Trade Forex Pasti Untung (di Jamin)
Real Forex Trader @ Real Forex Trader - Mon 16/Apr/2012 2:58pm [Last Comment]
*Tidak perlu indicator
*Tidak perlu teknikal analisis
*Tidak perlu news analisis

Yang pasti trade pasti untung dan konsisten. Sangat mudah dan tidak memeningkan.
Boleh trade guna PDA phone, Ipad, Gallexy tab.(Mudah)
Jaminan wang dikembalikan (30 hari)


Sedia maklum, masih ramai yang rugi dalam idustri forex ni.
Tetapi, jika anda ingin mempelajari satu formula yang dapat beri keuntungan konsisten (di jamin)
Sebarang pertanyaan sila hubungi:

En shah 017-5308140 call/ sms

Atau layari www.realforextrader.yolasite.com

Terima kasih.

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Md Rizan - Mon 16/Apr/2012 4:32pm
    guna TBST ke atau VGMC?  
  2. Real Forex Trader - Mon 16/Apr/2012 5:01pm
    trade guna formula sendiri.bukan invesment, bukan TBST, VGmc or RGCX. trade forex macam biasa cuma cara trade berbeza.  
  3. Minz - Mon 16/Apr/2012 9:19pm
    Tuan, awat mahal sangat?

    Cadangan, buat akad. Kalau saya berjaya catat RM10k dari teknik tuan dari modal RM500 dalam tempoh kurang 3 bulan +/-, saya akan bayar yuran tuan dari keuntungan tersebut (mungkin boleh caj 1.5 kali ganda) atau buat permulaan RM100 dan bakinya setelah berjaya buat keuntungan. Lagipun tuan beri jaminan wang akan dikembalikan, tapi tak perlu dikembalikan andainya teknik tuan dapat digunapakai. (banyak sangat di luar sana membuat pelbagai 'claim', kejayaannya tak tahu setakatmana)

    Teknik tuan ni paling sesuai untuk TF yang mana? Berapa % keyakinan tuan dengan teknik ini dan telah berapa lama ianya digunakan? Berapa banyak pip untuk stoploss?

    Selagi dari Forex, bolehkah diguna untuk lain-lain instrumen spt komoditi, index, gold, dsb.

    Bantuan dan makluman tuan saya amat hargai.  
  4. Jep 5 - Mon 16/Apr/2012 9:26pm
    Setuju dgn minz...tp berapa RM pengerasnya?? Sy ni baru nk mula...minggu depan nk beli laptop...  
  5. Real Forex Trader - Mon 16/Apr/2012 10:06pm
    Minz: mahal jika tak dapat beri keuntungan, tetapi berbaloi jika ia dapat beri menafaat keuntungan berterusan. ;-)

    pasal cadangan tuan tu.. cuba tuan baca di web sy ada sebutkan berapa sasaran keuntungan sebulan?

    pasal TF TP SL apa yg sy blh cakap, konsep sy gunakan medium trade.

    Hanya forex. lain sy tak pernah cuba sbb sy tak pandai selain forex.

    Jep 5: ada detail di website.

    blh call or sms sy jg.

    Terima kasih  
  6. Putera Davinci - Tue 17/Apr/2012 11:26am
    Kepada yang mencari trader saya sedia membantu. Low risk dan profit boleh diperoleh secara bulanan. Yang penting jangan tamak. Insya'Allah tiada masalah, sedikit keuntungan daripad profit wajib tuan beri pd fakir miskin atau anak yatim or para tahfiz...
    Sekian, wassalam...

    Rundingan lanjut :

    puteradavinci@gmail.com / Akbar - 012 7479944  
  7. Midi 6 - Wed 18/Apr/2012 9:01am
    Bagus jugak ni, trade sendiri lebih baik dari suruh orang lain trade.. Untuk yg tak mahir trade, masih belajar, sering loss, takde masa nak belajar/trade, sementara nak tunggu mahir dalam trade tu bolehlah cuba masuk program ni...

    http://www.majalah.com/?classified:mencari-pelabur-sleeping-partner-passive-incomer-dalam-bisnes-berkonsepkan-al-mudharabah-p:80M6N2LBL3  
  8. Mohd Amin 6 - Wed 18/Apr/2012 9:12am
    Dapatkan

    1. 5 USD PERCUMA sbg Welcome Bonus dengan daftar di sini ;

    https://my.tradefort.com/registration/?e6434a2

    2. e-book PERCUMA bagi beginner
    3. Tips utk masuk pasaran PERCUMA
    4. Bonus Deposit Sebanyak 50%

    Emailkan : Nama Penuh, no phone & email utk pendaftaran percuma

    Hubungi@sms - 017-3781761 (Mohd Anis)
    013-7105315 (Mohd Amin)

    Kelas basic Setiap Khamis 9pm di Dataran Otomobil, Seksyn 15 Shah Alam.

    Kelas Advance (anda sbg pencipta signal anda sendiri) dikenakan bayaran minimum kepada yg berdaftar.

    https://my.tradefort.com/registration/?e6434a2  
  9. Dilla 23 - Wed 18/Apr/2012 2:10pm
    sila lawat blog forex saya. http://dillafx.blogspot.com. saya boleh tolong tradekan.  
  10. Hilmi 35 - Wed 18/Apr/2012 4:20pm
    trade gold tanpa sebarang kerugian.. DIJAMIN!!

    keuntungan tetap setiap bulan 10-15%+ untung trade..

    layari blog saya sekarang untuk maklumat lanjut dan pendaftaran percuma..

    www.goldmoneyss.blogspot.com  
  11. Ahmad Hj Saidin - Fri 20/Apr/2012 1:45am
    mai cek ramai2...kita pii belajar dgn shah...cfm bt duit...janji ada modal nak belajar & trade nanti..takde duit main jauh2..tanya byk bt ape.shah rumah bunglo dah 3 biji..sportcar dah 5 buah.. hebat dia nie.hampe tggu apa lagi..  
  12. Dilla 23 - Fri 20/Apr/2012 2:41pm
    sila lawati blog saya utk lihat hasil forex saya. boleh trade sendiri kalau nak.blog saya : http://dillafx.blogspot.com  
  13. Yanzani - Sun 22/Apr/2012 12:18am
    Perkongsian Modal dan Keuntungan utk sesiapa yang tiada masa untuk trade sendiri. Maklumat lanjut klik link dibawah:

    http://kongsiuntung.blogspot.com  
  14. Marketfx - Mon 23/Apr/2012 6:31pm
    takut dengar kalau ada kata2 PASTI, sesuatu yg pasti hanya milik ALLAH SWT  
  15. Mahadi Sulaiman - Tue 8/May/2012 6:53pm
    Trader area Puchong atau sekitarnya ada x? Nk invest dan belajo sekali.
    Email detail : peluru_kapur@yahoo.com  
  16. Siow Kim Foh - Sat 12/May/2012 8:51pm
    Hi,
    Just past by and terserempak dengan words 'PASTI' yang ditulis.
    As I dalam bidang forex sudah melebihi 5 tahun, I tidak pernah berani bertutur dengan bahasa 'PASTI' dalam forex. Dalam dunia forex tidak kira anda sebagai TRADER, INVESTOR or MARKET ANALYZER. dunia forex hanya menggunakan perkataan 'PROBABILITY' or lebih confidence sikit dengan ;HIGH PROBABILTY'. Dalam dunia forex, sehari market turnover melebihi USD 30 THRILLION. Sila jelaskan kepastian anda total amount ini flow di market mana sebelum anda menggunakan perkataan 'PASTI' dalam dunia forex. Jangan butax2 membawa orang pergi mengalami kerugian jika pengetahuan anda masih ada perkataan pasti di dunia FOREX.

    Thanks and Have a Nice Day.  
  17. Bisnezman - Tue 19/Jun/2012 4:57am
    berminat dengan forex tapi masih baru,ade sesape leh tolong x....  
Page 1   (Total 17 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)