Tanah untuk di Jual - di Sabah
Sufian Moktar - Thu 9/Dec/2010 10:28pm [Last Comment]
kami mempunyai beberapa lokasi tanah untuk dijual.status tanah utk pertanian,komersil atau utk buat rumah.harga mengikut jenis tanah.klu berminat e mail saya karkun73@yahoo.co.uk

Niche: Tanah Untuk Dijual
     
  1. Fara 11 - Fri 10/Dec/2010 11:16pm
    susah org semenanjung nak beli tanah kat swk @ sabah..
    byk syarat2nya..  
  2. Sufian Moktar - Tue 14/Dec/2010 3:26pm
    TAKJUGA SUSAH KU TAU JENIS TANAH YG NAK DI BELI.CONTOHNYA TANAH JENIS NT TAK BOLEH BELI.TAPI JENIS CL BOLEH  
  3. Amygold - Thu 16/Dec/2010 9:11pm
    APA BEZA DAN MAKSUD NT N CL YAA  
  4. Sufian Moktar - Thu 16/Dec/2010 11:59pm
    NT(NATIVE LAND) UTK ORG SABAH SAHAJA. CL (CROWN LAND) BOLEH DI MILIKI OLEH BKN ORG SABAH  
  5. Saiful 51 - Sun 19/Dec/2010 8:46pm
    saya dari sandakan, sabah, parents saya tengah cari tanah untuk dijual sekitar sandakan seperti beluran, kinabatangan, lahad datu, telupid @ ranau....(harga dibawah rm100,000.00) ada tak????  
  6. Sufian Moktar - Sun 19/Dec/2010 10:34pm
    KLU SEBELAH RANAU,L.DATU DAN SANDAKAN TU BUAT MASA NI BELUM ADA.YG ADA AREA BEAUFORT,MEMBAKUT,MEMBAKUT SAHAJA  
  7. Bornrich Management Marketing Resources - Sat 25/Dec/2010 12:07am
    Sy tgh cari tanah di sabah dalam 500 - 1000 ekar ( tanah sawit ) utk dijual. Jika ada hubungi saya 019-3688847  
  8. Azanizam - Thu 13/Jan/2011 3:53am
    saiful 51,tanah di lahad datu.tanam sawit.sawit.utk keterangan lanjut sila pM azanizam360@gmail.com  
  9. Haiqal 5 - Sun 15/May/2011 7:19pm
    http://malaysia.market4free.com/classifieds/ads/real-estate/land/32343355  
  10. Rubiah - Mon 14/Nov/2011 11:00am
    Saya tengah mencari tanah di area Sandakan di batu 10 sehingga batu 30 sahaja.

    luas tanah di kehendaki 1-2 ekar
    kegunaan untuk membina rumah adik beradik.. pls inform/ call di no. 019-393856 or email.... rubiah.razak@gmail.com  
  11. Lina Ting - Fri 23/Dec/2011 9:50am
    klu ada sekitar Lahad Datu...sya nak...
    email lina.ting90@gmail.com  
  12. Chuchu - Sun 22/Jan/2012 12:18am
    saya broker dari pihak buyer sekiranya anda ada tanah sawit 1000 keatas boleh maklum dnengan saya tapi saya nyatakan syarat dari pihak buyer

    garan tanah
    profile
    PA senang dapat.....kami tidak mahu jika buyer dah ada nak beli sampai masanya Pa tak dapat ambil.......  
  13. Sabt - Tue 24/Jan/2012 12:49pm
    Saya nak cari tanah untuk tapak rumah, area jalan semporna tawau sabah. Ada siapa2 blh info x?  
  14. Indra 8 - Thu 26/Jan/2012 5:18am
    Tanah area ranau luas 4600 ekar
    Title CL harga RM15k per ekar
    serius buyer only
    0136773488  
  15. Amrytech - Sun 5/Feb/2012 5:33pm
    indra 8:

    kalau mahu 1,2 ekar saja bolh ka. or kena beli semua 4600 ekar tu. ada geran ka  
  16. Khairun J - Mon 9/Jul/2012 12:48am
    tanah untuk dijual di Sipitang, Sabah.. keluasan 100 ekar.. berminat sial email saya (mkmohdyasin@yahoo.com) untuk mendapatkan contact number.. for serious buyer only, no broker, im a direct owner. ty  
  17. Bryan 4 - Tue 24/Jul/2012 4:57pm
    Saya tengah cari tanah 100ekar
    Title: CL(crown land) kalau Ada SMS saya 0198953583  
  18. Mariannie Lambert - Mon 30/Jul/2012 11:11am
    Tanah CL 8.3 hektar (20.5 ekar)
    area Tamparuli, ada getah
    harga RM30k/ekar
    serius buyer only and strictly no broker.
    Interested pls sms me at 0168783455  
  19. Sufian Moktar - Sun 5/Aug/2012 11:27pm
    area bft ada tanah mau di jual.5 ekar,tepi sungai padas.harga 35k lumpsum.  
  20. Karashi - Sun 23/Sep/2012 6:37pm
    masih ada lagi ka tanah tu?...sebelah mana?sy minat nak beli, sms or call sy klu masih blm kena beli 0136282137  
  21. Mie 158 - Wed 5/Dec/2012 8:21pm
    Salam, tanah di silabukan, lahad datu,
    Tanah Geran NT 14 ekar (rm40000/ekar) ada sawit
    Tanah Geran CL 11 ekar (rm70000/ekar) ada sawit
    berminat: 0193885645  
  22. Mohd Raffizul Makbull - Sat 8/Dec/2012 9:11pm
    kakitangan felda boleh loan, call saya, 014-350-2485  
  23. Zulkiflee Abdullah - Wed 12/Dec/2012 1:57pm
    Saya nak cari tanah untuk tapak rumah dan sekaligus sebagai tanah kebun dalam keluasan 10 hingga 15 ekar area Sandakan dengan harga yang berpatutan. Kalau ada yang menjual call saya di 0128353589  
  24. Adriana Philip - Mon 24/Dec/2012 1:49pm
    sya na ikut kursus hartanah di area kota kinabalu..kalu tahu ada tlg email sya adyanaabd@yahoo.com,atau kol sya d no
    0109450860  
  25. Dean 57 - Wed 2/Jan/2013 5:27pm
    Sesiapa nak cagar tanahnya pinjam duit lulus 3 4 hari. Area Sabah. Nilai pinjaman ikut nilai lokasi dan rundingan dua2 pihak. Potongan 40% sahaja tiada bunga bulanan. Bayaran 1 tahun tempoh tiada bayaran bulanan. Genap setahun bayar. Bukan along tapi mau tolong sesiapa nak bisnes takde modal, nak majukan ladang takde duit cukup pulak dan nak pinjam bank tak lulus atau sikit pulak lulus. Jual beli tanah susah sikit nak urus tapi masih boleh diatur. Pertanyaan dan keterangan lanjut sila email saya di boydeiszmar@gmail.com  
  26. Mahayudin - Thu 21/Mar/2013 3:13pm
    Saya nak cari tanah utk tanaman sawit dlm 15 ekar (title : NT) area bofot,sepitang,tenom,nabawan or tawau..bajet RM150k.klu ada sila email sy motec_86@yahoo.com
    TQ  
  27. Ani 60 - Tue 26/Mar/2013 10:04am
    Saya ingin menjual tanah di sekitar Lahad Datu (Silam Kampung), tepi jalan raya 2ekar:rm55k,,sudah tanam sawit,tinggal tuai jak..email saya siapa yang berminat (shawa370@ymail.com).dokumen tanah yg sah..  
  28. Azri 137 - Wed 3/Apr/2013 10:38am
    tanah NT 7.8acre
    Kg dewata,lahad datu(0.5 km from main road)
    Sawit sudah tanam (2tahun)
    RM230K
    Pm me 013-4085142  
  29. Errick - Wed 3/Apr/2013 2:23pm
    Tanah NT 2 ekar setengah
    area penampang kobusak belakang holiday park
    harga RM190 sqft
    my family mau jual ni tanah direct to owner serius buyer only,no broker.
    info lanjut boleh terus call 014-3705690 or email terus ke olsen_chan85@yahoo.com.  
  30. Laidora - Fri 5/Apr/2013 11:29pm
    tanah ada geran 5-7ekar d Pitas, sabah
    bersebelahan pitas palm oil.
    harga boleh runding.
    call 0145678840 dora  
  31. Ain 321 - Sat 6/Apr/2013 8:39pm
    saya mencari tanah sawit utk dijual....2000 ekar ke atas seluruh malaysia.....jika ada col 017-7934804....serius buyer...  
  32. Errick - Sun 12/May/2013 11:23am
    Tanah untuk di Jual - di Sabah - Wed 3/Apr/13 2:23pm
    Tanah NT 2 ekar setengah area penampang kobusak belakang holiday park harga RM160 sqft my family mau jual ni tanah direct to owner serius buyer only,no broker. info lanjut boleh terus call 014-3705690 or email terus ke olsen_chan85@yahoo.com.  
  33. Hzman - Thu 13/Jun/2013 3:33pm
    tanah ingin dijual di area kg simpangan tuaran.
    70x70 = 50k
    0.5 ekar = 90k
    kalau beminat boleh hubungi saya rusli hp 0168190104  
  34. Aling 2 - Sat 29/Jun/2013 11:14am
    Tanah NT 8 ekar TEPI PANTAI untk dijual dilokasi Kg.Gayang,Tuaran, Kota Kinabalu,Sabah. Tanah berdekatan dgn Karambunai Resort. 1 ekar dijual RM450,000. pembeli yang serius, boleh hubungi saya di 0198318747. TQ  
  35. Aling 2 - Sat 29/Jun/2013 11:23am
    Tanah CL 99999 Freehold 2980 ekar area Kg. Kodop Lama, Ranau, Sabah untk dijual pada harga Rm7500 Per-ekar. 500ekar ada tanam kelapa sawit tapi tiada maintance. ada WATERFALL di tengah-tengah tanah. Untuk yang serius boleh call @ sms ke 0198318747. TQ  
  36. Sufian Moktar - Tue 8/Oct/2013 10:50pm
    klu ada tanah tepi pantai dari kk-sipitang dlm keluasan 40 ekar hubungi sy karkun73@yahoo.co.uk  
  37. Anastasia 3 - Mon 28/Oct/2013 7:02pm
    Saya mencari Tanah CL 100 ekar keatas,,kalo ada, Email terus ke bytasya@yahoo.com.my ... serius buyer  
  38. Dayana 36 - Thu 31/Oct/2013 10:10am
    Tanah NT 15 ekar, 1 sqft = RM55
    Terdapat sungai dalam kawasan. Tanah rata, masih ada beberapa Pokok Kayu Balak yang tinggal. Kawasan berdekatan ada, Perusahaan Ladang Sawit.
    Tanah sesuai untuk Penanaman Gaharu, Sawit DLL / Pertanian, Pembangunan dan Perlancongan.

    terletak di Daerah Nabawan. Kampung sungai Barong.

    sesiapa berminat boleh hubungi terus ke 0143513013 atau email mycheiyoo@gmail.com

    Boleh booking (RM250000), sekiranya ada pembeli baru, selepas sebulan belum ada bayaran penuh, booking batal.

    Hanya serius buyer!

    (0.5% kepada sesiapa yang dapat cari pembeli, pembayaran hanya dibuat selepas urusan jual beli selesai)

    **geran tanah hanya akan diserahkan setelah selesai bayaran penuh .  
  39. Dino 32 - Wed 13/Nov/2013 8:38pm
    sufian moktar dan anastasia..klo sekiranya msh mncri tanah dkwsan sabah blh call saya dino..0173107254..tanah tepi pantai pun ada..  
  40. Rizal 455 - Thu 28/Nov/2013 11:47am
    tanah Nt untuk dijual 5 ekar..area kinabatangan...
    Tepi jalan utama Lahad datu-kinabatangan
    Sesuai buat Stesen Minyak...jln lurus..
    30minit dari pekan kinabatangan..
    Harga lumsum 250k..bleh runding
    Call 01114168859-rizal
    Direct owner..serious buyer only...  
  41. Arman 46 - Mon 9/Dec/2013 3:33pm
    Tanah 50 ekar untuk di jual area sandakan tepi pantai berhadapan pulau libaran resort..SMS 0143739311..serius buyer only..
    *Direct Owner
    *Harga boleh runding
    *0.5% kepada sesiapa yang dapat pembeli,pembayaran akan dibayar selepas selesai urusan jual beli..  
  42. Arman 46 - Mon 9/Dec/2013 4:20pm
    Tanah untuk djual
    Geran CL tepi pantai 50ekar area Sandakan berhadapan Pulau Libaran Resort,
    RM15j ... harga boleh runding..sms 0143739311..serius buyer..nak jual tanah secepat mungkin
    *0.5% kepada sesiapa yang dapat pembeli, urusan bayaran komisyen kepada anda akan dibuat selepas urusan jual beli selesai  
  43. Joey 17 - Mon 16/Dec/2013 9:37pm
    Mencari tanah utk perladangan sekitar sugut, paitan dan tongod. Tanah RSP pun bole. Serious buyer. Sila sms 0165823895 Joey  
  44. Siti Norbaizura 3 - Wed 18/Dec/2013 4:02pm
    1) tanah untuk dujual di kawasan sook, keningau. 1500 ekar. 500 ekar kelapa sawit dan 100 ekar tanah kosong. Harga RM17000 seekar.

    2) tanah padi tepi jalan di kampung babangkong penampang untuk dijual. keluasan 2.22 ekar, harga RM70/kaki

    3)Tanah tepi jalan di jln lintas, penampang bypass, Penanmpang untuk dijual. keluasan 8,364.1 meter persegi, harga RM 72/ kaki

    4) Tanah pakcik saya di tepi jalan papar untuk dijual seluas 1.33 ekar Harga RM550,000 ribu

    Berminat sila email sitinorbaizura1983@yahoo.com atau kol zura 01123119118  
  45. Arman 46 - Thu 19/Dec/2013 7:34pm
    GERAN TANAH 50 EKAR PESISIR PANTAI SANDAKAN SABAH
    CL
    RM15,000,000

    KAWASAN YG SANGAT CANTIK UNTUK TOURISM
    kawasan tanah rata :-
    - sepanjang pesisir pantai
    - tanah rata juga di kawasan darat sebelum ke kwasan pesisir pantai
    - 20 minit dari jeti sungai Lubu (speadboat 15hp)
    - 45 minit dari Bandar Sandakan (speadboat 15hp)
    - amat sesuai untuk rekreasi, pelancongan dsb
    - keistimewaan kawasan ini adalah mempunyai pasir yg berkualiti tinggi untuk pembangunan

    **NAK JUAL DENGAN KADAR SEGERA

    0143739311 -MAN  
  46. Dayana 36 - Mon 27/Jan/2014 8:03pm
    Tanah NT 15 ekar = RM300,000 (serius buyer boleh runding) Terdapat anak sungai dalam kawasan. Tanah rata. Kawasan berdekatan ada, Perusahaan Ladang Sawit dan getah. Tanah sesuai untuk Pertanian. terletak di Daerah Nabawan. Kampung Fontas, dekat sungai Barong. sesiapa berminat boleh hubungi terus ke 0109442288 atau email mycheiyoo@gmail.com Boleh deposit (RM180,000), Hanya serius buyer! (1% kepada sesiapa yang dapat cari pembeli, dengan harga RM300,000 pembayaran hanya dibuat selepas urusan jual beli selesai) **geran tanah hanya akan diserahkan setelah selesai bayaran penuh .  
  47. Eva 6 - Fri 7/Feb/2014 11:57pm
    Hi.. ada tanah untuk di jual di beufort 400 ekar.. 45k tuk 1ekar... ada sawit sdh...
    Area kimanis ada 200ekar 50k tuk 1 ekar... berminat boleh cal saya... azu-01125246440.. area papar dan kinarut pun ada juga  
  48. Roy 134 - Fri 28/Feb/2014 9:59am
    Land for sale (Keningau Sabah)

    Geran: CL
    Keluasan: 2.5 Ekar
    Alamat: Keningau Sabah,kg sasaie Jalan Bingkor
    Jenis tanah: Tanah rata.
    Kawasan: Berdekatan dengan jalan raya.
    Harga: RM1.5j (Boleh runding)

    Serius buyer only, any broker are welcome.

    Jika berminat sila hubungi saya 0138965404/0135535221  
  49. Redzuan 93 - Wed 9/Apr/2014 2:48pm
    Land for sale (Lok Kawi, Sabah)

    Geran: CL
    Keluasan: 13 Ekar
    Alamat: Lok Kawi, Sabah
    Kawasan: Tepi jalan besar.
    Harga: RM28j

    Serious buyer only.

    Jika berminat sila hubungi saya 0133421310  
  50. Redzuan 93 - Wed 9/Apr/2014 3:13pm
    Land for sale (Kinarut, Sabah)

    Geran: CL
    Keluasan: 6 Ekar
    Alamat: Kg Sulim, Kinarut, Sabah
    Kawasan: Keliling ada tanah bukit.
    Harga: RM3j (boleh runding)

    Serious buyer only.

    Jika berminat sila hubungi saya 0133421310  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)