Ingin Berniaga

         Sort: Newest | Last Comments
3451. Modal Rm1k Boleh Ke Bisnes? (2)
Mohd Khairul Azuar Bin Mokhtar, Fri 20/Mar/2009 9:43pm
Saya ada modal RM1k je..boleh join franchise mana2 ke? Sy penjawat awam..tapi..

3452. Membuka Gerai Makanan - Langkah Seterusnya? (1)
Omar, Sat 14/Mar/2009 4:54pm
keje F&B,tapak da ada, modal 20k, amacam Da? apa nak kene buat dulu ek?..

3453. Ingin memulakan perniagaan.. (14)
Aida Samsudin, Fri 13/Mar/2009 1:50pm
Saya berminat tk berniaga @ franchise nie tp x tahu bagaimana tk ber mula...

3454. Modal Rm 1 Juta - Rm 2 Juta, Business Apa Ye? (34)
Mohd Nashrul Azrin Isa, Tue 10/Mar/2009 5:29pm
Assalamualaikum, katakanlah saya ada modal sebanyak ini, business apa yang dirasakan sesuai untuk pelaburan saya? Saya harap sangat dapat idea2..

3455. Perniagaan Ape Yang Bermodalkan Rm7k (23)
iNa 2, Tue 10/Mar/2009 4:07pm
saye mempunyai RM7K dan ingin memulakan perniagaan.. tapi tiada idea bisness ape untuk dilakukan...

3456. Berminat berniaga. (10)
Kamarul Arifin, Mon 9/Mar/2009 11:15am
salam..... saya adalah seorang individu biasa dan rakyat malaysia yang mempunyai minat untuk berniaga atau digelar usahawan. Masalah yer,saya tidak tau dimana..

3457. Bisnes Apa Yg Sebulan Boleh Dpt 5k?? (1)
Sepul, Thu 5/Mar/2009 2:32pm
aku nk bk bisnes tp x thu apa? aku budget dpt keuntungan sekitar 3-5k je sebulan... nak jdkan side income..

3458. Nak Buat Bisnes Tapi X De Idea La Nak Bisnes Ape? (17)
Emmi, Wed 25/Feb/2009 11:14am
tolong la saya bagi idea2 bernas untuk saya memulakan perniagaan saya..yang terlintas kat kepala saya skrg nie saya nk meniage..

3459. Perlu Idea.. Dgn Modal 20k (16)
Roodey, Sun 15/Feb/2009 1:22pm
Saya mempunyai modal sebanyak 20k.. Masalahnya saya masih tercari2 bisnes..

3460. Starting My Business (6)
Malim, Wed 11/Feb/2009 12:19am
i^ve just graduated but haven^t found any suitable job yet so i decided to open a nelson^s booth instead. i..

3461. Ingin Memulakan Perniagaan Franchise (3)
Muner Ahmad, Thu 29/Jan/2009 5:28pm
salam semua..saya ingin dapatkan contoh kertas kerja untok menyewa tapak didalam atau diluar permis untok memulakan pernigaan franchise yg akan..

3462. Modal 10k (10)
Irwan Bin Alif, Sat 24/Jan/2009 4:15am
KAWAN2 TLG BANTU. MODAL HANYA 10K. APA BISNES SAYA BOLEH RUNNING

3463. Work From Home (1)
ari resources, Mon 19/Jan/2009 10:49am
Should you have an interest in starting a home-based business of your own. Starting my own home-based business is one..

3464. Peluang Perniagaan Bersama Sinar Privilege Berhad (4)
Khairulnizam 2, Fri 16/Jan/2009 1:52pm
(MEMBINA RANGKAIAN PERNIAGAAN USAHAWAN DAN USAHAWANITA BUMIPUTERA) Program Perniagaan Sinar anjuran Sinar Privilege Berhad adalah untuk mewujudkan serta mengembangkan usahawan dan..

3465. Ingin Tahu - Bisnes Dgn Modal Rm8k Hingga Rm13k (20)
Aznyzal, Fri 9/Jan/2009 11:18am
Dengan bermodalkan RM8K hingga RM13k apakah konsep perniagan yang boleh..

3466. Saya Berminat Untuk Memulakan Perniagaan Food & Bevarage (3)
Aznyzal, Fri 9/Jan/2009 11:07am
Saya berminat untuk memulakan perniagaan food & bevarage yang berkonsepkan small open cafe.Boleh saya tahu dan berikan contoh kepada saya,dengan..

3467. Ingin Mengetahui Langkah Asas Memulakan Business (4)
Mohd Fazrul Hafiz, Sun 4/Jan/2009 1:17am
hye .. saya fazrul hafiz .. saya bersama seorg kwn igt membuka court futsal ... budget yang kami ada lebey kurang 30k .. apa..

3468. Nak Belajar Niaga (10)
Anis Aissa, Fri 2/Jan/2009 9:06pm
boleh tunjuk ajar

3469. Nk Mula Bisness (17)
Are koo, Thu 1/Jan/2009 9:39pm
hye all, sya bemnt nk mula kn biss tp x taw cmner...dn biss per yg sesuai..so hpe krg leh bg sugs... thnx....

3470. Nak Berniaga (13)
Lenny Marlina, Thu 1/Jan/2009 1:26am
saya bercita-cita ingin membuka perniagaan sendiri. memiliki pengalaman hampir 10 thn dlm bidang kecantikkan dan kesihatan. bekerja sbg jurukecantikkan cum..

3471. Idea Bisnes (18)
Fida, Wed 31/Dec/2008 4:35pm
diharap sesiapa dapat memberikan idea untuk saya memulakan bisness kecil-kecilan. saya juga berminat untuk membuka butik dan aksesori wanita.

3472. Camne Nak Pilih Mlm Y Betul?? (9)
Alan 5, Thu 25/Dec/2008 1:55pm
sy nk join mlm.. tp takut kene tipu.. sbab ade banyak cite yang cakap pasal ni..

3473. Sy Nak Join Koperasi (sistem Inkubator)... (10)
Alan 5, Thu 25/Dec/2008 1:05am
sy nak join kopedik sebenarnye dalam program inkubator.. tapi takut sebab..

3474. Minat Berniaga (12)
Saha, Fri 19/Dec/2008 1:42pm
Saya sgt berminat menceburi bidang perniagaan dan mempunyai modal sebanyak RM20,000.00. Inginkan nasihat bagaimana cara utk memulakan perniagaan dan keliru..

3475. Perlukan Semangat (8)
Mahadi Sunan, Tue 9/Dec/2008 10:01pm
saya perlukan semangat dan dorongan dari rakan-rakan yg ikhlas utk maju dlm perniagaan.saya juga sanggup untuk bekerja dgn sykt tempatan,IKS..

3476. Modal Rm 5000.00 Sahaja (21)
Kulaily, Wed 3/Dec/2008 12:02pm
saya ingin membuka perniagaan francais,tetapi modal yang saya ada amat sedikit RM 5000.00 sahaja,adakah berdasarkan modal yang sedikit ini saya..

3477. Ingin Membuat Perniagaan Dengan Modal 20k (15)
Fizzy86, Wed 3/Dec/2008 2:58am
salam dan slamat sjahtera...sy merupakan seorang cacat pnlihatan, iaitu mata kiri saya buta dan mata kanan saya kabur disebabkan glaukoma,..

3478. Minta Pendapat-bisness Sendiri Dengan Modal Kecil (15)
Pesal, Sat 29/Nov/2008 12:34pm
Salam semua. Saya ni budak kampung... nak minta pandangan dari saudara/saudari pasal dunia bisness ni. Saya dalam perancangan untuk menjalankan perniagaan..

3479. Mengapa Perlu Anda Mempunyai Bisnes? (3)
Hamizi, Mon 24/Nov/2008 6:19pm
Assalamualaikum.. Mungkin ramai yang minat dengan bisnes tetapi kurang pengetahuan atau skill dalam bisnes. Jika anda seorang yang minat untuk berbisnes..

3480. Minat Berniaga (54)
Aishah 3, Mon 24/Nov/2008 11:49am
Saya Puan Aishah minat sangat nak berniaga...Saya juga merupakan pekerja sektor awam dan bercadang untuk mencari pendapatan sendiri dari makan..

3481. Payahnya Nak Membuat Pinjaman Perniagaan
Nana Zakaria, Wed 19/Nov/2008 12:12pm
Berdasarkan pengalaman saya mencari bantuan pinjaman perniagaan, MARA adalah yg terbaik dan paling simple syarat2nya.Mmg menolong betul! Berbanding PUNB yg..

3482. Membantu Bakal Usahawan Menyertai Perniagaan Sebenar (3)
Mentor Bisnes, Wed 12/Nov/2008 4:42pm
Saya adalah wakil dari Home Based Business Developer (HBBD) ingin menjemput bakal usahawan untuk menyertai kami demi menyediakan diri menjadi..

3483. Nk Bukak Nk Buz Ape Ek? (11)
tonY montana, Thu 6/Nov/2008 1:40am
nk mntak pndapat....buz ape ek yg menguntungkan skrg ni..

3484. Pendapat Anda Diperlukan - Belum Bekerja Tapi Minat Berniaga (7)
Jamalianoraini Jamaluddin, Sat 1/Nov/2008 3:02pm
saya seorang lepas ijazah tetapi masih belum memiliki pekerjaan. saya sangat..

3485. Apa Biz Yg Ble Dibuat Dgn Modal Rm15k (16)
Mohd Farid, Tue 28/Oct/2008 12:30pm
apa biz yg sy ble buat dgn modal 15 k?

3486. Berminat Untuk Membuka Perniagaan (7)
Nooraini Ahmad, Thu 23/Oct/2008 7:20pm
salam sejahtera kepada sesiapa yang ingin menolong. saya berminat untuk..

3487. Mintak Pandangan Nak Buat Business Apa Ngn Modal Rm200k (37)
Fendi 2, Wed 15/Oct/2008 12:50am
saya skrg ada modal dlm rm200k..tapi dok pusing merata cari idea nak bukak business aper... ada franchise business yg bagus..

3488. memulakan perniagaan (13)
Siku, Tue 14/Oct/2008 9:03am
saya ima.saya berusia 21 tahun dan kini berkerja sebagai seorang setiausaha di sektor kerajaan. namun saya ingin membuka sebuah perniagaan..

3489. Bisnes Apa Yang Sesuai? (9)
Mazlan Bin Musran, Sat 11/Oct/2008 2:14pm
modal rm10k, tempat nak berniaga dah ada (kiosk), lokasi plak berdekatan dgn penempatan student IPTA (UMS, Uitm, Poly), IKM dan..

3490. Modal Rm5k-rm8k (30)
Sue 9, Fri 10/Oct/2008 12:40pm
Assalammualikum. Saya baru sahaja berhenti kerja dan sekarang berminat untuk memulakan perniagaan yang bermodalkan serendah RM5K.Tidak mempunyai sebarang pengalaman .Terfikir nak..

3491. Minat Bisnes (16)
Zaida 2, Tue 7/Oct/2008 2:47pm
Saya sedang bekerja di Shah Alam dlm cust service line.Saya dah penat bekerja tapi tak jugak bleh menyimpan duit sebab..

3492. Bisnes Ape Yang Awak Buat? (6)
Khairil 3, Mon 29/Sep/2008 9:51am
boleh emel tak bisnes ape yang awak buat?

3493. Apa Bisness Nak Buat? 50k (20)
Along, Fri 26/Sep/2008 2:24am
salam,jika ada modal 50k,apa bisnees yang menguntungkan boleh di buat?..

3494. Ada Cadangan Apa Business Sesuai Kat Kedai Di Condo? (9)
Norlina, Wed 24/Sep/2008 8:58am
Saya ada beli kedai di senuah condo. kedai tu walaupun attached dgn condo tapi menghadap jalan besar dan boleh di..

3495. Berminat Untuk Menceburi Dlm Bidang Perniagaan (15)
Nik 2, Mon 22/Sep/2008 3:34pm
sedang mencari business dgn modal maksimum rm25000. sila bantu saya untuk buat penyelidikan dan saya berminat untuk membuka kedai baju,atau dessert..

3496. Cari Produk Utk Dijual (2)
Zailan, Sat 20/Sep/2008 1:48pm
salam, sy skrg tgh cari produk yang boleh dijual di bazaar larut malam (uptown). Saya niaga di bazaar brgn kulit/kasut/sandal/dompet/bantal..

3497. Berminat Berniaga Kedai Runcit (16)
Suhaila, Wed 17/Sep/2008 1:41pm
Sekarang saya kerja makan gaji tapi dah boring - gaji tak cukup , sekarang ni saya berminat nak buka kedai..

3498. Nak Cari Rakan Kongsi (22)
Zaida 2, Thu 11/Sep/2008 11:11am
Saya berminat utk join mana2 bisness seperti restoran, kedai kek dan pastry, kedai runcit,nursery tapi saya perlukan bisnes partner yang..

3499. Saya Perlukan Maklumat Dan Nasihat (2)
Ishraf, Wed 10/Sep/2008 1:23am
saya ni takberduit tapi berangan nak bukak dobi. dah 3 tahun dok simpan angan ni.jadi ada sesapa kat sini yang..

3500. Menambah Pendapatan
Zul 5, Mon 8/Sep/2008 2:35pm
menambah pendapatan sampingan untuk pekerja sektor awam. email zfm2219@yahoo.com.my

< Prev | Page 70 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 3,508 topics)
!