Siapa Cakap Main Forex Pakai Robot Tak Boleh Buat Profit? Saya Dah Cuba dan Inilah Hasilnya.
Robotprofit - Sat 26/Feb/2011 6:08pm [Last Comment]
Siapa cakap main forex pakai robot tk boleh buat profit? Saya adalah seorang trader yang main forex pakai robot dan hasilnya memang menguntungkan. Anda pun boleh buat mcm saya tetapi dengan syarat anda mesti ikut langkah-langkah yang akan saya terangkan nanti. Robot ini saya jual dengan harga RM200 dengan tujuan untuk menghargai hasil kerja dan masa yang saya habiskan untuk menjadikan robot ini betul2 boleh buat profit. Saya tak peduli apa org nak kata kerana niat saya hanya nak tolong newbie2 yang takde pengalaman untuk main forex. Selagi kita dengar cakap org kita takkan kemana. Walaupun ada org mengata yang penjual robot ni hanya nak cari untung atas hasil jualan robot, lantak dialah yang penting saya tetap dapat untung jugak hari2 hasil dari forex pakai robot ni. Kalau anda semua nak tahu kebanyakan trader di Malaysia ni merupakan silent trader sebab dia mmg dh banyak buat profit, dan dorg tk perlu nk kecoh2 sana sini. Apa yang penting profit hijau selalu. Robot sekarang ni tk macam robot dulu. Kalau ada benda senang kenapa kita masih nak guna cara lama kalau cara senang tu boleh buat kita untung... Untuk melihat sendiri buktinya sila klik link berikut:

http://s1225.photobucket.com/albums/ee388/robotprofit/

Bagi yang berminat untuk mendapatkan robot ini dan nak mencari duit sila hubungi saya melalui email : robotprofit@yahoo.com

Niche: Forex Malaysia
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ahmadyaniemrizal - Sat 26/Feb/2011 6:12pm
    salam Tuan,

    Sudah berapa lama tuan menguji robot forex tuan nih yerk? sbb, sya pn gune robot...dan mmg menguntungkan...tetapi, apabile keluar jerk NFP, account terus drop..adakah robot tuan sesuai dengan semua keadaa market?

    harap tuan tidak tersinggung dgn soalan sya :)  
  2. Suzana 10 - Sat 26/Feb/2011 6:37pm
    layari http://kerja-mudah.com/?ref=3977  
  3. Robotprofit - Sat 26/Feb/2011 6:49pm
    saya dah uji robot saya ni dari tahun lepas lagi dan hasilnya mmg menguntungkan..ok bile time nfp mmg market bergerak laju tapi robot ni tk buka post pn sbb dia tk baca kalau pergerakan yang terlalu laju tapi bila market dah kembali stabil dia akan buka balik. Tapi sebenarnya bila ckp pasal robot ni mana2 trader yg mmg main pakai robot ni tk syorkan kita onkan, kalau boleh sebelum nfp ttp je robot tu lepas tu on balik....saya punye stail kalau pagi jumaat tu post semer dh clear saya akan offkan robot pastu sambung semula minggu depan  
  4. Bobo 2 - Sat 26/Feb/2011 10:05pm
    bagus nie......kalu ade yang nak $100 usd dalam real account boleh dapatkan di sini :
    http://www.rahsianya.net76.net/1_12_Percuma-100-USD.html  
  5. Sahabat Pena - Sun 27/Feb/2011 1:40am
    Tenguk link nie.

    muslimkaya.blogspot.com/2006/11/hukum-pelaburan-forex.html

    Tq.  
  6. Kayrock - Sun 27/Feb/2011 10:09am
    Robotprofit: SS tu baru sminggu, pendek sgt tu..

    Ahmadyaniemrizal: en boleh add time management kt robot en..so boley automatic off bile time news.

    Sahabat Pena: salam sahabat, itu hukum pelaburan forex aka skim cepat kaya thn 2006. forex spot market bukan pelaburan, cube google cr info forex spot market mayb boley mmbantu..tq  
  7. Robotprofit - Sun 27/Feb/2011 1:47pm
    mmg la pendek, itu sy tk tunjuk lg SS yg lama2...  
  8. Paklangjaapar - Sun 27/Feb/2011 2:21pm
    Robotprofit,

    Kenapa statement pertama ada macam percanggahan ? Contoh :

    Line no 4 dari atas, Buy at 1.6113, TP kat 1.6105, siap color hijau lagi TP tu. Boleh ke MT4 Buy pada harga tinggi dan set TP pada harga lebih rendah ?

    Sama juga dengan trade Buy yang berikut :
    Buy at 1.6125, TP set at 1.6105.
    Buy at 1.6150, TP set at 1.6105

    Bukankah bila kita enter Buy dan nak set TP kat MT4, harga Buy mesti lebih rendah daripada TP yang nak kita set tu ?

    Atau pun saya dah ter'confuse' dengan cara nak enter trade Buy ?  
  9. Paklangjaapar - Sun 27/Feb/2011 4:20pm
    Robotprofit,

    Awak 'photoshop' trading statement ni ya ?

    Banyak sangat trade Buy yang di enter pada harga lebih tinggi daripada TakeProfit yang disetkan. Dan kalau hit TP yang colornya hijau, bermakna dah untung bukan tunjuk kerugian macam dalam statement itu.

    Sepatutnya semua trade tersebut menunjukkan SELL yang dah hit SL atau ditutup manually dan kat column TP tu tak mungkin color hijau.  
  10. Ismail Hussain - Sun 27/Feb/2011 8:07pm
    Salam.
    Musykil je aku tgk statement tu... dah -ve pun siap hijau lagi kat TP tu... Wow! hebat robot nih...  
  11. Robotprofit - Sun 27/Feb/2011 11:12pm
    salam semua,
    itulah kelebihan robot ni..walaupun rugi post yg pertama tp post yg seterusnya akan cover post yg rugi tu...mmg saya tk tipu kalau saudara tk percaya boleh try..sebagai contoh kalau robot buka 5 post, post yg 1&2 akan rugi tetapi post yg ke 3,4,5 akan untung dn akan boleh cover post yg rugi tu...saya tk pernah nk edit SS saya tu kerana apa yg saya nk tunjukkan adalah kehebatan robot ini...1 lg tujuan post yg rugi tu adalah trick untuk kita supaya platform tk la tgk kita ni asyik untung je...so kt sini win-win situation la..sama2 dpt untg...  
  12. Rizal 9 - Sun 27/Feb/2011 11:34pm
    hehehe..sy rasa sy tau mcmana robot ni buat kerja. Ada ala2 martin.. bila price turun dia akan buy ikut peringkat, kalu price naik dia akan sell berperingkat juga dan buka byk post sampai price reverse balik dan profit. Yang tp warna hijau tu mmg boleh jd kalu dh set dibwh price. Walaupun loss dia tetap akan warna hijau...sy rasa tuan tanah ni x tipu ss dia. Sy rasa sy mgkin suka dgn robot ni tapi betul ke tt buat sendiri nih??? walau mcmna pun trading guna robot masih mmpunyai risiko yg sgt tinggi...  
  13. Robotprofit - Sun 27/Feb/2011 11:45pm
    salam semua, mmg robot ni martin punye stail tp bila kena dgn setting dia mmg profit. robot ni saya dgn kawan saya yg buat berdasarkan kajian dan testing serta exprimen dgn robot2 yg lain yg ade di pasaran. saya mmg yakin robot ni boleh pakai tp kena ikut disiplin la, kalau tk ikut disiplin mmg bleh MC woo...sy dh add SS baru, try la tgk...tq
    http://s1225.photobucket.com/albums/ee388/robotprofit/  
  14. Sazlisaid - Mon 28/Feb/2011 1:04am
    pakai robot pn kne ade displin ke bos?
    n sebut pasal setting...setiap kali bkk pltfm...nk kene setup baru ke?  
  15. Zurydee - Mon 28/Feb/2011 1:08am
    RP emailkn sya detail EA tu
    hj_limpahankasih@yahoo.com  
  16. Robotprofit - Mon 28/Feb/2011 1:20am
    saya dh set kan robot tu, u cuma kena masukkan je robot tu pada pair apa yg u nak trade pastu just klik kt 'expert advisor' je...nti robot tu akan buat keje dia...  
  17. Robotprofit - Mon 28/Feb/2011 1:23am
    displin yg saya maksudkan adalah u kena trade ikut u punye modal..kalau tk ikut tu yg cepat MC tu..
    Zurydee: detail apa yg saudara maksudkan...?  
  18. Robotprofit - Mon 28/Feb/2011 2:04am
    kepada sesiapa yg berhajat untuk membeli robotprofit ini sila email saya...harga adalah RM200 sahaja...tq  
  19. Sazlisaid - Mon 28/Feb/2011 5:35am
    bape laverage yg sesuai?
    n,apakah volume oder itu di tentukan oleh robot?  
  20. Robotprofit - Mon 28/Feb/2011 6:44am
    leverage letal 1:600. robot akan buka post berdasarkan kita punya equity..let say kita depo usd 500 so kita boleh main 0.05 dan max trade dia 15 sahaja..tq  
  21. Johann8800 - Tue 1/Mar/2011 1:48am
    HAHAHAHA.....????????  
  22. Instatrader - Tue 1/Mar/2011 1:54am
    ...martingale:D  
  23. Suhaila Ahmad - Tue 1/Mar/2011 8:17am
    saya setuju dengan Rizal 9 tak ada masa tuan tanah nak tipu......memang ada robot yang boleh trade walaupun hijau tapi -ve.....sbab trade berikutnya dapat cover semula yang -ve tu.....Tahniah kepada Robot Profit pedulikan apa orang kata janji robot u ni boleh bagi profit dan ikut disiplin......  
  24. Hakimi 3 - Tue 1/Mar/2011 9:28am
    Robot yang dikawal oleh seorang yang faham tentang forex.
    Robot memang boleh cut loss... green pips tapi rugi... ini dipanggil stoploss ,... robot boleh buat nie.

    RM 200 tak mampu laa... diskaun leh tak?  
  25. Robotprofit - Tue 1/Mar/2011 9:39am
    Salam semua, saya setuju bg diskaun kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan robot ni...memandangkan sepanjang minggu lepas saya banyak profit guna robot ni kenapa tidak saya bg diskaun untuk anda semua betul tak...? Semoga Allah murahkan rezeki saya kerana hajat saya adalah untuk menolong anda semua...Harga terbaru adalah RM150 sahaja. Sila email saya untuk dapatkan robot tersebut beserta dengan no acc trading kerana 1 robot hanya untuk 1 acc sahaja...Tq  
  26. Cruz - Tue 1/Mar/2011 9:51am
    email say contact no pliss.. mohd_fairuz@idfr.gov.my  
  27. Robotprofit - Tue 1/Mar/2011 10:16am
    tuan, saya hanya berurusan melalui email. tq
    robotprofit@yahoo.com  
  28. Robotprofit - Tue 1/Mar/2011 10:22am
    SS terbaru sudah diupload...

    http://s1225.photobucket.com/albums/ee388/robotprofit/  
  29. Suhaila Ahmad - Tue 1/Mar/2011 11:04am
    email say contact no.....suhailaahmad@ymail.com  
  30. Robotprofit - Tue 1/Mar/2011 11:35am
    salam cik suhaila, saya berurusan hanya melalui email sahaja. Tq
    robotprofit@yahoo.com  
  31. Suhaila Ahmad - Tue 1/Mar/2011 12:29pm
    please email more info k  
  32. Johann8800 - Tue 1/Mar/2011 2:07pm
    kalau saya nk beli 15 ekor robot ni..mcmane harganye...? ada diskaun ke  
  33. Robotprofit - Tue 1/Mar/2011 2:12pm
    Salam tuan,
    Kenapa nk beli smp 15..? sya syorkan tuan beli 1 dahulu lepas 1 bulan dh tgk keputusan dia bru tuan pikir patut ke tuan beli smp 15..sya jual bukan kerana nk ambil kesempatan atau untung tetapi sebagai usaha saya nk tlg newbie yg memerlukan pertolongan...kalau betul tuan nk beli 15 sy akan bg diskaun dan pastikan tuan bekalkan sy dgn 15 no acc juga supaya sy boleh setkan kedalam robot tuan. Tq  
  34. Suhaila Ahmad - Tue 1/Mar/2011 3:52pm
    Robot profit takyah percaya cakap johan8800....jgn kata 15, 1 pun dia tak hingin...tengoklah post2 kat forum lain.........

    "10.Johann8800 - 22 Feb 2011, 5:05pm
    kpd tuan shah...korang ni aku tk paham betul la..knape la duk fanatik sgt dgn robot ni?robot ni tk boleh pakai maa,kasi licin bole la..aku nk tgk statement yg robot buat tu..kalau betul la,aku nk beli jugok 10 ekor robot..wa nk bela mcm poke..kaya ooooo"

    So Johan takyahlah nak merperlekehkan usaha orang lain......  
  35. Uncle Hameed - Tue 1/Mar/2011 9:24pm
    salam semua kpd anak2 uncle semua..uncle ni dh lama duk memerhati anak2 semua..cuma uncle rase ralat la sikit krn anak2 lg percayakan robot dari diri sendiri..memang betul apa yg dickp oleh johan8800 tu..kalau ikut pengalaman uncle yg dh lame dlm dunia forex ni,uncle dh berjumpa dgn ramai trader yg bungkus krn penangan robot ni..inilah yg dikatakan 95% yg gagal dlm perniagaan forex ni.forex ni sebenarnya susah anak2 ku sekelian.tiada jln yg mudah utk nk berjaya..byk ilmu yg harus dipelajari.. teknikal,money management,ilmu psikologi,ilmu dunia dan ilmu akhirat..jadi cadangan pakcik,anak2 carilah guru2 yg betul dan telus utk membimbing anda semua utk berjaya.
    kpd nak suhaila...byk2 la anak merenung nasib dan bermuhasabah diri.insyaallah pakcik sedia membantu dan memberi khidmat nasihat  
  36. Suhaila Ahmad - Tue 1/Mar/2011 10:43pm
    terima kasih kepada uncle Hameed....ikhlas dan teguran membina....bukan seperti org lain yang asyik nak hentam sesama sendiri.....itu yg buat org2 baru spt kami kurang hormat  
  37. Mohd Faizal 6 - Tue 1/Mar/2011 10:45pm
    Robot profit saya berminat, boleh email saya info  
  38. Diablo - Tue 1/Mar/2011 10:58pm
    saya pun nak juga.... johan nape tak cakap ada robot baru....  
  39. Johann8800 - Tue 1/Mar/2011 11:26pm
    bukan ape tujuan saye nk beli byk2 robot tu..nk bagi sedekah pd penagih tegar robot ni terutamanya pd suhaila ahmad,,hehehe jgn mare u...semoga dpt berkat  
  40. Suhada 2 - Wed 2/Mar/2011 1:06am
    x habis2 nak jual robot la ape la....korang ni.....asik nak menipu je...mana la logiknya??? kalau dh robot ko tu boleh buat profit bnyk smpai juta2...asal pulak baik hati sgt nak jual??murah pulak tu...adess...RM200??? ko ni pun...agak2 la...kata robot boleh buat profit power..takkan jual plak.....nampak sgt newbies nye.....tak khatam lagi study forex nie....tak pe la....nak cari side income katakan....duit kat acc dh habis kena MC...hahaha....  
  41. Hakimi 3 - Wed 2/Mar/2011 9:14am
    kerana JWW Birch punya durjana,
    kenapa Maharajalela yang dapat nama?

    kalau robot lain yang buat kerugian, kenapa kiter nak pukul rata sumer robot...

    kebanyakan robot generate money...

    tapi yang ini kelihatannya, nak cari duit...

    itu 2 perkara yang berbeda...  
  42. Robotprofit - Wed 2/Mar/2011 10:22am
    Salam semua,
    Terima kasih diatas semua teguran dan kritikan yg membina. Kalau dh macam ni la gayanye takpelah. Niat sy hanya nk mambantu sesama melayu bukan nk mengambil kesempatan. Agaknya mmg kita ni org melayu bersikap mcm ni kot... Org nk tolong lagi mau kutuk... Takpelah apa2 pn yg tuan2 semua ckp sy ttp profit juga tiap2 hari. Sy akan uploadkan SS sy tiap2 hari utk tatapan para trader2 yg bencikan robot ini...Terima kasih semua  
  43. Robotprofit - Wed 2/Mar/2011 10:34am
    Cik Suhada 2: Harga RM200 tu hanyalah sekadar sumbangan kecik utk masa dan usaha sy, kalau ikutkan hati mau jugak sy jual mahal bru boleh dpt untung dari jual robot. Tapi itu bukanlah tujuan sy kerana sumber pendapatan sy adalah dari hasil trading sy menggunkan robot ini. Hasilnya jauh lebih byk berbanding dgn harga robot tersebut. Lagipun klau sy jual mahal sapa pulak yg mampu utk beli..org tkde duit tk mungkin utk beli kerana lepas beli robot kena deposit ke acc trading pula...Kepada yg serasi trade manual teruskan lah ye...Tq  
  44. Jass 2 - Wed 2/Mar/2011 1:36pm
    uncle hameed bole tak ajar sy forex ni?apa email uncle?  
  45. Uncle Hameed - Wed 2/Mar/2011 4:07pm
    insyaallah uncle sudi membantu tanpa sebarang bayaran pun..yg penting anak2 mempunyai semangat dan kesabaran yg tinggi,penuh kesungguhan,tidak mudah putus asa..tiada kejayaan tanpa pengorbanan..dan ingatlah usaha itu tangga kejayaan.terimakasih
    ni email uncle ye..hishamazman1618@yahoo.com  
  46. Robotprofit - Wed 2/Mar/2011 6:26pm
    Seperti yg sy ckp kan, sy ni cuma nk menolong..menyuruh tidak melarang pun tidak. Masing2 ada cara masing2.. Mungkin ada yg guna cara manual berjaya mungkin ada yg tidak..Sama lah kes dgn robot ni... Terserah anda  
  47. Robotprofit - Wed 2/Mar/2011 7:50pm
    SS hari ni 02 Mac 2011...

    http://s1225.photobucket.com/albums/ee388/robotprofit/?action=view┬Ąt=02032011.gif  
  48. Kayrock - Thu 3/Mar/2011 5:06am
    Robotprofit: this is classified so no comment.

    Uncle Hameed: Tumpang lalu uncle, "ramai trader yg bungkus krn penangan robot ni..inilah yg dikatakan 95% yg gagal dlm perniagaan forex" sory to say that i dont like the statement.

    Do people know about the Automated Trading Championship? last year prize is 80,000 U.S. dollars. can look it here
    http://championship.mql5.com/

    95% trader loss bcoz of using expert advisor is absolutely wrong.
    Why we loss? 51.40% from 428 members of carigold said it is bcoz "sikap tamak dan emosi yg tak terkawal??"

    but the most important thing is Money Management, no matter using robot or manual trade, you must consider it.

    p/s - bkn nk up roboprofit lgpn dia profit sbb market skang okla tuk robot martin.  
  49. Robotprofit - Thu 3/Mar/2011 8:14am
    SS terbaru 02/03/2011

    http://s1225.photobucket.com/albums/ee388/robotprofit/?action=view¤t=02032011-1.gif  
  50. Rajamad - Thu 3/Mar/2011 10:07am
    Free jer ea.. jom lihat dulu..

    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=190476  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 81 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2730)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (215)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (548)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1362)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1255)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (548)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1108)
Bisnes Restoran (3329)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (661)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3319)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1772)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6472)
Forex Malaysia (1882)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1009)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2820)
Insurans Dan Takaful (1727)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1983)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3835)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1845)
Kedai Sewa (1635)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5002)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4811)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2063)
Kerja Sales (2277)
Kerja Sambilan (6320)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2818)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3683)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2611)
Pakej Perkahwinan (1202)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1235)
Pelaburan Saham Unit Trust (944)
Pembantu Rumah Asing (1858)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (649)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (596)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1184)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (865)
Pemborong Cadar Dan Tilam (454)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (695)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (109)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4209)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3524)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (718)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1539)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2628)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (722)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1533)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (520)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10592)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1319)
Program Consignment (2014)
Program Dropship (6741)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1542)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (523)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1316)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4289)
Rumah Untuk Dijual (3737)
Servis Freelance (1111)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1822)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (900)
Studio Grafik Dan 3D (1100)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (727)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4848)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2150)
Tempahan Kek Dan Coklat (2145)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1686)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)