Terbaru 2012: Original Halal Jalapeno Cheese Powder & Tepung Magik. Pemborong Diperlukan. Harga Terbaik Dari Kami! =) =)
Shamsiah Lcp - Tue 24/Jul/2012 10:59am
Hi&Salam..
KAMI MENJUAL ORIGINAL HALAL JALAPENO CHEESE POWDER & TEPUNG MAGIC SECARA RETAIL&BORONG.
Sesiapa yg berminat utk menjadi pengedar cheese powder & tepung magik, boleh emelkn nama & lokasi ke emel saya, leiyacheese@gmail.com dgn minimum order 5kg, anda boleh dpt harga serendah RM8.60/peket & kebawah bagi cheese powder! lg byk lg murah! tidak trmasuk kos penghantaran. untuk tepung magik, harga borong bermula rm5.50/peket dgn minimum order 10peket.
produk keluaran IKS / bumiputra & dijamin halal.

JALAPENO CHEESE POWDER
ni jalapeno cheese powder yer, original punye. bukan nachos atau cheese replacement yg byk kt market skrg. yg ni lg sedap & very similar to kfc!
Sos cheese serupa dgn KFC cheesy wedges. Sangat sedap. Boleh makan dgn wedges, kentang goreng, nugget, burger, ayam goreng, macaroni dan lain-lain.. Senang untuk disediakan, cuma bancuh dgn air panas. Anggaran 10x bancuhan untuk satu pek 200g.

Price:
RM8.60/pack of 200g with minimum order 5kg, excluded postage

Ingredient:
Milk solids, Modified starch, Maltodextrin, Dextrose, Salt, Mineral Salts, Vegetable powder, Cheese solids, Flavour Enhancers, Vegetable fats, Glucose syrup solids, Food acids, Flavourings, Spices, Yeast extract, Anti-caking
agents, Spice extracts, Colourings.

Usage instructions:
1) Add 1 part cheese powder to 2 parts of hot water (>85C) and mix well
2) Whisk constantly until the sauce thickens to smooth consistency.
You can also add in hot water gradually or small amount at a time until youget ur desired thickness.

TEPUNG MAGIK
tepung salut yg boleh gune utk buat cendawan goreng, ayam goreng, sotong goreng tepung, udang goreng tepung.. kerangupannya tahan lama.. kalo cendawan goreng de tak cepat lemau, de maintain rangup, tak mcm tepung goreng biase =) magik & sangat sedap!
mudah digunakan. tabur tepung atas cendawan/ayam/sotong yg dh dibasuh, & goreng dalam minyak panas. untuk lagi sedap, gaul dengan tepung basah (TM+air), kemudian salut dgn tepung kering, & goreng. bertambah rangup! semestinye magic!

Ramuan:
Tepung gandum, tepung jagung, tepung beras, ketumbar, jintan manis, serbuk cili, garam


DELIVERY
pengeposan setiap hari Rabu&Sabtu untuk pembayaran sebelum 9pm hari Selasa/Jumaat.
COD: Putrajaya (pick up point:Precint Diplomatik) & Serdang (pick up point: UPM), hari Rabu ATAU hujung minggu.
SELF PICK UP: berdekatan Kenanga Wholesale City, Jalan Gelugor off Jalan San Peng. (Sila sms/kol utk check availability terlebih dahulu, inform 1@2days earlier)

emel ke leiyacheese@gmail.com utk butiran lanjut atau like FB page kami utk segala promosi & jualan secara retail di http://www.facebook.com/CheesePowderLCP =)
atau boleh sms sy di 012-3698514 (sila nyatakan nama& lokasi pls!)

Niche: Jalapeno Cheese Powder
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Shamsiah Lcp - Tue 24/Jul/2012 11:04am
    untuk pembelian secara retail:
    kami menawarkan beberapa pakej pengenalan dgn harga terbaik & menjimatkan sempena Ramadhan & Syawal. Promosi berakhir pada hari terakhir bulan Syawal! cepat2 dptkn stok anda utk berbuka, sahur, open house, dll! =)

    PAKEJ-PAKEJ CHEESE POWDER (LCP) & TEPUNG MAGIK (TM) TENTUNYA MURAH & MENJIMATKAN!!!

    ~PAKEJ MAGIK~
    TM A - 1 PACK OF 475GM TM + POSTAGE (POSLAJU) = RM14, S/S ADD RM3
    TM B - 2 PACKS OF 475GM TM + POSTAGE (POSLAJU) = RM24.50, S/S ADD RM6
    TM C - 3 PACKS OF 475GM TM + POSTAGE (POSLAJU) = RM35, S/S ADD RM9
    TM D - 4 PACKS OF 475GM TM + POSTAGE (POSLAJU) = RM46, S/S ADD RM12

    ~PAKEJ CHEEZY LCP~
    LCP A - 2 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM26, S/S ADD RM3
    LCP B - 3 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM36, S/S ADD RM4
    LCP C - 5 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM55, S/S ADD RM5
    LCP D - 10 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE= RM105, S/M-KTMD, S/S-E-PARCEL

    ~PAKEJ CHEEZY LCP MAGIK~
    LCPTM A - (1) 475GM TM + (1) 200GM LCP + POSTAGE (POSLAJU) = RM25.50, S/S ADD RM4
    LCPTM B - (1) 475GM TM + (2) 200GM LCP + POSTAGE (POSLAJU) = RM36.50, S/S ADD RM6
    LCPTM C - (2) 475GM TM + (1) 200GM LCP + POSTAGE (POSLAJU) = RM36.00, S/S ADD RM7
    LCPTM D - (2) 475GM TM + (2) 200GM LCP + POSTAGE (POSLAJU) = RM47.00, S/S ADD RM9

    sila emel, sms atau lebih mudah PM terus di FB kami ya =)  
  2. Shamsiah Lcp - Fri 27/Jul/2012 9:19am
    Kami juga menjual roti Turkey dgn harge RM3 je sepeket!!!
    roti yg sgt gebu, sedap. sure nk lagi nnt

    jemput ke FB page kami yer.. =)  
  3. Shamsiah Lcp - Mon 30/Jul/2012 10:33am
    Pihak LCP ingin memperkenalkan produk2 terbaru kami. 2 produk telah berada di pasaran kami sebelum ini dan kami mempunyai 4 produk tambahan. Semuanya mudah disediakan, langkah semudah ABC. Ade yang perlu tambah air panas sahaja, ade yang perlu tambah susu sahaja, ade yang tak perlu dibakar atau kukus, sekadar masukkan ke dalam peti sejuk sahaja, mudah kan? Kami memastikan anda semua dapat menyediakan makanan dengan cepat, mudah & lazat kerana dalam dunia sekarang, semua bende perlu pantas. =)


    Produk kami:-
    1) Leiya Cheese Powder - masih menjadi signature kami sebagai produk utama
    2) Leiya's Tepung Magik
    3) Leiya's Turkey Bread
    4) Leiya's Mashed Potato & Gravy
    5) Leiya's Caramel Pudding
    6) Leiya's Chilled Cheese Cake
    Kami menawarkan produk-produk ini pada harga Promosi & Pengenalan buat masa sekarang =)



    1) LEIYA CHEESE POWDER
    Leiya Cheese Powder adalah Jalapeno Cheese Powder yang asli dan sangat mudah untuk disediakan, cuma tambah air panas dan kacau hingga sebati. Sos keju berwarna oren seperti cheezy wedges dan rasanya sama seperti KFC cheezy sauce. Boleh dimakan dengan ayam, nugget, wedges, popia, macaroni, burger dan lain-lain..
    Pek: 200gm
    Harga:
    Retail: RM13/peket
    Promosi: ~PAKEJ CHEEZY LCP~
    LCP A - 2 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM26, S/S ADD RM3
    LCP B - 3 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM36, S/S ADD RM4
    LCP C - 5 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE (POSLAJU) = RM55, S/S ADD RM5
    LCP D - 10 PACKS OF 200GM LCP + FREE POSTAGE= RM105, S/M-KTMD, S/S-E-PARCEL
    Bagi yang ingin memborong Leiya Cheese Powder, bolehlah menghubungi kami ya. Minimum order 5kg (25peket) dengan harga terbaik dari kami!



    2) LEIYA'S TEPUNG MAGIK
    Leiya's Tepung Magik adalah tepung salut yg boleh digunakan utk buat cendawan goreng, ayam goreng, sotong goreng tepung, udang goreng tepung.. kerangupannya tahan lama.. untuk cendawan goreng, tak cepat lemau, de maintain rangup, tak mcm tepung goreng biase =) magik & sangat sedap! mudah sahaja untuk digunakan. cuma tabur tepung ke atas cendawan/ayam.sotong.udang yang dh dibasuh, gaul, dan goreng dalam minyak panas. Untuk lebih sedap dan lebih rangup, gaul dengan tepung basah terlebih dahulu (tepung+air), kemudian salut dengan tepung kering, dan goreng. Bertambah rangup, semestinya Magik!
    Pek: 475gm
    Harga: RM8/peket



    3) LEIYA'S TURKEY BREAD
    Leiya's Turkey Bread merupakan roti arab yang sangat gebu, lembut, dan sangat enak. Cukup mengenyangkan. Sangat sesuai untuk sarapan pagi, tea-time, minum petang atau makan malam. Lagi sesuai bagi mereka yang ingin mengawal berat badan. Boleh makan bersama pencicah, sardin, tuna, dhal, kari, cheese-sauce, telur hancur dan macam2 lagi. Juga sesuai buat kanak2 kecik kerana teksturnya yang lembut. Senang untuk disediakan. Cuma panaskan di dalam microwave selama 35-45saat. Untuk lebih enak, sapukan mentega di kedua2 belah roti dan goreng tanpa minyak di dalam frypan. Lagi enak, rangup di luar, lembut di dalam!
    Pek: lebih kurang 160gm (setiap pek ade 3 keping)
    Harga pengenalan: RM3/pek




    4) LEIYA'S MASHED POTATO & GRAVY
    Leiya's Mashed Potato & Gravy, sangat mudah untuk disediakan dan sangat enak! Cuma tambah air panas! Betul! Mashed potato (kentang putar) dengan vitamin C, dan chicken gravy, satu kombinasi yang pasti anda inginkan. Kami menggunakan chicken gravy ye, bukan Brown Sauce. Brown sauce tidak sesuai dengan mashed potato dan rasanye pon tidak sama. Chicken gravy yang kami gunakan ini mempunyai rasa yang sama seperti mashed potato gravy KFC =) Cube dulu baru tau.
    Pek: 200gm Mashed Potato Powder + 100gm Chicken Gravy Powder
    Harga Pengenalan: RM15/set



    5) LEIYA'S CARAMEL PUDDING
    Leiya's Caramel Pudding Powder merupakan pre-mix untuk membuat caramel puding/ puding gula hangus. Caranya yang amat mudah. Hanya memerlukan 700mL susu segar & sedikit gula untuk cairan gula hangus. Rasanya yang enak dan pasti menjadi kegemaran seisi keluarga =) Boleh dihiaskan dengan buah-buahan segar.
    Pek: 100gm
    Harga Pengenalan: RM7/peket



    6) LEIYA'S CHILLED CHEESE CAKE
    Leiya's Chilled CheeseCake Mix Powder, tepung pre-mix untuk membuat cheesecake yang sedap dengan mudah! Hanya memerlukan susu atau whipped cream sahaja untuk keknya. Didatangkan bersama topping pelbagai pilihan perisa- oren, lemon, blueberry, strawberi, kiwi. Untuk lebih enak, tambahkan 'base' biskut pada dasar acuan, pastinya lebih enak. Jangan risau, kami juga membekalkan cara2 untuk membuat base biskut itu, hanya memerlukan biskut (merry, oreo,digestive-ikut pilihan masing2) dan sedikit mentega! mudah sahaja. Dan yang penting, kek tidak perlu di kukus atau di bakar, hanya perlu disejukkan di dalam peti ais sahaja! Sangat mudah, bukan? Cube dulu baru tau.
    Pek: 200gm Cheesecake mix + 100gm topping (oren, lemon, blueberry, strawberi, kiwi)
    Harga: RM20/set



    Haaaaaaaa.... Produk-produk kami merupakan pilihan terbaik bagi menjimatkan masa anda untuk menyediakan makanan dan pencuci mulut serta pembuka selera! Seperti one stop center, kami menyediakan segala yang mudah & menjimatkan untuk anda semua, InsyaAllahutaala...  
Page 1   (Total 3 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)