Tolong Bagi Maklumat Untuk Tangkap Zanida Imran @ Home Live Enterprise
Teddybear 4 - Thu 8/Nov/2012 8:41am [Last Comment]
askm wrga mj...sesiapa yg ada mklumat ttg zanida imran ni tlg bgtau sy scepat mgkin..kisahnya binatang ni ada sms sy pada 3/11/2012 yg lalu mngatakan ada rumah sewa milik dia yg nak diberi sewa kt sy pada 7/11/2012 dgn alsan lg 3 hr dr tarikh 3/11/2012 tu pyewa lama dia nak pndah...dia sms sy mngatakn no hp sy dia dpt mlalui anak dia yg search ttg pncarian umah sewa sy kt intenet...alamat umah sewa yg dia bg kt sy adalah p4-b-01-05 aparment sri raya,sg.chua kajang dgn hrga rm350 sbuln..jdi dia kata dia masa tu dkt melaka tgh hadir mjlis konvo anak dia...jd dia mntak sy deposit rm800 skali dgn deposit 2bln n api air ats nma home live enterprise...dsebabkn tdesak utk cr umah sewa n dh byk kali tlepas umah sbelum ni sbb lmbat deposit,maka sy telh b.in kt dia rm800 tu..tp shgga smlm bila sy cal no dia tp x dpt..rasanya dh tutup...n bila sy prgi ke alamt umah yg dberikn pulak,pihak mngement bgtau yg umah tu owner dia adalh cina!!..
Allah..mmg setan sgguh binatang zanida ni...sblm tu mmg dia cal n sms dgn baik je..tp lps deposit dia dh brubh...
so mntk tlg sgt sape2 yg ada mklumt ttg dia tlg kgsi dgn sy sgera...hal ni pun sy dh repot polis, sy dh bg slip bank cimb dia yg sy b.in dn juga sgala sms yg dia prnah hntar sbg bukti..

ni mklumat dia:

zanida bt imran

home live enterprise

01117951164

cimb 14580000120100

sesiapa ada sbrg mklumat sila lh contact sy di no 0134195612

tq

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ali Bin Amad - Thu 8/Nov/2012 8:52am
    org pompuan dah mula menipu sekarang ni ya...kalau saya dapat cari dia nanti dia akan tau la langit tinggi rendah.  
  2. Ani 6 - Thu 8/Nov/2012 9:38am
    skrg ni byk sgt org nak senang cr duit,die ingat hdp cuma kat dunia ni je,awak sabar je,tak kan senang hdp die tu lpas tipu duit awak,allah maha melihat  
  3. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 8/Nov/2012 9:40am
    salam warga mc dunia akhir zaman manusia sudah lupa hari akhirat mudahan mudahan kita tidak tergulung spt hamba allah ini ingat ada pembalasan didunia ini dan disana nanti itu janji allah banyak2 bersabar tentu ada hikmah diselbaliknya wha.  
  4. Vcd Mari Mengingati Allah Dalam Adab Doa - Thu 8/Nov/2012 3:19pm
    UNTUK MENDAPATKAN VCD DOA HARIAN UNTUK ANAK-ANAK, MURAH SAHAJA RM19 , MEMANG BAGUS UNTUK PANDUAN DAN MUDAH DIHAFAL

    MAKLUMAT LANJUT : http://tinyurl.com/b5x2mzj  
  5. Humaira 2 - Thu 8/Nov/2012 4:53pm
    ish2... senangnyeeeeeee dpt duit ye.... MENIPU.. hadehhh...Teddybear...sabar jelaaa..Tak lama lagi ar tu..


    (expressloan/kl-sel 0129198314-maira)  
  6. Biznet 2 - Thu 8/Nov/2012 8:29pm
    berhati-hati dengan penipu pinjaman peribadi dan biz loan ini.sesiapa dapat kesan penipu ini ganjaran diberi.

    maybank : mohd hidayat 156235078514

    email ; biz_loan@ymail.com
    h/phone : 019-9663260,019-9749669


    kedua2 h/phone off selepas kebas duit upfront untuk raya haji.

    berjanji bersumpah demi Allah tak tipu hakikatnya mcm syaitan dan iblis menipu duit titik peluh orang lain.

    ko hidup menipu akan masuk neraka seumur hidup.aku tak halal dunia dan akhirat.

    berhati2 dengan manusia bertopeng iblis ini.  
  7. Abema - Thu 8/Nov/2012 10:26pm
    rule of thumb...jgn bagi deposit selagi tak tgk rumah atau dapat barang dulu , jgn byr apa2 upfront . so far saya belum pernah kena tipu walaupun byk berurusan di internet, lebih baik tak dapat apa yang kita nak daripada ditipu hidup2 dan menyesal. penipu ada dimana2 tunggu peluang sahaja untuk kenakan org. saya yakin anda lebih berhati2 selepas ini.  
  8. Pelangiindah2012 - Thu 8/Nov/2012 11:30pm
    Saudara Teddybear 4,em sy rsa klu dh buat report...better tggu smpai polis bjya tngkap prmpuan tu,bg sy bla dh dpt tngkap..bru dia akn mnyesal...klu dia sruh tarik report...bru mnta blk jumlah yg awk rugi+lain2 scara cash....sbb dia xkna tngkap lg ler dia jd mcm tu dn duk mnipu org...xpa org mcm ni x kn lma...pasti akan trtngkap jgak bla tba msanya...yg pntg..bykkn sbr..besalah dugaan hdup...n bgus sbb saudara share maklumat dkt org2 lain.  
  9. Yus 119 - Thu 8/Nov/2012 11:46pm
    salam, warga majalah ni kawan nak bg tahu mat tuah bin bro jual petai di pasar malam ayer hitam adalah penipu besar ,raja segala penipu setan iblis laknat...jaga2 sebab dia berniaga di sana ada motif untuk menipu peniaga2 di sana yg hendak mencari van atau kereta patah kandar (dah tak mampu bayar owner)kawan sekadar memberi tahu tentang iblis ni kereta yg di larikan van nissan vanette JCT 9852 di dah piangkan van aku sampai sekarang tidak jumpa maklumat yg di terima semasa kawan nak balon si iblis ni mengatakan van ni ada di balai polis pancing pahang tapi no sudah di tukar WBR no tak ingat..harap berjaga2 dgn iblis ni (sekadar berkongsi cerita mana tahu warga majalah .com boleh membantu cari kenderaan ni ...  
  10. Alish - Fri 9/Nov/2012 10:04am
    sya nak cari Ariffin bin Abu No.Kad Pengenalan: 671214-08-5167 individu yg terakhir membawa kereta BMW 320ci warna hitam AHU8585 milik suami saya..lokasi terkini yg dikesan selayang bharu 3 taman templer..sesiapa yg nampak tlg maklumkan pd saya segera 0126367779/01928167779..  
  11. Minatniaga - Fri 9/Nov/2012 11:45am
    Saya juga pernah kena tipu pasal bank-in duit kat dalam akaun. Mungkin kita yang terkena ni adalah orang-orang yang sentiasa berperasangka baik pada orang lain. Itulah sebabnya kita tertipu.. Moga Allah membantu kita dari ditipu oleh manusia berkepala syaitan ni..  
  12. Tini77 - Fri 9/Nov/2012 5:20pm
    sabar je lah,hilang 800 ALLAH akan ganti berganda yg penting ikhlaskan,lain kali sebelum owner bagi kunci rumah jangan bayar deposit dulu,sabar banyak2 ade kebaikan di sebaliknya.  
  13. Kumanhensem - Fri 9/Nov/2012 6:47pm
    bertambah banyak penipu dlm majalah.com ni...hati2 warga majalah  
  14. Ali Bin Amad - Fri 9/Nov/2012 8:00pm
    senang sgt bank in duit.tu la kene tipu.  
  15. Iza131 - Fri 9/Nov/2012 8:25pm
    Selalu kalau nak menyewa rumah, dtg tengok keadaan rumah dulu, baru bg deposit..  
  16. Mansor Sg Udang - Sat 10/Nov/2012 7:48am
    Semoga pihak berkuasa bertindak tegas dan menghukum penjenayah.Kalau seorang dia dapat RM800,sebulan dapat tipu 4 orang dah mencukupi nak bagi makan anak2 dia duit haram.Semoga dia dibakar didalam neraka jahanam kelak.Amin.  
  17. Omar Bin Amir - Sat 10/Nov/2012 7:58am
    Senang aja,buat perangkap?tahulah nanti langit tinggi rendah?.  
  18. Mairah Mustafa - Sun 11/Nov/2012 11:37am
    ha'a..biasanya org tengok rumah dulu baru bayar deposit...manala tau umah tu banyak rosak ke..buruk sangat ke..x kan selesanya awk duk situ...

    pd yg pernah trtipu duit gini,kalau report polis pon x guna sbb diorg bukan wat keje pon...sy dah wat report banyak kali pd polis..lastly xde jawapan n sy siasat sendiri...buat baik atau cari kawan dgn celcom/maxis,cari maklumat owner nombor tu..confirm awk akan dpt maklumat lengkap...sy pernah buat atas kes org hantar mesej lucah pd sy setiap minggu...hampir setahun,sy biarkan jer...sy dh ada suami dan anak...lastly geram sgt,sy amik tindakan,buat baik dgn org celcom,detect sapa yg anta mesej tu...tau2 siapa???pakcik sy kat kampung!!!!!!!!sampai sekarang kami dh x balik kampung......polis x ambik apa2 tindakan pun...walau sy dh bgtau siapa orangnya..  
  19. Anwar 27 - Mon 12/Nov/2012 11:19pm
    setuju.
    polis mmg cekap tp kita kena ada usaha sndr.
    sy rugi lg byk dr tuan.apa yg sy buat adlh:

    a.check dgn JPJ ada x kenderaan daftar atas nama beliau.
    b.check dgn operator telco.
    c.check dgn org bank last transaction duit area mana.

    ni semua kena pakai org dalam.
    plus berdoa and solat hajat.
    insyallah.

    "Kepakaran saya adlh membantu umat islam utk memdapatkan air zamzam 100% asli.dr Mekah dgn harga berpatutan.Hubungi 017-2991878.  
  20. Poison Ivy - Wed 14/Nov/2012 1:38pm
    tuan tanah..sila hubungi saya di acasia987@gmail.com  
  21. Azrai Ismail - Thu 31/Jan/2013 12:33pm
    Sapa2 yang dah terkena, tolong kongsi kan maklumat.. Kita saman syarikat Homelive enterprise. Kalau di biarkan ramai lagi yang akan di tipu.. Saya sudah cek kt bank, syarikat ni ada di Kuala Lumpur..  
  22. Imshah - Sat 2/Feb/2013 2:03am
    Salam Azrai Ismail. Tlg post alamat company ni kt cni boleh? sye kje kl, nk bt lawatan industri sket. anyone with info please let us know. thanks  
  23. Siti Hadrawati 2 - Tue 12/Feb/2013 9:18pm
    saya baruuuuu aje terkena.....akaun number home live enterprise ...nama dia zuraini zainal la pulak....akaun number dia 1458 0000 120 100 cimb , maybank 564454202325 , public : 3176754221..... saya nak sewa bilik...masa saya minta account numebr laju jer bagi esok call dah tak berjawab...off hp terus...jahanam punya org...saya naks ewakan utk staff saya....kalau dpt kat saya mmg saya kerjakan cukup2...apa punya perempuan lah....saya ada simpan semua transaction....saya blom buat report...dia bagi rumah mana ntah konon nak sewakan....sekali carik alamat tu x da pun jumpa bilik dan alamat berkenaan....number hp dia guna : 01117951162  
  24. Azrai Ismail - Mon 4/Mar/2013 4:38pm
    Siti hadrawati : nama penipu tu sama lah ngan nama yang tipu saya... Atas nama Homelive enterprise.. Saya pakai public bank ..

    Imshah:saya hanya dapat tau company tu di KL sebab bank yang bgtau.. Tapi pihak bank x boleh bgtau detail sebab rahsia pelanggan dorang.. Saya tak dapat alamatnya tapi pihak bank ada bg no.fon yang berdaftar utk account ni... 0179469130 ni nombor masa dia contect saya... Nak tau detail refer terus bank...  
  25. Chitra 5 - Sat 4/May/2013 1:27pm
    nama penipu tu sama lah ngan nama yang tipu saya... Atas nama zuraini zainal win win network solution homestay .. Saya pakai cimb bak..ini nombor acc 14630002096055  
  26. Aishah 231 - Fri 10/May/2013 2:11pm
    kesiannye....saye pun hampir terkena mcm awak...dan sye rase tu nombor tel yg same...die suruh sye masukkan deposit tpi hati sye brat sgt mengatakan yg pompuan ni penipu..bile sye ckp nk bg by hand die ckp die kat jb ngh kursus... blik jumaat..bile sye ckp nk jumpe lpas blik kursus die ckp xjnji...dri c2 sye dh syak yg die tu bohong..  
  27. Arnie Azizan - Wed 22/May/2013 9:48am
    salam...kawan saya da tertipu dgn betina ni Zuraini Zainal@winwin network solution homestayu No Telefon 0145080990. Kawan saya bank in RM900 semalam. Alasan yang sama macam Aishah 231. kepada yang kena tipu. buatla sesuatu sehingga betina ni tertangkap. Chitra 5 awak sama dengan kawan saya.. Bila kawan saya dtg tgk rumah rupanya rumah cina. Dalam keadaan kawan saya tgh susah jadi mcm ni.. Betina ni guna acc no 514280602109 Maybank..  
  28. Siti Norshakira - Fri 31/May/2013 11:21am
    samala at cni..baru kena semalam..dah bank in 600..lps bank in hilang terus..call2 tak dapat..geram tol..num akaun sama dengan arnie azizan.  
  29. Afidattul Aznie Zakaria - Sat 8/Jun/2013 4:47pm
    teddy bear: crita awk same ngan sy.sy bru jer kna ari khamis aritu,dia ckp ank dia jgk yg bgtau dia,tp nama dia zuraini zainal no acc tu same.dia mintak sy byar deposit dulu nnt ari sabtu dia dtg ke ipoh utk serah kunci.dia ckp dia kat kubang kerian sb kje kat sana n ada byk homestay n umah sewa.sy g tgk umah tu spt alamat yg dia bg,umah tu mmg ade.lpas sy bank in trus dia senyap.sy kol dr smlm smpai arini tp langsung dia xangkat.lpas tu sy search dlm internet ttg nama winwin network solution homestay sj tjumpa ttg ape yg awk critakn ni,rupanya dh ramai yg terkena dgn betina sial ni.sy nk sgt betina sial di dpt hukumannye.dia ingt senang ke org nk cr duit.sy mmg tdesak perlukan umah msa tu sb sy kna kuar dr umah skang dlm minggu dpan sb owner umah nk amik smula umah dia..
    acc no
    maybank :514280602109
    cimb: 14630002096055

    ni no tel dia : 012-9814524
    email dia:aini_usm@yahoo.com  
  30. Nasihatfree - Sat 8/Jun/2013 5:49pm
    LEE WAI KUEN | SEVEN SKYNET TRADING | DWIN TRADING | WIN WIN NETWORK SOLUTION [ NicBB' | ClosedSales' | mrLee1991 | dickson888 | kimikofoo88 | elrafoo91 | appleboi | ong_bellbell ] MBB : 114133103651 PBB : 3177807314 MBB : 514280602109 CIMB : 14580010780524 RHB : 11408000064491 CIMB : 14050000766106 MBB : 514280600615 I/C : 910421-14-6415 EMAIL : kimikofoo88@gmail.com H/P No : 0172304724 | 0162812122 | 0193697846
    Top scammer,modus pakai akaun org buat pinjaman

    https://forum.lowyat.net/topic/2812200/all  
  31. Fynn 3 - Fri 26/Jul/2013 9:25am
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

    Sila ambil perhatian mengenai individu yang tidak bertanggung jawab yang telah membuat penipuan deposit rumah sewa. Saya telah menjadi mangsa bagi unit rumah yang terletak di Pangsapuri Putra Damai Presint 11.

    Modus operandi pihak tidak bertanggung jawab tersebut adalah dengan memberikan satu perjanjian ("agreement") melalui emel serta memberi gambar yang ternyata bukan gambar sebenar rumah yang hendak disewakan.

    Individu tidak bertanggung jawab ini juga turut akan mereka cerita kononnya terdapat individu lain yang dalam pada masa yang sama ingin menyewa rumah tersebut bagi mendesak bakal penyewa untuk segera memasukkan wang deposit bagi tujuan booking.

    Individu ini juga turut akan memberikan satu lagi nombor kononnya nombor tersebut merupakan nombor penyewa sedia ada di rumah tersebut sedangkan ianya merupakan rakan subahat individu tersebut. Individu ini akan memberikan alasan kononnya tidak berada di sekitar Putrajaya, dan sedang bekerja di Kelantan (Kubang Kerian) bagi mengelakkan untuk bertemu bagi memberikan kunci rumah.

    Untuk makluman, individu terbabit akan menggunakan akaun Maybank WIN WIN NETWORK SOLUTION HOMESTAY serta akaun CIMB Zatamah Yahya bagi tujuan pendepositan wang deposit.

    Diharap semua pihak berhati-hati dengan individu tersebut. Tuan/Puan boleh membuat carian melalui Google mengenai Win Win Network Solution Homestay dan akan mendapat carian bahawa sudah banyak pihak yang menjadi mangsa individu durjana ini.

    Sekian, terima kasih.

    MANGSA TERBARU  
  32. Nurhanina - Thu 20/Mar/2014 10:52am
    salam semua..saya juga slh seorg dri mgsa2 betina ni..bru sekejap tdi sya bank in rm500,then tdetik dihati search win win network solution tu dlm google..hanya allah yg tau btapa skit nyer hti..kes sya sma sprti teddybear4 dan fynn3..xpa,dia bhgia di dunia sja,di akhirat tahu lh nnti..klau aku dpt mmg aku kjakan hbis habisan..smua msj betina tu msih lg dsimpan sbgai bukti.  
  33. Nurhanina - Thu 20/Mar/2014 11:37am
    dan dia plak gune nma mazwin mohd
    maybank-514280602109
    cimb-14630002096055
    dia jgak ada htr gmbr rmh swa skli ngn agreement kt email sya..x sgka plak kna tipu mcm ni skli..rsa nak meraung mngenangkn duit dbgi mcm tu je..kte yg dlm kesusahan ni dia plak ambik ksempatan..  
  34. Hidayahzurai - Mon 31/Mar/2014 9:30am
    sama mcm sy..mazwin mohd..sbb da byk kali terlepas rumah lmbt byr deposit sy trus masukn deposit without search o thinking..huhu..hilang 950 cmtu je..xpe myb ada hikmahnya kalo saya bersabar..kepada mazwin myb awk selamat dunia tp bkn akhirat..sy da buat report polis pagi td..  
  35. Nur Ain 94 - Wed 30/Apr/2014 12:35am
    Sy da kne tipu gak... ade sesape x yg dah buat laporan polis n submit dekat bank? Xdi ade cll bank dia ckp kalo report polis and then submit dekat bank report tu mungkin akan dpt balik duit... knp report dari 2012 skrg da 2014 polis xde amek tindakan? Nonsense xkan polis mkn gaji buta...  
  36. Ifahman - Thu 8/May/2014 11:36pm
    Jom kita set date....kita ramai2 gi buat laporan.....rasanya kalau kita semua serentak buat confirm polis ambil tindakan. Kita pegi ke ssm  
  37. Norfaeza 2 - Thu 17/Jul/2014 8:55am
    saya penah kene - minah sengal ni dia suka pakai nama ''Z'' hati3 le, habis duit saya 600rm lesap - kes umah sewa juga.

    ~saya x buat laporan, sbb mungkin saya juga ada silap juga sebelum ni, kafarah dan peringatan ALLAH beri pada saya, wallahualam.....  
  38. Hisham Adnan - Fri 18/Jul/2014 4:55pm
    Salam smua,

    Berhati2 juga yg guna nama LIM PENG CHOON akaun dia CIMB. Dia boleh adjust loan konon. Boleh bantu segala-galanya. Once u bank in, senyap sunyi.

    Yang best apa u all tau dak, yg kena tipu sume Melayu. Sya tk report polis, tp guna cara saya sendiri, InshALLAH  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2743)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (217)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (368)
Bisnes Ais Krim (502)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1365)
Bisnes Ebook (1050)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1490)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1466)
Bisnes Pasar Malam (1971)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (861)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1110)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (366)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3341)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1779)
Diskusi Bisnes (1965)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6513)
Forex Malaysia (1890)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1013)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2825)
Insurans Dan Takaful (1732)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1990)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3861)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1641)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5013)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4848)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11843)
Kerja Praktikal (2094)
Kerja Sales (2293)
Kerja Sambilan (6351)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (682)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2066)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (689)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3689)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (517)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (572)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1206)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (948)
Pembantu Rumah Asing (1867)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (240)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4235)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2798)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (589)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1544)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2633)
Pengedar Produk Kesihatan (3009)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (730)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (727)
Peralatan Sukan (554)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (612)
Pinjaman Peribadi (10637)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1328)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6765)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1551)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1327)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4310)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1119)
Servis Keselamatan (725)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (462)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1832)
Sewa Lori (2571)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (906)
Studio Grafik Dan 3D (1107)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (737)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4871)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2167)
Tempahan Kek Dan Coklat (2151)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1759)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (364)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (800)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)