Search Majalah.com
Terbongkar! Rahsia Memulakan Bisnes Import Eksport Borong Produk Dari Vietnam! Tambah Pendapatan Dari RM2000-Rm10,000 Sebulan!
Borong Vietnam @ Dagi Amg Group - Sat 24/Sep/2011 10:57am [Last Comment]
SAYA NAK KONGSI RAHSIA SAYA SELAMA INI....NAK TAK?

NAK SHARE PELUANG MENJALANKAN BISNES BORONG DARI VIETNAM !

Sshhhhhhh......nak bagitau rahsia ni..nak tau tak ?
Dah ramai usahawan senyap yang berjaya dengan perniagaan memborong dan menjual semula produk dari Vietnam ni, ramai sangat...bukan bumiputra je..semua 1 Malaysia...tapi semua diam-diam je .Yela..sapa nak kecoh kalau dah jumpa lubuk baik kan? Diam-diam sudehh...

JOM TAMBAH PENDAPATAN DARI RM2000 SEHINGGA RM10,000 SEBULAN...!

• Ini bukan MLM / Skim Pelaburan dan sewaktu dengannya.
• Ini bukan MLM yang berasal dari Vietnam atau sewaktu dengannya.

Peluang yang akan di dedahkan kepada anda semua ini adalah satu jenis perniagaan import export, memborong dan membekal produk-produk keluaran Negara Vietnam. Apa produk yang terdapat di sana ?

• Kain pasang English Cotton, Japanese Cotton, Viscose Cotton, Chiffon dll.
• Pakaian siap wanita melayu : Baju kurung Pahang/moden, Jubah moden,Blause.dari pelbagai jenis material seperti cotton,chiffon,lycra,sutera dan pelbagai kemasan jahitan manic yang sangat popular!
• Pakaian siap budak : Baju polo, baju lacoste, smock dress, baju kurung manic
• Telekung wanita : Pelbagai material sejuk, sedap pakai, bersulam bunga timbul.
• Pelbagai jenis Beg : Bagpack deuter,northface. Beg tangan wanita, beg kulit, beg laptop, bagasi dan dll.
• Pelbagai pakaian lelaki : Pakaian sukan,nike,adidas,Columbia,northface,karrimor,crocs
• Pelbagai jenis barangan 100% Kulit : Dompet, tali pinggang, beg dll.
• Pelbagai material Tekstil : Kain seluar slack, kain kemeja, lienen Vietnam, cotton Vietnam, neck tie siap, dll.

Ape? Dah lama tercari-cari camna nak mulakan perniagaan memborong dari Vietnam ?yeke...
Ape? Dah 2-3 kali pergi tapi asyik memborong di Pasar Ben Thanh dan pasar malam je ?ciann....

Ok ok......sebenarnya saya dah lebih dari 5 tahun menjalankan perniagaan import export dan trading secara senyap. Selepas di pujuk oleh pelanggan saya, akhirnya saya bersedia untuk MEMBONGKAR segala strategi dan cara saya menjalankan perniagaan memborong di Vietnam selama ni. Sangat mudah, simple...Hanya perlu tahu PENDEDAHAN YANG BETUL & CARA YANG BETUL......

UNTUK PENGETAHUAN ANDA SEMUA....

Saya sedang mengumpul sekurang-kurangnya 20 orang dahulu yang betul betul berminat untuk menyertai Bengkel 2 jam yang akan saya jalankan di Lembah Klang. Tak perlu ramai-ramai...sebab group pertama ni saya nak train betul-betul. Walaupun selepas program saya ni nanti.

SIAPA YANG SAYA CARI UNTUK BERKONGSI RAHSIA DAN PELUANG NI..??

Saya mengalu-alukan ibu tunggal, pelajar ipt, suri rumah, penjawat awam, Individu makan gaju yang nak tambah income, peniaga online dan sesiapa sahaja yang sedang mencari jalan bagaiamana nak mulakan bisnes import export dan borong sendiri dari Vietnam. Oh ya..tak dilupakan pengusaha butik yang selama ni dok borong di Kenanga dan GM je..pengusaha kilang jahit yang nak cari lubuk baru ambil kain kayu. Dalam masa 2 jam, saya akan mengajar dari A-Z. Tak kira had umur. Selagi mampu mendengar dengan baik dan waras. Saya alu-alukan.

Yuran yang berpatutan antara RM50-RM100 ( belum confirm ) dan lokasi yang sesuai tengah saya cari. ( Ini bukan seminar untuk ajak orang pergi Trip rombongan cik kiah ya ) Ini Bengkel/Seminar pendedagan Eksklusif. Pengalaman sendiri. Ada orang cadangkan RM300 yuran. Ermm..mahal sangat tu saya cakap. Mana boleh!

“SAYA BERMINAT !” JADI APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Kepada anda yang benar-benar serius dan berminat walaupun dah berkali kali ke Vietnam memborong di benh thanh tu...nak tahu lubuk lain? Meh daftar utk bengkel 2 jam ni.

BENGKEL/SEMINAR INI JULUNG KALI SAYA ANJURKAN SEPANJANG SAYA MENJALANKAN BISNES NI SECARA SENYAP. MATLAMAT UTAMA SAYA UNTUK BERKONGSI ILMU YANG BETUL, CARA BETUL DAN MAKLUMAT YANG BETUL KEPADA ANDA....MUDAH-MUDAHAN ANDA MAMPU MENJADI USAHAWAN BORONG YANG TABAH DAN BERJAYA.

SILA TINGGALKAN EMAIL KEPADA : borong.vietnam@gmail.com

TAJUK : BENGKEL BORONG VIETNAM
Tuliskan saya berminat, berikan nama, no phone dan lokasi. Nama samaran pun x kisah..

Kami akan hubungi anda semula untuk mengesahkan pendaftaran.

p/s : Untuk mereka yang berada di luar Lembah Klang pun takpa, di Kuching Sarawak ke, di sabah ke..di Kedah ke...email je. Nanti kita kumpul dan kita anjurkan di tempat anda.

SEKIAN. TERIMA KASIH

www.rahsiaborong.blogspot.com

Niche: Bisnes Ebook | Produk Dari Vietnam
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Ida 15 - Sat 24/Sep/2011 2:16pm
    e-mail me d detail at buana203@yahoo.com, sy b'lokasi d bdr sri p'maisuri cheras..my tel no. 012-6598321  
  2. Borong Vietnam - Sat 24/Sep/2011 3:02pm
    terima kasih kepada yang dah email terus ke : borong.vietnam@gmail.com

    Kepada yang lain, anda tak perlu tinggalkan email di sini untuk privasi anda juga. Sila terus ke link di bawah utk mendaftar. Cepat,mudah.

    http://rahsiaborong.blogspot.com/p/daftar-seminar.html  
  3. Mohamad Bin Yussuf - Sat 24/Sep/2011 3:07pm
    Berminat,kota dsara p.jaya 0126748025  
  4. Hazarudin - Sat 24/Sep/2011 11:10pm
    saya di kuching swk.. berminat, aza_rucked@yahoo.com. 082-475192  
  5. Borong Vietnam - Sun 25/Sep/2011 10:45am
    Salam hormat.
    Terima kasih tuan Mohamad dan Hazarudin, pendaftaran anda telah dikemaskini di rahsiaborong.blogspot.com

    Pendaftaran hampir 20 orang dari seluruh negara termasuk Singapore.

    Teruskan mendaftar di sini atau email : borong.vietnam@gmail.com

    Atau terus daftar online di
    rahsiaborong.blogspot.com

    Thanks! Selamat berhujung minggu  
  6. Onesistem - Tue 27/Sep/2011 1:59pm
    Yahoooo...kita tunggu pendedahan eklusif bulan oktober nanti.......!!!!  
  7. Jom Borong Sendiri - Tue 27/Sep/2011 3:08pm
    salam

    Tungguuu.......cool
    daftar je dulu http://rahsiaborong.blogspot.com

    terima kasih yang sudi mendaftar harini. Sporting belaka nak belajar....insyaAllah mudah mudahan semua berjalan dgn baik.amin  
  8. Mohd Rejab Othman - Tue 27/Sep/2011 3:56pm
    sedap di dengar... boleh tuan berikan saya kos sebenar shipping or fright jika memborong disana ( all in & door to door ) jika tuan ada lah...tq

    rejabothman@yahoo.com  
  9. Izxs - Tue 27/Sep/2011 5:34pm
    tuan memborong dimana eik:
    1) an dong
    2) binh tay
    3) cho lon
    4) saigon square
    5) etc...

    kalau tak keberatan, mintak share boleh?  
  10. Onesistem - Tue 27/Sep/2011 6:22pm
    Yahooo......kita daftar sekarang.....Seminar Borong !!!!..last last Organizer dan penceramah jugak yg Kayo.....huhuhu....tapi kira oklah tu...majlis ilmu tu....daripada post thread melabur ntah apa apa yg ada kat MC ni.....huhuhu.....tak apa lah ..saya ni suka borong dalam negeri aje...sekurang2nya pengaliran wang hanya dalam negeri aje.....  
  11. Jom Borong Sendiri - Tue 27/Sep/2011 7:07pm
    Mohd Rejab : kos air freight serendah USD 1.50/kg. tuan boleh jumpa saya kalau nak contact. Deal direct , tak perlu melalui kami.

    Izxs : ada 2 tempat takda dalam senarai tu. insyaAllah kalau takmau mai seminar kami. Tunggu buku tulisan saya keluar di pasaran kalau takda halangan.

    Onesistem : Yes! Seronok dengar komen tuan yang budiman, tiada paksaan utk sertai program ilmu mcm ni. Kalau rasa dah selesa dgn apa yang tuan/puan buat sekarang.go ahead je...teruskan perniagaan tuan. Dan kami rasa iklan dan program ilmu yg kami buat tak menggangu langsung pengaliran wang tunai tuan kan ? hehe...tak perlu lah komen komen yg negatif tu.

    tuan/puan, utk lebih privasi sila email kami : borong.vietnam@gmail.com

    tak perlu borak di sini. takut nnt ada yang salah tafsir tujuan kami.

    wassalam  
  12. Atwood - Wed 28/Sep/2011 12:35am
    jolo ko demo nie..bilo nk gi nieh..kawe nk gi jugok la..braper packge ni..?then camne plak nk wat balik barang?braper plak kos nye?leh email detail ke khairul.chehamzah@gmail.com  
  13. Mohd Rejab Othman - Wed 28/Sep/2011 12:40pm
    Tq Tuan..usd1.5/kg..saya minat no tel tuan..kat saya boleh saya jumpa dan bertukar pendapat..tq sms no tuan kepada saya 0126020120  
  14. Rozerrin - Thu 29/Sep/2011 12:15am
    maafla menyampuk..sy xkenal pun sapa organizer..tp kpd onesistem xperlu nak kondem org..

    kpd organizer..bagus adakan seminar macam ni..sbb ramai lagi yg xtahu Vietnam adalah tempat memborong yg terbaik utk org Malaysia...kualiti dan harga barang di sana terbaeekk kalau pandai bargain...so sy mmg support kalau ada individu yg nak tolong org lain bagi ilmu dan tips ni..

    apapepun..semoga usaha murni anda beroleh kejayaan.  
  15. Ayul - Thu 29/Sep/2011 12:40pm
    ayul_85@yahoo.com  
  16. Jom Borong Sendiri - Thu 29/Sep/2011 6:13pm
    tuan rejab : nnt kami hubungi tuan.atau jemput dtg ke seminar utk berborak.kalau taknak join seminar pun boleh jumpa di sana. minggu ni bigboss busy sgt.

    rozerin : thanks atas komen anda. Kami ikhlas membantu dalam program ilmu bagi membantu usahawan dan bakal usahawan. Takda yang rugi dalam menuntut ilmu ni....terima kasih atas sokongan dari tuan.  
  17. Faizal 169 - Thu 29/Sep/2011 7:01pm
    e-mail saya icefaizal@yahoo.com,saya kat spore.  
  18. Mira 57 - Thu 29/Sep/2011 10:57pm
    saya sokong rozerin...kepada orang utara cpt2 la daftar penuhkan kuota..bleh kita pakat pi ramai2..  
  19. Roshila Mohd Saufi - Fri 30/Sep/2011 9:04am
    Saya berminat
    0126722972
    Ada bayaran ke?  
  20. Borong Vietnam - Sun 2/Oct/2011 4:17pm
    Yuran sebanyak RM80 seorang dikenakan.
    InsyaAllah sgt berbaloi utk anda dapatkan Ilmu bagaimana nak borong sendiri, dari mana dan cara-caranya.

    Setakat hari ini 2 Oktober 2011. Ahad
    88 orang telah membuat Pendaftaran.

    Sila rujuk web blog kami . Terima kasih  
  21. Borong Vietnam - Sun 2/Oct/2011 4:22pm
    Salam

    Update Terkini!
    Ahad 2 Oktober

    88 pendaftaran Diterima.
    ZON TENGAH - 2 sesi dah hampir penuh.

    ZON SELATAN - 1 Sesi hampir penuh
    ZON UTARA - 1 Sesi hampir penuh
    ZON SARAWAK - 1 Sesi hampir penuh
    ZON SABAH - 1 Sesi Hampir Penuh

    Terhad utk 25 orang 1 SESI sahaja!
    1 Sesi Bengkel ini 2 Jam sahaja!

    daftar segera di : rahsiaborong.blogspot.com

    Yuran hanya RM80 seorang. Pendedahan Rahsia Bisnes Borong Vietnam termasuk Nota, Minuman dan Sijil Penyertaan.

    PERCUMA
    - Kedai Online Sendiri
    - Sesi rundingan susulan percuma

    Jangan TERLEPAS....Kalau terlepas RUGI...  
  22. Borong Vietnam - Sun 2/Oct/2011 4:26pm
    Anda semua telah didaftarkan.

    88 mendaftar dari seluruh negara setakat hari ini. Sila rujuk blog kami : rahsiaborong.blogspot.com

    Yuran berpatutan dengan Ilmu yang bakal disampaikan!

    Jangan Malu kalau Mahu..

    Thank  
  23. Yana 58 - Mon 3/Oct/2011 4:53pm
    perkongsian yang sangat bagus melalui seminar..tahniah organizer.berkongsi ilmu dan pengalaman.

    semoga melahirkan lebih ramai usahawan..

    teruskan usaha!!!chaiyok!!!  
  24. Borong Vietnam - Thu 6/Oct/2011 10:24am
    Terima kasih.

    Yuran akan diturunkan kepada RM50 sahaja atas permintaan ramai.

    Teirma kasih atas sokongan dan pendapat kalian.

    untuk mendaftar sila rujuk di http://rahsiaborong.blogspot.com  
  25. Yusrin - Fri 7/Oct/2011 6:44pm
    ya saya perlukan duit nak bayar hutang yang banyak  
  26. Musafir Bumi - Sun 9/Oct/2011 12:51pm
    satu pendedahan eksklusif yang patut diambil bagi mereka yang ingin menjadi usahawan tekstil khususnya...terbaik !!!

    dari peserta Zon Utara (1st batch)  
  27. Farid 47 - Sat 15/Oct/2011 6:55pm
    Rm60 ke rm80? Sya berminat dn sudah daftar di blog rahsia borong, hubungi sya scepat mngkin, untuk tempat 23hb ni.  
  28. Farid 47 - Mon 17/Oct/2011 11:36pm
    0193999359- farid  
  29. Borong Vietnam - Fri 21/Oct/2011 3:18pm
    Terima kasih tuan farid dll yang sudi hubungi kami. Yuran promosi RM60 sah sehingga november sahaja.Lepas tu akan kembali kepada harga Biasa.

    Jadi daftar cepat sebelum terlambat. Sesi terdekat adalah pada 23 Oktober 2011. Dah penuh 35 orang dan 30 Oktober 2011 masih terbuka. Di Shah Alam untuk zon tengah..

    Untuk zON Utara, Selatan dan Pantai Timur akan buat dalam bulan November pula InsyaaLLAH  
  30. F K J - Mon 24/Oct/2011 12:14pm
    Jom Santai Bersama-Sama
    Di seluruh Negeri ..
    Pelbagai Tawaran Menarik
    Menanti …
    bonus & wang tunai RM500
    setiap minggu!!

    Klik untuk maklumat, lokasi , masa dan
    lain-lain.

    Maklumat Lanjut Klik Dibawah —->>

    http://formulalumayan.webnode.com  
  31. Borong Vietnam - Tue 1/Nov/2011 4:19pm
    SALAM

    SESI SETERUSNYA DI ZON TENGAH

    13 NOVEMBER 2011 - AHAD
    YURAN RM60 / Seorang ( Harga promosi sehingga November sahaja )

    MAKLUMAT LANJUT SILA

    Email : borong.vietnam@gmail.com
    SMS : 019.222.0795

    www.rahsiaborong.blogspot.com

    "Belajar cara betul, buat sendiri lebih baik!"

    TERIMA KASIH !  
  32. Borong Vietnam - Wed 2/Nov/2011 7:02pm
    Seminar terbaru adalah pada 13 november 2011. ahad di shah alam.

    sila ke blog tertera untuk mendaftar secara mudah. 24 jam pendaftaran diterima!  
  33. Dreamchaser - Fri 9/Dec/2011 5:53pm
    saya berminat.
    sila email ezad_22@ahoo.com  
  34. Nor Hayati Abd Razak - Mon 30/Apr/2012 11:12am
    nak tanya...bila lagi nak buat bengkel ni? saya berminat. email : nadiaz74@gmail.com  
  35. Sari 12 - Thu 7/Jun/2012 11:32am
    iayalah....saya pun berminat.bila lgi maw wat seminar kat sabah?  
Page 1   (Total 35 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)