Ingin Berniaga

         Sort: Newest | Last Comments
3401. Malaysian Bumiputra Business Network
BumiBizNetwork, Sun 1/Nov/2009 5:24pm
Malaysian Bumiputra Business Network aspires to gather all Malaysian Bumiputra Business people into one group in Facebook to exchange leads..

3402. Phaser PKNS (1)
Saiful Azuwar, Thu 29/Oct/2009 11:18am
Saya bercadang untuk berhenti kerja and join program phaser pkns..Ape pendapat korang dengan program ni???

3403. Modal Kecik, Bisnes Kecil (14)
Ctzakia, Tue 27/Oct/2009 12:26am
sy b^minat dlm bisnes sejak dr kecik lagi..tapi sy tiada modal yg besar.sy juga tiada sokongan dr sesape.bile org dgr..

3404. Permulaan Bisnes Dengan Saya (8)
Mohd Fairuz, Mon 26/Oct/2009 9:13pm
aku ni bumiputera dari negeri sembilan dan mmg tgh join pgram keusahawanan...skrg..

3405. Minat Dlm Keusahawanan (10)
Mohd Syafiq Bin Baktiar, Fri 23/Oct/2009 10:20pm
saya amat berminat sgt dlm bisnes..saya ingin membuat francais spt petrol @ mcd...cuma saya tiada modal..saya dr keluarga yg susah..sbb..

3406. Minat Bisnes (10)
Mohd Syafiq Bin Baktiar, Tue 20/Oct/2009 10:22pm
salam nama saya mohd syafiq..umur saya bru 22 thun..sekarang saya berkerja di sebuah syarikat automobile sebagai dispatch je..saya bru lepas..

3407. Memulakan Perniagaan Kecila-kecilan. (38)
Lynne, Mon 19/Oct/2009 2:54pm
sy sangat berminat untuk memulakan satu perniagaan kecil-kecilan yang boleh menguntungkan.Masalahnya sy tidak tahu apakah jenis perniagaan yang sesuai dan..

3408. Ingin Berniaga, Tiada Idea? (16)
D75resources, Mon 19/Oct/2009 11:34am
Kami sebuah syarikat bumiputera menjalankan rundingan/khidmatnasihat untuk menjalankan pelbagai jenis bentuk perniagaan.Sekiranya ANDA tiada asas/idea untuk berniaga, Insya Allah kami..

3409. Apa Yang Dapat di Buat Dengan Rm28k. (6)
Michael 3, Thu 15/Oct/2009 3:35pm
saya nak bisnes tapi tak tau apa bisnes yang buat dengan banyak tu.saya tak minat bisnes mlm.saya mau real bisnes..

3410. Perniagaan Apa Yang Dapat di Usahakan Dengan Duit $26k (3)
Michael 3, Wed 14/Oct/2009 4:17pm
saya dah 3 bulan cari apa perniagaan nak di buat.dari $30k sekarang tinggal $26k.kawan2 yang baca tolong beri idea dan..

3411. Ingin Menjalankan Perniagaan Tepi Jalan
Mascox Era Teguh, Thu 24/Sep/2009 3:50pm
saya merancang nak bukak bisnes tepi jalan.ada sape2 blh bagi cadangan bisnes apa yang sesuai?tapak lokasi yg strategik sudah di..

3412. Rm30k Apa Bisnes Yang Boleh di Buka? (10)
Michael 3, Sat 12/Sep/2009 2:04pm
saya ingin buka bisnes tapi tak tau bisnes dapat buka dengan duit banyak tu. tolong beri pendapat.terimakasih.

3413. Rm30k. Apa Kegunaannya (11)
Michael 3, Fri 11/Sep/2009 3:39pm
dengan rm30k apa yang kita bisnes yang dapat buka. cuma franchise otai burger dan metro driving jak... mfa admin tolong beri pendapat.

3414. Berniaga Kecil-kecilan Dari Rumah (3)
Azlenda, Wed 9/Sep/2009 1:18pm
saya berminat nak berniaga dari rumah, menjual kerongsang, tudung, kain..

3415. Perniagaan - Minta Pendapat dan Pandangan. (28)
Azlenda, Tue 8/Sep/2009 1:48pm
Saya amat bierminat utk menceburi bidg perniagaan . Tetapi dlm keadaan..

3416. Apakah Perniagaan Yang Sesuai Dimulakan Dengan Modal Rm10k? (20)
PakcikKayo, Tue 8/Sep/2009 11:12am
Sesiapa yang ada idea atau pandangan harap boleh kongsi dengan saya..pandangan dan idea anda amatlah saya hargai asalkan bukan mengajak..

3417. Berikan Pendapat Anda Ttg Cosway (4)
A Boediman Bin Abdul Aziz, Sun 6/Sep/2009 8:05am
saya berminat dgn perniagaan cosway.ada sesapa dah buka dan mendapat untung...

3418. Mula Kn Perniagaan (7)
Sayang, Fri 28/Aug/2009 11:58am
Askum... saya ingin memulakan perniagaan,tp msh blum pasti lg perniagaan pe...? cara2 nya...? modal...? sesiapa harap dpt bantu saya... saya..

3419. Apa Yang Perlu Saya Lakukan Dgn 10k? (18)
Faizal Hakim, Wed 29/Jul/2009 1:28am
Assalamualaikum, Saya disini ingin meminta pendapat & cadangan dari rakan2..

3420. Ad Modal Rm 10k Tp Xth Nk Bt Biness Ap. (12)
Aizuddin 2, Sat 25/Jul/2009 3:50am
salam, saya ad modal RM10K tp masih xtahu nk mulakan bisness pe... ad sape2 blh tlng x?? email saya: hatimalaya57@yahoo.com

3421. Amanah Ikhtiar (5)
Kami, Tue 7/Jul/2009 8:56pm
salam, ada sapa2 tahu x macam mna nk mohon amanah ikhtiar dan mcm mna cra pembayaran ni.hope dapat kongsi sama2. terima kasih

3422. Ingin Membuka Perniagaan Handmade Coklat (5)
Yusilaini Yusof, Wed 1/Jul/2009 12:20pm
Assalamualaikum.... Saya berminat utk membuka perniagaan coklat buatan..

3423. Mencari Rakan Niaga Serta Usahawan Untuk Francise Putu Piring (2)
Hambami, Tue 30/Jun/2009 11:42pm
Mencari Sesipa yang Bercita serta bercadang hendak menjadi Usahawan Putu Piring bolehlah menghubungi Saya 013-4220989 www,putupiring.blogspot.com

3424. Apa Bisnes Internet Yang Sesuai Sekarang Ni? (2)
Zeya, Tue 30/Jun/2009 3:41pm
apa bisnes internet yang sesuai sekarang ni? sapa2 yang boleh bagi maklumat,..

3425. Ingin Membuka Restoran Nasi Beriani.
Kslumduckq, Thu 25/Jun/2009 12:48pm
salam, saya dlm perancangan untuk membuka satu restoran nasi beriani dan..

3426. Mulakan Perniagaan (1)
Flower, Thu 25/Jun/2009 11:12am
flower inginkan tunjuk ajar dari sape2 yang berpengalaman dalam perniagaan. flower tinggal kat melaka. tq. modal lama 10 k jew

3427. Berminat Membuka Kedai Runcit (6)
Noraini Md Dasuki, Tue 23/Jun/2009 2:03pm
Salam sejahtera semua, Saya berminat utk buka kedai runcit. Yg berada..

3428. Modal RM10000 - untuk Membuka Kedai (9)
Mohd Saiful Bin Abd Majid, Sun 21/Jun/2009 11:27pm
saya ada sikit modal dan saya mencari rakan kongsi untuk membuka kedai kalau..

3429. Membuka Kedai Makan (7)
Kami, Sun 21/Jun/2009 10:15am
saya amat berminat dalam dunia perniagaan.saya baru saja menamatkan pengajian.saya ingin membuka keda makan di kuala lumpur.kerana saya mendapati kebanyakan..

3430. Tak Tau nak Mulakan Perniagaan yang Sesuai (18)
Mohd Khairulnizam, Fri 12/Jun/2009 10:36am
Tak Tau nak mulakan perniagaan yang sesuai Mohd Khairulnizam (ID=19720) - 05 May 2009, 12:51pm Salam Sejahtera, Mohon pandangan dan pendapat jenis perniagaan..

3431. Nak Mintak Tolong Kwn2 - Memceburi Bidang Perniagaan (10)
Kslumduckq, Wed 10/Jun/2009 7:18pm
hello my friend..... saya baru nak memceburi bidang perniagaan tp sblm..

3432. Ade Modal untuk Berniaga, Tapi Tatau nak Niaga Apa? (11)
warna, Fri 22/May/2009 6:20am
Salam all tu la kadang2 kite ade duit, tapi tatau nak niaga ape main bukak memacam bisnes, skali tak dpt nak cover sabar,..

3433. Mencari Bidang Perniagaan (27)
Remy armani, Wed 13/May/2009 5:28pm
saya bersama rakan ingin memulakan perniagaan, tetapi tidak pasti perniagaan apa yang sesuai,dan bagus buat masa ekonomi sekarang(no mlm,yang mengarut)tq

3434. Tak Tau Nak Mulakan Perniagaan Yang Sesuai (19)
Mohd Khairulnizam, Tue 5/May/2009 12:51pm
Salam Sejahtera, Mohon pandangan dan pendapat jenis perniagaan yang sesuai untuk diceburi pada ketika ini. Makluman saya sedang membina satu stor..

3435. Ingin Memulakan Perniagaan (2)
Wan Nor Khairani Wan Ishak, Thu 23/Apr/2009 5:20pm
Askum... saya amat berminat dan ingin menjalankan perniagan runcit dan penternakan. tolong bantu saya bagaimana cara untuk membuat proposal, mendapatkan..

3436. Tiada Modal Tapi Ada Keinginan Untuk Memulakan Perniagaan (23)
Shahrin, Tue 21/Apr/2009 10:51pm
Salam, Saya berminat untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal atau hampir tiada modal. Masih ada peluang ke untuk saya?

3437. Perniagaan Apa Yang Mendapat Sekarang (15)
Siti Nur Hajar bt Mohd Khir, Sat 18/Apr/2009 12:11pm
saya berada di sekitar pasir mas kelantan. saya tidak tahu untuk mencuba perniagaan apa dan apakah perniagaan yang mendapat sambutan..

3438. What Business Should I Start (16)
Wan 12, Wed 15/Apr/2009 12:29pm
saya cadang nak buat bisnes tp masih tak tau bisnes ape yg berkembang dan amat diperlukan oleh masyarakat skrg.

3439. Modal Sebanyak Rm 10 Ribu - Ingin Berniaga (16)
Muzlee Saari, Mon 6/Apr/2009 3:25pm
dengan modal sebanyak rm 10 ribu,perniagaan apa yang boleh saya lakukan?..

3440. Ingin Khidmat Nasihat Untuk Memulakan Perniagaan?
Julieta Syawalna, Thu 26/Mar/2009 5:45pm
Anda mempunyai masalah kewangan? Tempat untuk berniaga? Modal Kecil....

3441. Memulakan Perniagaan (17)
Firdaus 4, Thu 26/Mar/2009 4:08pm
Saya merupakan seorang penjawat awam dan bercadang untuk menjalankan perniagaan secara sambilan. Saya mempunyai banyak pengalaman perniagaan dari perniagaan kecil..

3442. Fund RM10K (11)
Ismail Marzuki, Tue 24/Mar/2009 10:53am
I have fund RM10K. What can i do for business? Please give me suggestion. Email me at safm32@gmail.com. Tq

3443. Modal Rm1k Boleh Ke Bisnes? (2)
Mohd Khairul Azuar Bin Mokhtar, Fri 20/Mar/2009 9:43pm
Saya ada modal RM1k je..boleh join franchise mana2 ke? Sy penjawat awam..tapi..

3444. Membuka Gerai Makanan - Langkah Seterusnya? (1)
Omar, Sat 14/Mar/2009 4:54pm
keje F&B,tapak da ada, modal 20k, amacam Da? apa nak kene buat dulu ek?..

3445. Ingin memulakan perniagaan.. (14)
Aida Samsudin, Fri 13/Mar/2009 1:50pm
Saya berminat tk berniaga @ franchise nie tp x tahu bagaimana tk ber mula...

3446. Modal Rm 1 Juta - Rm 2 Juta, Business Apa Ye? (34)
Mohd Nashrul Azrin Isa, Tue 10/Mar/2009 5:29pm
Assalamualaikum, katakanlah saya ada modal sebanyak ini, business apa yang dirasakan sesuai untuk pelaburan saya? Saya harap sangat dapat idea2..

3447. Perniagaan Ape Yang Bermodalkan Rm7k (23)
iNa 2, Tue 10/Mar/2009 4:07pm
saye mempunyai RM7K dan ingin memulakan perniagaan.. tapi tiada idea bisness ape untuk dilakukan...

3448. Berminat berniaga. (10)
Kamarul Arifin, Mon 9/Mar/2009 11:15am
salam..... saya adalah seorang individu biasa dan rakyat malaysia yang mempunyai minat untuk berniaga atau digelar usahawan. Masalah yer,saya tidak tau dimana..

3449. Bisnes Apa Yg Sebulan Boleh Dpt 5k?? (1)
Sepul, Thu 5/Mar/2009 2:32pm
aku nk bk bisnes tp x thu apa? aku budget dpt keuntungan sekitar 3-5k je sebulan... nak jdkan side income..

3450. Nak Buat Bisnes Tapi X De Idea La Nak Bisnes Ape? (17)
Emmi, Wed 25/Feb/2009 11:14am
tolong la saya bagi idea2 bernas untuk saya memulakan perniagaan saya..yang terlintas kat kepala saya skrg nie saya nk meniage..

< Prev | Page 69 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 3,500 topics)
!