Search Majalah.com
Sesiapa yang Boleh Membantu untuk Menjadi Agen Insuran Am dan untuk Buka Egensi Insurans Am
Jailani 3 - Wed 16/Feb/2011 11:09am [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berpengalaman dan telah pun berjaya membuka egensi insurans am.. Saya baru saja mendapat lesen insuran am dan bercita-cita untuk menjadi agen yang berjaya dan seterusnya untuk membuka agensi insurans.. tapi saya masih belum mempunyai pengalaman dalam bidang ni.. kepada sesiapa yang boleh berkongsi ilmu amat saya alu-alukan... saya boleh di hubungi di no. 013-3348282. tq.

Niche: Insurans Dan Takaful | Insurans Roadtax Kereta | Diskusi Bisnes
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Kyrul - Wed 16/Feb/2011 1:03pm
    Nak tanya macam mana cara nak dapatkan lesen insurans am tu? Boleh share tak?  
  2. Linkman - Wed 16/Feb/2011 10:05pm
    betul tu.. nak tau gak camana nak dapat lesen insuran am tu...  
  3. Bro Ja - Wed 16/Feb/2011 11:32pm
    jgn harap diorang nak ajar! saya sendiri sampai la ni cari org nak ajartak juga ada yg sudi.  
  4. Abdul Rahim 2 - Thu 17/Feb/2011 9:00am
    Assalamualaikum.

    Nak dapat lesen insurans/takaful senang aje. Daftar untuk ambil periksa dengan MII. Beli buku di MII dan baca sampai faham. Cari ilmu tentang insurans/takaful dengan orang yang sudi bagitau. Insya Allah akan lulus periksa dan dapat lesen.

    Nak tau lagi, hubungi saya Abdul Rahim 013-3916525 atau e-mail ke abrahimpb@gmail.com, tapi saya lebih suka syorkan ambil lesen untuk Takaful. Sambil cari rezeki yang halal, kita buat ibadat. Dapat saham untuk di akhirat.  
  5. Mohd Azman 2 - Thu 17/Feb/2011 3:11pm
    sy nak kongsi tentang insuran am ni..dulu sy ada lesen insuran am . Bagi sy keja tak susah kalau buat sepenuh masa kalau part time banyak keje sikit sebab tu sy kurang berjaya. Sekarang sudah stop sibuk keje makan gaji. Setahu saya selepas lulus exam insuran am kita boleh daftar dgn 2 sykt insuran kita pilih sendiri. Setahu saya sykt insuran akan minta jaminan bank rm5000-10000 bergantung syrt tersebut.Jadi modal mst ada sebyk tu le. Segala urusan akan dilakukan menggunakan online, jadi mst ada internet. Kebanyakkan pelanggan nak kita uruskan semua dari renew insuran hingga road tax. tp skrg mudah ada myeg renew road tax guna myeg dan myeg akan poskan. komisen 10% aje. tapi kalau kita dpt buat sehari 4 kereta dgn byrn rm500 sebuah kereta maka kita dpt rm200 sehari kalau 30hari urusan dah rm6000.ini tidak termasuk caj pergi ambil geran kat bank. member saya sebulan boleh dapat bersih rm 15000 tp dia ada kedai. Buat kat rumah sy tak galakkan.Mula2 berniaga ni pelangan kurang la...tp dah ramai kenal insyallah senang. Mungkin anda ada masalah modal. Bg nak elak dr modal anda cuba jadi agent life nanti kita boleh mohon terus insuran am di syrt yg sama.itu shj maklumat yg boleh kita kongsi bersama.  
  6. Jailani 3 - Thu 17/Feb/2011 7:32pm
    Terima kasih pada yang memberi komen.. Kyrul, linkman, Bro Ja, betul seperti yang telah diberitahu oleh En. Abdul Rahim tu.. saya pun pergi daftar di MII, cuma perlu ada SPM (5 kredit, and bayar sedikit yuran) beli buku and baca atau download dalam internet.  
  7. Wan Nor Hisham - Fri 18/Feb/2011 9:38am
    en jailani 3, kyrul, linkman, bro ja..
    saya boleh ajarkan anda utk buat bisnes insuran am..mmg buat duit dah 10 thn dlm bidang insuran..boleh contact saya utk sembang dulu..very fleksible..0136777040 ofis saya kat damansara atau jumpa setapak area  
  8. Jailani 3 - Fri 18/Feb/2011 1:20pm
    Tq En Wan Nor Hisham, nanti saya akan contact awak untuk sembang-sembang. saya juga memang berminat untuk membuka agensi insurans kelak. insyallah..  
  9. Jai 8 - Sat 19/Feb/2011 8:49pm
    kenapa kita sebagai org melayu & seorang yg beragama islam perlu ambil takaful bukan nye conventional insuran ataupun life insurance bukan shariah complience... Disahkan oleh Jakim.. pikir2 kan lah email me jai1910@yahoo.com for guide.  
  10. Nolan - Fri 25/Feb/2011 11:16am
    salam, maaf tukar topik jap, saya ada ruang kedai nk disewakan, prefer yg buat off la, coz saya ambil bhgn blkng separuh........berminat cl saya 0192034336 buat pej. insuran sesuai la tu... jng marah...ha  
  11. Wan 188 - Tue 1/Mar/2011 11:48pm
    salam ko kena ambek exam dulu. bayaran exam x silap aku rm80 tp soalan dia mmg ssh.haha nsib baik aku lepas 2 pun dapat c, 100 soalan ko kena bg betul 60 ke atas.baru lulus. 60 baru c.
    aku ada contoh soalan dia. blh email aku kalo nak perunding_kewangan89@yahoo.com  
  12. Noorazlin Bt Nordin - Wed 16/Mar/2011 1:15pm
    SAYA AGEN INSURAN AM TAKAFUL IKHLAS...FOR INFO NAK LAYAK SBG AGEN KENA AMIK TEST DULU...MII TEST NAMANYA...AMIKYG GENERAL PUNYA JE...KALAU LULUS BOLEH TRY APPLY TERUS DGN MANA2 SYARIKAT INSURAN...SEBAIKNYA BUATLAH TAKAFUL...SYSTEM YG DIGUNAKAN OLEH TAKAFUL IKHLAS ADALAH YG PALING MUDAH DAN SENANG...TAPI ADE JUGA TARGET YG DIBERIKAN...KENA ADA SALE AT LEAST RM50000 PREMIUM COLLECTED DLAM MASA 6 BLN...DAN TAKAFUL JUGA AKAN TENGOK AREA YG KAMU APPLY..KALAU DAH BYK AGEN KAWASAN TU..PERMOHONAN MUNGKIN AKAN DIREJECT..SO SAYA TAWARKAN PADA ANDA SEBELUM DAPAT LESEN KALAU ADA CUSTOMER BOLEH SHARE NGAN SAYA...50/50 LA COMMISSIONNYA...CONTACT SAYA JIKA BERMINAT: 0194813524/azlin@maxoildistribution.com  
  13. Zul 118 - Fri 1/Apr/2011 8:03pm
    aSlm..sya baru je nak ambl paper exam,pas tu nak cadang bka agensi insuran,blh x share kt sya cara2 nak mulakn kerjaya ni,klu blh terus share kt email sy tau,smoga Allah limpahkn rezeki yg xputus2 pd ssiapa yg nk berikan ilmu pd hamba Allah ni..  
  14. Cyma - Mon 4/Apr/2011 10:13pm
    Salam. Saya ingin menjadi salah seorang ejen takaful tapi tak tau macamana. boleh tak sesiapa jadi mentor saya? Sekian terima kasih.
    kl_cyma@yahoo.com.my  
  15. Muhamad 19 - Fri 15/Apr/2011 1:46am
    salam..nk tnye exam mii ngn exam tbe same ke x..  
  16. Shariza 3 - Mon 18/Apr/2011 4:49am
    salam...saya exam pce 23hb ni..memang gerun gak la...tapi term in english lagi senang rather than malay..harap lulus sebab buku pce n soalan ramalan tu saya dah ada just nak baca n pahm kan jek...jangan hafal..better pahamkan..selamat menjadi agen insurance yang berjaya..sebelum amik exam ni pun saya dah jumpa beberapa org prospect untuk target NR...SEKIAN..TQ  
  17. Muhamad 19 - Tue 19/Apr/2011 9:34pm
    shariza 3:blh trgkn kt sy x cmne nk amik exam 2..kt mne nk dftr..email kt
    shinichi_88kudo2000@yahoo.com  
  18. Azri 26 - Tue 26/Apr/2011 2:50pm
    noorazlin tlg emailkan detail utk contact ezryzal10@yahoo.com tq  
  19. Budie79 - Tue 10/May/2011 10:29am
    Salam... saya baru nk exam PCE esok. ada apa2 tips? TQ  
  20. Wan Nor Hisham - Sun 15/May/2011 1:25am
    salam budie79 : camna dgn exam, dah lulus ke?

    sapa2 pun boleh join kelas insuran atau teambuilding pasal insuran saya..percuma..ctc wan 0136777040  
  21. Budie79 - Thu 19/May/2011 2:01pm
    Alhamdulillah dah lulus  
  22. Nas 17 - Thu 2/Jun/2011 11:27pm
    blh x tlg sy?sy nk exam tpi buka sy xdop nk bli kt mno aeh?  
  23. Mazlina 10 - Sun 12/Jun/2011 12:35pm
    Salam, saya minat jg utk jd ejen insuran roadtax kereta ni..ada sesape leh bantu?TQ  
  24. Arin 5 - Tue 6/Sep/2011 10:14pm
    Saya berminat nak jadi agen insuran kenderaan,sape2 leh bantu,nak ambil exam kat mana......?no sy 0196444637  
  25. Zol 4 - Sun 9/Oct/2011 12:16am
    Salam, kepada sesiapa berminat untuk menjadi sebahagian daripada agen insurans yang berjaya ,boleh melayari laman sesawang ini.http://prubsntakafulplanner.blogspot.com..Banyak benefit yang tuan/puan sekalian dapat.Bukan sahaja mendapat pendapatan sendiri malah,dengan mengambil pelan PruBSN TAKAFUL,anda akan dilindungi dengan dana perubatan sebanyak RM500,00-RM1.5 Juta melalui MEDICAL CARD.Saya pernah mendapat elaun hospital sebyk RM1600 selama 4 hari kerana deman.CALL NOW : 013-9912216(PN.NURHABIBAH),013-9798985(EN.FAIZOL)  
  26. Mohd Suhaimi Ibrahim - Tue 11/Oct/2011 9:45pm
    salam..., saya pun berminat dan ada juga melihat dkt website MII... so jika ada org blh bgtau secara detail... blh call saya 0179030548 atau email : mohdsuhaimiibrahim@ymail.com  
  27. Wan Noor Lisa Wan Risad - Thu 12/Jan/2012 12:51pm
    salam... Sy ingin menjadi agen tuk insurans pekerja asing.. Ada x sesiapa th mcmn cara2 nk daftar menjadi agen..... Blh terus email sy... noorlisa_83@yahoo.com.... Tq  
  28. Anas Nazry - Mon 20/Feb/2012 4:37pm
    KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT TAKAFUL ATAU INSURANS SILA HUBUNGI SAYA. NAZRY:017-3030860.
    SAYA MENGURUSKAN PENDAFTARAN UNTUK AGENT BARU UNTUK MENGAMBIL EXAM. SILA HANTAR DETAIL ANDA KE EMAIL: nazry.maybank@gmail.com  
  29. Zulkifli 14 - Fri 24/Feb/2012 11:23pm
    sy berminat utk menjadi agen takaful nim...lokasi di kubang kerian,kelantan(dpan Husm)....klau ade sape2 leh tlong sy..leh msj sy..0134928368-zul  
  30. Mc 3 - Mon 5/Mar/2012 5:10pm
    nak amik exam di MII tu kena daftar online ke macam mana?  
  31. Hilmihayat - Sun 13/May/2012 3:41pm
    SALAM Mc 3,
    Boleh hubungi saya di talian 0193740489/hilmi_hayat@yahoo.com @
    tinggal kan fon num untuk saya hubungi.
    I'm attach with Prudential, number 1 insurans/takaful company in Malaysia. Semua client saya membuat simpanan,pelaburan berlandaskan syariah 100% di samping mendapat manfaat perlindungan dan medical card bagi hospital-hospital pakar di seluruh malaysia.call me for appointment-Selangor-shah alam,damansara,bangsar  
  32. Aini 92 - Thu 17/May/2012 12:07pm
    salam.. kepada sesiapa yang berminat utk menjadi perunding kewangan takaful dan berada di kawasan sekitar Ipoh dan kawasan2 yg sewaktu dengannya.. boleh hubungi saya Aini - 0195754632 atau email me i_nee0402@yahoo.com. saya memang memerlukan ejen2 full time. Yg nak buat part time pun dialu-alukan  
  33. Haris 3 - Mon 25/Jun/2012 2:31pm
    Salam semua,
    minggu lepas saya renew roadtax ngan insuran kereta..ada 2 syarikat call saya bagitau roadtax ngan insuran dah nak tamat tempoh.jadi dia offer buat ngan syarikat dia sekali nga penghantaran by hand lagi.Tapi macam mana diorang boleh dapat details saya ek.??ada link ngan bank ke?  
  34. Mr Ott - Mon 6/Aug/2012 4:04am
    saya berminat untuk menjadi wakil insurance kenderaan separuh masa! boleh bagi detail & offer yang menarik untuk saya  
  35. Atun8384 - Thu 9/Aug/2012 12:42pm
    tumpang iklan ye..
    sy runner bg mmip insurance..insuran kereta lama serendah rm170..berminat boleh email suhaz33@gmail.com  
  36. Haslinda 25 - Mon 13/Aug/2012 12:42pm
    salm.sy dah lulus exam general ins..sesape leh email sy cz xtau nk wat cmna utk general ins.email saya haslindamashod@gmail.com  
  37. Wan Mohd Kamal - Thu 23/Aug/2012 8:25pm
    sya ejen takaful mlysia... leh x bg tau atau bg tips untuk buka agensi renew roadtax.. sya ada tmpat.... mnx tlg sgt2.... cam.casper91@gmail.com  
  38. Amir 271 - Fri 14/Sep/2012 11:43am
    sama jugak.macam mana nak set up agensi renew roadtax.,mintak tunjuk ajar email ke putra1575@yahoo.com.sg  
  39. Mohd Rizan - Sun 16/Sep/2012 6:17am
    salam...saya dah ambek paper tbe bulan 12 taun lepas 2011 dan lulus tapi blom reg lg dgn mana2 company insuran..adakah result tbe sy yg lepas tu akan expired  
  40. Mister F - Wed 10/Oct/2012 6:55am
    anybody interested in doing takaful business with the largest takaful provider own by the largest bank in Malaysia.. can email ur particular to me.. at mventure76@yahoo.com.. just write in ur name, age, location and your number to contact. Thanks  
  41. Aien 12 - Wed 31/Oct/2012 10:04pm
    salam..sy dh ada lesen insurans..sy ingt nk buka biz utk renew insurans n road tax..so cm ner lau sy nk bt utk takaful,etiqa dll yer?ada sape leh tlg x?comm nk kira cm ner?  
  42. Muhammad Baasit Bin Mohyidin - Thu 6/Dec/2012 12:41pm
    aien 12:cik aein perlu pergi ke marketing etiqa untuk ambil borang tuk jd agen then cik aien perlu lengkap kan ape yng etiqa nk,klau cmplte dlm mse 3 mgu cik aien akn dpt psword..  
  43. Usahawan Man - Tue 11/Dec/2012 5:42pm
    sy juga berminat untk jad agen...sesiapa bley tnjuk kn cara nk mmulakan..(0174067913)(semesta_91@yahoo.com)  
  44. Budie79 - Sat 15/Dec/2012 12:51pm
    Kepada sesiapa yang berminat menjadi ejen life insurans Takaful Prudential terutama yang berada di sekitar Putrajaya, Serdang, Bangi, Puchong..lain-lain tempat pon boleh. Boleh email dan saya akan hubungi saya anda....rebutlah peluang sementara masih ada...saLAM

    Email : budie79@yahoo.com  
  45. Toksan - Sun 16/Dec/2012 9:58am
    salam..sy bru kje kat ejen insurans..sy nak tau cmne cara ntuk uruskan ntuk smbung roadtax n insurans..ape dkmen yg perlu sy mintak drpd customer...tlg bg tnjuk ajar..sy bdk bru bljar...  
  46. Abdul Hamid 3 - Sun 23/Dec/2012 3:32am
    ASSALAMUALAIKUM, SAYA AGEN INSURANCE SUDAH 4 THN, (TRADISIONAL), SAYA DAH RANCANG UNTUK JOIN SYARIKAT TEMPATAN YANG BETUL 2 MELABUR DALAM INVESTMENT ISLAM , SESIAPA BOLEH MEMBANTU SAYA.... HAMID 0173009396  
  47. Wan Mohd Kamal - Mon 7/Jan/2013 3:55am
    boleh tak siapa2 yg boleh membntu sya utk dptkan lesen takaful a untuk renew insuren moto dan kereta.. sya berminat sgt2... harap ada org yg dpt membntu dan beri tnjuk ajar... cam.casper91@gmail.com  
  48. Noney - Tue 28/May/2013 10:49am
    saya pun berminat nak jadi agen insurans untuk pekerja asing n general. ada sesiapa boleh bantu sy? email sy niney_basrah@yahoo.com  
  49. Eg Replen - Thu 27/Jun/2013 3:10pm
    sy ad lsen insuran am yg xgna..so ad spe2 nk pkai..bleyh email sy..30 % only for me for a month..interest ..email me..firul_arethin9092@rocketmail.com  
  50. Mohd Nazli 2 - Sun 18/Aug/2013 4:23am
    Sapa boleh bantu saya berminat nak buat Takaful am..camana nak mula company mana terbaik nak joint dn cara joint.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2743)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (217)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (368)
Bisnes Ais Krim (502)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1365)
Bisnes Ebook (1050)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1490)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1466)
Bisnes Pasar Malam (1971)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (861)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1110)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (366)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3341)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1779)
Diskusi Bisnes (1965)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6513)
Forex Malaysia (1890)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1013)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2825)
Insurans Dan Takaful (1732)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1990)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3861)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1641)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5013)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4848)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11843)
Kerja Praktikal (2094)
Kerja Sales (2293)
Kerja Sambilan (6351)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (682)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2066)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (689)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3689)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (517)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (572)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1206)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (948)
Pembantu Rumah Asing (1867)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (240)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4235)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2798)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (589)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1544)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2633)
Pengedar Produk Kesihatan (3009)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (730)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (727)
Peralatan Sukan (554)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (612)
Pinjaman Peribadi (10637)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1328)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6765)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1551)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1327)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4310)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1119)
Servis Keselamatan (725)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (462)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1832)
Sewa Lori (2571)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (906)
Studio Grafik Dan 3D (1107)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (737)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4871)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2167)
Tempahan Kek Dan Coklat (2151)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1759)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (364)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (800)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)