju kanak2, baby gap pyjamas.ada pelbagai corak & warna.blh belian secara borong atau retail.blh sms saya 0126629118 atau email armie_763@yahoo.com
15Tempahan Doorgift, Bunga Pahar, Hantaran & Banyak Lagi - Kuala Kangsar, Perak - Wed 4/Apr/2012 2:24pm
salam... mug+kotak ada jual x? klau ada email armie_763@yahoo.com
16Berminat Membeli Borong Vietnam Cotton dan Japan Cotton/Menjadi Ejen Dropship Kami - Thu 8/Mar/2012 1:41pm
salam.. saya ada kurung pahang-cotton vietnam size s(bermanik)cantik sgt.nk clearkan stock.. saya bg harga special, sms atau email armie_763@yahoo.com
17Pes Original Mee Bandung Muar - Thu 8/Mar/2012 1:33pm
salam.. tumpang iklan.. saya pembekal rempah cap 0.. sesiapa berminat hendak membeli secara borong atau runcit blh hubungi atau sms saya. 0126629118 armie_763@yahoo.com
18Baju Kurung Borong - Mon 5/Mar/2012 1:56pm
emailkan pd saya. armie_763@yahoo.com
19Mencari Pembekal Diapers. - Sun 26/Feb/2012 3:10pm
salam, jika perlukan brand huggies blh sms sya, 0126629118 atau email armie_763@yahoo.com
20Mencari Pembekal Diapers Original Mamy Poko dan Petpet - Sun 26/Feb/2012 3:05pm
saya ada menjual huggies dry.. berminat,sms sya 0126629118.
21Nak Pinjam RM5k Modal Niaga. Please! - Fri 24/Feb/2012 1:14pm
NIAGA APE DIK ?
22Bedak Miyami Murah. - Tue 21/Feb/2012 1:52pm
PROMOSI RM19 TIDAK TERMASUK POS.
23Tempahan Nasi Minyak - Area Jitra & Alor Star - Fri 17/Feb/2012 1:47pm
area jitra & alor star sahaja
24Mencari Stokis Negeri Pahang, Kelantan, Kedah, Perak - Produk Air Freshner - Wed 1/Feb/2012 1:48pm
email saya juga. armie_763@yahoo.com
25Bosan. - Wed 10/Aug/2011 4:36pm
joint majalah.com sure xkan bosan punye...he3...
26Bedak Miyami Murah. - Wed 15/Jun/2011 10:59am
BLN DPN COSWAY XDE WAT PROMOSI,TAPI SAYA KEKALKAN PROMOSI HARGA 19.90.
27Bedak Miyami Murah. - Tue 14/Jun/2011 6:00pm
termasuk pos rm26.anda jimat waktu n jimat myk kete.brg smp trus ke rmh anda.
28Bedak Miyami Murah. - Tue 14/Jun/2011 4:03pm
hrga 16.80 tu cosway promosi bln lpas jer..skrg xdapt dh hrga tu..latest promosi 19.90.
29Anda Terlalu Gemuk atau Kurus - Fri 21/Jan/2011 1:42pm
salam semua, mixed vinegar 1 produk kesihatan yg berkualiti daripada cosway. diperbuat daripada cuka epal,kacang pis,emping gandum,emping beras dan barli. fungsinya :- a) menghilangkan keletihan & mengembalikan kecergasan. b)mengurangkan kekakuan & kesakitan otot c) Melancarkan peredaran darah d) mengurangkan risiko kardiovaskular e) membakar lemak berlebihan utk mengurangkan berat badan. f) memudahkan penyerapan kalsium utk menguatkan tulang. Dapatkan segera dgn harga RM45 termasuk kos penghantaran. MENGANDUNGI 90 TABLETS HARGA BIASA : RM45.00 SILA SMS/HUBUNGI 0126629118.
30Cari Pembekal Kad Topup dan Easyreload - Fri 21/Jan/2011 1:25pm
salam, adakah anda sibuk,tiada masa untuk pergi ke kedai untuk topup.Anda boleh sms no.anda kepada saya.Easyreload yg mudah.server yg pantas. Anda hanya perlu tranferkan bayaran melalui maybank2u ke akaun 152125073490 SITI AMINAH BINTI TALIB. Setelah bayaran telah dibuat anda perlu sms kepada saya time payment,reference no. & date. sms ke 0126629118 untuk sebarang pertanyaan boleh sms atau hubungi saya.
31Baju Tidur Kanak2 untuk Diborong - Mon 17/Jan/2011 2:03pm
email pada saya juga tq.
32Lesen Memandu - Offer - Mon 17/Jan/2011 1:58pm
klau area kedah blh x?
33Telekung Sulam Indonesia - Min Sepasang atau Borong - Fri 14/Jan/2011 1:56pm
SALAM,EMAILKN PADA SAYA JUGA K. armie_763@yahoo.com
34Pemborong dan Pengedar Kerepek Diperlukan - Fri 14/Jan/2011 1:46pm
SALAM,AWAK DI AREA MANA YE?
35Produk Kesihatan Sgt Berkualiti, Anda Patut Mencubanya. - Wed 1/Dec/2010 6:16pm
sufian mokhtar,tlg berikan email anda.
36Menjana Pendapatan yang Lumayan Dengan Modal yang Rendah? - Wed 1/Dec/2010 1:39pm
emmm,saya dapat agak ini biz ape...pasti ecosway.byk perbezaan antara cosway dulu dgn skrg..skrg ecosway makin maju dgn produknya yg berkualiti.
37Membekal Diappers. Kain Lampin Pakai Buang yang Bermutu Tinggi Berjenama Tom & Jerry - Wed 3/Nov/2010 4:20pm
email katalog armie_763@yahoo.com
38Serbuk Manjakani 100% Tulen - Wed 3/Nov/2010 3:10pm
email saya armie_763@yahoo.com sertakan no.hp skali.tq.
39Diaper Maman Lampin - Wed 3/Nov/2010 2:25pm
tolg email pada saya juga armie_763@yahoo.com
40Apakah Cara Cara Pencegahan Hamil Yang Sesuai Digunakan - Mon 1/Nov/2010 2:07pm
ye..saya setuju..wlupun minta pandangan atau pendapat...tetapi mesti ada had & batasnya..akan jadi berdosa besar jika kita menceritakan persetubuhan bersama pasangan masing2..Allahualam..
41Memerlukan Pembeli Sabun Dina (Berasaskan Serai) - Thu 28/Oct/2010 1:37pm
Salam,saya pun pernh guna produk ni,email pada saya armie_763@yahoo.com
42Telekung Sulam Indonesia Serendah RM34 - Thu 7/Oct/2010 1:44pm
emailkan utk saya jga, armie_763@yahoo.com
43Handbag Hanger/Penyangut Beg - Mon 4/Oct/2010 2:02pm
pls email katalog, armie_763@yahoo.com
44Agent Direct Dari China - Fri 1/Oct/2010 1:55pm
email untk saya armie_763@yahoo.com
45M.A.C Kosmetik Dubai Dah Jdkan Pengedar Berjaya Meraih Keuntungan Tinggi! - Fri 24/Sep/2010 2:14pm
emailkan untuk i jgk, armie_763@yahoo.com
46Hanger Tudung 28 Holes RM17 Only - Fri 24/Sep/2010 11:07am
email untuk saya. armie_763@yahoo.com tq
47Handbag High Quality - Fri 24/Sep/2010 11:03am
email katalog untk saya, armie_763@yahoo.com
48Pemborong Cosmetic MAC Terus Dari Kilang! - Wed 22/Sep/2010 2:29pm
saya berminat.email detail produk pada saya, armie_763@yahoo.com
49Pembekal Tudung Secara Borong Dan Runcit. - Wed 1/Sep/2010 12:58pm
tlg emailkan hrga borong n jenis tudung armie_763@yahoo.com
50Multipurpose Hanger - Wed 18/Aug/2010 1:50pm
emailkan utk saya armie_763@yahoo.com