Search Majalah.com
Sewa Beli Teksi
Kak U - Wed 9/Mar/2011 1:17pm [Last Comment]
Nak tanya ... ader tak sesiapa samada pemandu teksi atau bekerja ngan syarikat teksi ke atau ader info mengenai syarikat teksi yang menawarkan harga deposit dan sewa harian serta benefit yg bagus ... aku nak bawa teksi lahh .. tolong bagi info nama sykt teksi ngan no telefon dia serta harga n benefit yg dia bagi ... terima kasih

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo
     
  1. Hasri 3 - Wed 9/Mar/2011 9:57pm
    Saya ada teksi saga blm permit sendiri untuk disewa beli harga boleh dirunding hubungi saya kalu berminat 0162051434  
  2. Gee 17 - Sat 19/Mar/2011 12:47pm
    Boleh saya tau area mana ya.sebab saya ada 2 taxi.1 sendiri punya/satu lagi nak sewakan.kalau duk area seremban boleh call saya abg din 0126981582.Permit Taxi saya boleh bawa kemana saja.  
  3. Azlan 87 - Fri 22/Apr/2011 6:44pm
    saya duk kat seremban dan ada psv....saya minat nak sewa teksi abg din tu lah....ada lagi ke?...kalau ada lagi tolong talipon saya 019 357 7145. nama saya azlan  
  4. Alexis - Tue 24/May/2011 3:27am
    Teksi waja 1.6M untuk dijual - KL
    - D/P 4600
    - Sewa Harian RM53
    - Umur kereta 5 Bulan (Sambung bayar 4 Tahun 7 Bulan, boleh tukar milik kepada kereta persendirian lepas kontrak / terus memandu dengan menyewa permit syarikat)
    - Setiap 6 bulan free 2 biji tayar
    - Mileage 30k km
    - Teksi standard (tiada ubah suai)
    - Mesti mempunyai PSV yang sah

    Alexis Wong : 014-2340237 (Call / SMS  
  5. Muhammad Azfar - Wed 6/Jul/2011 8:16pm
    Mr Wong..I berminat dgn u punye offer..can we sit n talk?? call me at 012-6446863 - Mr Azfar  
  6. Feroz 3 - Wed 28/Sep/2011 8:43pm
    salam..nak tanya sesiapa yang nak bagi sewa teksi/kereta sewa atau sewa beli..sila hubungi saya feroz 0196309134  
  7. Sriwangsa - Fri 30/Sep/2011 9:43am
    saya ada kereta avanza 1.5. mcm mana saya nak tukar kereta saya untuk d jadikan teksi executive..ada sesiapa x yg boleh tolong...tq  
  8. Amri 48 - Sun 16/Oct/2011 10:43am
    salam.saya nak bawa teksi part time area lembah klang dan nak cari teksi sewa beli yg deposit murah.ada sesiapa nak bantu?amri 0193126781  
  9. Jie 0172087893 - Sun 30/Oct/2011 7:32am
    Salam, kepada tuan empunya teksi yang mencari 2nd driver tak kira untuk sebelah siang atau sebelah malam atau hujung minggu sahaja sila hubungi saya - Jie 0172087893 (Kalau boleh sekitar Ampang supaya senang saya nak ambil dan pulang teksi)  
  10. Mhd 3 - Mon 31/Oct/2011 10:36pm
    Kalau ada yang mencari 2nd driver untuk jumaat,sabtu & ahad sebelah malam sila hubungi saya 0163746910  
  11. Zbm - Mon 12/Dec/2011 12:04am
    salam,,nak cari teksi sewa beli baru@second,,ada sesiapa yg tau x proses2nya,,kalau deposit tinggi sikit tp sewa hariannay,,murah,,kira ok la  
  12. Md Noor Azli - Tue 20/Dec/2011 1:17pm
    sy ada teksi lcct nissan sentra utk sewa beli 4th perjanjian harian rm50 berninat hubungi/sms sy terus 0193438520 urgent  
  13. Lanz 10 - Thu 22/Dec/2011 7:43pm
    Salam.sy sdg mncari teksi lcct waja-wira-sentra yg nk disewakn@dijual.kalau ada cal @ sms sy 0176351819 lanz tq  
  14. Akuajebcoy - Wed 28/Dec/2011 6:16pm
    Salam, nak tahu berapa d/payment untuk teksi baru syarikat kat JB. Boleh recommend tak syarikat yang beri faedah terbaik kat driver.. PSV baru nak test on Jan 10th. Berminat nak jadi PRC (Pilot Red Cab)...Mohon nasihat  
  15. Zack Aiman - Thu 12/Jan/2012 8:24pm
    Teksi Saga BLM 1.6 untuk SEWA BELI. Deposit RM2500, selama 4 tahun. Sewa harian RM 55 selama 1 tahun 6 bulan. baki 2 tahun 6 bulan harian serendah RM 48 sehari. Sila msg 012-9412779 jika berminat. saya akan call balik. Area Selangor , KL.  
  16. Pak Man Telor - Fri 13/Jan/2012 10:21pm
    Salam satu malaysia..
    Teksi saga BLM (baru)
    sewa beli harian rm35
    dalam tempoh 4 tahun teksi akan jadi milik anda,Berminat sila hubungi 0176052700 wan  
  17. Kapt B S G Tharan - Sun 29/Jan/2012 12:06pm
    Saya ada 50 permit taxi lembah klang untuk dipajak 5 tahun. Yang berminat bolih contact 016-6706911 untuk keterangan lanjut. Harga RM350 sebulan.
    email: captain_sg2225@yahoo.com.my
    Tq.  
  18. Nazaruddin Ahmad - Sun 12/Feb/2012 12:11pm
    Salam Zack Aiman,
    Saya berminat utk beli Teksi Saga BLM 1.6 baru, ini nmbor sya utk mklumat & tjuan proses. Naza-Cheras (019-271 4696).  
  19. Zuldrv - Tue 28/Feb/2012 10:28am
    Saya boleh dan memiliki lesen PSV & GDL untuk memandu semua kategori Bas, Van Vokasional, Kereta Sewa, Teksi Budget dan Mewah atau Lori 3tan. Saya mahu mencari part time area lembah klang, teksi atau Van dan Bas membawa rombongan kawin. Saya Zulazian 017-3038782  
  20. Rozita 23 - Mon 26/Mar/2012 12:00pm
    salam 1 malaysia, siapa yang tahu, macamana nak bawa teksi lcct..suami saya berminat nak bawa teksi lcct ni..kalau sesiapa tahu tolong emailkan di jitahassan@yahoo.com.my...tq  
  21. Farid 98 - Tue 10/Apr/2012 11:01am
    aslmkm, saya cr teksi yg murah2 kalu ada email kat sy fariizallijai@yahoo.com  
  22. Muhammad Norazhar Bin Mujir - Wed 25/Apr/2012 3:30pm
    Saya hendak sewa beli teksi di area jb. Ada sesiapa atau syarikat teksi di jb yg hendak sewa beli teksi kepada sy, call or sms 0177167761 Azhar. Terima kasih..Email azhar_mujir@yahoo.com  
  23. Fadil 13 - Sat 28/Apr/2012 10:30am
    Ada sesiapa yang nak sewakan teksi lcct,saya nak sewa,hubungi saya 0123383172 fadi
    jebatdugang@ymail.com  
  24. Mazuin 2 - Sat 5/May/2012 4:18pm
    salamm..nak tanya ok ke bawak teksi ni.. Suami beria nak bawak. .lcct, klia atau klang valey...?sesapablh info berkenaan teksi blhle hubungi 0122620304 mlm je..tq  
  25. Pak Man Telor - Mon 7/May/2012 9:46pm
    Peluang meraih pendapatan bersih RM200/hari dalam kerjaya pemandu teksi dengan memandu teksi sendiri,baru dan selesa serta bayaran harian yang terendah.

    Tawaran sewa beli teksi SAGA BLM 1.6L (baru) RM36 sehari.Terma dan syarat adalah seperti berikut:-

    -Memiliki lesen PSV yang sah
    -Tidak disenarai hitam oleh undang-undag 
    jalan raya

    Kepada sesiapa yang berminat sila sediakan:-

    -Wang diposit Rm4200
    -bil elaektrik/air (untuk pengesahan alamat)
    -Surat maklumat pemandu yang boleh diperolehi di kauter JPJ (untuk pengesahan maklumat dan identiti 
    -2 keping gambar (untuk buat kad pemandu)

    Tawaran ini adalah terhad,pihak syarikat akan mengutamakan kepada sesiapa yang membuat booking awal.Jika ada sebarang pertanyaan sila call 0176052700 (wan)  
  26. M Rizal 2 - Thu 10/May/2012 8:07pm
    sesiapa nak sewa/jual permit teksi sms atau call saya 012 2303202  
  27. Saiful S2000 2 - Thu 19/Jul/2012 1:49pm
    Salam.sy berminat untuk sewa beli teksi di lcct.ade sesiapa yg bleh membantu.tlg email sy punkai_2000@yahoo.com or 0126880826.tq.  
  28. Linda Rahmat - Thu 19/Jul/2012 4:10pm
    nak cari teksi second kalau ada minta hubungi saya segera. teksi lembah kelang

    sewa beli.

    017-6617270  
  29. Syafiq 87 - Fri 27/Jul/2012 10:42pm
    pehidmatan taxi 24 jam . tempahan ,harian , bulanan atau mingguan
    cth : klia ,lcct , genting highland dan banyak lagi
    sila hubungi :0102872366 - syafiq  
  30. Ahmadyusri78 - Sat 28/Jul/2012 9:27am
    berminat untuk menjadi pemandu teksi part time 7ptg -7 pagi,teksi berada di kawasan puchong,bole hubungi saya di 019 6144676 atau email:-sayapislam@yahoo.com.my  
  31. Mohd 314 - Fri 3/Aug/2012 11:58am
    sesiapa nak sewakan teksi dia boleh call saya 0122567209  
  32. Sukhveer - Wed 15/Aug/2012 6:55pm
    Sesiapa nak sewakan permit atau jual permit taxi boleh hubugi saya 0162110666  
  33. Amin 178 - Sat 25/Aug/2012 8:35pm
    salam. saya ada teksi iswara 2003 untuk dijual rm5k termasuk kos tukar nama, sambung bayar dgn syarikat rm19hari. 4biji tayar baru tukar. call 0193191109  
  34. Azmi 190 - Sun 16/Sep/2012 8:55pm
    salam semua..
    sesiapa berminat hendak sewa teksi sila hubungi saya -
    017 2112882 - azmi
    tq..  
  35. Shukri 17 - Mon 24/Sep/2012 10:41am
    saya ingin sewa teksi lcct, jika sesiapa yang ingin sewakan teksi beliau sila hubungi saya, 0192901063.  
  36. Azmi 190 - Mon 24/Sep/2012 3:54pm
    salam semua..
    TEKSI UNTUK DISEWA
    - teksi iswara kl
    - deposit 1k
    - 1 hari rm50
    - maintenance company tanggung
    - 1 bulan 1 hari cuti
    tq tuan tanah & semua kawan-kawan  
  37. Zam 196 - Tue 25/Sep/2012 2:46am
    Teksi Waja utk di jual Rm4600 + smbg byr Rm54 sehari selama 3 thn lebih sahaja...
    Teksi cantik jaga baik..termasuk sport rim...spoiler...door visor...dan lain lain...ATAU TKR DGN Taxi Wira....  
  38. Shukri 17 - Wed 26/Sep/2012 6:39pm
    Zam 196, ni teksi lcct ke? Lau lcct tlg contact saya.  
  39. Zain 25 - Sun 30/Sep/2012 6:56pm
    Ada sesiapa yg nak sewa teksi lembah kelang shift petang ?  
  40. Mohd Hasrin - Fri 5/Oct/2012 7:03pm
    Saya areen, Ada teksi waja cps,saya tgl di damansara damai, nak sewa kan full time,deposit $1500, sesiapa berminat call 0123108845  
  41. Mardhiah 2 - Wed 17/Oct/2012 6:03pm
    Saya ada teksi Wira 1.5 (M) register year 2009 untuk dijual. Bayar deposit tunai RM12,000 dan sambung bayar selama 3thn 10 bulan je lagi. Setiap bulan bayar dalam RM512 dengan bank. Teksi biru merah.

    Sewa permit RM500/month (selama 3thn 10bln).

    Bagi mereka yang berminat untuk bayar penuh secara tunai, harga RM48,000 (boleh nego lagi) dan boleh tukar nama terus.

    Permit sampai tahun 2016. Lepas tu, auto-upgrade selama 3thn untuk teksi ni sahaja. Maksudnya, permit ni boleh guna 7 thn lagi.

    Kepada mereka yang betul2 berminat, sila hubungi saya:
    Fahmi 019 2522391 / 012 9242757  
  42. Mardhiah 2 - Thu 18/Oct/2012 2:07pm
    pembetulan
    permit bukan untuk disewa sebab teksi masih ada  
  43. Johari 44 - Sat 20/Oct/2012 3:47pm
    salam..nak tanya sesiapa yang nak bagi sewa teksi/kereta sewa atau sewa beli/teksi..sila hubungi saya  
  44. Johari 44 - Sat 20/Oct/2012 3:53pm
    saya nak tanye sesiapa yang nak bagi sewa teksi untuk jualbeli, pajak
    sila hubungi saya secepat mungkin
    johari 0133108566  
  45. Eddy 79 2 - Thu 1/Nov/2012 11:10pm
    Salam...permit teksi bajet L/Klang utk disewakan segera..col 0122759907  
  46. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012 12:31am
    Teksi Saga BLM utk di jual Rm3900 + smbg byr Rm38 sehari selama 2 thn
    Batuan rendah  
  47. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012 12:40am
    Call 0133623349  
  48. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012 2:16pm
    Maaf teksi sudah dijual  
  49. Papazola - Fri 16/Nov/2012 11:32am
    Teksi lcct utk dijual nissan sentra 1.8 sila hubungi en shah 0194419911  
  50. Reno 3 - Tue 20/Nov/2012 5:37pm
    Saya ada sebuah teksi untuk disewabeli/sambung bayar.

    Hanya anda yang benar2 serius dan berminat serta mempunyai lesen PSV sahaja
    sila hubungi saya.

    Kriteria
    1) Lesen Memandu yang Sah (Lesen D & PSV Teksi)
    2) Down Payment : RM 3,500.00 (termasuk tukar nama)
    3) Sewa Harian : RM 49.00 (3Tahun)
    4) Jenis: Proton Waja (enjin mitsubishi)

    Peringatan : yang berminat sahaja sila hubungi saya 0183828343. Segala kontrak akan disediakan  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 117 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)