Kerja Sambilan

         Sort: Newest | Last Comments
11801. Saya Memerlukan Kerja Part Time Selepas Waktu Kerja. (9)
Ahmad Ibrahim, Thu 25/Nov/2010 9:31pm
saya perlukan kerja di area shah alam Antara 7pm-1am sila email : damha_miharbi2000@yahoo.com call..

11802. Part Time CAD Drafting Services (3)
A Azmi, Thu 25/Nov/2010 8:43pm
M&E BUILDING SERVICES: FIRE PROTECTION SERVICES, PLUMBING PIPE DESIGN...USING..

11803. Salam. Mencari Keje Part Time di Selayang dan Gombak (5)
Mr Bani, Thu 25/Nov/2010 3:32am
saya mencari keje part time dalam masa 2 bulan je di area selayang dan..

11804. Menjadi Model Sambilan (5)
Janna 3, Thu 25/Nov/2010 12:54am
Saya berminat untuk menjadi model bertudung kerana mempunyai minat menjadi..

11805. Mencari Pekerja Dobi - Sepenuh Masa/Sambilan, Putrajaya (6)
Fara 25, Wed 24/Nov/2010 11:50pm
Saya mencari pekerja dobi sepenuh masa/sementara/part time untuk menggosok..

11806. Kerja Part Time di Terengganu - Model Bertudung Muslimah atau Lain2 (5)
Yana 31, Wed 24/Nov/2010 2:34pm
saya berumur 20 tahun dan sekarang ingin mencari kerja part time..x kira..

11807. Mencari Part Time (8)
Zaman 6, Wed 24/Nov/2010 10:53am
salam.saya sedang cuti semester sekarang dan saya ingin mencari kerja..

11808. Mencari Guru Tuisyen utk PMR di Lembah Keramat (10)
Insue, Wed 24/Nov/2010 10:11am
Saya sedang mencari guru tuisyen utk subjek PMR utk anak saya sepanjang..

11809. Perlukan Pekerja Full Time/Part Time Sebagai Pembantu Kiosk di Mymaidin Kota Seriemas
Biz 2, Tue 23/Nov/2010 4:51pm
SYARAT2 > wanita berumur 18 tahun dan keatas > minima SPM > rajin dan..

11810. Mencari Part Time - Puchong (22)
Raas, Tue 23/Nov/2010 3:04pm
sy ingin menambah income..tlg bg idea2 kat sy..sy tggal di puchong..bekerja..

11811. Mencari Pekerja Part Time - Event/Decoration - Bandar Mahkota Cheras (3)
Dhani, Tue 23/Nov/2010 12:18pm
Saya ingin mencari pekerja sambilan bagi sesiapa yang berminat dengan event..

11812. Mencari Kerja Part Time Hujung Minggu (Kajang) (8)
Diba Shukri, Mon 22/Nov/2010 10:05pm
salam. saya sedang mencari kerja part time pada hujung minggu yang sesuai..

11813. Pekerja Partime Diperlukan - Kerja2 Event, Bandar Mahkota Cheras (3)
Mizan Dhani, Mon 22/Nov/2010 8:55pm
saya mncari pekerja partime utk kerja2 event hujung minggu saja... ..

11814. Part Time - Menjadi Dealer Adapter Notebook (41)
Cheazoo, Mon 22/Nov/2010 7:56pm
kepada sesiapa berminat mencari kerja part time sbgai dealer brg adapter..

11815. Mencari Kerja Sambilan Sekitar Selayang, Gombak @ Setapak (12)
Mohasz, Mon 22/Nov/2010 1:58am
Salam 1 M^sia. Nama saya Mohd@0193198679.Saya ingin mencari kerja sambilan..

11816. Mencari Tempat Praktikal (Degree Computer Networking) (2)
Halim Din, Sun 21/Nov/2010 6:57pm
salam semua saya ingin mencari tempat praktikal yang berkaitan networking..mula..

11817. Mencari Kerja Part Time! (13)
Muhammad 19, Sun 21/Nov/2010 5:07pm
salam untk semua.. sy nk cari kerja part time.. kalau ada kerja2 catering..

11818. Mencari Kerja (Tamat Tingkatan 5) (7)
Wan Nor Afikah, Sun 21/Nov/2010 9:54am
salam 1 Malaysia.. saya bakal tamat tingkatan 5 pd 15/12/2010. jadi..

11819. Mencari Kerja Part Time Sekitar Selangor (4)
Apiz, Sat 20/Nov/2010 11:54pm
salam, saya ingin mencari kerja part time isnin-khamis : start pukul..

11820. Sy Sedang Mencari Kerja Dari Rumah (28)
Puteri Seroja, Sat 20/Nov/2010 10:10pm
sy baru berhenti kerja sbg kerani di sebuah legal firm..dua minggu lepas..so..

11821. Pekerja Diperlukan di Maha 2010 (4)
Zamri Bin Zakariah, Sat 20/Nov/2010 2:56am
Diperlukan seorang pekerja wanita/lelaki dalam membantu saya membuat promosi..

11822. Mencari Kerja Part Time (Area Bdr Baru Salak Tinggi) (4)
Huda 8, Fri 19/Nov/2010 7:51pm
saya nak cari kerja part time selepas waktu office. bekerja sampai pukul..

11823. Mencari Kerja Sambilan Sekitar Kuching (4)
Jaafar 3, Fri 19/Nov/2010 1:04pm
sy pelajar unimas mengambil ijazah dlm kej mekanikal dan pembuatan ingin..

11824. Mencari Kerja Sambilan. Sekitar Shah Alam (8)
Nana Riana, Fri 19/Nov/2010 12:05pm
Saya mencari kerja sambilan/part time pada cuti semester ni di sekitar..

11825. Mencari Keje Part Time (6)
Tqa90, Fri 19/Nov/2010 9:32am
sye student IPTA. sekarang tgh cuti sem dah sye mencari keje part time. sye..

11826. Mencari Kerja Part Time Area Sg. Udang, Melaka (5)
Mohd Fitri, Thu 18/Nov/2010 6:51pm
Salam, sy ingin mncari kerja part time sementara menunggu pendaftaran semula..

11827. Mencari Pekerja Sambilan (Memasang Aksesori Kereta) (15)
Shah 84, Thu 18/Nov/2010 3:01pm
Kami mencari pekerja sambilan (area Selangor & Kuala Lumpur Sahaja)untuk..

11828. Mencari Kerja - Tamat Diploma Dec 2010 (7)
Usop 5, Thu 18/Nov/2010 12:17am
sy akan tamat diploma pada bulan december.. jadi saya ingin mencari kerja..

11829. Mencari Kerja Part Time. (12)
Muhammad Huzaim, Wed 17/Nov/2010 7:34pm
salam.. sy nak cari kerja part time.. urgent sangat!!!! kerja apa2 pon..

11830. Mencari 10 Orang Pembantu Jualan Sempena MAHA2010. Pelajar-Pelajar Berdekatan Digalakkan. (4)
Mohd Monir Ahmad, Tue 16/Nov/2010 11:50am
Assalamualaikum. Kami memerlukan 10 orang pembantu jualan sempena MAHA2010. Jika..

11831. Mencari Kerja Sementara (10)
Idajoy, Tue 16/Nov/2010 12:56am
saya tengah menuggu posting guru, ade sape2 x blh tolong bg cadangan @..

11832. Nak Cari Keja Sambilan Selepasa Pukul 6ptg/Lokasi KL (7)
Syukry, Mon 15/Nov/2010 6:52pm
salam warga majalah....sy nak cari kerja sambilan selepas 6 ptg.Lokasi..

11833. Mencari Pelajar Jurusan Pertanian untuk Projek Pertanian (6)
Shahrul 17, Sat 13/Nov/2010 7:35pm
Tempat adalah terhad.. sesiapa yg berminat sila contact saya @ tinggalkan..

11834. Mencari Kerja Sambilan di Rumah. (25)
Norrizah Ngadini, Sat 13/Nov/2010 6:45am
sy suri rumah, ingin membuat kerja2 sambilan di rumah. di sekitar klang,..

11835. Mencari Guru Tuisyen Sambilan UPSR, PMR & Spm Serta Tutor di Sekitar UTHM, Parit Raja, Batu Pahat Johor. di Buka Januari 2010. (2)
Kampusminda, Fri 12/Nov/2010 4:48pm
KampusMinda adalah ^Education & Learning Centre^ menyediakan perkhidmatan..

11836. Mencari Kerja Technician Sambilan/Tetap/Kontrak (8)
Shaed, Fri 12/Nov/2010 9:02am
salam 1 Malaysia kepada semua ahli majalah.com, saya sedang mencari kerja..

11837. Mencari Pemandu Pelancong untuk Membawa Pelancong ke Restoran Kami (12)
Dawie Dan Ida, Thu 11/Nov/2010 11:44pm
saya menguruskan sebuah restaurant masakan hong kong tapi HALAL...ada sijil.....saya..

11838. Ingin Menjadi Ejen Mengendalikan Survey (7)
Ayu Kirana, Thu 11/Nov/2010 5:52pm
salam..sy ingin mencari pendapatan untuk menjadi ejen mengendalikan survey..

11839. Mencari Kerja Sementara Sabtu dan Ahad (11)
Muhamad 8, Wed 10/Nov/2010 7:22pm
SALAM..SAYA SEORANG STUDENT.SAYA SEDANG MENCARI KERJA SEMENTARA UNTUK HARI..

11840. Despatch/Runner Part Time
Cs Akasia, Wed 10/Nov/2010 8:52am
Perkhidmatan despatch barangan, surat2 dan dokumen2. Juga berpengalaman..

11841. Pembantu Niaga Partime Ahad Diperlukan - Stadium Shah Alam (8)
Manjajelita, Wed 10/Nov/2010 7:16am
Kami memerlukan sesiapa yang berminat untuk partime pada setiap hari AHAD, waktu..

11842. Memerlukan Kerja Sambilan Sebagai Model Tudung Secara 0nline. (2)
Miz Yima, Tue 9/Nov/2010 1:52pm
sy ima student k0lej ingin mncari duit smpingn untuk study sy..agen-agen,pmb0rong,butik..

11843. Mencari Kerja Rework Barang Kilang di Rumah Kawasan Batu Pahat Johor (24)
Azie88, Tue 9/Nov/2010 1:50pm
Saya seorang kerani mencari kerja part time rework barang kilang di rumah.Kawasan..

11844. Mencari Part Time Waiter Area Subang Jaya (Putraheights) (4)
Waniey, Tue 9/Nov/2010 1:44pm
sesape yg brminat nk keje part time jd waiter kt restoren bole hubungi..

11845. Butik Pengantin Menawarkan Kerja Sambilan Khas utk Pelajar UITM Bhgn Rekaan Serta Fesyen (3)
Ziela Ibrahim, Tue 9/Nov/2010 12:17pm
Kami dr Butik Pengantin Iris berpengalaman 10 thn dlm bdg perkahwinan,..

11846. Cari Kerja Sementara - Memiliki Lesen B/D/E dan GDL (7)
Mohd Rizal 3, Mon 8/Nov/2010 11:03pm
saya amat memerlukan pekerjaan sementara yg boleh menawarkan gaji harian...tak..

11847. Mencari Kerja Part Time Malam Sekitar Semenyih/Kajang/Bangi (2)
Faizal Hamid, Mon 8/Nov/2010 9:00pm
saya ingin mencari kerja part time pada waktu malam sekitar semenyih/kajang/bangi.kepada..

11848. Mencari Penjual Nasi Lemak Part Time (UIA Gombak) (9)
Nasriwahab, Mon 8/Nov/2010 1:34pm
KAMI INGIN MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENGEDAR NASI LEMAK JENAMA..

11849. Kerja Partime Sabtu & Aha utk Pelajar Sekitar Shah Alam (UITM, PTPL, MSU or Lain2), (4)
Ida Isma, Sun 7/Nov/2010 10:12pm
saya mencari sesiapa yg berminat utk bekerja partime di plaza alam sentral..

11850. Mencari Kerja Sampingan Area Shah Alam/Selangor (4)
Shahrizal 6, Sun 7/Nov/2010 7:31pm
saya sedang mencari kerja part time,masa xtentu ikut schedule but cuti..

< Prev | Page 237 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 11,978 topics)