Search Majalah.com
Tawaran Mengurus Passport Indonesia
Karma 2 - Tue 23/Aug/2011 6:26am [Last Comment]
Salam semua

Saya menawarkan perkhidmatan mengurus permohonan passport pekerja Indonesia yg telah di putihkan.

Mereka tidak perlu bersesak-sesak ke pej, kedutaan, kami akan dtg dgn borang yg ori dan bersiri nombor. Mereka juga perlu sertakan salinan surat biometrik pemutihan dan 4 keping gambar ukuran passport yg warna belakangnya putih.
Kami beroperasi utk negeri Selangor, N9, Melaka,Pahang dan Johor.
Kos seorang rm450. harga dirunding jika beribu2 pekerja anda memerlukan perkhdmatan kami.
sila hubungi 019 7731878

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Fadzli 15 - Tue 23/Aug/2011 8:05am
    bayar dulu baru buat paspot ke atau buat paspot dulu baru bayar?  
  2. Karma 2 - Tue 23/Aug/2011 9:37pm
    bayar dulu  
  3. Fiafaizah - Fri 26/Aug/2011 11:16pm
    yang ni buat passport ke renewal je ?  
  4. Fara 11 - Sat 27/Aug/2011 6:49am
    kalau nak renewal.. pegi aje ke kedutaan tu.. tak mahal mana pun baru puluh2 ringgit saja. kalau upah kat agent, mahal..  
  5. Karma 2 - Sun 28/Aug/2011 12:23am
    Salam. Ini adalah utk permohonan baru. Semua PATI yg telah diputihkan dan berhasrat hendak mohon permit mesti membuat passport .
    Lebih 1 juta PATI indon yg telah diputihkan..bayangkan kalu semua pergi ke kedutaan Indonesia di JB (sahaja yg buat proses ini )..tentu jem,membuang masa, tenaga dan kos, silap2 kena sewa hotel kalau tak siap dalam 1 hari,
    Jadi , kami menawarkan kemudahan, jaminan siap dlm masa 1 minggu.
    Majlis penyerahan passport kpd PATI telah beberapa kali diadakan dgn disampaikan sendiri oleh Bapak Kedutaan Indonesia sendiri ( utk jumlah yg banyak ).
    tq  
  6. Alfayatd 2 - Thu 1/Sep/2011 12:48am
    Pak Karma 2,
    1. Jumlah yang banyak - boleh specific sikit, minimum berapa passport atau PATI
    2. Betul ke Bpk Kedutaan yang sampaikan - keh333 ... boleh buktikan ke.
    3. Sudah berapa kali majlis penyerahan telah di adakan.
    4. kalau Pak Karma offer RM450 ada yg offer RM118, RM150 di Johor Bahru juga.
    Wal hal harga passport Indonesia hanya RM18 saja.
    5. Nak tanya juga passport Myanmar dan India buat juga ke?  
  7. Roslan 3 - Thu 1/Sep/2011 4:14pm
    Saya cuma mengenakan bayaran sebanyak RM250. Sila berhubung dengan saya di nombor 012 942 9363 atau 011 1280 2279.
    Untuk paspot Myammar, Vietnam dan Bangladesh juga boleh berhubung dengan saya.  
  8. Karma 2 - Fri 2/Sep/2011 11:41am
    Alfayatd2
    Salam idilfitri,,anda boleh bagi emel nt sy buktikan, sebelum ni penyerahan 100 - 2oo pssport sbg membuktikan ia bukan penipuan..
    Harga tu septutnya tak lebih dari tu..sy tau banyak ejen2 di luar sana belasah harga gila2 spr pemutihan hari tu.. utk pengurusan sy memadai anda sediakan RM300 sahaja.
    Roslan3
    Hati2 dgn penipuan sb ada yg jual borang dan borang photostat pun ada..memang murah..nanti sampai kedutaan kena reject...
    Kami lakukan yg terbaik utk anda.
    tq  
  9. Phillips - Tue 6/Sep/2011 8:03pm
    sesiapa yang berminat untuk buat passport baru bangladesh sila email saya di ig_phillipslim@yahoo.com...rm250 per passport  
  10. Roslan 3 - Wed 7/Sep/2011 1:11am
    Karma2, Terima kasih atas ingatan saudara tetapi saya berurusan terus dengan pihak kedutaan Indonesia dan Bangladesh jadi masalah jualan borang palsu tidak timbul.
    Bagi agen agen kepada PATI sila berhubung terus dengan saya atau dtg ke pejabat saya di Pusat Bandar Damansara berhampiran dengan pejabat imigresen. Saya akan beri harga yang amat kompetitif sekali. Lebih murah dari mana mana harga yg tertulis di atas.  
  11. Bunga 9 - Thu 8/Sep/2011 8:27pm
    Wei Bro Roslan. Lu tak gentle berniaga. Terang2 undercut orang punya harga. Kalau nak iklan buat lah platform sendiri. Wa x kenal En Karma tapi wa benci cara lu.  
  12. Botax Erol - Thu 8/Sep/2011 11:09pm
    heheheh .. lek2 jgn gaduh2  
  13. Areis - Fri 9/Sep/2011 3:02pm
    saya setuju dgn Bunga 9...slmt hari raya...  
  14. Roslan 3 - Sun 11/Sep/2011 7:45pm
    Cik Bunga. Cuba berfikir secara positif. Berapa ramai PATI yang akan baca di sini. Tapi cuba fikir kalau En. Karma berjumpa saya dan berurusan dengan saya dan seterusnya dia dapat harga yang amat rendah. Dia pula boleh market dengan harga yang lebih rendah. Dengan itu volume dia meningkat dan peratusan keuntungan dia juga meningkat. Bukan ke lebih baik?  
  15. Lfc 2 - Thu 15/Dec/2011 11:32am
    Kenapa saya contact no. Karma 2 xdapat.Macamana nak berurusan lebih lanjut sebab sekarang saya juga ada masalah utk buat permit pekerja.Agen sebenar telah larikan diri.  
Page 1   (Total 15 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2591)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1473)
Bengkel Motosikal (240)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (275)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1444)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1410)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (818)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3199)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (345)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (367)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (803)
Bisnes Untuk Dijual (3192)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6172)
Forex Malaysia (1803)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (409)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3646)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1743)
Kedai Sewa (1596)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4818)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2155)
Kerja Sambilan (6060)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2722)
Kursus Kecantikan (668)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1584)
Mencari Pelabur (3579)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (906)
Pembantu Rumah Asing (1791)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4089)
Pemborong Telekung Dan Songkok (559)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3423)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2706)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (928)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1508)
Pengedar Permainan Kanak2 (579)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (371)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (687)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (553)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1469)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6446)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1252)
Pusat Tuisyen (1027)
Rancangan Perniagaan (570)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4122)
Rumah Untuk Dijual (3610)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (779)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1730)
Sewa Lori (2452)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (695)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4655)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (640)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2091)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1635)
Urut Tradisional (758)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (239)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1279)