Search Majalah.com
Urgent - Mencari Sub Kontraktor untuk Kerja Landskap, Infra, Bangunan & Electrical.
Publicboyz - Tue 13/Sep/2011 12:54pm [Last Comment]
ASSALAM. SAYA SEDANG MENCARI SUB KONTRAKTOR UNTUK KERJA LANDSKAP, INFRA , BANGUNAN & ELECTRICAL. SILA BERIKAN INFO & NO TEL DI EMAIL SAYA - ejj008@gmail.com. SAYA HANYA BERURUSAN DENGAN OWNER SYARIKAT SAHAJA. TERBUKA KEPADA SEMUA KONTRAKTOR.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontraktor Jurutera | Kontrak Tender Kerajaan
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Bahtera Kurnia Enterprise - Tue 13/Sep/2011 1:03pm
    sye berminat gan ape yg encik iklan kan leh bgtau detail?ismailjaafar83@yahoo.com 0142342014  
  2. Raufmz - Tue 13/Sep/2011 1:15pm
    saya berminat ..pls give detail & email: raufmz0906@yahoo.com  
  3. Yana 62 - Tue 13/Sep/2011 3:30pm
    kami mempunyai kedai kaca dan aluminium jika berminat sila hubungi saya di imbanganjaya@gmail.com @ lawati kami di imbanganjaya.blogspot.com  
  4. Irul 2 - Tue 13/Sep/2011 4:31pm
    saya da email..  
  5. Firdaus 9 - Wed 14/Sep/2011 12:41am
    kami dari gabungan syrikat kontraktor bumiputera yang mempunyai pelbagai kelayakan dan pengalaman di bawah satu bumbung.kesemua kerja2 yg en tawarkan pihak kami mampu buat.dari mohd firdaus.director SATU DATARAN (M)SDN BHD.TEL 0143062365  
  6. Wapendos - Thu 15/Sep/2011 6:06pm
    betoi ke email tu.... tak bole send  
  7. Azdin 2 - Sun 18/Sep/2011 1:50am
    Boleh hubungi di alamat azdin04@yahoo.com, mohon maklumat selanjutnya.Lokasi kami Kajang Selangor.
    Kelas F.  
  8. Publicboyz - Mon 19/Sep/2011 2:25am
    salam. Tq kepada semua yang berminat. Saya akan menghubungi saudara2 sekalian.  
  9. Rozaimi Aliasak - Mon 19/Sep/2011 1:55pm
    SAYA Berminat saya owner - BAHTERA EKSPRES (M) SDN. BHD. - 019 221 2013  
  10. Kamarulzaman Bin Awis - Tue 20/Sep/2011 12:34am
    salam encik saya dari syarikat sajora enterprise saya melakukan kerja-kerja pendaiwaian elektrik pendaiwaian telefon dan pemansangan aircond sekira nya encik dapat kerja-kerja yang saya nyata boleh sub kat saya encik boleh tel saya kamarulzaman 0125479307 terima kasih..  
  11. Iskandar 16 - Tue 20/Sep/2011 11:36am
    saya dari Duta mas Kuasa Sdn Bhd
    sila call saya 0193554392 untuk kerja - kerja infra dan besi...
    ofis di jalan klang lama.  
  12. Rafikyusuff - Tue 20/Sep/2011 11:46pm
    salam, saya kontraktor elektrik bumi 0193886067 berminat untuk kerja sub  
  13. Mohd Hafiz Bin Ramlan - Sat 24/Sep/2011 10:41pm
    Salam, saya Mohd Hafiz Ramlan dari Ocean triangle Sdn Bhd, http://www.facebook.com/pages/Ocean-Triangle-Sdn-Bhd/113056985447066 ni page company saya..boleh like..hehe..kami adalah kontraktor bumiputera biomedical,electrical, dan mechanical..  
  14. Syukur 2 - Sun 25/Sep/2011 7:59pm
    filk_05@yahoo.com.my  
  15. Zahri Jaafar - Thu 29/Sep/2011 11:11pm
    salam,syarikat kami terlibat dlm kerja-kerja elektrikal...sekiranya ada projek pihak kami berminat....0127742614  
  16. Dtree - Fri 30/Sep/2011 2:29am
    Kami kontraktor specialist interior n landscape

    sila email ke doubletree.renovation@gmail.com

    0192358277  
  17. Popeye - Sat 1/Oct/2011 6:17am
    sy owner shah ssv enterprise berminat dgn sub kerja yg en. Tawarkan....kami juga pembekal air cond jenama terbaru di malaysia...boleh hubungi sy 0197833921  
  18. Abu Bakar 17 - Sat 1/Oct/2011 10:59pm
    Salam, saya owner Temasik Setia sdn bhd, PKK D, CIDB. Saya buat projek Jalan Raya shj, Ada mechinery sendiri 2 miling, 2 paver, compactor, backpusser, Lorry dan Store/yard sendiri.
    Email: tssb7278@yahoo.com
    Tel : 0133427278  
  19. Wan Azeli - Sun 2/Oct/2011 7:16pm
    Saya kontraktor amkami enterprise dan diva f enterprise.company sya di klang.klau encik sudi bgi company sya,sya amat berterima kasih.wan 0163761043.mwanazeli@gmail.com  
  20. Rafi 8 - Thu 6/Oct/2011 10:59pm
    email sya berkaitan kerja elektrik
    vivantisresources@yahoo.com  
  21. Namkul - Sun 9/Oct/2011 6:28pm
    salam..kami menjalankan kerja-kerja siling plaster n aircond area lembah klang..boleh hantarkn info pihak tuan terus ke email : lordqo_ent@gmail
    hp :0123730726  
  22. Arif Subcon Elektrik - Wed 12/Oct/2011 12:23am
    saya berminat dgn tawaran tersebut jika tawaran tersebut masih ade..

    saya subcon elektrik jika ade kerja2 tersebut@kerja2 yang seterusnyer untuk di sub sila hubungi saya pada bila2 masa

    arif:0176480753
    email:arif_ro09@yahoo.com  
  23. Ida 126 - Fri 14/Oct/2011 5:34pm
    saya berminat: nzn tech enterprise
    email zamzuraida@yahoo.com
    tel: 012-5441383  
  24. Azizul 16 - Sat 12/Nov/2011 3:28pm
    salam tuan..ada lagi ke kerja2 sub tu..kita mahir dalam kerja2 infra dan civil..  
  25. Roland66 - Sat 12/Nov/2011 11:58pm
    Sesiapa berminat untuk buat sub pasang tiles (sidewalk ) di nusajaya, sila hubungi saya 0127852609.Roslan.Kerja dijangka siap 4 tahun.Kami bayar borong.Jika ada pekerja tapi tiada project di alu2kan.TQ  
  26. Arif Subcon Elektrik - Fri 18/Nov/2011 12:30pm
    saya subcont elektrik...jika ade kerja2 berkenaan dgn elektrik hubungi saya di 0176480753(arif)  
  27. Rinur - Tue 6/Dec/2011 1:15pm
    kol saya 0162271360..
    kami ada membuat pekhidmatan tersebut.  
  28. Rosmaizal - Mon 19/Dec/2011 2:27pm
    salam.. syarikat kami adalah sebuah syarikat yg pakar dalam kerja kerja infra terutamanya pemasangan lampu jalan. emel sy ros_maizal@yahoo.com  
  29. Azme 3 - Tue 3/Jan/2012 12:15am
    Salam,kami melakukan kerja2 sivil,maintance landskap,wiring..berminat call 0102994547 azme sekitar selangor shja...beroperasi di klang  
  30. Ruffy 2 - Thu 19/Jan/2012 2:39am
    tumpang la jap..
    sesape yg bermnat nk cari subcon utk kerja2 computer networking, fiber optic installation,Wifi dan alarm/security system..blh contact sya @0172659869 for further info..
    kami adalah syarikat bumiputera dr melaka,menyediakan kepakaran utk bidang diatas TQ  
  31. Terasbina2012 - Sun 18/Mar/2012 7:14pm
    Kami berminat untuk kerja-kerja Sub elektrical atau sivil , segala urusan boleh runding.  
  32. Mohd Azizi 4 - Sat 14/Apr/2012 2:47am
    salam. . Perlukan LIGHTING LOUVRES & FLOOR BOXES untuk projek anda? Terus dari kilang pembuatan. Berminat : azizi@lnegroup.net  
  33. Surin 3 - Mon 16/Apr/2012 9:30am
    Perlukan walkie talkie system?
    We are selling and service all type of walkie talkie
    We are authorized dealer for Motorola

    Contact number or sms 0122006537  
  34. Azim Razak 2 - Tue 26/Jun/2012 9:29am
    Saya Pemilik Syarikat ICT Bumiputera.
    Jika berminat berurusan dgn kami sila hubungi:

    Contact:
    Azim Razak
    0126428678
    aznoe06@gmail.com
    facebook.com/hoznetwork  
  35. Mohammad Azizan - Tue 4/Sep/2012 6:48pm
    pw4 untuk disewa tel 0173441090 harga 350 - 500 area K.lumpur dan Selangor  
  36. Bumisolution - Wed 21/Nov/2012 11:44pm
    saya pemilik syarikat Bumi Solution.
    Syarikat elektrik bumiputera,menjalankan kerja kerja pendawaian elektrik
    contact: nazreen 0193756096
    bumisolution@yahoo.com
    atau kunjungi bumisolution.blogspot.com  
  37. Apez Maju 2 - Thu 13/Dec/2012 1:19am
    Syarikat kami ad membuat pemasangan alarm dan cctv....jika ada memerlukan perkhidmatan kami...sila hubungi hafiz(0127799860)  
  38. Muhamad Isrul B Ab Rahman - Thu 21/Feb/2013 1:39am
    Assalamualaikum encik...
    Saya Muhamad Isrul b Ab Rahman dr
    NZ DAGANG ENTERPRISE.
    Saya adalah owner syarikat ini dan bertapak di Putra Height.
    Major kebolehan kami ialah elektrikal.
    Namun,disebabkan terlalu banyak pesaing-pesaing yang lebih berkebolehan dr segala aspek,kami bersedia melakukan apa kerja sekalipun asalkan kami sanggup dan boleh melakukan kerja tersebut.
    Kami mempunyai budak2 tempatan kita untuk melakukan segala kerja yang boleh mendatangkan rezeki kepada kami.
    Sekian terima kasih....
    Semoga dipermudahkan.
    0193564483  
  39. Shaifful Anwar - Wed 27/Feb/2013 10:38am
    Salam,saya mempunyai pelbagai kerja untuk di sub kan kpd mane2 syarikat bumiputra sahaja.. Kami memerlukan segala info lengkap ttg perniagaan anda serta produk anda..(info yg tak lengkap akan direject bulat2 minta maaf) Sila emailkan terus ke asrie86@gmail.com  
  40. Nizal 4 - Wed 27/Feb/2013 2:44pm
    Salam, saya dr N2S Maju Sdn Bhd dari kawasan Kulim,Kedah. Bersedia menerima kerja2 sub daripada maincon area Kedah/Penang/Perak..
    1.'Built & Claim'..
    2.Pastikan maincon sediakan L.A..

    Nizal -0165113566
    nizal.nlc@gmail.com
    Projek terbaru(sub dr maincon):
    3unit bungalow, 1unit executive bungalow, 2unit shoplot, 1unit artisan quarters, 2 unit TNB single chamber di atas lot estate Sime Darby, Mahang.  
  41. Azwan 135 - Fri 23/Aug/2013 1:38pm
    Kami syarikat garuda elektrikal sedia membantu..email asrtt@yahoo.com contack azmi 0172029282  
  42. Saddam Kamis - Mon 14/Oct/2013 1:47pm
    wasamaju@yahoo.com
    no telefon : 011-27797715  
  43. Suhaidi Suhaimi 2 - Mon 21/Oct/2013 9:27am
    Kami merupakan kontraktor Audio Visual, kepada sesiapa yang memerlukan subkontraktor dalam bidang Audio Visual..sila Email saya..suhaidi_s@yahoo.com  
  44. Mohd Zafri Bin Yusuf - Mon 18/Nov/2013 10:47pm
    saya MOHD ZAFRI BIN YUSUF ingin mencari sesiapa yang inginkan perkhidmatan lanskap, jika ingin sila hubungi saya atau whatsapp di nombor 017-2749226  
  45. Ejam7667 - Tue 10/Dec/2013 3:32pm
    Ada kerja2 pembangunan dan elektrikal hubungi kami 053607203 (AIFAM BERSATU)
    0147566203(ejam)
    0175995102(ady)  
Page 1   (Total 45 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2634)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (205)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (491)
Bisnes Aksesori Kereta (656)
Bisnes Broadband (1080)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (155)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (443)
Bisnes Dobi (1336)
Bisnes Ebook (1032)
Bisnes Handphone (1231)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (281)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1459)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1427)
Bisnes Pasar Malam (1929)
Bisnes Pelancongan (530)
Bisnes Perabot (833)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1075)
Bisnes Restoran (3241)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (373)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (807)
Bisnes Untuk Dijual (3246)
Bisnes Waffle Dan Jagung (375)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1727)
Diskusi Bisnes (1924)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6299)
Forex Malaysia (1826)
Haiwan Peliharaan (453)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (705)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (216)
Import Dan Eksport (321)
Ingin Berniaga (2787)
Insurans Dan Takaful (1679)
Insurans Roadtax Kereta (328)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1953)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2488)
Kedai Hardware (420)
Kedai Ibu Dan Bayi (679)
Kedai Jahit (3713)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1789)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1572)
Kereta Terpakai (4889)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4597)
Kerja Kemahiran (1903)
Kerja Kosong (11306)
Kerja Praktikal (1959)
Kerja Sales (2198)
Kerja Sambilan (6155)
Konsultan Perniagaan (440)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (448)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (546)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (671)
Kontraktor Pasir (371)
Kontraktor Pembinaan (2002)
Kontraktor Perlombongan (313)
Kursus Dan Seminar (2749)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (653)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3616)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (257)
Mesin Industri (495)
Mesin Jahit (367)
Mesin Proses Makanan (548)
Pakej Pelancongan (2558)
Pakej Perkahwinan (1181)
Pakej Perniagaan (862)
Pasar Basah (1430)
Pekerja Asing (1199)
Pelaburan Saham Unit Trust (923)
Pembantu Rumah Asing (1814)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (103)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (629)
Pembekal Kerepek (1082)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (580)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (350)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (846)
Pemborong Cadar Dan Tilam (429)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1614)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4132)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3467)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2738)
Pembuat Papan Tanda Iklan (265)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (481)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (573)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1517)
Pengedar Permainan Kanak2 (588)
Pengedar Produk Kecantikan (2580)
Pengedar Produk Kesihatan (2943)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (707)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (380)
Penternak Udang (190)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (695)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (559)
Perkakas Dapur (604)
Perkakas Elektrik (419)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (584)
Pinjaman Peribadi (10354)
Pinjaman Perniagaan (1805)
Produk Dari China (528)
Produk Sejuk Beku (1282)
Program Consignment (1983)
Program Dropship (6553)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1501)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (499)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (352)
Pusat Tadika Dan Taska (1266)
Pusat Tuisyen (1044)
Rancangan Perniagaan (581)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4171)
Rumah Untuk Dijual (3653)
Servis Freelance (1076)
Servis Keselamatan (702)
Servis Pembersihan (798)
Servis Pengedaran Risalah (448)
Setiausaha Syarikat (595)
Sewa Bas Dan Van (555)
Sewa Kereta Teksi Limo (1767)
Sewa Lori (2505)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1056)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (226)
Sukan Futsal (225)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (629)
Tanah Untuk Dijual (4731)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2097)
Tempahan Kek Dan Coklat (2113)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (174)
Tempahan Kuih Muih (1718)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (507)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (182)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1663)
Urut Tradisional (772)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1073)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2276)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1313)