Ingin Berniaga

         Sort: Newest | Last Comments
3451. Sedang Mencari Biz, Modal 50k (24)
Mr Azriee, Sat 12/Jun/2010 6:24pm
Salam... Saya seorg pnjawat awam spenuh masa.. sedang mncari biz or..

3452. Modal 5juta Apa Perniagaan Yang Paling Berkesan. (47)
Empayar Mz Marketing, Wed 9/Jun/2010 10:28pm
Saya ingin berkongsi dan mintak pendapat dengan semua. Jika dapat fund..

3453. Bisnes Online (19)
Hanini, Tue 8/Jun/2010 4:20pm
i baru lg kat sini..so kalau u all ada lubang2, idea2 utk wat bisnes online,..

3454. Saya Hendak Berniaga Kecil-Kecilan (Penang/Kulim) (18)
Yanie 6, Mon 7/Jun/2010 11:42am
saya nak berniaga kecil-kecilan lebih kurang part time la..saya tgh cari..

3455. Pelaburan Apa yang Menguntungkan? (16)
Smart, Mon 31/May/2010 11:18pm
saya ada dalam 20 ribu,pelaburan apa yang menguntungkan??sesiapa yang ada..

3456. Saya Mahu Jadi Agent Jualan (41)
Khir 3, Sun 30/May/2010 2:59pm
saya sekarang pelajar IPTA dan mahu cari extra income, berminat jadi agent..

3457. Minta Cadangan - Bisnes/Pelaburan Tanpa Menaja (18)
Golden, Fri 28/May/2010 3:02pm
salam...nak joint bisnes/pelaburan yg tanpa menaja... jika ada minta tolong..

3458. Perlukan Part Time MLM. (20)
Ery 5, Tue 18/May/2010 11:14pm
salam..sya memerlukan part time mlm di kawasan jb.. x kira apa kerja...janji..

3459. Minat Berniaga - Modal Kecil (52)
Haslina Binti Hashim 2, Mon 17/May/2010 5:52pm
Salam kepada semua, Saya orang baru di dalam forum ini, dan benar-benar..

3460. Sesiapa Ble Bantu (19)
Aneszad, Wed 12/May/2010 5:23pm
saya tengah mencari part time di rumah dan kalau ble bukan yg mgarut garut..

3461. Ingin Menjalankan Bisnes Baru (8)
Johari 2, Tue 11/May/2010 10:53am
saya telah menjalankan taska hampir 4 tahun, berpendapatan lebih kurang..

3462. Nak Bisnes yang Modal RM300 ke Bawah Tapi Untung Banyak. (41)
Nurul 33, Mon 10/May/2010 5:44pm
A^kum...saya teringin nak cari income lebih skit...ada juga buat tambah..

3463. Ingin Melabur Mana2 Perniagaan Dalam 1k (13)
Jaybe, Fri 7/May/2010 6:31pm
mane2 saja perniagaan sila berikan information...atau e-mail ke > :jaybe90@hotmail.com..

3464. Ingin Melangkah Alam Bisness - (Bukan MLM) (35)
Ummira, Wed 5/May/2010 3:33pm
Saya berminat untuk memulakan bisness steamboat, kiosk, franchise atau..

3465. Mencari Barangan untuk Diniagakan. (Bukan MLM) (27)
Nea, Tue 4/May/2010 10:45pm
Saya newbie dalam bisnes ni.... Sedang cari produk (tapi bukan MLM) untuk..

3466. Bisnes yg Boleh Dibuat Part Time? (30)
Paca, Tue 4/May/2010 11:29am
salam sume.. ada x bisnes yg bole buat part time.. sbb sy bekerja & minat..

3467. Ingin Melabur (27)
Jaybe, Tue 4/May/2010 2:07am
saya nak melabur ... ada ape cadangan ? agak2 boleh melabur dalam $$ ?..

3468. Bisnes Apakah Yang Tiada Penolakan Di Pasaran Terbuka? (22)
Saiful 18, Sat 1/May/2010 9:31pm
Maknanya ianya bisnes yang menjadi keperluan dan modal permulaan kurang..

3469. Side Income (24)
Yana 8, Tue 27/Apr/2010 10:50pm
sape2 ade info pasal nk dptkn side income??? hope bnda yg xmengarut..cz..

3470. Ingin Berbisnes But How? (32)
Izzuddin, Tue 27/Apr/2010 3:55pm
Salam, saya ada modal dan juga kemahuan untuk berjaya,tetapi ilmu bisnes..

3471. Pelaburan Terbaik untuk RM 200k (59)
Midrusak, Mon 26/Apr/2010 4:33pm
Saya ada cash money sebanyak RM 200K tetapi masih tercari-cari peluang..

3472. Idea Ingin Menceburi Bisnes (20)
Zaifika, Mon 26/Apr/2010 11:59am
Saya mempunyai modal yg kecil (RM1000 ~ RM2000) dan berminat untuk menceburi..

3473. Bisnes Apakah yang Memerlukan Modal yang Minima, Tetapi Untung yang Maksima? (21)
Saiful 18, Sun 25/Apr/2010 1:19pm
saya mempunyai modal di dalam tangan sebanyak RM1000.00 dan jika memerlukan..

3474. Ingin Belajar Mulakan Biz Internet (9)
Normawati Ngah, Wed 21/Apr/2010 10:45pm
salam semua, mohon bantuan dari sesiapa yang sudi membantu bagaimana..

3475. Nak Tambah Pendapatan Keluarga. (19)
Sarah 11, Mon 19/Apr/2010 11:47am
nak tau tahu pasal business facebook yg perlukan modal hny rm100.. atau..

3476. Ingin Berniaga Di Penang/kedah (18)
Som, Fri 16/Apr/2010 11:27am
Saya bercadang berniaga di Penang/Kedah tapi belum ada produk. So sekarang..

3477. Mohon Sumber2 Peluang Perniagaan (18)
Kencana, Wed 14/Apr/2010 5:35pm
Mohon kepada sesiapa yang ada sumber2 peluang perniagaan dalam apa2 bidang..

3478. Info Berkaitan Pendapatan Sampingan (24)
Irmelda, Tue 13/Apr/2010 4:24pm
salam.. saya ingin bertanya kepada sesiapa yg ada info berkenaan dengan..

3479. Bisnez Apa Yang Sesuai Dengan Rm15k Saja (20)
Nyalaventure, Tue 13/Apr/2010 10:36am
salam,mohon pandangan rakan rakan ,apa yang saya boleh lakukan dengan modal..

3480. Got Money But No Skill (55)
Vi, Tue 13/Apr/2010 9:02am
Saya ada modal RM300,000 tetapi saya tak berkebolehan berniaga!Apa bisnes..

3481. Berminat Membuka Cafe Spt Kopitiam (1)
Zaki 5, Mon 12/Apr/2010 12:08am
saya sangat berminat membuka cafe ala-ala kopitiam tetapi saya tidak mempunyai..

3482. Pilihan Bisnes (Modal RM50k) (16)
Berries, Thu 8/Apr/2010 3:45pm
saya skrg bekerja di singapore dan mempunyai pendapatan tetap lbh kurang..

3483. Mencari Usahawan Pengedar (5)
Khalid 2, Tue 6/Apr/2010 9:10am
Salam.. Ini bukan skim pelaburan atau MLM, Tetapi sy sebagai wakil..

3484. Mencari Rakan Niaga - Ice Blended, Waffle, Sweet Corn (Tanpa Modal) (24)
Lafizul, Mon 5/Apr/2010 1:55am
Salam. Saya mencari rakan niaga untuk memulakan bisnes saya iaitu menjual..

3485. New Franchise Concept, Free Launch, Global Reach (6)
Dyllend Tham, Sun 4/Apr/2010 5:36pm
Better than any franchise! Low Fee,Low Risk,Company Support ,Multiple..

3486. Bercadang Membuka Francais di Pantai Timur (11)
Mohd Solahuddin Bin Mohd Noor, Sun 4/Apr/2010 2:34pm
Salam utk semua, sy bercadang utk mmbuka 1 francais di pntai timur. memandangkan..

3487. Bisnez Steambot Bergerak (Ingin Berniaga) (19)
Fauzi Fauzan, Fri 2/Apr/2010 10:14am
salam semua, saya ada rancangan hendak membuka bisnez steambot cucuk lidi..

3488. Perniagaan Baju Kanak-kanak Berjenama (Ingin Berniaga) (16)
Susuya, Tue 30/Mar/2010 2:29pm
salam semua.. saya berminat sgt dengan perniagaan baju bayi berjenama,tetapi..

3489. Ingin Berniaga? Produk Terbaru Dipasaran (Kiosk Makanan) (5)
Zul 8, Fri 26/Mar/2010 7:25pm
Berita baik buat peniaga kecil atau yang baru nak menceburkan diri dalam..

3490. Peluang Perniagaan Di Bandar Teluk Intan (5)
Ahmad Shah 2, Fri 26/Mar/2010 6:52pm
saya bercadang nak membuka perniagaan di bandar tersebut apakah perniagaan..

3491. Minat Berniaga Tapi Takde Modal . (32)
Muhammad Haiqal Bin Nordin, Sun 21/Mar/2010 7:02am
Ade sesiape boleh tolong ?

3492. Salam Franchise (RM 10 Ribu) (4)
Jejaka Bisnes, Sat 20/Mar/2010 4:21pm
jika ada rm 10 ribu..sila hubungi pihak kami untuk bertukar info mengenai..

3493. Mencari Peluang Bisnes Dropshipping (15)
Azura 10, Sat 20/Mar/2010 3:14pm
Salam,saya surirumah yang ingin berniaga secara online tapi berkonsepkan..

3494. Kedai Berhampiran IPTA (Ingin Berniaga) (17)
Normawati Ngah, Fri 19/Mar/2010 10:23pm
salam, saya ingin minta pendapat dan pandangan dari semua, saya bercadang..

3495. Ingin Berniaga Secara Kecil-kecilan atau Bisnes Online (60)
Siti Nor Zarina Bt Othman 2, Wed 17/Mar/2010 5:32pm
Saya, berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan menerusi juga dengan..

3496. Penuhkan Kedai Saya (22)
Nisa 5, Sat 13/Mar/2010 9:07pm
Saya mencari bahan2 yg boleh penuhkan kedai runcit saya seperti majalah2..

3497. Bisnes Restoren (Ingin Berniaga) (9)
Ninanaim, Wed 10/Mar/2010 10:08pm
saya sekarang plan nak buka restoren ala-ala cafe.. saper2 leh bagi pandangan@..

3498. Ingin Mulakan Perniagaan Kecil-kecilan Tetapi Tiada Modal. Ingin Membuat Pinjaman Tetapi Tidak Diluluskan (38)
Ahmida Mashuri, Wed 10/Mar/2010 1:43pm
saya nak mulakan perniagaa secara kecil-kecilan seperti menjual pakaian..

3499. Bisnes Ape Untuk Modal Yg Sikit..? (48)
Farah 10, Tue 9/Mar/2010 4:47pm
saya berminat nk buat bisnes.. tp modal cuma ada RM8k sahaja.. agak2..

3500. Nak Meniaga (35)
Fuad, Mon 8/Mar/2010 12:15pm
Assalamualaikum Sahabat Mfa saya nak tanya saya ni minat untuk meniaga..

< Prev | Page 70 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 3,644 topics)