Kerja Praktikal
Sort: Newest | Last Comments | Popular

Search Majalah.com
  1. Urgent! Mencari Tempat Latihan Industri Kawasan Johor/Negeri Sembilan. (3)
    Aemanjoho, Tue 26/Aug/2014 2:59pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya pelajar politeknik dalam bidang IT..

    Last Comment by Khaleelah Razaly (Mon 1/Sep/2014 1:12pm):
    Assalammualaikum. Saya pelajar tahun akhir jurusan pengurusan perniagaann dan..
  2. Mencari Tempat Latihan Industri di Sekitar Johor Bahru
    Hakim 189, Mon 1/Sep/2014 12:06pm
    Assalamualaikum saya ingin mencari tempat untuk menjalani latihan industri di..
  3. Mencari Tempat Latihan Industri Dalam Bidang Kejuruteraan Awam (31)
    Najdan, Wed 12/Dec/2012 2:59pm
    Saya pelajar dari Politeknik Kota Bharu dan mengambil Diploma Kejuruteraan..

    Last Comment by Nanta (Mon 1/Sep/2014 1:53am):
    hello..saya pelajar diploma politeknik sultan azlan shah perak..saya nak cari..
  4. Mencari Student Praktikal Dengan Segera! (2)
    Rina Hj Saad 2, Tue 19/Aug/2014 2:01pm
    Mencari pelajar tahun akhir yg ingin melakukan praktikal. Office berdekatan..

    Last Comment by Sharifah Nazatul Seha (Mon 1/Sep/2014 12:27am):
    saya pelajar dr jurusan perbankan islam sedang mecari tempat praktikal untuk 3..
  5. Pelajar Praktikal Diperlukan Dalam Bidang Admin, Secretary dan yang Berkenaan Dengan Office - Taman TTDI Jaya (1)
    Nurul Umi Hamidah Bt Roslan, Mon 25/Aug/2014 8:11am
    Prudential BSN Takaful Berhad menawarkan tempat praktikal untuk pelajar..

    Last Comment by Sharifah Nazatul Seha (Mon 1/Sep/2014 12:19am):
    assalamu alaikum..saya akan memulakan praktikal pada 3 11 2 1 15. adakah saya..
  6. Mencari Tempat Latihan Industri 2013 - Kelantan & Kuala Lumpur (Ampang) (37)
    Hanim 55, Wed 24/Oct/2012 2:01pm
    Saya merupakan pelajar jurusan kejuruteraan mekanikal dari Universiti Tenaga..

    Last Comment by Ernishshah (Mon 1/Sep/2014 12:15am):
    Assalamualaikum. Saya pelajar bachelor in biology di uitm pahang dan sedang..
  7. Mencari Tempat Praktikal di Kuala Terengganu (Student Marketing) (3)
    Zaim Junaydi, Wed 2/Jul/2014 2:35pm
    Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya pelajar tahun akhir UiTM dalam..

    Last Comment by Mohd Azrul 2 (Mon 1/Sep/2014 12:14am):
    Kalau nak praktikal marketing kat kuala terengganu.. Email terus saya Mabma79..
  8. Pengambilan Pelajar Praktikal/Latihan Industri - Pandan Indah, Ampang (6)
    Vantage5, Thu 24/Apr/2014 1:15pm
    Assalamualaikum Salam Sejahtera Kami Syarikat VantageFive Sdn Bhd merupakan..

    Last Comment by Sharifah Nazatul Seha (Mon 1/Sep/2014 12:03am):
    assalamu alaikum. Untuk praktikal 3 11 2 1 15 diambil tak?
  9. Pelajar Praktikal Berkelulusan Finance, Business, Marketting Diperlukan Dengan Segera (6)
    Rich Wealth Resources 2, Tue 26/Aug/2014 9:40am
    RichWealth Resources adalah satu syarikat di bawah CIMB Principal Asset..

    Last Comment by Siti Nor Laili (Sun 31/Aug/2014 7:21pm):
    Salam..saya sudah menghantar resume saya..terima kasih..
  10. Mencari Tempat Latihan Industri. (3)
    Syazwani Badiozaman, Thu 28/Aug/2014 12:09pm
    Saya Syazwani dari UiTM Permatang Pauh Pulau Pinang dan mengambil jurusan..

    Last Comment by Liza 507 (Sun 31/Aug/2014 3:23pm):
    As salam.sila htr resume ke faid03 gmail.com kami menjalani perniagaan takaful..
  11. Memerlukan Tempat Latihan Industri di Terengganu (4)
    Ummu Athirah, Tue 19/Nov/2013 8:21am
    Salam. Sy Ummu Athirah bt Muhammad Zubir, pelajar UiTM jurusan Marketing..

    Last Comment by Ummu Athirah (Sat 30/Aug/2014 9:50pm):
    topic closed
  12. Mencari Tempat Praktikal Dalam Bidang Akaun & Audit Sesi Jun 2014 Area KL/Selangor (2)
    Nurfazila Al Syafiqa 2, Wed 22/Jan/2014 9:45am
    saya seorang pelajar aliran akaun di politeknik seberang prai amat memerlukan..

    Last Comment by Farahin 13 (Sat 30/Aug/2014 5:49pm):
    Saya pelajar dari bidang perakaunan nk cr tempat praktikal utk seai dec2014..
  13. Peluang Latihan Industri di Batu Caves, Gombak (1)
    Mas 19, Wed 9/Jul/2014 8:30am
    Pihak syarikat menyediakan peluang kepada pelajar pelajar IPTA IPTS yang ingin..

    Last Comment by Farahin 13 (Sat 30/Aug/2014 5:20pm):
    Praktikal dlm bidang perakaunan masih kosong lagi tak ? Boleh bg nombor..
  14. Jawatan Kosong & Pengambilan Pelajar Praktikal - Shah Alam (1)
    Sutera Maya Resources, Sat 23/Aug/2014 9:55am
    JAWATAN KOSONG SALES MARKETING di Seksyen 7 Shah Alam Syarikat ini merupakan..

    Last Comment by Muhammad Imanullah Bin Sulaiman (Sat 30/Aug/2014 2:32pm):
    salam ingin bertanya. ada kekosongan lagi tak utk PEREKA GRAFIK? saya student..
  15. Jawatan Kosong: Graphic Designer (Internship) - Klang
    Swankiat 2, Sat 30/Aug/2014 1:11pm
    Requirements Internship only Malay female fresh graduate Know how to use..
  16. Mencari Pelajar Praktikal di Seremban, N9. (1)
    Richphilantroopers, Tue 19/Aug/2014 10:33am
    Assalamualaikum Kami adalah syarikat pengusaha Silkscreen T Shirt Printing..

    Last Comment by Hdyyh Rsln (Sat 30/Aug/2014 12:44am):
    saya nur hidayyah pelajar jurusan multimedia dan sedang mengambil diploma..
  17. Cari Tempat Latihan Industri Bidang Pengurusan Logistik - Area Bandar Baru, Kajang (3)
    Syuhada95, Thu 10/Jul/2014 2:46pm
    ingin mencari tempat untuk latihan industri dalam bidang pengurusan logistik..

    Last Comment by Syuhada95 (Fri 29/Aug/2014 4:38pm):
    saya sudah hantar detail pd farizi motor ymail.com
  18. Pengambilan Pelajar Praktikal - Segera (1)
    Arie 23, Thu 7/Aug/2014 12:41pm
    Sekretariat Khas Untuk Memperkasakan Usahawan India SEED Jabatan Perdana..

    Last Comment by Dermen (Fri 29/Aug/2014 3:00pm):
    klaw utk december 2014 ada tak?
  19. Pelajar Praktikal Diperlukan (Senawang)
    Lin 231, Fri 29/Aug/2014 2:57pm
    Salam sejahtera.. kami mengalu alukan kepada pelajar yang ingin menjalankan..
  20. Mencari Tempat Praktikal Area Kedah, Perlis & Penang (1)
    Nor Fazlin, Wed 20/Aug/2014 1:07pm
    Assalammualaikum saya sedang mencari tempat praktikal untuk kos lukisan seni..

    Last Comment by Fadazaz (Fri 29/Aug/2014 1:16pm):
    boleh hantar resume ke far gurl7 yahoo.com kalau berminat untuk praktikal di..
  21. Pengambilan Pelajar Praktikal Bidang Juru Ukur Bahan/Office Management/Admin/Dll di Puchong. Kemasukan Disember 2014 - Jun 2015 (1)
    Kederat Emas, Thu 28/Aug/2014 8:59am
    Kami adalah sebuah syarikat kontraktor bumiputera yang beroperasi di Puchong..

    Last Comment by Dermen (Fri 29/Aug/2014 1:03pm):
    saya pelajar dari jurusan perakaunan .. ada kekosongan untuk bulan 12 ?
  22. Permohonan Latihan Industri di Penang/Sungai Petani (1)
    Apit 37, Thu 21/Aug/2014 9:44am
    Saya Muhammad Hafiz Bin Said seorang pelajar Tahun 4 tahun akhir jurusan..

    Last Comment by Fadazaz (Fri 29/Aug/2014 12:24pm):
    kalau berminat praktikal di ofis travel agency area penang bleh send resume ke..
  23. Mencari Tempat Internship (Bachelor in Software Engineering - Computer Science) (4)
    Fatenalia, Mon 7/Apr/2014 12:24pm
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Saya Faten Alia binti Zainal Abidin..

    Last Comment by Suhaida Sulaiman (Fri 29/Aug/2014 12:16pm):
    salam. email resume ke ssuhaidasulaiman gmail.com untuk internship placement..
  24. Mencari Tempat Praktikal Bidang Grafik (1 Sept 2014-28 Feb 2015) (12)
    Haslindah Abbas, Wed 6/Aug/2014 2:52pm
    salam saya haslindah bt abbas pelajar tahun akhir Msu Shah alam Bachelor in..

    Last Comment by Suhaida Sulaiman (Fri 29/Aug/2014 11:57am):
    Salam. Tawaran tempat praktikal bersesuaian dengan bidang pengajian di..
  25. Mencari Tempat Praktikal - Sep 2014 (6)
    Syahira Abdullah, Mon 12/May/2014 12:14pm
    saya siti norsyahira binti abdullah pelajar uitm puncak alam dalam bidang..

    Last Comment by Suhaida Sulaiman (Fri 29/Aug/2014 11:28am):
    Salam. Tawaran tempat praktikal bersesuaian dengan bidang pengajian di..
  26. Memerlukan Tempat Praktikal Bidang Finance Bulan Ogos - KL (4)
    Nadiah 81, Mon 21/Jul/2014 11:15am
    saya pelajar finance dari uitm melaka amat memerlukan tempat pratikal di..

    Last Comment by Dermen (Thu 28/Aug/2014 11:32pm):
    saya pelajar akaun.ada kekosongan untuk pelajar akaun tak dalam bulan 12 ?
  27. Mencari Tempat Praktikal Kadar Segera - Jurusan Pengurusan Pelancongan (3)
    Nurul Lyani, Tue 22/Jul/2014 10:58am
    assalamualaikum saya nurul lyani pelajar dari jurusan pengurusan pelancongan..

    Last Comment by Dermen (Thu 28/Aug/2014 11:26pm):
    ada kekosongan untuk pelajar jurusan accounting tak ?
  28. Mencari Tempat Menjalani Praktikal di Kawasan Shah Alam (4)
    Aiman 275, Fri 25/Jul/2014 11:50am
    Saya Naqiuddin Aiman pelajar dari MSU ingin mencari syarikat syarikat yang..

    Last Comment by Dermen (Thu 28/Aug/2014 11:23pm):
    saya mengambil jurusan perakaunan
  29. Pelajar Praktikal Diperlukan Dalam Bidang Admin, Hr, Business, Secretary dan Sebagainya (7)
    Nurul Umi Hamidah Bt Roslan, Thu 24/Jul/2014 10:54am
    Prudential BSN Takaful Berhad di shah alam memerlukan pelajar praktikal dalam..

    Last Comment by Dermen (Thu 28/Aug/2014 11:13pm):
    tapi sayan dalam bidang perakaunan
  30. Mencari Latihan Industri Jurusan Cyberforensic (1)
    Ahmad Fauzi 11, Fri 22/Aug/2014 9:00am
    assalaimualaikum..Saya Ahmad Fauzi Bin Salleh ingin mencari tempat practikal..

    Last Comment by Shahrul 388 (Thu 28/Aug/2014 9:29pm):
    ti ap2 info
  31. Mencari Tempat Praktikal Sekitar Shah Alam, Petaling Jaya (4)
    Mohd Faidhi, Wed 4/Sep/2013 1:09pm
    saya memerlukan tempat praktikal di sekitar shah alam, petaling jaya....

    Last Comment by Adil 8 (Thu 28/Aug/2014 5:35pm):
    Saya mencari tempat praktikal untuk jurusan hr di kawasan shah alam dan..
  32. Mencari Student Praktikal - Taman Melawati, KL
    Eddie Zarul 2, Thu 28/Aug/2014 12:58pm
    Kami mencari students praktikal dlm jurusan Mass Comm untuk membuat praktikal..
  33. Mencari Tempat Praktikal (4)
    Nik 216, Wed 20/Aug/2014 2:26pm
    internship for diploma in human resources 15.9.2014 until 15.12.2014 3 months..

    Last Comment by Nur Asyakirin (Wed 27/Aug/2014 4:13pm):
    emailkan resume di nurasyakirinkhamidi93 gmail.com
  34. Pelajar Practical IT Diperlukan - Seri Kembangan, Selangor (2)
    Shah 208, Thu 24/Jul/2014 9:58am
    Kami sebuah syarikat yang telah berpengalaman didalam bidang IT ingin..

    Last Comment by Shah 208 (Wed 27/Aug/2014 2:48pm):
    hantar je resume blh dipertimbangkan
  35. Pelajar Praktikal Graphic Designer Cum Runner (ASAP) - Bangsar (2)
    Love Ads Sdn Bhd, Mon 25/Aug/2014 11:20am
    We are advertising company located at Bangsar South KL. Looking for intern..

    Last Comment by Love Ads Sdn Bhd (Wed 27/Aug/2014 2:45pm):
    untuk pelajar praktikal..U nak praktikal ke?
  36. Mencari Tempat Praktikal Latihan Industri Bermula Pada 15 Julai - 3 November 2013 BBA (Hons) Disekitar Johor dan kuala lumpur (7)
    Dikarozana, Fri 26/Apr/2013 10:07am
    saya Dika Rozana, pelajar tahun akhir jurusan pengurusan perniagaan BBA..

    Last Comment by Efa Dila (Wed 27/Aug/2014 11:04am):
    saya sedang mencari tempat practical untuk bulan october 2014 saya merupakan..
  37. Mencari Student Praktikal! (1)
    Fine Academy, Thu 21/Aug/2014 2:13pm
    Kami mencari student pratikal untuk syarikat kami kami mempunyai beberapa..

    Last Comment by Effa 70 (Wed 27/Aug/2014 9:59am):
    maaf saya nak tumpang bertanya.dalam bidang apa yang dicari?
  38. Sales, Marketing Executives & Practical Students. (4)
    Nik Ismail Badre, Wed 20/Aug/2014 10:59am
    We are a training provider company looking for candidates as below 1 Sales..

    Last Comment by Suhaili Ibrahim (Wed 27/Aug/2014 9:31am):
    kat ne ni?
  39. Mencari Tempat Praktikal Dengan Kadar Segera - Parit Buntar/Kulim/Sekitarnya
    Intan Irnieda Binti Mohd Anuar Afandi, Wed 27/Aug/2014 8:42am
    Saya mencari tempat praktikal di sekitar parit buntar nibong tebal sungai..
  40. Mencari Tempat Praktikal Dalam Bidang Kewangan (Urgent) (52)
    Rieyna, Sun 10/Apr/2011 1:14pm
    *saya student ipta amik degree kewangan nak buat praktikal area selangor,KL,kajang,serdang..

    Last Comment by Fana 13 (Tue 26/Aug/2014 9:30pm):
    assalamualaikum. salam sejahtera. sy ingin mencari tempat untuk praktikal pada..
  41. Mencari Tempat Praktikal - Bangi/Sepang/Nilai/Seremban/Batu Pahat (4)
    Quemad, Fri 22/Aug/2014 11:49am
    Saya Mohamad Anaqi bin Ahmad pelajar diploma pemasaran tahun akhir di Kolej..

    Last Comment by Fuzan (Tue 26/Aug/2014 5:15pm):
    Ok Mohamad ada satu tempat kosong di tempat saya hubungi Puan Shahrina dan..
  42. Mencari Tempat untuk Menjalani Latihan Praktikal (4)
    Effa 70, Fri 15/Aug/2014 9:06am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya siti nur aifaa pelajar jurusan..

    Last Comment by Effa 70 (Tue 26/Aug/2014 4:49pm):
    Axiom construction saya dah hantar email.
  43. Mencari Tempat Praktikal Area Petaling Jaya & Bangsar 1 September - 28 November 2014 (3bulan) Urgent! (2)
    Syahirah 56, Wed 13/Aug/2014 10:20am
    Sy syahirah dr kolej aise jurusan SKM Perakaunan tahap 2 3. sy ingin meminta..

    Last Comment by Nur Asyakirin (Tue 26/Aug/2014 2:57pm):
    emailkan resume dan cv di nurasyakirinkhamid93 gmail.com
  44. Urgent! Mencari Tempat Praktikal - Area KL dan Johor (3)
    Noor 263, Sat 14/Jun/2014 8:05am
    Salam.. Saya student Unikl Miit mengambil jurusan Bachelor of Software..

    Last Comment by Aidaq Services Corp Sdn Bhd (Tue 26/Aug/2014 1:56pm):
    sila email resume aidaqsvc gmail.com
  45. Mencari Tempat untuk Latihan Industri - Kawasan Kota Damansara/Damansara (1)
    Najua 3, Sat 2/Aug/2014 10:40am
    SALAM SEJAHTERA SAYA INGIN MENCARI TEMPAT UNTUK MENJALANI LATIHAN INDUSTRI DI..

    Last Comment by Aidaq Services Corp Sdn Bhd (Tue 26/Aug/2014 1:54pm):
    sila emailkan resume dan surat dari pihak poli ke aidaqsvc gmail.com
  46. Mencari Tempat Praktikal (Computer Network) Sekitar Kuala Lumpur (2)
    Nurul 1658, Wed 6/Aug/2014 10:11am
    Salam saya student degree dari bidang Computer Network mencari tempat untuk..

    Last Comment by Aidaq Services Corp Sdn Bhd (Tue 26/Aug/2014 1:51pm):
    sila hantarkan resume dan cover letter ke aidaqsvc gmail.com
  47. Mencari Tempat Praktikal di Putrajaya (1)
    Anis Atirah, Mon 25/Aug/2014 10:45am
    saya pelajar accounting drpd multimedia college northen ingin mencari tempat..

    Last Comment by Aidaq Services Corp Sdn Bhd (Tue 26/Aug/2014 1:48pm):
    sila emailkan resume dan cover letter ke aidaqsvc gmail.com
  48. Mencari Tempat Praktikal di Area Melaka (11)
    Nur Syafiqa 2, Fri 20/Sep/2013 1:08pm
    Assalammualaikum. Saya dan kawan saya merupakan pelajar tahun akhir..

    Last Comment by Fiqa 28 (Tue 26/Aug/2014 12:43pm):
    assalam sy ingin mencari pelajar praktikal di kawasan ayer keroh melaka..
  49. Memerlukan Pelajar Praktikal Dalam Bidang Perniagaan dan Pereka Grafik (Graphic Designer) - Sg Besi
    Nursyazwani 6, Tue 26/Aug/2014 11:44am
    Aska Scents M Sdn Bhd menawarkan peluang kepada pelajar untuk menjalani tempat..
  50. Mencari Tempat Praktikal untuk Bulan Jun 2013 Area Shah Alam (36)
    Ezany, Mon 8/Apr/2013 12:55pm
    saya pelajar jurusan Diploma Pengurusan Dan Teknologi Pejabat daripada..

    Last Comment by Fyka Ahmad (Tue 26/Aug/2014 11:35am):
    Assalamualaikum saya diploma in technology programming sedang mencari tempat..
< Start | Page 1 | Next >
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)