Ingin Berniaga
Sort: Newest | Last Comments | Popular

Search Majalah.com
  1. Program Kursus Kemahiran Keusahawan Dengan Kerjasama Institut Usahawan Bumiputera (IUB)-(MARA) - Johor Bahru (2)
    Asnawi Azman, Mon 6/Jul/2015 1:15pm
    Keistimewaan a Sijil Pengiktirafan oleh MARA b Belajar sambil menjana..
  2. Hi Saya Nk Mohon Pinjaman AIM. Area Dmnsara Kepong or Selayang. Secepat Mgkin (6)
    Ida Radzali, Wed 1/Jul/2015 9:59am
    Yang berdekatan selayang kepong damansara Hi Saya Nk Mohon Pinjaman AIM. Moon..
  3. Ingin Start Business Dengan Modal Kecil (20)
    Ajim 20, Wed 1/Jul/2015 7:53am
    Saya seorang pelajar dan ingin memulakan perniagaan kecil. Saya juga ingin..
  4. Ingin Berniaga Dengan Bajet 20k (21)
    Rizal 85, Mon 29/Jun/2015 11:17am

    Minta pandangan ahli2 majalah. com bisnes apa yang ble d buat dgn modal 20k..
  5. Start Business (3)
    Iskandar 43, Sat 27/Jun/2015 12:09pm
    Sesiapa yg berada d area lembah klang saya ingin sponsor lesen niaga yg..
  6. Mencari Supplier atau Pembekal Barangan (20)
    Achoyy, Fri 26/Jun/2015 1:27pm
    Sy ingin memulakan bisnes dan memerlukan supplier pembekal. Any bisnes and..
  7. Kursus Roti Bun Pau dan Pizza Hanya Dirumah Style Hotel (Dvd Series) (37)
    Bizuntung, Fri 26/Jun/2015 11:25am
    Sebelum itu, jom kita baca TESTIMONIAL dari FB pembeli: Pertama kali..
  8. Khidmat Deraf Kontrak Perjanjian - Jual Beli/Pelaburan/Perkongsian Etc (1)
    Legalconsultant, Thu 25/Jun/2015 1:12pm

    Ramai yang sangkut bila mereka join bisnes tanpa kontrak perjanjian yang betul..
  9. Ingin Membuka Kiosk Menjual Makanan Sunnah (3)
    Nur Ika, Thu 25/Jun/2015 12:49pm
    Saya ingin membuka kiosk menjual makanan sunnah seperti kurma kismis pati..
  10. Buat Perniagaan Dengan Modal RM2000 (24)
    Joseph 2, Wed 24/Jun/2015 1:04pm
    Saya ingin mendapatkan nasihat tuan puan yang lebih mahir berniaga daripada..
  11. Mencari Sahabat AIM - Cheras
    Puan Nora 4, Tue 23/Jun/2015 2:30pm
    Khas kepada yang berminat sahaja. Kami mencari sahabat yang komited jujur..
  12. Business Apa yang Boleh di Buat Sekarang Nie. (48)
    Abazizharun, Tue 23/Jun/2015 12:10pm

    Saya nak tanya pada otai2 yang ada dalam nie Jika saya ada rm50k business apa..
  13. Pinjaman AIM Alor Setar Selatan
    Fauzi 235, Mon 22/Jun/2015 10:27am
    Khas buat Wanita saya membuka ruang bagi mereka yg ingin mencari modal..
  14. Mencari Tanah Rezab Melayu utk JV - Selangor (6)
    Suhaidy, Fri 19/Jun/2015 2:55pm
    Mencari tanah untuk dijv. Ciri ciri tanah Max 2e Rezab melayu sekitar..
  15. Mencari Rakan Bisnes Kedai Makan - Lembah Kelang (2)
    Borong Baju Melayu Murah, Thu 18/Jun/2015 12:28pm
    Mencari rakan untuk bisnes kedai makan yang pandai memasak dan sanggup bersama..
  16. Mencari Kolam Ternak Udang/Usahasama (1)
    Amir 580, Tue 16/Jun/2015 1:39pm

    Kami mencari kolam ternakan udang untuk disewa atau usahasama dengan pengusaha..
  17. Memulakan Perniagaan Aiskrim - Sekitar Sg Petani atau P. Pinang (3)
    Razni, Tue 16/Jun/2015 12:09pm
    Saya berminat memulakan perniagaan aiskrim di sekitar Sg Petani atau P..
  18. Mencari Portable Photo Booth Machine (1)
    Azalia, Fri 12/Jun/2015 2:33pm
    SAYA sedang mencari portable photo booth machine. harga. kalau ade boleh call..
  19. Ape Business nak Buat dgn 100k (34)
    Salim 23, Wed 10/Jun/2015 12:13pm
    Saya mencari 1. peluang perniagaan 2. rakan kongsi perniagaan berminat sila..
  20. Mencari Partner Business (2)
    Anas 111, Wed 10/Jun/2015 10:43am

    Saya memerlukan partner bisnes yang mempunyai kelulusan kejuruteraan Mekanikal..
  21. Ingin Berniaga Dengan Modal RM10,000 (37)
    Sukhairi Bin Napiah, Tue 9/Jun/2015 10:37am
    Saya harap dapat pandangan dari warga majalah. Saya hendak berniaga kecil..
  22. Mencari Rakan Kongsi untuk Tubuhkan Francais (1)
    Man 459, Mon 8/Jun/2015 1:32pm
    Saya ingin menubuhkan francais street food. Macam hot burger burger abang burn..
  23. Bisnes Menjelang Perayaan Harii Raya Aidilfitri 2015 (16)
    Joel 4, Mon 8/Jun/2015 10:42am
    Nak minta pendapat bisnes apa yang boleh kita buat menjelang hari raya ni..
  24. Tanah di Sg Buloh utk Dimajukan (3)
    Tuah 30, Sat 6/Jun/2015 1:13pm
    Saya ada tanah seluas 1 3 ekar di area belakang sekolah teknik sg buloh. tapi..
  25. Mencari Rakan Kongsi Muslim - Perintis Perniagaan Makanan Jalanan Baru dan Berpotensi Tinggi (4)
    Salman Ahmad, Sat 6/Jun/2015 12:20pm
    Saya mempunyai idea untuk menubuhkan perniagaan makanan jalanan segera yang..
  26. Jual Ayam Goreng (Kiosk/Stall) Tanpa Modal - Peluang Kaya & Hidup Senang (15)
    Mohd Hazri Ibrahim, Sat 6/Jun/2015 10:23am
    Sy buka peluang kpd sesiapa yg ingin berniaga ayam goreng di kiosk2 selangor..
  27. Vending Machine Massage Chair - BSKL
    Mnazrin01, Thu 4/Jun/2015 9:50am
    Jana pendapatan 24 jam sehari 365 hari setahun. Vending machine Massage Chair..
  28. Hi Peluang Bakal Jutawan (28)
    Ainun 7, Wed 3/Jun/2015 1:31pm
    Sesiapa nak mengubah diri tapi ni utk yang pandai berniaga je. saya ada modal..
  29. Mencari Group AIM Area Taman Ehsan, Desa Amanpuri, Kepong (1)
    Sheda 2, Wed 3/Jun/2015 10:43am
    Saye ingin mencari mana2 group AIM area seperti diatas kerana memerlukan..
  30. Mencari Rakan AIM Sekitar Klang. (2)
    Siti Mariam 30, Tue 2/Jun/2015 1:20pm
    Sya mencari ahli aim berminat wassup saya di 01139989838
  31. Nak Bukak Company (8)
    Bekhoe, Fri 29/May/2015 12:07pm
    Saya ada degree in civil engineering ada sapa2 boleh tolong how to start?..
  32. Mencari Perniagaan Sampingan (32)
    Syahir Firdaus, Thu 28/May/2015 1:15pm
    Saya ingin mencari perniagaan sampingan yg boleh menjana keuntungan harian..
  33. Produk Rawatan Jerawat - Memerlukan Pengilang
    Sofwan Albar, Thu 28/May/2015 10:11am
    Saya ialah seorang pegawai perubatan. Selama saya bekerja saya temui salah..
  34. Modal RM 3000, Biz Apa Boleh Buat? (20)
    Zul 518, Tue 26/May/2015 1:36pm
    Sy zul brumur 25 tahun. ingin meminta cdngan atau nasihat untk memulakn..
  35. Mencari Kerja Kosong di Rumah Tanpa Modal (14)
    Noryn 8, Mon 25/May/2015 2:10pm
    Sy suri rumah ingin mncari kerja di rumah tanpa modal tak kisah kerja ape2..
  36. Mencari Ahli/Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM) - Kawasan Johor. (4)
    Syafieka 2, Fri 22/May/2015 12:12pm
    Syarat2nya Perempuan 35tahun kebawah Berniaga berkerja blh dtg meeting setiap..
  37. Teringin nak Buat Bisness, Tapi Tak Tahu Bisness Apa yang Sesuai. Modal Cume RM 500 (34)
    Azlan 447, Mon 18/May/2015 12:48pm
    Saya kerja di syarikat swasta dan rasanya pendapatan sebulan tidak mencukupi..
  38. Berniaga Makanan Jalan TAR
    Yatiza Lizawati, Mon 18/May/2015 11:50am
    Saya sedang mencari rakan niaga yg boleh tolong jualkan menu yang saya masak..
  39. Projek Stesen Minyak Baru 2015 (10)
    Adly, Mon 18/May/2015 10:24am
    Jom sama2 bersatu dalam membina 2 buah stesen minyak baru jenama Petron dan..
  40. Mencari Biz Partner Dalam Perniagaan yang Sedang Dijalankan. (6)
    Faira 3, Thu 14/May/2015 1:34pm
    Saya ingin mencari orang yang berminat menjadi rakan niaga saya dalam..
  41. Mencari Biznes Partner (Jahit) (2)
    Mykhalish 3, Thu 14/May/2015 1:09pm
    Saya mencari biznes partner yang berminat untuk mengendalikan biznes jahit..
  42. Bisnes - Penggubah Bunga (2)
    Arenis, Thu 14/May/2015 9:49am
    Mencari sesiapa yg berminat utk memulakan bisnes sebagai penggubah Bunga..
  43. Mencari Rakan Kongsi Perniagaan (56)
    Waneeta 2, Thu 14/May/2015 8:23am
    Sy berminat utk buat bisnes. Pakaian atau makanan atau apa shj yg dirasakan..
  44. Rancangan Membuka Pet Shop (1)
    Juliana Daman, Wed 13/May/2015 9:22am
    Saya sedang membuat business plan untuk membuka kedai haiwan kesayangan Pet..
  45. Tak Tahu Apa nak Buat Dengan 100k (112)
    Zailan 14, Mon 11/May/2015 2:03pm
    Saya ada 100k. nak melabur
  46. E-Book Best Seller Terbaik, Peluang Tambah Ilmu Biz Online!
    Shawal 21, Mon 11/May/2015 8:24am
    Saya ingin berkongsi peluang untuk yang ingin menambah Ilmu dan secara tidak..
  47. Berminat Ingin Memulakan Bisnes Carwash (13)
    Lee Cooper, Thu 7/May/2015 1:59pm
    Saye ingin meminta pandangan warga majalah. com tentang bagaimana nak..
  48. Plan nak Benti Kerja. Apa Kerja Dirumah yang Boleh Dicadangkan. Ipoh/Perak (15)
    Fatimah Binti Mokhtar, Thu 7/May/2015 9:41am
    Plan nak benti kerja nak dok umah sambil buat kerja jer sambil tu leh kemas..
  49. Ada Sesiapa nak Pinjam AIM RM3000 untuk Bisnes Raya Ni? (Sri Rampai, Setapak) (13)
    Norihan 8, Wed 6/May/2015 12:52pm
    Saya sahabat ahli dari AIM pusat sri rampai setapak. ingin menjemput sesiapa..
  50. JV Bengkel Kenderaan (4)
    Khairuddin 8, Wed 6/May/2015 8:06am
    Saya mencari rakan kongsi business bengkel kenderaan. Bagi mereka yang telah..
< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 3,019 topics)
 

 
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (3288)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (295)
Bengkel Kereta (1666)
Bengkel Motosikal (280)
Bengkel Tayar (246)
Bisnes Air Mineral (430)
Bisnes Ais Krim (595)
Bisnes Aksesori Kereta (705)
Bisnes Broadband (1210)
Bisnes Burger (600)
Bisnes Cermin Mata (177)
Bisnes Cuci Kereta (903)
Bisnes Cyber Cafe (490)
Bisnes Dobi (1545)
Bisnes Ebook (1152)
Bisnes Handphone (1386)
Bisnes Hari Raya (130)
Bisnes Hotel & Resort (642)
Bisnes Ice Blended (759)
Bisnes Jam Tangan (335)
Bisnes Jeruk (211)
Bisnes Kitar Semula (564)
Bisnes Komputer (1669)
Bisnes Kurier & Logistik (794)
Bisnes Minuman (1670)
Bisnes Pasar Malam (2264)
Bisnes Pelancongan (641)
Bisnes Pengantin (838)
Bisnes Perabot (1055)
Bisnes Prepaid & Reload (1192)
Bisnes Restoran (4054)
Bisnes Roti & Bakeri (798)
Bisnes Salun Rambut (428)
Bisnes Sarang Burung (262)
Bisnes Satay (429)
Bisnes Sms (171)
Bisnes Spa & Facial (804)
Bisnes Steamboat (212)
Bisnes Stesen Minyak (154)
Bisnes Tablet Pc (463)
Bisnes Tradisional (942)
Bisnes Untuk Dijual (3920)
Bisnes Waffle & Jagung (439)
Bisnes Western Food (384)
Dewasa 18sx (2012)
Diskusi Bisnes (2140)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (806)
Expo Karnival Tapak Niaga (7753)
Forex Malaysia (2309)
Haiwan Peliharaan (548)
Haji & Umrah (518)
Hiasan Dalaman (820)
Hiasan Taman (279)
Hotel Resort Homestay (1162)
Iklan Terbuka (4918)
Iklan Tv Radio Media Massa (263)
Import & Eksport (364)
Ingin Berniaga (3019)
Insurans & Takaful (1947)
Insurans Roadtax Kereta (406)
Kedai Bunga (206)
Kedai Cenderahati & Kraf (2156)
Kedai Emas (518)
Kedai Fotostat & Cetakan (2762)
Kedai Hardware (524)
Kedai Ibu & Bayi (794)
Kedai Jahit (4637)
Kedai Kamera & Camcorder (380)
Kedai Runcit & Serbaneka (371)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2281)
Kedai Sewa (1867)
Kereta Baru (1879)
Kereta Terpakai (5571)
Kerja Diploma & Ijazah (6523)
Kerja Kemahiran (2380)
Kerja Kosong (15295)
Kerja Praktikal (2888)
Kerja Sales (2872)
Kerja Sambilan (7530)
Konsultan Peguam (224)
Konsultan Perniagaan (522)
Kontrak Swasta (359)
Kontrak Tender Kerajaan (508)
Kontraktor Balak & Kayu (539)
Kontraktor Jurutera (642)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (254)
Kontraktor Minyak & Gas (749)
Kontraktor Pasir (523)
Kontraktor Pembinaan (2410)
Kontraktor Perlombongan (365)
Kursus & Seminar (3213)
Kursus Kecantikan (752)
Kursus Makanan (743)
Kursus Motivasi (350)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1759)
Mencari Pelabur (4183)
Mesin Fotostat (388)
Mesin Freezer & Chiller (306)
Mesin Industri (570)
Mesin Jahit (432)
Mesin Proses Makanan (620)
Pakej Pelancongan (2959)
Pakej Perkahwinan (1300)
Pakej Perniagaan (1032)
Pasar Basah (1722)
Pekerja Asing (1457)
Pelaburan Saham Unit Trust (1076)
Pembantu Rumah Asing (2192)
Pembekal Barang Runcit (1759)
Pembekal Beras (155)
Pembekal Buah-buahan (574)
Pembekal Ikan Kering (429)
Pembekal Kelapa & Santan (730)
Pembekal Kerepek (1281)
Pembekal Keropok (516)
Pembekal Kicap & Sos (251)
Pembekal Kurma & Kismis (325)
Pembekal Madu (298)
Pembekal Mee & Bihun (144)
Pembekal Minyak Masak (435)
Pembekal Rempah & Perencah (703)
Pembekal Serunding (298)
Pembekal Telur (160)
Pemborong Aksesori Lelaki (173)
Pemborong Aksesori Wanita (1270)
Pemborong Batik & Sutera (398)
Pemborong Beg Galas (118)
Pemborong Beg Tangan (646)
Pemborong Bundle (973)
Pemborong Cadar & Tilam (502)
Pemborong Karpet (194)
Pemborong Kasut & Sandal (795)
Pemborong Lampin (359)
Pemborong Mutiara (117)
Pemborong Pakaian Bayi (838)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1880)
Pemborong Pakaian Lelaki (1246)
Pemborong Pakaian Plus Size (165)
Pemborong Pakaian Wanita (4744)
Pemborong Telekung & Songkok (617)
Pemborong Tshirt & Uniform (3821)
Pemborong Tuala (216)
Pemborong Tudung (3087)
Pembuat Papan Tanda Iklan (342)
Pembuat Plastik Kotak Botol (918)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (536)
Pendaftaran Syarikat (584)
Pendaftaran Trademark (46)
Pengedar Alat Tulis (1004)
Pengedar Bahan Pencuci (806)
Pengedar Buku & Majalah (664)
Pengedar Contact Lens (270)
Pengedar Perfume (1674)
Pengedar Permainan Kanak2 (669)
Pengedar Produk Kecantikan (2896)
Pengedar Produk Kesihatan (3377)
Pengurus Majlis (680)
Penternak Arnab (67)
Penternak Ayam (819)
Penternak Burung Puyuh (118)
Penternak Ikan (752)
Penternak Kambing (338)
Penternak Lembu (437)
Penternak Udang (245)
Peralatan Makmal & Hospital (303)
Peralatan Pejabat & Sekolah (852)
Peralatan Sukan (613)
Perisian Komputer (676)
Perkakas Dapur (698)
Perkakas Elektrik (501)
Perkakas Rm2 & Gajet (1622)
Pinjaman AIM (189)
Pinjaman Hartanah (588)
Pinjaman Kad Kredit (459)
Pinjaman Kereta (717)
Pinjaman Peribadi (12282)
Pinjaman Perniagaan (2059)
Produk Dari China (603)
Produk Sejuk Beku (1531)
Program Consignment (2252)
Program Dropship (8048)
Pusat Bahasa (436)
Pusat Jagaan Bayi (2033)
Pusat Latihan (769)
Pusat Memandu (139)
Pusat Mengaji Agama (670)
Pusat Pendidikan Tinggi (621)
Pusat Rawatan (447)
Pusat Tadika & Taska (1734)
Pusat Tuisyen (1366)
Rancangan Perniagaan (621)
Rawatan Alternatif (339)
Rumah Sewa (4937)
Rumah Untuk Dijual (4370)
Servis Freelance (1352)
Servis Keselamatan (834)
Servis Pembersihan (1030)
Servis Pengedaran Risalah (532)
Setiausaha Syarikat (686)
Sewa Bas & Van (671)
Sewa Jentera (79)
Sewa Kereta Teksi Limo (2184)
Sewa Lori (3003)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (316)
Studio Fotografi (1027)
Studio Grafik & 3D (1405)
Studio Lukisan (151)
Studio Model Penyanyi Pelakon (925)
Studio Muzik (576)
Sukan Beladiri (129)
Sukan Berkumpulan (279)
Sukan Futsal (242)
Sukan Pancing (158)
Tanah Sewa (742)
Tanah Untuk Dijual (5599)
Tempahan Biskut & Tart (2479)
Tempahan Hamper (207)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (740)
Tempahan Katering (2446)
Tempahan Kek & Coklat (2341)
Tempahan Korban & Aqiqah (212)
Tempahan Kuih Muih (1962)
Tempahan Minuman & Dessert (550)
Tempahan Nasi Lemak (581)
Tempahan Roti (481)
Terminal Bayaran (238)
Ubahsuai Pejabat (756)
Ubahsuai Rumah (1986)
Urut Tradisional (1015)
Usahawan Baja Pertanian (401)
Usahawan Benih & Nursery (477)
Usahawan Tani (1268)
Vending Machine (477)
Voucher & Tiket (282)
Web Design Malaysia (2611)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1765)