Used Car Viva Auto Enterprise Penipu
Farid 47 - Mon 2/Jul/2012 11:21am [Last Comment]
Salam pada rakan2 majalah.com, saya ingin berkongsi pada semua kerana used car Viva Auto Enterprise bertempat di lot 2, jl 99 auto centre (mrr2) 6800 bt.caves selayang, selangor.
Pada mulenye saya percaya ape yg di katakn manager used car dorg, dan saya letak deposit kereta ford ranger RM200 pada 28/5/2012 untuk submit loan, tetapi hingge kini mmberi alasan loan proses dan jumaat 29/06/2012 saya duduk 2jam untuk bertemu kerani yg mnguruskan loan saya bernama ms chin tapi hampe dan pada itu saya lihat 5-6 org mngamuk pasal jnji penipu dn loan ..
Niat saya berkongsi disini bkn kerana nilai rm200, tp saya xnk used car mnipu org2 seperti kita untuk dorg memperolehi keuntungan ats menipu.

Niche: Kereta Terpakai | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Izsall - Mon 2/Jul/2012 11:25am
    Sama la dgn kes saya alasan dorang loan tak lulus pastu deposit burn sbb tolak.dorang proses loan.tp saya dkt cheras kajang..  
  2. Farid 47 - Mon 2/Jul/2012 11:31am
    Betul pada mulenye dia ada katekan deposit refund klu loan xlulus, tapi bile smpai tngah cakap xboleh, rm200 duit runner, saya bsumpah mmang xkan senang kafir laknat 2.. Skrg pn masih ckap proses ,kn senang ckap xlulus then xpayah bgi harapan lg..  
  3. Kelissa - Mon 2/Jul/2012 12:17pm
    nape x gi lapor polis je. Masa byr deposit tu ade resit x? ade apa2 dokumen hitam putih x? kalo ada gunakan peluang ni utk selamatkan org len drpd kena tipu.. buat laporan!  
  4. Farid 47 - Mon 2/Jul/2012 12:27pm
    Semua ade, Dh g dh, polis amik report sambil tsenyum je , dia kata rm200 je bkn saya sorg je kena org lain beribu rugi, sorg lg polis ckp kami bnyak kes besar lg nk settle kn, dia tendang g kementerian hal ehwal pngguna dn SSM plak..Perlu ke saya tambah rugi lg untuk semua 2?  
  5. Azli8153 - Mon 2/Jul/2012 3:23pm
    Farid 47,polis cakap cm tu ke?ish2 teruk betul...nape tak cakap kat polis tu 200 tu duit jugak...kita buat report..kalu dia nak ambil ringan tu dia punya pasal...kita ada hak untuk buat laporan...dan kita ada hak tanya status siasatan...200 pun kalau 1000 org yang kena tipu bape banyak tu...ni lah polis kita hari nie...ambil mudah jer..orang lain pun banyak keje juga..INTEGRITI???entah lah...sabar je lah en farid 47...  
  6. Kaki Bizz - Mon 2/Jul/2012 3:26pm
    bomoh je org mcm tu..bg dorg susah pulak..baru dorg tau penyakit die.asyik nk mkn duit haram je..  
  7. Nenek 2 - Mon 2/Jul/2012 10:53pm
    pi rahhh.. kau je cerita dalam ni.. aku tak pecaya.. aku kena dengar dua dua belah pihak... boleh blahhh!!!!..
    aku tengok kelisa...azli dgn kaki bizz ni macam burung kakak tua.. angguk saja tau.. hahahaha..  
  8. Muhammad Syamizul - Tue 3/Jul/2012 2:08am
    maaf mencelah...sy ade pengalaman deal dgn kedai used car. Tips sblm bg dokumen@duit, tnye dulu ape2 yg kite rase nk tnye w'pon soalan simple. biar la salesman tu smpai meluat nk jwp soalan, jnji kite puas ati. pstu klu dh confirm nk beli kereta tu, tnye plak pasal proses dokumentasi & caj2 yg dikenakan. biasenye kedai used car jarang gune istilah 'on the road'. hrga yg tertera biasenye hrge jualan sahaja, tidak termasuk caj check puspakom, insurans, caj runner, agreement, etc.

    booking biasenye rm500 & deposit tu mmg burn kalau loan dh lulus tp customer reject (even klu bli kereta baru pun same). lain plak klu loan x lulus, biasenye used car akan ambik sebahagian dr booking tu utk cover caj runner & caj dokumentasi. kalau booking rm500, mungkin refund rm300, klu booking rm100-rm200, confirm burn.

    kalau nk beli kereta terpakai, seelok2nye jgn dtg sorg2, ajak la kwn2 yg mane mahir. pastikan setiap duit yg keluar tu, ade resit utk kite simpan.  
  9. Nenek 2 - Tue 3/Jul/2012 4:04pm
    tak lama lagi ade la kutu anjur kursus cara cara beli kereta. hahaha  
  10. Shafiah - Tue 3/Jul/2012 7:33pm
    to whom it may concern,
    bahasa yg baik menunjukkan akhlak yg baik.klu tdk tahu berbahasa jgn comment apa2.it's annoying n irritating,  
  11. Azli8153 - Tue 3/Jul/2012 7:33pm
    nenek 2, yang ko gila meroyan nie pe hal?mabuk todi ka?ke kau nie tokey atau balaci used car tersebut?nak dengar dua2 belah pihak?ko nie jaksa pendamai ka?alahai nenek 2....mabuk2..dia cerita dalam nie apa sebab tu hanya dia yang alami...lainlah kalau ko nie spesis yg sama mcm en farid 47 ceritakan di atas tu...  
  12. Adrianeusoff - Tue 3/Jul/2012 10:48pm
    agreed with u, safiah.. harapnye forum MC ni di lawati org2 yg professional.. bahasa menunjukkan bangsa. jgn jd seekor kerbau bawak lumpur terpalit kepada sume org..  
  13. Nenek 2 - Wed 4/Jul/2012 8:37am
    beb.. kalau professional tak de punya nak bercerite dalam ni..sebab dahtahu salah sendiri. dah masuk sini aku komen je la... salah sikit nak sebar dalam internet cakap tipu menipu.. ape bukti nipu? pastu citer habis dalam facebbok la..myspace la.. tagged la yang si polan tu nipu..pegi balai pun repot orang nipu.. TAPI TAK PERNAH CERITA SALAH SENDIRI. asyik salah orang saja.. dan korang yang setuju pun angggguukkkk saja macam burung kakaktua. ya professional kakaktua...  
  14. Nenek 2 - Wed 4/Jul/2012 8:41am
    farid 47..ko kasi email Used Car Viva Auto Enterprise ... atau number contact orang yang handle kau tu.. meh aku nak bagi dia tengok cerita ko sini.. aku nak tarik dia masuk sini dan ko pun tunggu sini.. ini baru professional...  
  15. Mr Azmh - Wed 4/Jul/2012 2:30pm
    lain kali beli cash je..takyah loan-loan,takat 5-6 ribu,kancil,iswaraberlambak orang nk jual..takyah fikir bulan-bulan mau byr,hati senang lagi tak terlibat dgn riba..keta baru besar pun tk selamat,kena samun kena curi sebab takde berkat...  
  16. Shafiah - Wed 4/Jul/2012 2:38pm
    susah ckp ngan manusia yg bodoh sombong,kesian ibu yg melahirkan manusia sebegini,klu farid 47 salah takkan dia comment n buat polis report.dia antara ribuan mangsa penipuan yg mahu menuntut keadilan,berkongsi pendapat n mahu orng lain berwaspada sahaja.bukan mahu jadikan majalah.com ini sbgai platform kutuk mengutuk,hina menghina,ini bukanlah akhlak baik yg menjadi tuntutan apa jua agama terutamanya agama islam.  
  17. Pelangiindah2012 - Wed 4/Jul/2012 5:09pm
    Stuju dgn pendapat Shafiah-Klu org tu rsa dia profesional sgt2!! pk ler guna otak yg waras,Saudara Farid 47 merupakan mangsa,dia hanya menceritakan/berkongsi masalah yg dihadapi,memang slh sendri or org lain,tp cuba pk klu bda nk jadi tu nak buat mcmmana,sgala2nya telah ditakdirkn,kira ok ler dia brkongsi,sekurang2nya dia bkn org yg bdoh smbong seperti komen2 fhm2 ler.Tidak ada slhnya dia brkongsi cerita,sekurang2nya kita sedar dan peka tentang cara kehidupan zaman sekarang.  
  18. Azli8153 - Wed 4/Jul/2012 9:09pm
    alahai nenek 2...apa yang nak dengki sangat..setiap org ada masalah sendiri..jangan lah nak jadikan masalah org lain sebagai tempat ko mengutuk org...farid 47 berkongsi masalah...tak salah kita mendengarnya...setiap masalah yang datang kepada kita adalah ciptaan kita sendiri...ambil iktibar apa yang dia alami tu...jangan nak hentam atau kutuk saja.nenek kena banyakkan solat..hati dah jadi hitam,bersihkan hati tu...lapangkan dada ye...jangan marah...sekadar nasihat....  
  19. Zalipah 2 - Thu 5/Jul/2012 11:58am
    Lain sikit ngan kes saya...Dealer penipu dari Speedway Motor Credit Sdn Bhd, Johor Bahru, Sharul telah menipu saya dengan janji2 n alasan2 manis...Kereta saya Honda JLS5601 dn Viva JKT 4524 lesap selepas ditradein...Nama owner tidak ditukar...menjadi masalah ialah 2 bln pending x bayar dn saman da 3...dealer berjanji meguruskan tradein kereta saya tanpa ada masalah...sekarang masalah jd besar...tolong hubungi sya,0197575601 jika ada maklumat dengan kedua2 kereta tsbt.Jika saya berjaya dapat semula kereta tersebut atas bantuan yg diberi, sedikit ganjaran akan saya beri. TQV  
  20. Farid 47 - Fri 6/Jul/2012 2:56pm
    Terima kasih pada semua yg faham, niat nk berkongsi, xde untung dn sbb saya nk aib kan sesape..  
  21. Farid 47 - Fri 6/Jul/2012 3:16pm
    Kepada nenek 2 saya xtau kenape awk xpuas ati tibe2 dgn saya.. Kalau saya nk burukan dealer kete saya xkn bg alamat dn nama used car sekali..  
  22. Dinn 3 - Fri 6/Jul/2012 11:32pm
    Sila semak akta sewa beli pindaan jun 2011 ada dinyatakan dgn terang berkenaan deposit.. sebenarnya tak perlu pun bayar apa apa deposit hanya boleh dibayar apabila bank sudah lulus pinjaman walaupun begitu pelanggan masih lagi boleh menolak tawaran pinjaman jika mahu..ketahui hak masing2.. RM200 tu bukan deposit kot mungkin booking aje.. sebenarnya tak perlu bayar booking tu.... hati hati..  
  23. Mie 9 - Sat 7/Jul/2012 8:32pm
    kalo nak beli kereta saya suggestkan
    Destiny Auto dkt subang
    selalu masuk Bernama Radio 24
    kalo nk dengar pukul 5pm hari selasa ke udara
    xde downpayment
    xde booking
    xde upfront

    klo loan x lulus tarak hal

    utk kakitangan kerajaan ada loan kereta 20 tahun,,hanya kat sini je

    p/s saya x keje situ...kawan saya prnah buat dan mmg boleh di percayai...toke dia nama Che Din Destiny Auto...  
  24. Kaiser - Sat 7/Jul/2012 8:44pm
    chill la bro...org nak kongsi pengalaman utk dijadikan ikhtibar dan pengajaran jer..xde niat laen..x yah la besar-besarkan cerita..bukannye kite yg untung pun..cine tu jer yg makin kaye..sepatutnya melayu sokong melayu,bukan sokong kaum lain..  
  25. Syakir 4 - Sun 8/Jul/2012 12:15am
    ait nenek 2 apsal senyap jer ni?tanak backup diri ke?Allah murka orang yg bongkak dan takabur...mungkin skang ni hang tak kena tipu lg,tp ingat,langit x selalu cerah,manusia tak selamanya berada di atas...org post cerita kat sni supaya yg lain dpt info n jadikan pengajaran,yg hang plak pi kutuk2 org..akai x dak....nah 2 kupang...pi main jauh2..syoh...syoh....  
  26. Nenek 2 - Sun 8/Jul/2012 8:15am
    aku busy.. aku kat amsterdam.  
  27. Farid 47 - Sun 8/Jul/2012 3:59pm
    Mie 9: subang kat mana yea? Insyallah semua bjalan dgn lancar.  
  28. Mie 9 - Mon 9/Jul/2012 8:21am
    0123400034-Che Din Destiny Auto  
  29. Zamani 11 - Mon 9/Jul/2012 12:17pm
    lain kali jangan bayar deposit selagi loan belum lulus  
  30. Md Isa Md Zain - Tue 10/Jul/2012 7:55am
    korang maafkan la Nenek2. nama pun nenek..dah nyanyuk tuh...selalu merapu..mudah2an dia dpt petunjuk..  
  31. Expose Club - Tue 10/Jul/2012 10:04am
    ASSALAM WARGA M.C,

    PENDEK CERITA LAWATI LAMAN WEB www.blacklistbelikereta.com

    KHAS UNTUK ORANG BLACKLIST NAK BELI KERETA. LOAN SANA SINI TAK LEPAS TP DISINI ANDA MUNGKIN BERPELUANG MEMILIKI KERETA SENDIRI.

    KEBANYAKAN KERETA PROTON DAN PERODUA. SEKURANG-KURANGNYA ANDA BOLEH DAPAT KERETA SENDIRI.
    CALL ADAM : 010-4300484
    CALL ZACK : 019-5464787
    JGN REPLY DISINI ATAU SMS. TERUS CALL ADALAH TERBAIK.

    TQ MC  
  32. Mie 9 - Tue 10/Jul/2012 1:14pm
    petang nie ble dengar Bernama Radio 24
    93.90 FM
    pukul 5-6 ptg bersma Che Din Destiny Auto..  
  33. Abg Kaya - Tue 10/Jul/2012 3:14pm
    ni yang buat abg long marah nie/// laknak punya penipu nnt kerat lu punya kasi anjing makan  
  34. Azli8153 - Wed 11/Jul/2012 8:04pm
    terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata buruk padahnye...  
  35. Shafiah - Thu 12/Jul/2012 1:45pm
    mmg buruk padahnyer ..smpai nenek 2 cabut lari ke amsterdam...  
  36. Syakir 4 - Thu 12/Jul/2012 2:26pm
    hahaha...tp klu xder nenek 2 pon x best jugak sbb dia banyak mengingatkan forumer supaya berhati2 cuma bahasa dia jer tlebih...  
  37. Asrol 2 - Mon 30/Jul/2012 2:11pm
    haha...korang xyah nk amik port sgt dgn nenek2 meroyan ni...ade post aku bace,die dok kondem2...then tuan post tu bagi no phone die suh nenek 2 meroyan ni call n jumpa face to face...die x berani loooo...hahaha....setakat keyboard warrior...tp nk jumpe dpn2 baculllll....kekekeke....wei nenek2..ko kan pendamai...gi la call brader glock19 tu...jumpe dpn2 n setel kan mslah die...sbb ko kn bajet bgus dlm sume perkara...pas 2 ko update dlm ni...amacam???? ke lu x gentle ni  
  38. Aidil 34 - Wed 11/Sep/2013 3:29pm
    Sy baru saja beli kereta di Z&Z Automobile dkt Selayang.. Kereta mmg tip top.. Langsung x perlu bayar booking pun.. Setakat ni mmg sy betul2 puas hati dengan servis dkt sini.. Salesman dia pun bg saya agak professional.. Owner dia org melayu kita..  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2323)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (971)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1137)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (253)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1302)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (741)
Bisnes Prepaid Dan Reload (967)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2877)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1602)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5449)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (221)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2639)
Insurans Dan Takaful (1529)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3318)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1578)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4439)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3868)
Kerja Kemahiran (1645)
Kerja Kosong (9565)
Kerja Praktikal (1571)
Kerja Sales (1847)
Kerja Sambilan (5383)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (599)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1800)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3342)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (378)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3828)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3201)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2526)
Pembuat Papan Tanda Iklan (212)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2407)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (644)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (487)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9304)
Pinjaman Perniagaan (1628)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1785)
Program Dropship (5845)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1243)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (401)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3762)
Rumah Untuk Dijual (3342)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (618)
Servis Pembersihan (710)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1508)
Sewa Lori (2200)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (876)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4253)
Tempahan Biskut Dan Tart (1751)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1889)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (315)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1506)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)