Search Majalah.com
Siapa Tahu Tempat Borong/Shoping Barang di Thailand
Alan Ak - Sun 20/Feb/2011 11:00am [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya yang tidak arif memohon kpd forumer2 yg tahu dan sudi membantu dan berkongsi maklumat tempat2,supplier2 di sana. Emel saya kaijekaije@yahoo.com
segera yang mungkin. terima kasih semua

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Pakaian Lelaki | Produk Dari Thailand
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Dhiyaqistina - Sun 20/Feb/2011 11:28am
    awak nak cari brg aper....  
  2. Alan Ak - Sun 20/Feb/2011 11:43am
    barang spt seluar levis..  
  3. Nikki - Sun 20/Feb/2011 3:46pm
    salah satu tempat borong yg besar is pratunam, cuba google kat internet, cari pratunam and chatjujak.  
  4. Linkman - Sun 20/Feb/2011 5:01pm
    http://www.majalah.com/?classified:tempat-untuk-membeli-barangan-secara-borong-dan-murah-di-thailand-ataupun-di-sempadan-mala:6FW11GZZCQ

    http://www.majalah.com/?classified:thailand-dimana-tempat-paling-best-utk-shopping:6WJYQMPMRX  
  5. Alan Ak - Sun 20/Feb/2011 5:24pm
    linkman: TQ for the link. tp,sy da emel pd nurulangah dan salinakamal byk kali.. tp,hampa. pd link t'sebut juga sy ada beri komen..  
  6. Umar 6 - Sun 20/Feb/2011 8:21pm
    alan.. klu u nak cari jeans di pasaran terbuka bangkok, mmg xbyk pilihan.. klu ada pun mahal.. kat Platunam & Chanktun Chak byk t-shirt n jersi je.. klu berminat, call sy.. sy supplier jeans utk uptown, masjid india & pasar pg shah alam.. 012-6064446  
  7. Dhiyaqistina - Mon 21/Feb/2011 6:06pm
    awk nak jual bnyak ker...cari borong d malaysia je lah.. kadg2 kos xberbaloi...

    Linkman : sy dah bca link awk tue tp tgk nurulangah , salinakamal n Madnabilazmi mcm2 berpakat jer... kalo betul boleh dpt murah xkan nk gtahu org ..mgkin nk markup jugak..kalo betul ikhlas beritahu jer kat majalah.com.. nnt diorang g cari sendiri tempat tue...
    kalo sy nk tolong pun xdapt cari sampai harga rm1 levis..coz sy xtahu tempat sgt ..kalo d bangkok ada tempat murah mcm masjid india or d nilai... diorang wat bazar tp sy xtahu nm per.. t sy try tnya kawn sy coz dia balik bangkok jumpa husband dia... nak tahu jugak pak saudara nurulangah nie org mn??? pattani ker??? kebaynkkan org pattani keja d malaysia ramai....  
  8. Dhiyaqistina - Sun 27/Feb/2011 11:00am
    Chatuchak Market..nie pun sy search... xsempat nk tnya member...  
  9. Al Farid 2 - Mon 28/Feb/2011 2:56pm
    Saya berketurunan Kemboja yg menetap di malaysia..
    pakcik saya slh seorg pemborong jeans dari china dan thailand..
    terdapat juga TShirt...
    Jika berminat dapatkan nasihat dari saya sila hubungi 0122711848..  
  10. Dhiyaqistina - Mon 28/Feb/2011 3:45pm
    boleh dptkan tudung murah tak serendah rm15 kain gred A @ B..yg trend terkini...  
  11. Zack 56 - Sun 13/Mar/2011 1:13am
    Nurulangah - 27 Dec 2010, 10:49pm
    nak tahu email angah.angah akan bgthu tmpt2 dia...angah jugak ada pak saudara disana,nk shopping ke niaga ke blh sangat sangat.email angah.angah akn bgthu
    nurulangah2010@gmail.com

    Riasari - 27 Dec 2010, 11:01pm
    nak taw jugak tmpt yg bes nk soping kt thai.. huhu
    n anyone yg nk ke thai or other country dlm dan luar negara dengan bayaran 50% sahaja untuk hotel swiss garden n staraf dengannnya. sila hubungi saya. hrga seperti budget hotel tapi di hotel berbintang-bintang.
    -riasariagensi@gmail.com-

    Nani 2 - 27 Dec 2010, 11:51pm
    nurulangah: awak tau x tmpt org gi borong kt sana?

    Zam 9 - 28 Dec 2010, 12:17am
    klu nk cr pempun kt ne ye yg best
    tkyh use paspot..
    harga pn murah..hahhaha
    angah tau ke
    klu thu email sy ye..tq

    Nurulangah - 28 Dec 2010, 9:03am
    huhuhu...amboi zam9...nak cri awek memang r byk kat sana...senang je nk jmpa.tak yah tanya sy pun tkpe.setiap lorong msti ada pnya.keh3
    Nani 2 dan yang lain2 nak tahu email kat angah la..Angah bgthu.lgpun seluar murah2.mcm jeans levis bundle yg kte bli kt malysia yg bru punya hrga 40-50...angah bli rm1-rm5 je.huhu...dorang pn byk ambil kat sana jugak...kalau siapa tk pandai main harga tawar menawar kat malaysia,memang mereka tak akn thu harga seluar/pakaian tu.sdgkn mrk dpt lbh murah..bkn lbh la.tp teramat murah...
    nurulangah2010@gmail.com

    Linkman - 28 Dec 2010, 10:40am
    takyah ke thailand... ke rantau panjang, kelate pun ok gak...

    Kong Kek Kuat - 28 Dec 2010, 11:04am
    hadyaii..g pasar dia..bare-bare muroh ..aye pun muroh..hehe

    Madnabilazmi - 28 Dec 2010, 12:47pm
    nurulangah: macam kenal lah mu ni?mu penah mari kelate dok bln 11?mu yang cute2 tu ya?bapok saudara mu yang broker tu ke?kalo silap.maap ler! aku sokong pe mu kata.mesti mu ni ada kenal orang blh ambil murah.linkman walaupun rantaupanjang murah,tp orang thai jugok byk niaga.nak lbh murah g thai betol lah.cuba ko tanya nurulangah.aku gerenti lah,kalau dah dia dpt rm1-rm5 sehelai,memang dia ni tahu dimana,dgn siapa yang dia beli.korek2 lah rahsia nurulangah ni.tp memang btl di thai blh dpt murah,tp tengok pd tempat dan penjual yang kita beli.mcm nurulangah aku rasa dia memang tahu,tp tk mgkin dia akan bagitahu dgn siapa dia beli?cuma mungkinlah dia akan bagitahu dimana tempat yang boleh beli murah.dan korang cari sendiri penjual mana.sebab aku pun pernah suroh kawan aku beli.betul boleh dapat rm1 sehelai macam nurulangah kata,seluar levis pun ok baru lg tp jenis yang orang jual kat pasar mlm yang sehelai rm40-rm60,tp nak yang ori tu g butik dia btl lah.tp kawan aku tak nak bagitahu kat mana dan dengan siapa..kalau korang dapat tahu,untung lah korang.nurulangah email saya ya.nak tahu jugok hehe.
    ahmadnabilazmi@gmail.com

    Awir - 28 Dec 2010, 2:44pm
    Just to share my xperience in Bangkok.

    Tourist biasanyanya pegi chactuchak market...ada MRT betul2 berhenti kt pintu masuk. Dulu letih juga nk sampai cni...tp sekarang sangat mudah. Ada gerai Muslim kt tower clock ditgh2 market tersebut..so, senang nk makan. brg kt cni mmg murah dan dibuka hari minggu je. Bunga2 kertas pun byk dan murah serta cantik.

    Selain tu, kt tgh2 bndr bangkok pun ada street (dkt cina town rasanya) yg jual seaneka jenis baju dan t-shirt, sport shoes dsb pd harga murah. Kalu nk pegi hard rock cafe pun dkt je dgn MRT stesen bertentangan shopping complex Siam.

    Kalu berani blh pegi patpong jgn ikut org yg tarik masuk dlm kedai...tapi kt luar2 tu byk jual brg2 murah tp kena berani bargain sbb ni kwsan merah!!

    Keseluruhannya...Bangkok memang syurga beli dan belah!!!
    Kalu ada kesempatan boleh naik cruise menyusuri Menam Chao Phraya...memang cantik kalau naik waktu malam dan boleh dinner kt atas cruise tu lagi.....Kenapalah Sungai Klang kt KL tak macam tu???

    Nurulangah - 29 Dec 2010, 9:42am
    mana yang sempat angah reply email kat mana2 tempat borong di thailnd,itu jela angah blh bgthu..jngn marah angah,jika tk bgthu dtail dgn siapa yg angah beli.tp yg pasti tmpt tu memang top,kena pndai cr pjual.kalo bnsb baik sluar levis 0.50 sen pun blh dpt..angah dh bgthu dimana tpt,yg lain korang usaha sendiri.yg xsmpt gtau tu maaf byk2.tlalu ramai pulak yang menanya.tk trdaya nak reply.huhuhu.

    Intan 52 - 29 Dec 2010, 3:23pm
    firsha_sayang@yahoo.com

    Nilam 2 - 29 Dec 2010, 4:11pm
    salam nurulangah, email kt saya jugak leh x...teringin gak nak pegi skoding, hehehe..nilamsamad@yahoo.com

    Nani 2 - 30 Dec 2010, 10:35am
    angah x reply pon email sy......huhuhu....

    Nurulangah - 30 Dec 2010, 8:10pm
    kan angah dah bgthu mana sempat angah reply.angah reply email tu.terlalu ramai tanya r nani.huhu...ada tk bukak pun lg email tu.sorry.ada masa nanti angah reply...

    Sue 50 - 30 Dec 2010, 9:01pm
    salam angah,nt klu sempat tolong email saya ye,nk tau gak tempat yg bleh dpt beli murah.......suhaila926@gmail.com

    Salinakamal - 31 Dec 2010, 10:51am
    terima kasih nurulangah kerana bgtahu akak tempat borong.dan buat pengetahuan angah akak dah suruh suami pergi,dan betul kata nurulangah,teramat murah.suami jadi tak tahu pilih,bayangkan seluar baru jeans levis rm1 untuk 1helai.seluar baru standard orang jual di pasar malam rm50 sehelai tu.terima ksh sb kalau bukan angah bgtahu sampai sekarang akak tak tahu,penjual tu,kenal paksaudara angah ya.tu la peniaga tu cakap kalau datang thai dia bg lbh murah,tp suami akak cuma dtg sempadan je,dan cr penjual tu seperti yang angah bgtahu.tudung pun suami akak borong 1kg rm1.terima ksh angah.jasa baik angah cuma Allah shj yg bls.

    Saiful 38 - 31 Dec 2010, 12:58pm
    Nurul Angah..plz fwd email kt saya saifulxyz@yahoo.com

    Sabirana - 31 Dec 2010, 3:19pm
    salinakamal..tlg fwd tempat yg angah email dgn salinakamal. mgkn angah belum sempat buka email sya.. thanks.. flowermy@yahoo.com

    Fedli - 31 Dec 2010, 3:51pm
    fulamak.sy pon nk shopping jugak.
    fedlibiz@gmail.com

    Hatta Sanie - 31 Dec 2010, 4:50pm
    Rosstar Travel Services, Satun, Thailand. Menyediakan perkhidmatan pakej lawatan utk berkumpulan atau bersama keluarga. Khidmat tempahan Hotel, Chalet, Resorts,Sewa Van Eksekutif , Bas Persiaran, Pemandu Pelancung berbahasa Melayu. Pakej ke Satun, Hatyai, Krabi, Phuket, Koh Samui dan lain lain lokasi di Thailand. Mengikut lokasi yang diminta oleh pelanggan. Untuk keterangan dan maklumat lanjut hubungi En. Hatta -Sanie ( Eksekutif Pemasaran ) h/P : 012 916 3646 ( Malaysia ) .

    Nany 3 - 31 Dec 2010, 9:25pm
    angah...bole email saya detail juga...
    nazni.lib82@gmail.com

    Ris - 01 Jan 2011, 12:54pm
    Salinakamal/Nurulangah..pls,bole email saya tmpt borong kat Thai tu. Appreciate,TQ.

    Ris - 01 Jan 2011, 1:43pm
    ..btw ths my email: gfgfff24@yahoo.com

    Bilberry - 02 Jan 2011, 1:45pm
    nurulangah boleh emailkan saya juga? bilberry8998@yahoo.com

    atau jika salinakamal baik hati boleh tlg emailkan saya demi nurulangah?
    terima kasih

    Fozz - 02 Jan 2011, 10:06pm
    salinakamal/ nurulangah..tlg emelkan tempat borong di Thailand tu. saya amat memerlukan kerana saya dalam proses buka kedai di pahang . fozz.res@gmail.com thanks

    Allyani - 03 Jan 2011, 3:21am
    salinakamal/ nurulangah..tlg emelkan tempat borong di Thailand tu. saya amat memerlukan kerana saya dalam proses buka kedai di kajang . sofina_misya@yahoo.com thanks

    Salinakamal - 03 Jan 2011, 4:11pm
    wah! Ramainya nak tahu.patutlah budak angah tue tak terdaya nak reply email korang..
    Bukan saya tidak mahu beritahu,tapi sy pun nurul angah yang call.sy email dia dan bg number hp sy.angah layan baik,lgpun budak angah ni muda lg umur 23. Angah ni payah juga untuk beritahu sy,dia pun tk ingat owner yang buat topic ni,email dah jd keliru katanya.so,pd owner topic ni,kak rasa awak beritahu semula pd angah..sebab dia nak beritahu pada awak je pd mulanya.tapi sy pujuk budak angah,sebab budak angah ni jenis tegas sikit,susah nak cair.hehe.tp selepas 2hari,dia call sy,ok lah kak,sy beritahu.dia bg sy number pak saudara dia,dan suami sy pun yg pergi berjumpa lah.tp kalau u all nak,u usahakan supaya angah reply.ok.sb bg sy nak dapatkan sesuatu mestilah usaha kan.nurulangah ni dia kerap online tk adalah tp jarang on email dia.dia suka baca komen2 dan pendapat tk kira disini @ forum2 lain.itu yg dia beritahu lah.paling kerap dia buka web@blog resepi sb pernah tengok komen dia.hehe.itu yang sy tahu.kalau korang nak tahu korang usahakan.insyaallah dia akan reply maybe agak lewat sedikit.

    Salinakamal - 03 Jan 2011, 4:33pm
    tempat borong di thailand,sy pun dah lupa nama tempat,sb angah beritahu dalam phone.lgpun suami cuma pergi sempadan ikut darat direct kepada peniaga dari thailand tu.jadi kira ok,sebab benar2 murah! Baju kurung moden jahit manik siap yang ada suami tengok harga 100++ disini,tp disana ada tempat 5helai rm100.borong.dan ada baju kurung biasa kira 1helai 50sen.ada yang kilo.kain memang cntik2 suami kata,rugi tak ikut,sebab sy tkt.hehe.jd suami seorang dan kawan2 dia je pergi..angah pun ada ajar cakap thai dlm urusan biz,jd lbh mudah nak berurusan katanya.tp walaupun sempadan thai pergi,tp dah tahu dgn siapa kami perlu beli.thanks angah.dan yang lain usahakanlah.mana tahu angah bc email korang.

    Salinakamal - 03 Jan 2011, 4:59pm
    to fozz: nurulangah ni budak pahang.dia ada buka gerai makan bersama adik lelaki dia dan mak dia jual sate,kerang bakar rempah,sata ikan,otak2,nasi aym dsb nya.suami kata sate,kerang,sata,otak2,nasi ayam,rojak mee dll semua sedap.nasi aym dan sata dia paling sedap,rm3 je lg murah aym pun besar puas makan kata suami,byk pun byk.sata pulak memang fresh,iyalah bapa2 saudara angah ni ramai ada bot sendiri,dpt ikan fresh la dia.patotlah budak angah ni rezeki dia murah.dan style dia berniaga,dia suka berseloroh dgn semua org.kira kelakar lah dan jenis yg sporting2 termasuk mak dia.dgn budak2 pun datang dia bg free je 1 orang 4 cucuk sate,bg makan.ramai datang ke gerai dia.suami yang cerita,sebab angah tk kenal suami sy.jd suami tengok gelagat dia lyn customer dr yg kecik hngalah yg datuk nenek.hehe.seronok dgr suami cerita,dan teringin sangat akak nak tengok budak angah ni.suami tahu gerai dia pun dr bpa saudaranya yg syorkan.U try lah tanya dia.mana tahu u blh jumpa dia disana.ok wassalam

    Fozz - 04 Jan 2011, 9:30am
    salinakamal. takkanlah dah lupa nama tempat. berkongsilah dengan sama-sama islam.
    nurulangah tu di pahang dimana dan macamana hendak ke tempatnya. berilah maklumat lebih lengkap. kalu nak bantu sesama islam.

    Arie78 - 05 Jan 2011, 1:03am
    wow...salam..
    saje je selit nih..
    huhu..popular laa angah...
    tak sangka abg...
    hehehe

    Mat 8 - 05 Jan 2011, 3:50pm
    xcitednye baca comment kat cini.gerai dekat mana pahang?saya duk kuantan.nurulangah nie dah kawin ke? kalau tak keberatan, tolong email kat saya nurulangah. f5ruz_151@yahoo.com.my

    Nurulangah - 05 Jan 2011, 9:52pm
    askum..maaf..ptotlah abg ngah(arie78) ckp angah popular.huhu.mcm2 komen angah bc.kak salinakamal ni.kak ina ke?sorylh tk thu pulak suami akak mkn kat gerai angah.pe2 pun thanks.
    Mat 8: angah x kahwin lg.knp nak masuk minang angah ke?hehe3.. Awak kuantan kat mana?
    Kak sabirana :email akak yang mana 1?maaf angah dah pening byk email sangat.
    Yg mane ek kirim dengan angah seluar levis?nbr tak bg pun,email yg mana 1?.angah lupa.jd siapa yg ordr dgn angah hari tu,angah dh belikan dgn duit angah dlu.bila nak amek?dan yg kirim paper bag khwin size meDium angah dh belikan jugak 1ribu pcs rm200 je.tlg email angah ya or yg mana angah bg nbr,sms angah.angah memang x save number.huhu.sorry byk2.mana yg empunya kirim tU,pndai2 lah contact angah yek.
    Ok mga ceria sokmO :-)  
  12. Zack 56 - Sun 13/Mar/2011 2:04am
    aku dah tulis 2 esay utk kesimpulan ceritera di atas ni.. tapi sayang gagal ter submit.. sebab masalah lappy dan sistem web ni.. rasa sakit hati jgk sbb x dapat luahan dgn korang semua ttp perbuatan si iblis dan si syaitan di atas tu... korang baca la sendiri.. ingat masa baca jgn jadi PAK PANDIR.. cuma org gila yg percaya jeans rm1..  
  13. Alan Ak - Wed 16/Mar/2011 4:37am
    ZAck 56 _thanks bro!! they all '%@#&'*!(*!&#(  
  14. Mohd Harith - Tue 5/Apr/2011 11:00pm
    Salam, kalu still berminat barangan thai, hubungi saya 0199394224 harith  
  15. Hottempo - Fri 29/Apr/2011 8:42pm
    apa nama tempat kat china yg jual barang branded borong murah2.?
    detail nama tempat dan complexnya?
    brg seperti jc,jeans,t shirt,cap,wallet dan belt.  
  16. Mira 74 - Mon 26/Dec/2011 9:20pm
    Salam sy berminat nak tahu pasal pemborong kt thai mane yg murah..angah sy dah email kt awk..nie email sy..amirahkhairudin@rocketmail.com..sape2 yang thu pn leh x emailkan kt sy..:)..plz2..sgt2 berminat  
  17. Nurul 418 - Tue 27/Dec/2011 11:57am
    saya pun berminat jugak..tolong la emel ke zulfah_85@yahoo.com  
  18. Hafiz Rifqi - Wed 11/Jan/2012 6:13pm
    sape tau d mana bleh borong brg2 pakaian muslimah (jubah,kurung,kebaya,blouse),kain pasang mcm thai silk n whatever berkenaan muslimah tlg PM detail dkt sy hafizrifqi@gmail.com  
  19. 123 Doremi - Mon 5/Mar/2012 3:14pm
    nurulangah...sy mcm da tertarik jew..hahhaha....boleh bg detail x??...boleh email sy di mat_readerorf@yahoo.com  
  20. Unne87 - Mon 19/Mar/2012 11:10am
    angah... kalau xnak bagitau tmpat, jangan la promote komen hang kt sini.
    org meluat la... sial  
  21. Salleh 38 - Fri 24/Aug/2012 12:27am
    assalammualaikum,
    saya dari brunei, pada 12hb disember 2012 sehingga 17hb disember 2012 kite ade bawak rombongan kursus ke china. Kite akan sediakan tranport,hotel,guide dan juga percuma untuk budak-budak berumur 12 tahun ke bawah,
    tiket tidak termasuk dengan harga penyertaan,
    kami juga ada menyewakan kenderaan untuk di china,
    sila emailkan kepada kami mcemcompany@gmail.com
    no telefon +6738953005
    kite jugak ada research satu perniagaan yang modern masa ni tengah meletup
    sila register untuk percuma di www.beststiforpteam.stiforpsg.com
    untuk melayari blog saye mcemcompany.blogspot.com  
  22. Lyana 22 - Wed 3/Oct/2012 11:59pm
    mg xlogik jeans hrga rm1.hbis tu org yg jual tu dpt untu g berapa sen.bilabaca nmpk sgt diorng berpakt...  
  23. Zura 134 - Sat 10/Nov/2012 8:30am
    Nak p siam utk carikan aksesori kereta jenis bull bar utk my mazda bt 50. jika ada kwn2 yg taw kedai aksesori murah kat siam minta maklum kan kat saya lokasi dia. try surf kat tenet tapi hampa...Ni email add saya. vanille_gurl@yahoo.com  
  24. Yana 167 - Thu 20/Dec/2012 10:53am
    nurulangah tolong bg sy details  
Page 1   (Total 24 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2315)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (192)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (970)
Bisnes Burger (507)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (721)
Bisnes Cyber Cafe (411)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (961)
Bisnes Handphone (1134)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (636)
Bisnes Jam Tangan (252)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (434)
Bisnes Komputer (1381)
Bisnes Kurier Dan Logistik (588)
Bisnes Minuman (1300)
Bisnes Pasar Malam (1724)
Bisnes Pelancongan (462)
Bisnes Perabot (739)
Bisnes Prepaid Dan Reload (964)
Bisnes Restoran (2920)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (319)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (585)
Bisnes Steamboat (182)
Bisnes Tablet Pc (422)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2874)
Bisnes Waffle Dan Jagung (346)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1593)
Diskusi Bisnes (1797)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (630)
Expo Karnival Tapak Niaga (5432)
Forex Malaysia (1609)
Haiwan Peliharaan (385)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (632)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (896)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2638)
Insurans Dan Takaful (1528)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1850)
Kedai Emas (405)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (450)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3315)
Kedai Kamera Dan Camcorder (312)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1576)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1383)
Kereta Terpakai (4425)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3863)
Kerja Kemahiran (1639)
Kerja Kosong (9530)
Kerja Praktikal (1560)
Kerja Sales (1843)
Kerja Sambilan (5368)
Konsultan Perniagaan (387)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (434)
Kontraktor Jurutera (488)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (598)
Kontraktor Pasir (296)
Kontraktor Pembinaan (1799)
Kontraktor Perlombongan (283)
Kursus Dan Seminar (2557)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (615)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1483)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3337)
Mesin Fotostat (314)
Mesin Freezer Dan Chiller (228)
Mesin Industri (440)
Mesin Jahit (322)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2357)
Pakej Perkahwinan (1128)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1275)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (838)
Pembantu Rumah Asing (1612)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (415)
Pembekal Ikan Kering (347)
Pembekal Kelapa Dan Santan (554)
Pembekal Kerepek (958)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (199)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (207)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (377)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (225)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (802)
Pemborong Cadar Dan Tilam (378)
Pemborong Karpet (131)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (276)
Pemborong Mutiara (103)
Pemborong Pakaian Bayi (711)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1460)
Pemborong Pakaian Lelaki (1025)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3825)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3200)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2521)
Pembuat Papan Tanda Iklan (210)
Pembuat Plastik Kotak Botol (729)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (449)
Pendaftaran Syarikat (428)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (888)
Pengedar Bahan Pencuci (642)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1440)
Pengedar Permainan Kanak2 (540)
Pengedar Produk Kecantikan (2404)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (554)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (643)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (256)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (506)
Perisian Komputer (486)
Perkakas Dapur (540)
Perkakas Elektrik (361)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1369)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (508)
Pinjaman Peribadi (9288)
Pinjaman Perniagaan (1622)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1167)
Program Consignment (1782)
Program Dropship (5832)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1234)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (400)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (934)
Rancangan Perniagaan (533)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3753)
Rumah Untuk Dijual (3337)
Servis Freelance (927)
Servis Keselamatan (617)
Servis Pembersihan (709)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (474)
Sewa Kereta Teksi Limo (1502)
Sewa Lori (2192)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (210)
Studio Fotografi (798)
Studio Grafik Dan 3D (875)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (627)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (207)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4248)
Tempahan Biskut Dan Tart (1742)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (598)
Tempahan Katering (1888)
Tempahan Kek Dan Coklat (1928)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (395)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (314)
Terminal Bayaran (166)
Ubahsuai Pejabat (581)
Ubahsuai Rumah (1504)
Urut Tradisional (708)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (952)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2096)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1127)