Search Majalah.com
Terbukti! Pelaburan yang Memberikan Pulangan Lebih Dari 15% Setahun. Jgn Lepaskan Peluang Ini.
Nyna 4 - Thu 15/Dec/2011 9:19am [Last Comment]
Nowdays all banks dalam Malaysia berlumba lumba mengeluarkan produk pelaburan yang dapat memberikan pulangan dividen dan bonus kepada pelanggan mereka,
saya merupakan salah seorang pelanggan bank yang mencari invesment vehicles yang dapat memberikan pulangan modal,bonus dan dividen yang menguntungkan dan berbaloi.

UNIT TRUST,- merupakan salah satu investment vehicles yang org kata 'play safe'.. kita memaksimumkan wang kita terutamanya dalam EPF untuk hari tua kita,for those yang ada xtra cash,boleh invest cash so bolehla rasa untungnya cepat,x perlu tunggu sampai nak pencen..so far,based on experience unit trust di PUBLIC MUTUAL adalah yang terbaik.. berdasarkan pengalaman saya lah..

ALLIANCE Bank - ramai yang x tahu, ALLIANCE BANK juga ada investment yang amat menguntungkan,dan dia bayar bulan2 dividen dia,tp x byk mcm unit trust..cuma kalau kita calculate yearly,agak mengembirakan hati..plus dia ada insurance cover..tp x brapa byk cover,sbb dia more pada investment.

AMBANK - yang ni,memang saya try n error sebenarnya..saya dengar investment dia menguntungkan tp sbb ejen dia byk yng kaki putar,mereka telah meletakkan kerugian pada client sendiri balik..so saya try la sedikit pelaburan ni..amat mengejutkan saya pada mulanya..tahun 2010,dividennya di bayar 16.64%, 2009 15.86%..jadi saya dgn gembiranya telah mengeluarkan duit dividennya tahun ini,dan x byk songgeh pula bila nk keluar,isi form ,submit dan within 7 days,i dah dapt my cek..so happy..

so ketiga2 pelaburan ni amat berbaloi untuk di pilih dan di jadikan portfolio pelaburan anda selain daripada ASB, TABUNG HAJI DAN FIXED DEPOSITS..

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ainun84 - Thu 15/Dec/2011 1:02pm
    hai nyna,
    saya pun nk mencari juga invest menguntungkan tp betul ke public mutual nie menguntungkan? kwn saya cite hanya berape je pulangan...katanya tk blk modal pun... jd saya pun dh takut la nk invest lg takut rugi sbb saya nie tk bekerja so klu rugi habis la mana nk cari duit.. sila bg komen..  
  2. Azizi 42 - Thu 15/Dec/2011 3:49pm
    ainum public mutual bukan sahaja dapat dibuat melalui tunai sahaja tetapi juga melalui kwsp.berkenaan dengan rakan anda, mungkin beliau beli setiap unit pada harga yang tinggi ataupun agent tidak pernah buat switching..untuk info boleh email saya..
    azizipm@hotmail.com  
  3. Nyna 4 - Thu 15/Dec/2011 9:25pm
    azizi 42- boleh buat thread sendiri x? so that u can xplain further more.tq  
  4. Zaimiro - Sat 17/Dec/2011 2:55pm
    PELABURAN DALAM BIDANG HARTANAH YG SELAMAT & STABIL,, KINI DAN SELAMANYA.
    KADAR DIVIDEN YG TINGGI LEBIH 10% SETAHUN.
    SAH DI SISI UNDANG2 KERAJAAN
    TIADA PENIPUAN DLL

    BERMINAT,,,
    DATANG SYARIKAT KAMI UNTUK KETERANGAN SELANJUTNYA...

    SMS NAMA KE 0166865771
    UNTUK SET TEMUJANJI.  
  5. Butik - Mon 5/Mar/2012 1:04am
    Nyna 4.. tolong emel detail ttg invst kat ambank 2 ke butik8337@gmail.com..tq  
  6. Haidzir - Sun 16/Sep/2012 9:13pm
    salam.... jom buat investment bersama saya.. boleh dapat dividen 15% - 20% sebulan.. memang terbukti.. https://uinvest.com.ua/?amigosid=19032  
  7. Tengku Mohd Faizal Bin Tengku Zahari - Sun 18/Aug/2013 11:23pm
    Saya ada duit rm20k..tp sy x tau nk labur di mana..  
Page 1   (Total 7 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1965)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4096)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10214)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2255)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1283)