Surirumah - Mencari Kerja Memasang Barangan Kilang Dirumah
Jija Ashak - Wed 5/Jan/2011 1:55pm [Last Comment]
sesiapa yg ader info job yg memasang barangan kilang seperti kotak ke di rumah pls kasi tau..i di kajang, pls i btul2 serius..TQ
*ader kes tipu..bayar dulu, baru dpt brg..

Niche: Ingin Berniaga | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Siti 94 - Wed 5/Jan/2011 2:51pm
    i pn berminat..tp blh caye ke kje cm ni??lau ade nk try gk..email sy jg sitimeriam.ibrahim@yahoo.com  
  2. Tuah Iskandar - Wed 5/Jan/2011 6:35pm
    memang xde pasang barangan kilang di rumah...baik di pasang di kilang sendiri...kalau nak jd usahawan boleh sms biotech nama anda alamat anda pekerjaan anda ke 017-6635 618

    p/s:untuk orang selangor,melaka,negeri sembilan dan KL  
  3. Rina 32 - Wed 5/Jan/2011 9:45pm
    Saya juga seorg surirumah.Keje psg brg kt umah tu bnyk yg tipu.Sy skarang berniaga pad herba Avail,di rumah shj.Sy x keluar rumah pun.Hanya sms kwn2 inform sy ada jual mereka dtg beli di rumah.Lebih menguntungkan sbb produk setiap bulan dipakai wanita  
  4. Rina 32 - Wed 5/Jan/2011 9:47pm
    Oh..luper laks..kalau berminat call saya 019-7583883 :)  
  5. Linkman - Thu 6/Jan/2011 9:19am
    kesemua kerja pasang barang kilang dirumah adalah tipu... setakat yg saye tahu...

    baik jangan cuba...  
  6. Aznee Yantee - Thu 6/Jan/2011 11:48am
    Salam Jija,

    berminat tuk berniaga secara kecil-kecilan / jd agendropship kami?Mama Nik Food Ent - pembekal / pengeluar / pengusaha produk2 IKS...komisyen 20%....berminat sila hubungi kami di isniereen@gmail.com / 012 250 8189 utk keterangan lanjut  
  7. Jija Ashak - Thu 6/Jan/2011 1:39pm
    siti94,Tuah Iskandar mmg ader keje cam nie i pernah buat b4 pindah,lipat kotak..wat paperbag n bersihkan rubber pad untuk kenderaan, lebih berbaloi rasenya kilang bayar kita coz kalu byr workers kena ikut jam..kat kita byr ikut kuantiti...yg tipu pun byk..pandai2 la jgn rembat je..
    pada yg lain terima kasih bebanyak yer..Insyaallah..TQ  
  8. Dbang09 - Thu 6/Jan/2011 2:21pm
    klu nak buat ni,ada nak kena bayar apa-apa ke..  
  9. Rabiah Binti Ab Jalil - Thu 6/Jan/2011 3:57pm
    apa2 pun,hendak seribu daya tak nak seribu daleh,jom kita cari pendapatn sampingan dengan cara saya.yang berminat email saya,
    rabaiahjalil@yahoo.com  
  10. Dee80 - Fri 7/Jan/2011 6:04pm
    saya perlukan agen tuk jual barang keperluan wanita.. barang kami sediakan.. tolong jual jer.. hubungi 012-3638646 kalo berminat.. tq  
  11. Mohd 49 - Wed 12/Jan/2011 11:52am
    saya berminat untuk memasang barangan kilang dirumah.sila emeil kat saya Azizi_roji@yahoo.com  
  12. Nuarqotai - Wed 12/Jan/2011 2:40pm
    kami pembekal produk kosmetik wanita berjenama dari Maybelline, MAC, LOREAL dan pelbagai lagi.
    call/sms 0179884517/0123750265 untuk harga.
    smskn email untuk katalog  
  13. Fais 5 - Sat 22/Jan/2011 2:47pm
    kepada sesiapa yg berminat utk memulakan kerja pemasangan boleh hubungi @sms nama dan alamat lengkap kpd saya...(0127526501)@email faisgaban@yahoo.com  
  14. Suriya 4 - Fri 8/Apr/2011 12:44pm
    saya berminat untuk memasang barangan kilang dirumah.sila emeil kat saya suriyakanipan@yahoo.com  
  15. Noorzaliza - Sun 7/Aug/2011 12:09pm
    part time psg brg kt kjg mmg dh famous coz mck sy pn wt kje 2....brg dtg berguni2, than dieorg bg tempoh tuk siapkan brg2 mainan 2...asing brg yg elk dgn yg rosak...2 jew, snng kn..
    2 kt kjg, kt melaka x de ke job cam 2 coz sy duk melake..sy pn bminat..drpd dok umh x wt pape, wt job 2 dpt pulus gk...tlg emal kt sy klu de job psg brg kt melake ye..
    email : noorzaliza.02@gmail.com  
  16. Ruzaidie - Wed 17/Aug/2011 8:54pm
    sy berminat untuk membuat kerja pemasangan barang2 di rumah.sy tinggal di area ampang /cyberjaya..sesaiapa yang berminat boleh cal(kalau cal xangkat juz sms saja)/sms sy zaidi
    0194479541  
  17. Fiza 87 - Fri 23/Sep/2011 2:37pm
    kalo ade email kite gak eh
    email : mlara9061@yahoo.com  
  18. Nora 78 - Mon 17/Oct/2011 5:17pm
    saya nak cari keje di rumah..pemasangan barang dari kilang..klu sesape tau kat mane nak dapatkan keje tu tolong inform yek..atau just emailkan kat saya noraz_20@yahoo.com jasa anda amat dihargai..  
  19. Shamsul 10 - Fri 11/Nov/2011 8:17am
    sy pun berminat untuk membuat kerja pemasangan barang2 di rumah. tinggal di area rawang.. kalau ada email saya di enggangbtp@gmail.com  
  20. Hamidah Jalani - Thu 24/Nov/2011 11:43pm
    saya juga berminat kerja pemasangan barangan kilang. sila emailkan hamidahjalani@yahoo.com.my atau 012-2884154  
  21. Mohd Yusof Ismail - Sat 31/Dec/2011 6:11pm
    berminat utk buat part time pemasangan barang di rumah..sila email yusof.ismail@gmail.com  
  22. Iqqa 2 - Sat 31/Dec/2011 6:23pm
    KALO BERMINAT NIAGA KECIL-KECILAN..LEH EMAIL IQQA..iqqacollection@yahoo.com

    NIAGA SECARA DROPSHIP PUN BOLE.. :)  
  23. Rab8lutaib - Thu 5/Jan/2012 2:10pm
    saye pun berminat nak buat keje di rumah...sye tinggal di johor bahru...kalo ada email sye...illyana_anally@yahoo.com  
  24. Siti Nur Hafizah - Fri 6/Jan/2012 2:05pm
    sya berminat sangt2 nak buat kerja kat umah,tlong e mail sya izazie59@yahoo.com..  
  25. Marina 23 - Fri 6/Jan/2012 3:59pm
    jom bersama sy..smbil2 login fb,chat ngn kwn2...$$$$ dpt..skurang2nya rm100 sehari ok la kn??..sy cma surirumah je..tp duit masuk hari2.. biz ni anda xperlu mnjual brg,xperlu cri org..so simple,so easy...jmpa sy d fb..untk in4 sila inbox/add fb marina rin..@ emel marinaahmad_73@yahoo.com ...tq  
  26. Kogilavani Ramakrishnan - Wed 11/Jan/2012 2:16pm
    Sy minat buat Kerja ni,tinggal kat bandar baru Selayang,tlg email details.tq  
  27. Didie 7 - Tue 17/Jan/2012 7:43pm
    saya juga berminat,sila email pada saya mamyto_papyto@yahoo.com  
  28. Honey 13 - Thu 26/Jan/2012 9:28am
    saya juga berminat email saya gak shakiraillyana@yahoo.com  
  29. Hafizah 39 - Wed 1/Feb/2012 11:33pm
    email fizude82@yahoo.com  
  30. Memey - Wed 8/Feb/2012 3:08pm
    saya berminat untuk wat part time pasang barang dari kilang..ade info email saya ye...hairymirda05@yahoo.com  
  31. Azimah 18 - Thu 16/Feb/2012 2:53pm
    saya pn berminat
    azimahibrahim83@gmail.com  
  32. Eyza 12 - Tue 21/Feb/2012 3:31pm
    say pun berminat nk buat kerja pasg barang dari rumah
    sila email sya eyzasyakilla@yahoo.com  
  33. Rossie 2 - Mon 5/Mar/2012 4:02am
    Salam sejahtera,
    saya juga berminat mencari kerja sambilan yang boleh dibuat di rumah. Saya seorang surirumah dan mempunyai banyak masa terluang, Saya tinggal di Bangi. Sila emel kpd ezorah@gmail.com
    Terima kasih.  
  34. Mum12 - Wed 7/Mar/2012 4:29pm
    saya tinggal di shah alam kalu...ada job pasang barang sila eamil saya yaya_405078@yahoo.com  
  35. Nurhida Arfah Binti Nabir - Mon 19/Mar/2012 10:19am
    sy mencari keje part time yang xmemerlukan masa yg banyak sbb saya bekerja syif n kalau balik keje jaga anak bagai...kalau ada keje pasang barang ke, tolong gubah apa2 ke..email ke hidz_alfa@yahoo.com, tp saya duduk kt pahang  
  36. Ziela 25 - Fri 23/Mar/2012 12:09am
    saya berminat dgn kerja pasang barang atau gubahan ape2 la..area seri kembangan.
    pls emel to zielayasmin@yahoo.com
    tq  
  37. Izza 29 - Fri 23/Mar/2012 8:49am
    saya berminat. area shah alam. email nurulizza85@yahoo.com  
  38. Aina 54 - Tue 27/Mar/2012 4:02pm
    sy nak jugak buat barang kilang dekat rumah boleh tel@sms sy 011-14589326 sy tinggal di area sungai buloh selangor...thx  
  39. Nur 251 - Fri 20/Apr/2012 1:03am
    saya juga berminat utk buat pemasangan barang dari rumah. kalau ada email saya to nuur_2910@yahoo.com  
  40. Alang087 - Wed 16/May/2012 2:23am
    saya pon berminat,,, kawasan dengkil/putrajaya/cyberjaya tolong email saya alang0873@hotmail.com @ call 0192950473  
  41. Nad 3 - Fri 18/May/2012 11:21pm
    sy pun berminat jg utk keje psg brg jgk. berminat sgt, kamisukafashion@gmail.com tq  
  42. Zuera 10 - Wed 30/May/2012 1:19pm
    saya berminat untuk kerja part time dirumah memasang barang kilang..saya duduk di batu pahat jb..kalau ada..pls email me..zura@erise.com.my  
  43. Nad 3 - Tue 12/Jun/2012 7:44pm
    klu berminat mcm mana ye nk tahu lbh lanjut?  
  44. Elizabeth 10 - Fri 29/Jun/2012 7:15pm
    sy pun berminat nak kerja dari rumah.dah lama sy cr kerja mcm 2.sy surirumah je.tggl kat kl.klu ada email sy k.liezsyg@yahoo.com  
  45. Nakduitfree - Sat 14/Jul/2012 6:21pm
    kena berhati-hati dalam mencari kerja dirumah agar tak tertipu.

    ketahui program-program internet yang harus dijauhi di http://rahsiaduitfree.blogspot.com  
  46. Ivyshahira Ghazali - Wed 12/Sep/2012 12:53pm
    Faiz 5: tlg emailkn pada saya maklumat lengkap··errafahmi80@gmail.com  
  47. Affizah Binti Salimun - Mon 24/Sep/2012 12:04pm
    saya berminat untuk kerja part time dari rumah untuk memasang barang2 kilang. saya duduk di area semenyih. kalau ada info sila email saya affiz76@yahoo.com  
  48. Shafik 10 - Sun 7/Oct/2012 1:48pm
    jom bersama sy..smbil2 login fb,chat ngn kwn2...$$$$ dpt..skurang2nya rm100 sehari ok la kn??..sy cma surirumah je..tp duit masuk hari2.. biz ni anda xperlu mnjual brg,xperlu cri org..so simple,so easy...jmpa sy d fb..untk in4 sila inbox/add fb Shafik Mamat @ EMAIL SAYA - SHAFIK0873@HOTMAIL.COM  
  49. Hidayah 140 - Thu 15/Nov/2012 10:48pm
    sesiapa yg ader info job yg memasang barangan kilang seperti kotak ke di rumah pls call saya 0196495686...  
  50. Raja Fadilah - Tue 20/Nov/2012 1:49pm
    email saya juga untuk part time pasang barang2 kilang di raja_fadilah@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 101 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2501)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1450)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1035)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1310)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1194)
Bisnes Hari Raya (51)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (269)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (480)
Bisnes Komputer (1418)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1378)
Bisnes Pasar Malam (1867)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (784)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3108)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3098)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (295)
Dewasa 18sx (1668)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (679)
Expo Karnival Tapak Niaga (6014)
Forex Malaysia (1753)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (672)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (951)
Iklan Tv Radio Media Massa (209)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2727)
Insurans Dan Takaful (1634)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (435)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2422)
Kedai Hardware (500)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3552)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1564)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4729)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4323)
Kerja Kemahiran (1808)
Kerja Kosong (10594)
Kerja Praktikal (1794)
Kerja Sales (2083)
Kerja Sambilan (5898)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1920)
Kontraktor Perlombongan (303)
Kursus Dan Seminar (2670)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1557)
Mencari Pelabur (3512)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (475)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2490)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (816)
Pasar Basah (1381)
Pekerja Asing (1148)
Pelaburan Saham Unit Trust (889)
Pembantu Rumah Asing (1759)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (453)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (596)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (252)
Pembekal Telur (127)
Pemborong Aksesori Lelaki (158)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (582)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1571)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (551)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3369)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2661)
Pembuat Papan Tanda Iklan (247)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (561)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (673)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (531)
Perisian Komputer (532)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (401)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (488)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9910)
Pinjaman Perniagaan (1743)
Produk Dari China (508)
Produk Sejuk Beku (1245)
Program Consignment (1927)
Program Dropship (6292)
Pusat Bahasa (333)
Pusat Jagaan Bayi (1391)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (116)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (494)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1184)
Pusat Tuisyen (997)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4015)
Rumah Untuk Dijual (3527)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (672)
Servis Pembersihan (755)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (519)
Sewa Kereta Teksi Limo (1667)
Sewa Lori (2374)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (998)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (673)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4541)
Tempahan Biskut Dan Tart (2082)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2003)
Tempahan Kek Dan Coklat (2070)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (173)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (732)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1022)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2207)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1237)