Search Majalah.com
Teras Ceria Enterprise - Pembekal Pakaian Kanak-Kanak Original Terus Dari Kilang
Teras Ceria Enterprise @ Teras Ceria Enterprise - Pembekal Pakaian Kanak-kanak Original Terus Dari Kilang - Sat 13/Nov/2010 2:51pm [Last Comment]
Syarikat kami Teras Ceria Enterprise adalah merupakan pembekal pakaian kanak-kanak original terus dari kilang.

Diantara jenama-jenama pakaian kanak-kanak yang kami bekalkan ialah seperti KIKI-LALA, POPEYE, POWERPUFFGIRLS, SESAME STREET, PIXIE&DIXIE, GARFIELD, TOM&JERRY, BABY TOM&JERRY, PRONICS, CUDDLES, ULTRAMAN, GAP, OSHKOSH, KIKO & banyak lagi.

Kami juga ada membekal pakaian sekolah berjenama CERDIK,kasut sekolah berjenama KIKI-LALA,beg sekolah jenama POWERPUFFGIRLS & juga segala peralatan sekolah seperti kotak pensil & sebagainya.Kami juga ada membekal pakaian kanak-kanak & kasut kanak-kanak secara borong pallet (ia adalah pakaian @ kasut return dari supermarket).

Harganya memang murah & sangat sesuai untuk peniaga-peniaga kecil @ pasar malam.(RM5 kebawah).Kami juga ada membekal baju bundle kanak-kanak GRED A (jenama seperti OSHKOSH,GAP,ADIDAS,NIKE,PUMA).Harganya amat murah(RM3 kebawah sahaja-condition sangat cantik).


Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi Cik CT Sara-017-5336137 @ Encik Naser - 016-4857619 @ Encik Iqbal - 017-4677208.

Alamat kami di TS7072, Bandar Perda, Permatang Pauh, Bukit Mertajam, Seberang Perai, Pulau Pinang.Berdekatan dengan UITM & Politeknik Permatang Pauh.

Website kami www.terasceria.com. Email kami nasir@cipenang.com ataupun ssn_2003@yahoo.com.
MOQ - 100pcs keatas
Perhatian- Semua pakaian yang kami bekalkan adalah ORIGINAL & TERUS DARI KILANG.

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. Rafiq 3 - Sat 13/Nov/2010 5:11pm
    website anda x dpt dibuka. HacKed By Team HacKer Egypt.  
  2. Abdul Malek - Sat 13/Nov/2010 5:12pm
    salam. emailkan katalog kat saya.

    abnakkidsshoppe@gmail.com  
  3. Haizam - Sat 13/Nov/2010 5:50pm
    email katalog kat saya yang bundle gred A tu,dan katalog pakaian kanak2 tu jugak
    mrj11@yahoo.com  
  4. Jawa 91 - Sat 13/Nov/2010 8:45pm
    email katalog gmbr2 yg ada n hrga borong kuantiti.,
    hapipi.uzir@yahoo.com  
  5. Fazs - Sat 13/Nov/2010 8:56pm
    hantarkan kepada saya juga  
  6. Noorasiah 2 - Sat 13/Nov/2010 9:35pm
    Salam...sy br nk bcadg utk mjual scara online...blh tlg email sy tak cmna crnya utk sy mdaptkn stok dr anda.TQ
    Insyirah0508@gmail.com  
  7. Shaiful Asuad - Sat 13/Nov/2010 10:22pm
    tlg email kat saya juga...
    shaiful27@yahoo.com.
    tq...  
  8. Hasbi Abu Hassan - Sat 13/Nov/2010 11:41pm
    emailkan katalog pd

    bi_hasbi@yahoo.com  
  9. Gna - Sat 13/Nov/2010 11:47pm
    katalog too plizzz to s_g_na_teng@yahoo.com  
  10. Serenity - Sun 14/Nov/2010 1:18am
    katalog plz.. azrein.bizz@yahoo.com
    thx.  
  11. Zainal Din - Sun 14/Nov/2010 10:30am
    email katalog gmbr2 yg ada n hrga borong kuantiti.,
    zainalmddin@yahoo.com  
  12. Ajam - Sun 14/Nov/2010 10:56pm
    email katalog kat saya

    jerry.jebeng@gmail.com  
  13. Red - Mon 15/Nov/2010 11:02am
    website dah kena hacked..x leh nak bukak!  
  14. June 3 - Mon 15/Nov/2010 2:47pm
    saya penah buka web,smsm tp xde feedback  
  15. Teras Ceria Enterprise - Mon 15/Nov/2010 6:30pm
    Salam Semua,
    Pertama sekali sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana berminat dengan apa yang sy iklankan.Sebarang pertanyaan hendaklah disertakan dengan address email anda supaya senang untuk berkomunikasi.Kalau boleh tu sertakan juga location anda,budget anda,anda mempunyai kedai @ on-line bisnes & juga no contact anda.Jikalau anda ingin terus ke kilang & borong terus di dalam kilang,sedikit bayaran akan diperlukan untuk certain document.Tetapi kami akan pasti anda mendapat harga kilang, bukan harga pemborong.

    Sekian.
    Terima Kasih.  
  16. Normawati Ngah - Mon 15/Nov/2010 7:32pm
    menarik..blh email ke en_alimin@yahoo.com

    terima kasih  
  17. Rahayu - Tue 16/Nov/2010 9:57am
    Salam...sy br nk bcadg utk mjual scara online...blh tlg email sy tak cmna crnya utk sy mdaptkn stok dr anda.email ke rahayuyahya@yahoo.com TQ  
  18. Adeng - Wed 17/Nov/2010 4:41pm
    berminat..
    blh hantar katalog/price list n detail..?
    joselee_adeng@yahoo.co.uk
    saya d petaling jaya n online bisnes..
    thx..  
  19. Reds Purple - Thu 18/Nov/2010 12:00am
    berminat
    tlg hantarkan any catalog/detail @prcelist
    chronical_azeil@hotmail.com  
  20. Fenellia - Thu 18/Nov/2010 3:15pm
    hai, sy bcdng nak menjual secara online..tlg emailkan sy katalog n harganya sekali serta detail..
    Ty..  
  21. Alin 84 - Fri 19/Nov/2010 8:31am
    notty_gurlk@yahoo.com...sori luper plak...!!  
  22. Natasya Irwan - Fri 19/Nov/2010 8:49pm
    saya berminat. ada katalog. email norizan.naderi@yahoo.com  
  23. Teras Ceria Enterprise - Sat 20/Nov/2010 11:41am
    Salam Semua,
    Terima kasih kerana ada feedback dari anda semua.
    Perhatian: Jika anda mempunyai tempat untuk berniaga pakaian kanak-kanak tetapi tidak mempunyai modal yang banyak, contact kami kerana kami boleh membantu anda.
    Kita boleh tumpukan kepada pakaian2
    return dari supermarket kerana kabanyakan supermarket seluruh malaysia ambil stok mereka di sini.Kita juga boleh cuba bisnes bundle kanak2 gred A di mana conditionnya sangat cantik, berkualiti & yang paling penting ORIGINAL.
    Siapa cepat dia dapat - Contact Iqbal - 017-4677208 @ Naser - 016-4857619
    Email kami - nasir@cipenang.com @ ssn_2003@yahoo.com
    Sekian.
    Terima Kasih.
    Naser - Teras Ceria Enterprise  
  24. Allie - Tue 23/Nov/2010 10:18pm
    Saya berminat ..boleh tahu min order & min modal utk mengorder?..nak tahu ttg bundle gred A & terus dri kilang..pls email me @ alyagoon@yahoo.com..tq  
  25. Hafiz 32 - Wed 24/Nov/2010 1:44am
    hi..website ada problem ke? blh bg katalog/ jaz.vtec@gmail.com  
  26. Iena78 - Wed 1/Dec/2010 4:44pm
    boleh email katalog dan harga,mrh2707@yahoo.com  
  27. Ida 48 - Sat 4/Dec/2010 5:22pm
    blh emailkn katalog n price x?..
    tq.. aa_mizabalqis@yahoo.com  
  28. Izzora - Thu 9/Dec/2010 8:28pm
    Web dh kena hack ye?
    Sy berminat.. hrp dpt email katalog & harga. TQ
    izzora@gmail.com  
  29. Ummu Bintan - Thu 16/Dec/2010 10:23am
    berminat....emel saya
    bagaikanputeri_01@yahoo.com  
  30. Ezora - Fri 17/Dec/2010 11:20pm
    email me plz @
    anakandabonda@gmail.com for katalog  
  31. Ummu Muhammad - Tue 21/Dec/2010 1:19am
    email saye:
    attuffahumairah@gmail.com  
  32. Rosdan 2 - Wed 2/Feb/2011 12:56am
    blh emailkn katalog n price x?..
    cara nak order saya niaga di besut terengganu 0147954988  
  33. Saysue - Thu 24/Feb/2011 10:29am
    email katalog pd sy... tq.
    saysue.hny@gmail.com  
  34. Faez 5 - Fri 25/Feb/2011 8:17am
    berminatnye..nak niaga kat uptown, pasar tani, pasar mlm ngan online...
    leh emailkan katalog, detail, harga, syarat2 belikan cth min bape kena amik..
    tq ye...email. nafaz_22@yahoo.com.my  
  35. Busyra Collection - Wed 9/Mar/2011 8:46pm
    salam. emailkan quotation harga Bundle USA gred A beserta kos penghantaran ke srwk ke haleem_hadi@yahoo.com...
    Br start bukak kedai secara kecil-kecilan..
    tq...  
  36. Kasrul - Tue 22/Mar/2011 2:26pm
    bleh tlg emailkn saya katalog dan harga detail sb sy bru nk mula berniaga... e_fire85@yahoo.com  
  37. Sabut - Sun 3/Apr/2011 3:02pm
    emailkan saya

    satumalaysia2011@yahoo.com  
  38. Rubiah - Tue 3/May/2011 10:51am
    saya berniaga secara online dan juga di pasar mlm.. sila email kan saya quatiation.. setiap item dan harga..terima kasih.. aku_matahari80@yahoo.com  
  39. Norhafidah - Wed 25/May/2011 11:51pm
    salam....
    saya juga berminat untuk berurusan ngan pihak tuan...tetapi sebelum tuh macm mana saya nak buat pilihan setiap pakaian dan kasut...lagi pun saya berada di Pulau pinang dan saya ingin membuat perniagaan secara Online dan Car Boot sale... bole dptkan saya harga barang dan katalog...
    tuan bole emailkan kepada saya di syiefah@yahoo.com

    sekian, harap tuan bagi feeback secepat yang mungkin...  
  40. Mai 16 - Fri 29/Jul/2011 9:45pm
    salam...
    saya sgt berminat dan berharap mendapat maklumbalas dari anda dgn secepat mungkin.tq  
  41. Suzila 3 - Thu 25/Aug/2011 1:25pm
    salam,sy berminat,mahu berniaga on9,bajet sy rm500 dahulu,emailkn detail kpd sy ss_eila@yahoo.com,sy di butterworth saja  
  42. Suhaimi 13 - Sun 11/Sep/2011 1:31am
    salam.saya baru nak berjinak2 utk berniaga secara online ni.anggaran bajet dalam RM1k.boleh emailkan x katalog utk pakaian kanak2 kpd saya. suhaimimohamad07@gmail.com  
  43. Helmy 15 - Thu 22/Sep/2011 11:35pm
    saya ingin menjalankan perniagaan pakaian di pasar malam sila emailkan kepada saya harga dan barangan..terima kasih mater5259@gmail.com  
  44. Seriyani - Sat 8/Oct/2011 2:12pm
    saya ingin membuat perniagaan secara Online dan Car Boot sale... boleh saya dapatkan katalog untuk dilihat ...secara permulaan buget saya dalam rm500 dahulu.... email saya seri_yani80@yahoo.com terima kasih  
  45. Suriyati 4 - Mon 10/Oct/2011 4:33pm
    pls send me ur catalog. brand ultramen only itayirus70@yahoo.com  
  46. Salinas - Sun 23/Oct/2011 8:04am
    saya plan nak berniaga pasar malam...berminat baju return (borong pallet). send katalog. tq bijakbistari@yahoo.com  
  47. Rizal 166 - Sun 13/Nov/2011 8:02pm
    blh tlg emailkn saya katalog dan harga detail sb sy bru nk mula berniaga...  
  48. Siti 345 - Sun 20/Nov/2011 10:17am
    emailkan juga dekat saya price dan katalog..
    ctnorainmdrodzi@yahoo.com.my  
  49. Fza 3 - Tue 27/Dec/2011 4:49pm
    boleh tak emailkan kepada saya katalog fiefly_119@yahoo.com  
  50. Ayuleen - Sun 22/Jan/2012 11:42am
    email katalog to ayuleen@yahoo.com, tq  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 85 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)