Search Majalah.com
Tolong Beri Pendapat dan Cadangan
Potsshine - Tue 2/Apr/2013 12:12pm [Last Comment]
Tolong bantu saya untuk dapatkan extra money sekurang2nya RM1,000 sebulan.

Bantuan dan cadangan dari sahabat majalah amat dialu-alukan bagaimana untuk mendapatkan extra money tersebut.

semua cadangan boleh di email di wanisorfina@yahoo.com atau reply shj topic ini.

Thanks a lot!

Niche: Ingin Berniaga
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Noorlihan - Tue 2/Apr/2013 12:14pm
    Cuba ceburi bidang insurance...  
  2. Fatin Izzati 4 - Tue 2/Apr/2013 12:24pm
    sms saya 014-5179021
    peluang jana extra income scara partime rm500-2000  
  3. Safiy - Tue 2/Apr/2013 1:08pm
    salam, saya pengedar bg company avail international....!
    produk kami mempunyai pasaran 420 juta sebulan, dan ada repeat sales..!
    merupakan produk tuala wanita berherba,
    berminat:
    hubungi 017-2856938(safiy)  
  4. Mi 6 - Tue 2/Apr/2013 2:04pm
    Baru join 1 jam dah dapat hasilnya,tanpa sponsor seorang pun.mcm mana berlaku sgt mudah reverse bonus upline jadi downline..masih baru!payout 98%ANDA DI BAWAR dan byk lg bonus,modal rm30 je -Dapat limpahan dan $$$$$..CEPAT-
    call terus sy atau sms di talian 0108109150 mee  
  5. Eyda 20 - Wed 3/Apr/2013 10:41pm
    Salam sejahtera smua,
    Saya sgt pasti yang anda pasti akan tertarik dgn program terhebat ini. Anda HANYA PERLU KELUARKAN MODAL SERENDAH RM 5100, dan bakal mmiliki kedai serbaneka/farmasi scara PERCUMA!! Tiada risiko kerugian dan persaingan. pendapatan amat lumayan setiap bulan. Tidak mmrlukan pengalamn krn latihan dberikan. Yang penting anda hnya perlu usaha dan serius untk mncapai kejayaan. Menarik kann?? Cepat hubungi sya skarang ntuk keterangan lanjut. 019-5761445 (waheda)  
  6. Suhairi 6 - Thu 4/Apr/2013 2:42pm
    eyda20, modal memang serendah rm5100 , tapi kena cari network yang akaan keluarkan jugak rm5100 kan? rm5100 tu pun kena beli barang kan? ni taktik mlm , kena beli barang tanpa disedari.. do u think the company is simply open a pharmacy for you? secara logiknya network u yang keluarkan rm5100 itu yang sebenarnya menampung kos utk buka farmasi. in fact , networking u pun kena cari dline sebab dia pun nak buka farmasi.. so fikir2kan....and yet takde modal rm5100 boleh offer apply ambank credit card... biz belum jalan tapi dah berhutang... ish ish uishhh....  
  7. Reminder2020 - Thu 4/Apr/2013 2:48pm
    Orang promote MLM mcm eyda20 ni mana tahu serik atau malu. Tengok promoter gores menang, beria mcm REAL menjerit seronok TERKEJUT mcm pelakon popular bila mangsa gores dan menang moto. Puak 2 ni jugak yang mewarisi bisnes MLM. Yang banyak mangsa mim alif lam wau.  
  8. Annis 2 - Thu 4/Apr/2013 10:37pm
    Hye boleh jadi agen/dropship produk hot terkini iaitu felinna beauty product, white light pemutih gigi, teh uncang daun belalai gajah, kami juga sedang mencari mini stokis di semua daerah, jika berminat boleh email ke mierasakura88@yahoo.com atau boleh add fb Miera Lens Booth.insyaallah boleh dapat rm1000 sebulan dengan usaha kuat.  
  9. PakMan - Thu 4/Apr/2013 10:45pm
    RM1000/4=RM250 seminggu/5=RM50 sehari! Jual gorpis n kuih dah oklah tu. Kalau susah juga, hantar kat kantin/ kedai berdekatan. Kalau ygni pun susah, boleh cuba RTM, lagi senang!  
  10. Steadylah Sikit 786 - Fri 5/Apr/2013 12:35pm
    AsSalam... wbr

    FUND RAISING utk UMMAH ... Sama2lah kita berAmal Jariah...
    Just click on me 'S........ S.... 786' , tq :)  
  11. Wahid Abdul Hamid - Fri 5/Apr/2013 2:22pm
    Salam Potsshine, nak dapat RM1000 sebulan taklah susah sangat, yang penting ada kemahuan dan usaha. Seperti kata PakMan, jual kuih pun boleh dapat RM1000 sebulan.
    Mungkin anda boleh coba produk yang saya jual, setakat ni nak kata RM1000 sebulan tu kira ok lah. Cuma perlu sabar, tabah dan sentiasa berusaha disamping tawakkal kepada Nya... rezeki ada dimana mana.
    Lawati: www.aromalam.blogspot.com  
  12. Potsshine - Fri 5/Apr/2013 3:47pm
    Pak Man...idea itu menarik kalau saya suri rumah atau tidak bekerja...terima kasih idea Pak Man...  
  13. Arman Osman - Fri 5/Apr/2013 3:56pm
    mahir guna social media?
    ada kenderaan? klu ada salah satu, boleh hantar resume ke grademploy@gmail.com
    plus 0146279260...
    latihan, sistem diberikan. just follow. utk program bimbel online.
    BUKAN MLM SKIM CEPAT KAYA, AFFILIATE dsbny...  
  14. Potsshine - Fri 5/Apr/2013 4:01pm
    Idea Wahid pon bagus...produk baru..  
  15. Onechan - Fri 5/Apr/2013 6:24pm
    Salam sis.

    jas bg pendapat.
    Kalo nk bisnes, rajin n betol2 komited n taw skill pemasaran, insyaAllah boleh dpt income rm1000 sebulan.

    skrg pon dh byk bisnes yg tawarkn dropship. xperlu kuar modal. yg penting komited blm bisnes. '_'  
  16. Dek Cha 3 - Sat 6/Apr/2013 12:24pm
    Anda jg blh jual soya perbagai perisa stawberry,jagung,apple, kopi ,biasa spt sya ..blh jg htr di kdai2 runcit,kantin2,restauran2 @ blh jual di expo2 & karnival2 berhampiran rmh anda..klu berminat blh hubungi sy 019-3580344 / 0193890344..
    Dipasaran soya ni dlm RM1.30 @ RM1.50 keatas..sy blh bg dgn harga borong 24 btl/ctn cuma RM24.00 (COD)mmg blh buat tambahan setiap blh....  
  17. Puteri Effa - Sat 6/Apr/2013 2:56pm
    Salam...

    Sy bagi jaminan lebih dari seribu....5 angka pun boleh

    Jom join biz sy jd pengedar alpha lipid...

    Skg pendapatan sy da cecah 5 angka...

    Dari suka2 bole jadi serius dgn biz ni...

    X pecaya jom jumper sy..

    Effa 0193707778  
  18. Viva 4 - Sat 6/Apr/2013 3:21pm
    Boleh berniaga menggunakan katalog atau secara online dari barangan berjenama Sophie Paris.

    Produk:
    http://sophieparisclub.com/products.php?id=Doris87

    Layari http://www.sophieparisclub.com/Doris87

    Facebook:https://www.facebook.com/HelloMySophieParis  
  19. Samamsa Maju - Mon 8/Apr/2013 12:23pm
    Salam...

    Puan, saya ada product nak introduce ni.. memang sesuai dengan orang macam u. Janji u rajin dah boleh buat duit dah...

    Kalau u berminat nak tahu lebih lanjut sms/whatsapp : Optiberry ke 012-6161701

    Puan tak akan rugi apa2... call pun boleh.. nak join ke tak itu belakang kira yang penting boleh tambah pengetahuan anda...

    Sure u akan suka... Percayalah!  
  20. Hadi 44 - Mon 8/Apr/2013 12:31pm
    Klau berminat, ikut jejak sya, sya ade keje tetap, tp blh dpt rm 900 dlm sblan utk keja 2 hari je (part time job)

    Sya jual mnyak wangi kat Hosptal sg. buloh, 2 hari je, niaga masa minggu gji je :)..stiap bln sya dn istri msing2 ambik cuti sorg 1 hari..alhamdulillah..
    sya blh bg cdgan, berminat sila hubungi sya hadi 019-6351676  
  21. Noranisa - Thu 11/Apr/2013 10:32am
    bis modal serendah rm75...side income awk yg tentukan..sy hanya guide boleh add fb aniesz ceasar or wassup 0193878986  
  22. Fadli 29 - Sun 14/Apr/2013 12:04am
    blh berniaga rokok electrik dan e-vapor... untung yg lumayan jika rajin, blh juga dijual online... tetapi lebih digalakkan buka table di pasar2 mlm. jika berminat sila hubungi mdfadlislb@yahoo.com.my  
  23. Azie Suhaimi - Mon 15/Apr/2013 12:00pm
    jika puan berminat dengan kesihatan dan kecantikan, boleh hubungi saya azie_biz@yahoo.com.my atau 0123872690 , saya akan bantu puan untuk dapat extra income setiap bulan, insyallah  
  24. Syafiq 151 - Mon 15/Apr/2013 4:28pm
    ok saya ade projek yang boleh sangat membantu kerana saya adalah pakar dalam bidang untuk membantu kepada yang berminat memulakan perniagaan ada bantuan inkubutor iaitu pemulangan modal yang teah digunakan...
    perniagaan sokongan penuh dari kerajaan
    sila hubungi saya segera
    syafiq
    0163284714
    ques14312gmail.com
    tq  
  25. Juesal 2 - Thu 18/Apr/2013 3:12pm
    Modal cuma RM60.00...selain tu yakinkan pelanggan tentang produk yang telah mendapat tempat di pasaran....kedai ada kalau nak tumpang promote...FOC
    call/sms k/Ina: 011-26274337  
  26. Muhammad Ammar Bin Jajuli - Wed 24/Apr/2013 8:21am
    Jom buat duit,dapatkan kereta impian,pergi umrah/haji, dapatkan rumah impdan penuhkan simpanan asb anda dgn dividen sehingga 30% setahun.. Kami ada caranya... Dgn syarat join n sertai kami dan anda mahu belajar dan anda mahu di ajar... sila sms/wassap : Am 0176333639 JOM BUAT DUIT BERSAMA KOMUNITI !!!!!

    Home
    www.gmj4u.com  
  27. Keyrin - Fri 26/Apr/2013 3:52pm
    Jom buat duit bersama KEYS GROUP ONLINE...kerja bersama kumpulan dalam talian...modal rm 250 sahaja...keuntungan minima rm 700 sebulan...hubungi 0139938165  
  28. Gdine - Fri 26/Apr/2013 10:32pm
    Kalau berminat berniaga... Boleh ceburi bisnes ini: Ayam Goreng Uncle Best.. Boleh mencecah ke RM4K sebulan jika kena pada tempat seperti pasar malam @ kawasan student.
    Kalau berminat leh layari: https://www.facebook.com/pages/Uncle-Best-Mart-Terengganu-Stockist/121135108079003  
  29. Work Smart - Tue 30/Apr/2013 10:46pm
    Salam,sila check email utk potensi biz yg rasanya sesuai utk anda.tq  
  30. Own Rin - Tue 7/May/2013 1:18am
    BUSINESS TOPUP
    YURAN RM100 SAHAJA
    kadar untung tggi
    minat SMS 0134343503  
  31. Riz 28 - Tue 14/May/2013 3:38pm
    Adakah anda ingin menjadi Pengedar kami diseluruh Malaysia?? Hanya dengan Modal permualaan dibawah rm500 sahaja akan mndapat pulangan yang lumayan. Sila ADD Fb minyakanginsafecare@yahoo.com atau SMS 014-8781008  
  32. Kupang Laut - Mon 20/May/2013 9:29pm
    Bisnes untuk anda!

    http://sophieparisclub.com/shoplex

    Tq  
Page 1   (Total 32 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2880)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (230)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1126)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (827)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1287)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (582)
Bisnes Ice Blended (717)
Bisnes Jam Tangan (295)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (703)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3453)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (693)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3473)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2011)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6724)
Forex Malaysia (1977)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (473)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2016)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4037)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1937)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5103)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5150)
Kerja Kemahiran (2058)
Kerja Kosong (12503)
Kerja Praktikal (2263)
Kerja Sales (2386)
Kerja Sambilan (6553)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (421)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2916)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3777)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (279)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1504)
Pekerja Asing (1290)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1131)
Pembekal Keropok (466)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (722)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4343)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2861)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (515)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (533)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (641)
Pinjaman Peribadi (11089)
Pinjaman Perniagaan (1885)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2064)
Program Dropship (7028)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1655)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1429)
Pusat Tuisyen (1135)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4440)
Rumah Untuk Dijual (3882)
Servis Freelance (1153)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (873)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (612)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2652)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (781)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5019)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2225)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (199)
Ubahsuai Pejabat (667)
Ubahsuai Rumah (1745)
Urut Tradisional (840)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2353)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1434)