Kereta Terpakai

         Sort: Newest | Last Comments
7051. Honda Civic BBY 8883 RM10,000 (8)
Danny Rollis, Sat 13/Nov/2010 9:54pm
Honda civic untuk dijual, harga boleh di runding.. Berminat sila contact..

7052. Anda Bermasalah Membayar Ansuran Kenderaan Anda? (16)
YM Noor Azhar bin Hj Mohamad, Sat 13/Nov/2010 8:47am
Kami boleh membantu kepada sesiapa yang bermasalah untuk membayar ansuran..

7053. Plat Number untuk Dijual! WCJ 979 (1)
Awang King, Sat 13/Nov/2010 1:21am
Plat number WCJ 979 Untuk diJual!! Jika berminat sila hantar email kepada..

7054. Nak Cari Nissan Vanette C20 @ C22 (1)
Mama Care, Fri 12/Nov/2010 5:34pm
Saya sedang mencari vanette c20 @ c22window van full spec..seat penuh dan..

7055. Mencari Kereta Kancil Terpakai (3)
Boradot, Fri 12/Nov/2010 5:24pm
sy nak cari kereta kancil 2nd hand utk dijual dalam harga 5k..kalo boley..

7056. Hyundai Sonata 2.0 Full Spec - Ingin Survey Harga
Faiz 25, Fri 12/Nov/2010 1:03pm
ingin survey harga sonata 2.0 full spec.. plz emel ke printingtou@gmail.com..

7057. Mencari Kereta Sambung Bayar Kenari Aerosport (2)
Ctnora, Thu 11/Nov/2010 12:24pm
Salam, Saya mencari kereta sambung bayar kenari aerosport monthly rendah..

7058. Proton Gen2 1.6a H-Line untuk Dijual (7)
Zakaria Mohd, Wed 10/Nov/2010 7:14pm
Kereta: Tip Top, 100% takde accident Warna: Hitam metalic Umur Kereta:..

7059. Bmw 735i untuk Dijual Thn 2003 (1)
Ajis 2, Wed 10/Nov/2010 9:18am
Berminat untuk membeli kereta BMW 735i berwarna hitam, tahun dibuat 2003,..

7060. Tolong, Siapa Dapat Membantu Berkenaan Penipuan Trade-In (Kereta) (34)
Lin26, Wed 10/Nov/2010 7:34am
salam semua, baru2 ni sy telah menukar kereta baru jenama yg sama, tp..

7061. Kereta Kelisa (A), Kancil 850 (M) & Avanza 1.3 08 & Semua Jenis New Car (12)
Azlan 42, Wed 10/Nov/2010 1:53am
Salam & Selamat sejahtera,saya ada kete2 model tersebut utk dijual milik..

7062. Kereta Import Jimat 40% Dari Harga Pasaran! (144)
Bizcar4u, Wed 10/Nov/2010 1:15am
salam rakan2 majalah.com, sape2 yg nak beli kereta import dan JIMAT sehingga..

7063. Honda CRV for Sale - 2002/2003 (1)
Naufal 2, Tue 9/Nov/2010 4:19pm
CRV CBU 2002/2003 TIPTOP CONDITION RM63300.INTERESTED CALL 0192660211

7064. Classic Number Plate 'Ap97' for Sale (1)
Acupin, Tue 9/Nov/2010 3:57pm
NUMBER PLATE CLASSIC ^AP97^ UNTUK DIJUAL BERMINAT SILA CALL SAYA 0125750211...

7065. Kereta Kancil 850 Thn 2003. (4)
Pak Jat, Tue 9/Nov/2010 9:24am
UNTUK DI JUAL.HARGA RM 9500.YG BERMINAT SILA EMAIL.LOKASI KERETA DI UTM..

7066. Bmw 5series, Toyota Estima, Caldina, Alphard, Harrier Honda Oddysey Pening untuk Bayar Bulan2 Saya Ada Caranya untuk Membantu Anda! (2)
Mohd Zamneir Bin Mohd Noor, Tue 9/Nov/2010 1:46am
Untuk keterangan lebih lanjut sila call saya atau emailkan detail kereta..

7067. Kenari 2003 for Sale (4)
Khalil 2, Mon 8/Nov/2010 10:12am
Auto 1.0 Warna Glittering Silver Rim Sport Kenwood Radio AirCond Sejuk NAk..

7068. 2nd Hand Bmw E36 Urgently Want to Sell! RM34k Only. Price Still Can Be Negotiate! (3)
Rodhiah, Mon 8/Nov/2010 9:40am
Kereta BMW nak let go dengan segera... Sila hubungi 0162115832... Detail..

7069. Nak Jual Kereta Gen2 Automatic 1.6 Tahun 2005 (4)
Asyraff, Mon 8/Nov/2010 12:08am
Kereta Tip Top Warna Orange Umur Kereta: September 2005 Plate No: WNF..

7070. Mencari Bmw E36 (2)
Uddin 2, Sun 7/Nov/2010 5:46pm
saya mencari BMw e36 318i harga lingkungan 20k,,beli secara tunai....hubungi..

7071. Jual Kereta Besi Buruk (4)
Zedtx3, Sat 6/Nov/2010 2:37pm
sya ade kereta ford tx3 tahun 1990 nk dijual sebagai besi buruk..condition..

7072. Nak Jual Naza Ria'03 (4)
Aziz 14, Sat 6/Nov/2010 11:51am
condition ok, dah lama tak jalan (+-4 bulan) sebab ada keta lain, sapa..

7073. Kereta Wira 1.3ab Manual Thn 03 - Jual Cash
Amenhash, Fri 5/Nov/2010 5:50pm
saya ada kereta wira 1.3ab manual thn 03 nk jual cash rm13k(nego) brminat..

7074. Kancil 850 Auto 2002. (27)
Noreeni, Thu 4/Nov/2010 2:54pm
Saya nak jual Kancil 850 auto. Ada sesiapa berminat?

7075. Kereta untuk Dijual (Wira, Waja, Saga, Evo3) (5)
Eim Net86, Thu 4/Nov/2010 10:18am
Salam, saya mempunyai pelbagai jenis kereta untuk dijual berminat sila..

7076. Masalah Jual/Beli Kereta @ Tak Mampu Bayar @ Kena Tarik (13)
Kereta2020, Wed 3/Nov/2010 10:33am
Salam Semua. Kepada sesiapa sahaja yang ada masalah seperti diatas bolehlah..

7077. Beli Kereta Baru/Terpakai Dengan Mudah! (11)
Dd, Tue 2/Nov/2010 11:12am
Salam..utk sesiapa yg tergolong dlm kategori d bwh,bley hubungi sy utk..

7078. Kereta Honda Civic Ek 96 (7)
Hazami, Mon 1/Nov/2010 10:31pm
Salam saya ingin menjual kereta kesayangan saya ni, warna putih spec 99,berminat..

7079. Kancil L2 Turbo 1997 utk Dijual
Suzy Kadim, Mon 1/Nov/2010 3:53pm
*L2 turbo *L5 dashboard *Bakid set *4power window *sport rim tayar..

7080. 4 X 4 Opel Frontera untuk Dijual (1)
Rine, Mon 1/Nov/2010 2:56pm
Opel frontera 1995, untuk dijual RM19,000 boleh nego lagi. Please contact..

7081. Mencari Van untuk Dipajak - JB
Jrai86, Sun 31/Oct/2010 10:03pm
Bagi sesiapa yang berminat untuk memajakan van di sekitar kawasan johor..

7082. Dealer Kereta Terpakai (10)
Mohamad 15, Sun 31/Oct/2010 8:53pm
Salam para forumer..saya merupakan jurujual kereta baru jenis perodua dan..

7083. Mencari Lori Pickup untuk Dijual (3)
Lyanne, Sat 30/Oct/2010 10:25pm
Saya ingin mencari lori pickup (mcm lori jual steamboat) dengan segera,..

7084. Van Sambung Bayar Diperlukan Segera. (4)
Rosdi 3, Sat 30/Oct/2010 5:01pm
Salam..sy perlukan segera van yg boleh sambung bayar atau van yg murah2..

7085. Kereta Sambung Bayar Dan Kereta Baru (14)
Mieymarya, Sat 30/Oct/2010 12:25am
kepada, Sesiapa yang mencari kereta sambung bayar. :- 1. GEN2 MT..

7086. Mencari Van Pickup
Asmah Ahmad, Fri 29/Oct/2010 8:58pm
saya mencari van /pickup untuk biz .saya manjalankan perniagaan waffle..

7087. Beli Kereta dan Dapat Voucher Percutian Luar Negara (1)
Dayang Fyza, Fri 29/Oct/2010 2:56am
Saya agent jual kereta untuk semua jenis kereta terutama alphard, harrier..

7088. Pelbagai Kereta Terpakai - Alor Setar (9)
Zurina 2, Thu 28/Oct/2010 8:38pm
Salam, kepada semua warga alor setar terutamanya yang tinggal di sekitar..

7089. Mencari Gen2 Manual Bwh 25k (2)
Kakarot, Thu 28/Oct/2010 2:03pm
salam sy nk cri gen2 bwh 25k OTR..manual..klu bleh nk dkt2 area selangor..

7090. Mencari Van Vanette atau Rusa (2)
Razak 5, Wed 27/Oct/2010 12:05am
Nak cari Van Vanette atau Rusa yang harga antara 5k - 7k. Kalau ada tolong..

7091. AP Untuk Dijual (34)
Khairee Shukri, Tue 26/Oct/2010 7:20pm
sila hubungi sy untuk maklumat lanjut.... esnaider_e@yahoo.com

7092. Waja 1.6 (M) 2005 untuk Dijual (2)
Bujuder, Tue 26/Oct/2010 12:47am
Salam saya ada waja 1.6(m)thn 2005 untuk dijual.Kereta dalam keadaan tip..

7093. Bmw 3,5series, Toyota Estima, Caldina, Alphad, Oddysey utk Disambung Bayar! (22)
Hana 20, Mon 25/Oct/2010 4:11pm
Jika anda memcari kereta untuk disambung bayar atau mempunyai kereta mewah..

7094. Kereta Baru dan 2nd Hand (19)
Joher Saad, Mon 25/Oct/2010 3:11pm
hi every body,,,my name is JOE BIN SAAD as sales representative cum advisor..

7095. Naza Citra 2.0 Terpakai untuk Dijual RM36,000 (4)
Suhaila 14, Mon 25/Oct/2010 2:10pm
NAZA CITRA 2.0(A)GLS TAHUN 2005 utk dijual, berminat sila call 0173319970..

7096. Mencari Kereta 2nd Hand - Cash (5)
Mohd Shuhaimi Mat Isa, Mon 25/Oct/2010 10:39am
utk warga selangor dan KL shj, kepada sesiapa yg urgent nk pkai duit atau..

7097. Van Perodua Rusa 1997 untuk Dijual (3)
Mohamad Nahar, Mon 25/Oct/2010 8:37am
van perodua rusa untuk dijual tahun 1997. berkeadaan baik, baru di cat...

7098. Mencari Toyota Estima Tahun 2000-2007 (5)
Zainal Abidin Zakba, Sun 24/Oct/2010 2:34pm
saya nk beli yg ada pada owner yang nk jual

7099. Kereta Wira 1.6 Manual Thn 2000
No Owner, Sat 23/Oct/2010 10:31pm
wira 1.6 manual 4g92 twincam tahun 2000 harga 16.5k 012-closed (xxx)..

7100. Toyota Wish (1.8) untuk di Jual (4)
Banjak614 2, Sat 23/Oct/2010 4:38pm
A,kum...saya ada beli Toyota Wish sebuah tahun 2006(import)dengan harga..

< Prev | Page 142 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 7,228 topics)