Search Majalah.com
Supplier Oh Supplier - Mencari Pembekal Barang Kedai Runcit
Exigences - Wed 27/Oct/2010 10:39pm [Last Comment]
Saya memerlukan supplier bagi barangan seperti berikut:
-pokka coffee
-UHT dutch lady
-pepsi,7UP,mountain dew,lipton,gatorade
-coca-cola,sprite,f&n fun flavours,100plus, seasons
-spritzer,tinge
-yoes,justea
-chipsmore,jacob's,tiger,cheezels,
-potato chips,roller coaster, cloud9, cream-o
-mamee slurp,mister potato,mamee monster,Cheers carbonated drink,chipster
-lady's choice mayonnaise
-breeze
-clear
-sunsilk
-LUX
-Lifebouy
-Rexona
-Gardenia
-nestum,coffeemate
-maggi,kit-kat,smarties,milo(cans,uht)
-nescafe
-colgate(toothpaste,toothbrushes)
-Palmolive,Protex(bodywash)
-GLO(dishwashing)
-Ajax Fabuluso
-Soflan
-Dunhill,winston,salem,peter,pall mall,marlboro(rokok)
dan barangan-barangan lain seperti..,
sardine,tepung,gula, minyak,garam,sponge,panadol,plaster,eno,salonpass,hurix
bantuan dan maklumat anda amat diperlukan,TQ
email contact detail to: exigences_mart@yahoo.com.my

Niche: Pembekal Barang Runcit
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Exigences - Wed 27/Oct/2010 10:41pm
    email kepada saya contact number anda dan barang apa yang boleh anda bekalkan.  
  2. John Doe 2 - Wed 27/Oct/2010 10:42pm
    U buat cite kartun kat sini knp??
    Tu brg2 yg ade kat mana2 minimarket.

    Nyatakan la nak brp byk... harga mcm mana dsbnya... sertakanla no fon sekali kalu nak deal secara serius.

    Akai ada ka?  
  3. Saha - Wed 27/Oct/2010 11:38pm
    jgn mara2 en john,mungkin exigences sedang mencari pembekal utk kedai runcitnya  
  4. Hafiz 32 - Wed 27/Oct/2010 11:46pm
    aduh..apa la selow sgt mamat ni..2 benda nak tanya..utk apa? kalau kedai tak payah susah2..pengalaman saya 10 thn dgn cigarette line ni..asal ada kedai baru..tak payah la susah2 nak advertise dlm ni..supplier akan dtg sndr cr u..dan kalau u nak brg ni utk supply plak..buat la study skit kat mana ada distributor terdekat..kalau aku kat sabah nak supply ko satu brg pon mustahil gak..  
  5. Saha - Thu 28/Oct/2010 12:05am
    mungkin dia nak survey harga  
  6. Exigences - Thu 28/Oct/2010 12:50am
    Erlow sedara.., kedai kalo mula2 nak buka memang la kita kena cari supplier dulu.. kalo naktggu supplier datang, time buka kedai kosong je la, da buka kedai seminggu baru supplier datang ??? ini la masalahnya org kita, kalo da tau org bodoh , ajar la, ni ko lagi nak kondem...  
  7. Banjak614 2 - Thu 28/Oct/2010 1:57am
    Aiyyaaaa,,,,,tak syok gaduh-gaduh pendapat macam ni  
  8. Mohd Rizal Bin Mohd Mokhtar - Thu 28/Oct/2010 2:02am
    Salam semua. Jgn gadoh2. Semua orang punya pendapat ada lojik nye, berdasarkan pengalaman masing2. Bagi saya yang pernah buka kedai runcit dan kini ada cafe sendiri, barang2 yg disebut di atas memang nampak biasa saje tapi supplier nya adalah syarikat yg berlainan. Kalau kedai yg nak di buka ni kecik, carilah barang2 tu di Tesco Extra atau Mydin tapi kalau kedai agak besar then u kena dapat kan supplier barang2 tu sendiri supaya harga nya lebih murah tapi u kena beli dgn volume yg tinggi, barulah dapat harga yg rendah. Nasihat saya, turun padang dan cari sendiri barang2 tu dulu. Selepas kedai dah fully operational dan u pun dah tahu mana barang yg laku dan mana yg tidak, barulah cari supplier utk dapatkan harga yg rendah.  
  9. Azmi 22 - Thu 28/Oct/2010 7:32am
    betul kata mohd rizal, yang penting kita kena kasi banyak dulu jenis barangan dalam kedai dulu, kalau x jumpa supplier beli dulu dekat mydin ke atau sebagainya. takkan nak dapatkan semua supplier dalam masa terdekat. kena mula dari bawah dulu lepas tu perlahan2 dan lama2 supplier sendiri yang akan datang tawarkan barang dia. heheheh.... tk. sekadar bagi pandangan jer  
  10. Mohd Azrol - Thu 28/Oct/2010 11:09am
    Exigences,

    Saya ada pengusaha mini mart yg menjual barang runcit dan basah di kawasan perumahan tanjong malim, perak/

    Pengalaman saya membuka kedai yg dah hampir 2 bulan adalah seperti berikut :

    1. saya melawat kedai2 runcit yang berhampiran dan melihat sendiri barang jenis apa yg agak laris

    2. saya membeli sendiri semua barang yg dikenalpasti laris, terutama di waktu sale pasaraya2 besar seperti NSK rawang, TF value mart, mydin dan giant.
    - ini kerana waktu sale, kedai borong akan tewas dari segi harga.

    3. Apabila dapat barang sale, jual mengikut keuntungan berpatutan, jgn terlalu tinggi dan jgn terlalu rendah.

    4. saya pakai konsep (perbezaan harga dgn pasaraya besar), sekiranya barang saya mahal, mahal pun hanya 10 sen, tapi kalau barang saya murah, murah 20 sen. So, pengguna akan nilai baru, kalau dia beli hanya mahal 10 sen, kalau dia untung sampai 20 sen. So, dia akan pilih kedai kita.

    Sekarang, Alhamdulillah. Jualan harian saya purata RM1,300 sehari tidak termasuk jualan topup, susu bayi dan pempers kerana barang tersebut saya tidak jual. Ini adalah syor dari kedai borong kerana itu adalah modal tertanam dan pengguna lebih gemar beli barang tersebut di pasaraya besar dalam kuantiti yg byk (stok sebulan) apabila gaji telah masuk.

    Saya mula membuka mini mart dengan modal RM40,000.00, nampak mcm sikit je, tapi pelanggan yg datang nak beli barang dapur semua ada...InsyaAllah.

    sekiranya tuan/puan ingin berkongsi pendapat atau bertanya boleh hubungi saya 019-4637371  
  11. Exigences - Thu 28/Oct/2010 2:49pm
    Terima kasih kepada Encik Rizal, encik azmi dan encik azrol. pandangan, nasihat dan bantuan anda amat dihargai. TQVM  
  12. Amie s - Thu 28/Oct/2010 4:21pm
    nie lokasi kt mner???sy nk anta krepek leh???  
  13. Diyla - Thu 4/Nov/2010 2:46am
    salam kawan-kawan yang dikasehi Allah Taala selalu...:>

    jom kita beramai-ramai menyokong web saudara kita ini...www.dinar-emas.com

    mohon jugek pada kawan-kawan, sebarkan pada sekalian kawan-kawan serata alam untuk mengetahui web saudara kita yang bermanfaat ini...www.dinar-emas.com

    Allah berkati tindakan bijak dan tepat dan dibawah lindunganNya setiap hari, dunia dan akhirat, amiin...:>  
  14. Mohd Rizal Bin Mohd Mokhtar - Mon 8/Nov/2010 6:32pm
    Salam Semua. Dear Exigences, based on all the advices and guidance dari rakan2 di sini, saya pasti u dah boleh mulakan perniagaan runcit u. The only product that I have to offer u adalah bekalan top up prepaid celcom, maxis or digi. Call me @ 0199811701 or rizal@my-energise.com for quotation. All the best! Wassallam  
  15. Kuih Kering - Wed 17/Nov/2010 10:03am
    tumpang tanya, di mana lokasi kedai runcit exigences?  
  16. Exigences - Mon 22/Nov/2010 12:58am
    seksyen 7 shah alam, dekat dgn balai polis  
  17. Oldtime Sengkuang - Fri 26/Nov/2010 11:00am
    Salam Exigences,

    Barangan kami juga boleh dijadikan produk dekat kedai anda nanti. Boleh kita discuss atau boleh layari blog kami http://oldtimesengkuang.blogspot.com.

    Terima kasih  
  18. Stanco - Mon 29/Nov/2010 8:59pm
    Syarikat Kami ada membekal rokok. Jika Saudara Exigences berminat boleh hubungi saya Danish 010-3369366. Majulah Insan Bergelar Peniaga,bantu lah kita sesama kita. Good Luck, My Friend.  
  19. Merahred 2 - Sun 9/Jan/2011 6:31pm
    saya ada jual iced tea berperisa peach. minuman kesihatan. lain dari yang lain.
    freenflow@yahoo.co.uk
    0173748135  
  20. Intan 58 - Thu 10/Feb/2011 10:58pm
    saya ada jual Jus Delima dari Iran. Modal kecil & menguntungkan.Jika berminat, sila email saya intansaffinas@yahoo.co.uk  
  21. Cheese - Sat 19/Feb/2011 12:23pm
    mohon sape yg master dlm bidang peruncitan ini utk mgira keuntungan seharian kedai runcit...rokok ngn brg runcit dlm satu akaun....  
  22. Mira Suriati - Fri 29/Apr/2011 3:18pm
    Kesian encik ni..die bertanya pun salah..tu lah masalhnyer org kite ni... to En exigences...goodluck...  
  23. Dlny - Fri 9/Sep/2011 4:05pm
    saya setuju dengan Mira Suriati.. mula2 buka kedai runcit dulu ada tanya dalam majalah.. but smua bagi respon.. tp kesian en. ni plak.. kena marah la plak.. mmg tak ada kemajuan org yg begitu.. apalah salahnya dia bg ja cara2 nak contact supplier tu.. tp nak contact supplier trus ke kilang2 drg contohnya gardenia pegi gardenia.. nestle pegi nestle..  
  24. Mohd Kasyfi - Tue 25/Oct/2011 11:04am
    saya boleh membekalkan biskut coklat dan sedia menerima tempahan....sila contact saya....mohdkasyfi@gmail.com  
  25. Rozara - Tue 22/Nov/2011 7:57pm
    Salam encik exigences, kami dari syarikat al baraqah boleh supply barang2 diatas ke kedai encik. Kami adalah syarikat 100% bumiputera, halal, harga rendah,penghantaran percuma di area lembah kelang dan stok berterusan. Kami boleh ke kedai encik untuk rundingan harga secepat mungkin. Terima Kasih. Mariam-0123855541  
  26. Amirah Ammar - Wed 11/Apr/2012 9:32am
    Salam,

    Kepakaran syarikat saya adalah memproses dan membekalkan kicap manis, sos cili, sos tomato, sos tiram dan perencah masakan yg sgt sedap, keluaran bumiputera dan menyediakan servis yg bagus.

    Kami juga sedang mencari wakil pengedar di setiap negeri. Harga borong yang ditawarkan amat berpatutan.

    Sila like kami di laman facebook “Kicap AlHikmah” untuk mendapatkan info terkini dan produk keluaran kami. Anda boleh bertukar-tukar pendapat dan memberi pandangan anda di facebook. Juga war-warkan kepada rakan-rakan dan saudara mara. Semoga semua mendapat manfaat dan faedah. Marilah kita membeli produk keluaran Muslim 100% Halalan Tayyiban. Shukran.

    Sekiranya tuan/puan berminat, sila hubungi kami di 019-4742039/ 012-4072039/04-4584048 atau melalui email di perniagaan_alhikmah@yahoo.com  
  27. Harmizi 2 - Fri 13/Apr/2012 10:43pm
    Saya pembekal belacan kuala perlis
    0193240101  
  28. Lyna 19 - Sat 12/May/2012 2:24pm
    berminat dengan bahulu kemboja untuk dibekal di kedai runcit Exigences...
    email reka_bungatelur@yahoo.com  
  29. Serbanika Az - Tue 5/Jun/2012 11:16am
    saya mencari pembekal barangan runcit, cam susu, kicap kipas udang, milo n lain2..kdai saya dah beroperasi 8 tahun..sebelum ni da pembekal, p company dia wat hal dah tu harga mahal..lokasi, bangi..depan kolej mfi n kptm bangi..berdekatan gan tol bangi..kalu da please dtg kedai tuk discuss  
  30. Siti 575 - Sun 29/Jul/2012 11:59pm
    Salam. saya ada biz kedai runcit utk di jual lokasi d bangi. Kami menjual brg basah dan kering. Harga termasuk brg runcit dan peralatan di dlm kedai. boleh terus ambik alih dan berniaga kerana sy perlu tumpukan kpd biz lain yg tlh sedia ada. harga di tawarkan rm45k. sekiranya berminat sila hubungi sy di 013-322 5274.
    Terima kasih  
  31. Jaya 5 - Sat 27/Oct/2012 4:16pm
    perlu barang kedai runcit, tolong email harga. my contact number 0126303991 jaya  
  32. Aeillaz - Wed 2/Jan/2013 2:57pm
    saya mencari pembekal susu kotak UHT dutch lady for kids yang kecil2 tuh.. ini untuk kegunaan sendiri, hari2 anak bawak pergi ke sekolah sekotak.. sila email saya: az791105@hotmail.com .. thx  
  33. Rahimah Rahim - Wed 9/Jan/2013 2:15am
    saya bekalkan keropok ikan lumut, otak otak ikan garing, berminat boleh saya bekalkan keropok kepada anda.  
  34. Rahimah Rahim - Sat 12/Jan/2013 11:19pm
    berminat boleh emel saya rahimah83@yahoo.com  
  35. Siti Saadiah - Thu 31/Jan/2013 6:26pm
    saya pon sama.. perlukan pembekal serta pemborong untuk barangan kedai runcit. jika ada sila email saya. dynna_cute@yahoo.com  
  36. Nurul 1089 - Tue 26/Feb/2013 9:51am
    Company kami membekalkan beras,garam,gula,bawang,cili kering dan barangan runcit yang lain2..kalau anda berminat anda boleh la emailkan barangan tersebut di info@srimpex.com. Barangan kami di import dari India dan fresh. Harga boleh di runding.
    Terima Kasih.  
  37. Eymelda - Wed 20/Mar/2013 11:05pm
    Nurul..boleh contact akak?0176060876  
  38. Masaiqa Pintar Niaga - Wed 27/Mar/2013 5:05pm
    Assalam..saya pembekal pelbagai jenis kerepek berminat boleh email masaiqa_pintarn@yahoo.com  
  39. Sala 2 - Fri 19/Apr/2013 7:50pm
    Kedai sya Akn dbuka x lame lg.. Sya pun perlukan semua brg2 di atas .. Supplier2 sila la hubungi sya 014-6440383, sya Kat pandan jaya, email : mindomie@gmail.com  
  40. Rosli Ahmad 8 - Tue 2/Jul/2013 12:02am
    saya ada membekal bag sampah saiz, 32x40 tebal, havy duty, berminat call saya 0125493599 Rosli.  
  41. Yusran Muhamad - Sun 28/Jul/2013 11:30am
    pembekal rokok dan roti gardinear diperlukan area seksyen 7 shah alam....0176713552  
  42. Rosli Abdul Hamid - Fri 27/Sep/2013 9:50am
    SALAM 1 MALAYSIA. SAYA MEMERLUKAN SUPPLIER UNTUK MINI COVENIENCE STORE DI KL SENTRAL. BARANG KEPERLUAN RUNCIT SEPERTI TELUR, BERAS, TEPUNG, KICAP DAN LAIN-LAIN. DIPERLUKAN SEGERA. HUBUNGI 0192166537 ROSLI.  
  43. Kota - Mon 28/Oct/2013 12:58pm
    Ingin pelbagai jenis kopi product yusmira boleh contact / whatsapp num 019-7222259
    @boleh email ikatankasih8587@gmail.com  
  44. Uncle 2 - Thu 21/Nov/2013 2:35am
    kedai pakcik akan beroperasi pada december ni. Harap para pembekal sudi lah contact pakcik kat O164778899  
  45. Ahmad 743 - Tue 7/Jan/2014 10:17am
    salam...saya pembekal GULA MANISAN NIRA ASLI dari terengganu..kualiti yg baik sesuai utk mereka yg suka masakan yg enak dan sedap..andai tuan berminat blh hubungi sy di talian : 013-9294923  
  46. Hazlina Bt Hussain - Fri 21/Feb/2014 4:17pm
    Saya hazlina bt hussain.
    Akan membuka kedai di kg ujung permatang.
    Diharap supplier dapat hubungi sya di talian 0193603830.thanks  
  47. Fatimah 41 - Sun 23/Feb/2014 9:52am
    Assalam..... Sy fatimah dri jb.. Kepakaran sy membuat belacan dgn formula warisan keluarga.. Cap tiga udang..... Da pernah masuk rtm pada bulan lepas..

    Selain dri itu, kami ada cecalok asli dan pedas, budu, cili giling...
    .
    Jika berminat sila pm sy 013 7309898 atau email erosesemma@yahoo.com.my. Tk  
  48. Rahana - Fri 4/Apr/2014 3:08pm
    saya hana,

    membekalkan produk Salaam Coffee..
    campuran kopi arabica dan robusta bergred tinggi dgn ekstrak 8 bahan sunnah

    harga: berpatutan
    dah dekat shah alam tu..senang nak hantar barang..sesiapa berminat sila sms/watsaap no ni 0146441609..x dapat angkat call sbb bz dgn order dll  
Page 1   (Total 48 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)