Search Majalah.com
Teddybear Murah untuk Individu yang Minat Berniaga
Nakt Olong - Wed 29/Feb/2012 2:57pm [Last Comment]
Hadirin sekalian. Saya baru start berniaga. Da try mcm2 tp semuanya separuh jalan. Sebab utama kekangan modal serta pasaran tak menentu. Sy cuba jual teddybear bila tengok kat : teddybearku.blogspot.com

Cuba punya cuba memang betul untung lebih 100%. Permintaan tinggi. Risiko tiada. Market pun luas. Dari kecik sampai beso semua minat kat teddybear.

Sekarang sy da pakai van buruk nak angkut teedybear.

Saja nak share kat orang semua. Tak payah masuk MLM. Labur ribu-ribuan. Nak meniaga bio yang nampak barang depan batang hidung. Kos murah. Usaha tangga kejayaan... Bantu orang kita majukan umat Muhammad

Nak share cite boleh cal saya 019-2198065

Niche: Pengedar Permainan Kanak2
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Nakt Olong - Fri 24/Feb/2012 6:04pm
    Thanks mummy. ur product berkualiti. Last week i ada buat order, memang laku abis.

    Sblm ni i ambik kat org lain. 50% brg yg dapat kena touch up balik, kena jahit balik. Kotor melambak2. Gred sama, Harga lebih kurang aje..

    Tp satu, ur barang nape tak leh kredit. Budak baru belajo meniaga nie..  
  2. Hass 3 - Sat 25/Feb/2012 4:37am
    saya dah tgk dlm blog,semua stok yg cantik2 dah sold out,bila stok baru nak sampai, nanti email pd hass_811@yahoo.com.my  
  3. Combination Production - Wed 29/Feb/2012 3:18pm
    salam,boleh tolong emailkn dimana boleh dpt stok teddybear ni. tq.  
  4. Mad 3 - Wed 29/Feb/2012 3:26pm
    saya pun minat sekaran pun ada jual teddy bear gak tapi stock x banyak kt mana boleh dapat stock dg harga yg murah urgen boleh email ke why_1110@yahoo.com atau call ke 0193064636/0123866407 mad  
  5. Kamal 113 - Wed 29/Feb/2012 3:48pm
    saya pun bminat, mana nak dpt stok ni? email saya details di bakeritradis@yahoo.com  
  6. Keti6315 - Wed 29/Feb/2012 3:52pm
    emel kpd saya jg rozanitaattan@yahoo.com  
  7. Rozanah Sarwan - Wed 29/Feb/2012 4:05pm
    sy pn berminat.. boleh email kat mana boleh dapat stok .. zana_88@yahoo.com  
  8. Suriati 12 - Wed 29/Feb/2012 4:08pm
    sy pn berminat...boleh dptkn nasihat n mana nk dptkn stok...  
  9. Wan8484 - Wed 29/Feb/2012 4:10pm
    sharing is caring.
    email ke wan8484@gmail.com tq  
  10. Azian 19 - Wed 29/Feb/2012 4:18pm
    kpd warga mc yg berminat...kan tt dah bg blogpsot kat atas tu...check la kat situ..ngapa nk tanya kat mana blh dpt lg...sian tt nk kna hntr email kt korang lg..biar ler masa dia hbs nk majukan biz dia...  
  11. Mohd Sharoni Selamat - Wed 29/Feb/2012 7:13pm
    semua sold out....???  
  12. Nana 136 - Thu 1/Mar/2012 1:50am
    MLM x salah yang salah kita...

    kita suka invest duit dgn harapan kita ingin duduk rumah income masuk setiap bulan dan yang bawak lari duit tu pun kita bukan salah sistem mlm...yang menipu kita dan yang tertipu pun kita...tp salah diri sendiri yang suka invest...kita ni malas untuk berusaha tp suka buat pelaburan...

    kalau mlm menipu kenapa saya dan kawan2 berjaya dlm mlm ni...sbb apa yang kami buat adalah jayakan orang...bukan orang atas jer yang kaya...tp kita kaya sama2...tapi kami x invest kami jual product kecantikan dan kesihatan...modal rm200 untung rm10k sbln dgn hanya 7 orang beli...
    jadi saper2 pun mampu merubah kehidupan...jika anda ingin berjaya dan ingin hidup senang cuba jadi mcm saya...usaha untuk berjaya...jika anda pakar untuk memberi alasan anda x kan berjaya sampai bila2

    yang pasti kami bukan direct selling

    nak tau bisnes apa msg saya 0176476607  
  13. Nor Hafiza Binti Hassan - Thu 1/Mar/2012 3:31am
    boleh email sy Nor_hafiza84@yahoo.com  
  14. Mimi 3 - Thu 1/Mar/2012 8:04am
    salam warga mc, saya ingin menyewakan tapak niaga didanau kota. sesiapa yang berminat sila call atau sms ke 0193310831  
  15. Siti Nabila - Mon 5/Mar/2012 2:27am
    emeil saya please :)
    belladam94@ymail.com  
  16. Mozarella - Mon 5/Mar/2012 3:11pm
    tolong email ke saya m.afiq@phg.moh.gov.my  
  17. Fareez 12 - Thu 22/Mar/2012 4:01pm
    ce email mohamadfareez@gmail.com  
  18. Mellia - Sat 24/Mar/2012 12:59pm
    tolong emailkan detail...cara pembelian..min dan quotation harga cammeallia_mb@yahoo.com  
  19. Zailah - Fri 20/Apr/2012 12:57pm
    Saya pun baru mencuba menjual teddy bear yg saya ambil dari website tu. Mula2 cuba sikit-sikit jer, pastu 2nd order byk sikit.......baru jer, x spi sebulan. Jual murah2 jer, at the moment plg tinggi pun rm10 saya jual. ada tu saya modified sikit bajunya, letak riben....... so far so good....... ada yg request mcm2 pula. Anyway, thk u ratna for being so patient with me on special request..... insyaallah i akan teruskan selagi ada permintaan...... so guys, x cuba x tahu...... yg byk bantu i pun my family tolong promotekan......  
  20. Tun Teja - Fri 4/May/2012 8:26am
    pada yg dah meniaga teddy bear tu, slalunya u all jual kat mana ye?  
  21. Hafizi 39 - Fri 8/Mar/2013 9:08pm
    sy pn berminat nk jual . . boleh tlg email kan kpada sy cmne nk dpt stok ? mohdhafizi10@yahoo.com tq  
  22. Mohammad Taufiq Adnan - Wed 4/Dec/2013 3:33pm
    Saya Pembekal Dan Pemborong Teddy Bear Dengan HArga Murah Quality AAA.. Berminat Boleh Call/Whatsapp :0173471733/0167736730 ... Boleh tengok gambar di http://teddybearbesarmurah.blogspot.com
    or fb = teddy.bear.besar  
  23. Umie 26 - Sun 19/Jan/2014 10:56pm
    email sy details umie_rukia88@yahoo.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)