Untuk Mendapatkan Pakaian Plus Size Dari XL-8XL
Zalina 4 @ Plus Size Collection - Thu 2/Jun/2011 12:52pm [Last Comment]
Kunjungi Outlet kami di Bazar Uptown Sri Gombak dari jam 10.00 mlm - 02.00 pagi
http://ladies4plusizefashion.blogspot.com

Niche: Pemborong Pakaian Plus Size | Butik Wanita
     
  1. Anne 52 - Thu 2/Jun/2011 1:02pm
    boleh sy th kedai no berape...  
  2. Kuntum - Thu 2/Jun/2011 2:33pm
    jual ler secara online. saya pasti order. Atau email catalog kepada saya...azie5din@yahoo.com  
  3. Zalina 4 - Thu 2/Jun/2011 5:01pm
    Anne 52-kalau u dtg uptown sri gombak tgk lot tepi bersebelahan MRR2 tu,outlet - 3 canopy jual pakaian perempun banyak tu.
    call kak lyn 013 2556763 kalau nak dtg..beli bayak dapat rege murah..lagi

    kuntum:
    kalau nak order on9.bole juga,sms kak lyn - 013 2556763.  
  4. Saadah 2 - Fri 3/Jun/2011 6:48pm
    kak,leh sent kan contoh baju n harge ke email sy,sbb sy di johor,,,,hayatus_saadah@yahoo.com  
  5. Zalina 4 - Fri 3/Jun/2011 7:54pm
    Saadah 2..
    u bole view kat blog akak tu,klau minat nak beli u sms akak yg mana design & akak akan bagi harga nya..
    kebanyakan fashion yg plus size tu akak tempah kat Bandung & Thailand.
    http://ladies4plusizefashion.blogspot.com  
  6. Maslinda - Mon 6/Jun/2011 6:08pm
    saya dah view blog akak. boleh akak bagi email add atau no tel.
    Saya nak beli. Nak tanya kalau nak buat meniaga boleh tukar ke kalau tak laku. Apa syarat syaratnya.  
  7. Zalina 4 - Mon 6/Jun/2011 6:58pm
    "As Salam" Maslinda,
    Terima kasih view blog akak,u tinggal area mane ye?...outlet akak kat Bazar Uptown Sri Gombak,kalau berhampiran bole le dtg servey dulu..biasa nye buyer yg nak beli untuk niaga akak bagi harga borong,bole tukar kalau pakaian tersebut koyak ke! saize x sepadan ke!..biase nye customer yg buat busness on9 beli kat akak,kalau u selalu search kat blog,,u akan jumpa blouse yg sama yg akak jual..harga ikut pandai masing2....akak x sempat nak urus utk on9 business buat masa ni...buat sorang je..anak2 sekolah lagi..so kalau minat nak beli utk niaga bole bincang harga..sama sama kita niaga...
    untuk stok puasa ni akak banyak jual baju kurung & baju melayu dewasa & budak juga..
    call/sms kak Lyn - 013 2556763
    email-lynsajaz@gmail.com
    Terima Kasih  
  8. Maslinda - Tue 7/Jun/2011 8:25am
    Salam Kak Lyn,
    Saya tinggal di Bandar Puncak Alam tapi kerja di PJ.
    Adoi...jauhnya kak lyn. Apa apa pun insyallah nanti sebelum nak jumpa akak ke saya call..
    Saya mmg dah lama nak cari baju baju yg mcm akak jual ni...  
  9. Faiza 10 - Wed 8/Jun/2011 11:27am
    nak details and pic bley....: p  
  10. Kuntum - Thu 9/Jun/2011 2:36pm
    jual la online atau email koleksi azie5din@yahoo.com  
  11. Zalina 4 - Sat 11/Jun/2011 11:21am
    "As Salam" semua..
    buat masa ni Kak Lyn X sempat nak urus sale on9 lagi....kapada pelangan kak lyn ucapkan jutaan terima kasih kerana membeli belah di outlet kak lyn terutama mereka yg membeli pakaian plus size...xxxxxxtra tu...
    untuk koleksi menyambut hari raya kak Lyn akan tambah fashion yg terkini...juga koleksi baju kurung tradisional pelabagi fashion untuk mereka yg +++size tu...
    sms kak lyn untuk tempahan hari raya..
    Baju Melayu lelaki/baju kurung wanita..dewasa & kanak kanak
    ingat ++plus Size..di Bazar Uptown Sri Gombak..

    Kak Lyn...013 2556763  
  12. Lucia Asin - Mon 27/Jun/2011 1:53pm
    Hai...kak lyn...blh tak hantar catalog pakaian yg kak lyn jual ni kat email saya??Di asinlucia@yahoo.com.Dengan harga sekali ye...saya berminat nak membeli secara borong...terima kasih kak lyn...  
  13. Zalina 4 - Mon 27/Jun/2011 7:18pm
    Lucia Asin-anda di mana ye?...kalau area lembah kelang,kak lyn saran untuk dtg tgk quality kain dulu & binchang harga borong lak,sbb ramai pelangan kak lyn yg jul on9 dtg tgk material dulu...puas hati bole beli...  
  14. Dayang Ginez - Sun 31/Jul/2011 8:50pm
    bleh send catalog pada saya?dayangginezcolections@yahoo.com  
  15. Benjameen Shamsuri - Thu 18/Aug/2011 5:25pm
    Ada plain Gred A ts for S,M,L,X size tak ?  
  16. Leenda Jareen - Tue 4/Oct/2011 6:34pm
    Hai Kak Lyn, saya Linda. Saya sedang cari pembekal baju plus size nak wat niaga. Boleh send pic and detail ke email sy. Boleh wat consignment? saya tggl di Tg Malim..
    ladyGgurl@gmail.com  
  17. Zalina 4 - Thu 15/Dec/2011 7:10pm
    Kunjungi outlet kami di Bazar Uptown Danau Kota & Sri Gombak untuk koleksi terkini PLUS SIZE FASHION  
  18. Memai 2 - Thu 5/Jan/2012 5:59am
    asslam pn lyn...saya berminat hendak memborong koleksi pakaian wanita plus size, boleh tolong bagi jumlah minimun utk di borong & harga nya sekali. Untuk pengetahuan pn saya menetap di sarawak.  
  19. Najwa Sarah Bt Sulaiman 2 - Wed 11/Jan/2012 12:24pm
    please send the catalogue or wat ever..mamaabah2010@gmail.com  
  20. Fatburner 2 - Wed 22/Feb/2012 10:30am
    baru seminggu mkn ni berat turun 4 kg! nice!!! jom bakar lemak
    http://shapeyourbodysupplement.blogspot.com/2011/12/polythermex-hardcore.html  
  21. Mas 120 - Mon 27/Feb/2012 3:56am
    blh email @ kasi blog utk saya lihat contoh2 baju ni email; qairun_03@yahoo.com  
  22. Hafizah 51 - Tue 31/Jul/2012 8:43am
    blh x kasih blog untuk ygk cnth baju nye...  
  23. Ezzah 10 - Thu 4/Oct/2012 1:12pm
    saya selalu pi ke danau kota tetapi tidak tahu di mana kedai k.lyn.... area mana. sbb kat danau kota 2 tlalu bnyak kedai  
  24. Tella - Thu 1/Nov/2012 2:21am
    emel sy contact no kak..sy nk pegi tp takut x jumpa gerai yg mana 1  
  25. Tella - Thu 1/Nov/2012 2:24am
    slpr_jepun@yahoo.com  
Page 1   (Total 25 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)