Search Majalah.com
Sesiapa Ingin Kerja Separuh Masa/Sepenuh Masa (Pasang Keronsang Baju, Manik Kasut dan Taruh Lidi Dalam Kotak, Supply Produk Port Dickson Hotel, Sri Malaysia)
Kak Liza - Fri 11/Mar/2011 5:44am [Last Comment]
KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENCARI KERJA SEPARUH MASA /SEPENUH MASA MEMASANG BARANG HIASAN WANITA DAN SEDIKIT PRODUK LIDI(colet gigi)DIDALAM KOTAK(setiap 2jenis hotel dan 1chalet)SETIAP PERKERJA YANG INGIN BERKERJA,PERLU MEMILIH PRODUK YANG DIINGIN DAN SETIAP PEKERJA PERLU BAYAR SETIAP KOS KESELAMATAN(JAMINAN DAN PENGAHANTARAN(setelah anda siap pasang,anda boleh clim/menuntut kembali wang kos keselamatan dan kos penghantaran(ABX ekspress)..KETEGORI BARANG YANG ANDA AKAN MEMASANG(KERONSANG BAJU WANITA

Niche: Ingin Berniaga
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Norfiana Binti Mohd Safian - Fri 11/Mar/2011 5:49am
    salam, pasang keronsang, mcm mana tu..ada tunjuk ajar ke?  
  2. Kak Liza - Fri 11/Mar/2011 6:15am
    perkakas dan kertas graf gambar
    (produk ),disediakan..cik blh,tel office 016-4035 456  
  3. Kak Liza - Fri 11/Mar/2011 6:17am
    sweet aura collection  
  4. Kak Liza - Fri 11/Mar/2011 6:19am
    produk kerosang baju wanita,manik kasut dan sedikit barang supplier(lidi colet gigi)untuk 2 hotel dan 1 chalet  
  5. Norfiana Binti Mohd Safian - Fri 11/Mar/2011 6:27am
    ok, saya akan call nanti. terima kasih.  
  6. Kak Liza - Fri 11/Mar/2011 6:37am
    sama-sama,terima kasih  
  7. Fara 11 - Fri 11/Mar/2011 8:00am
    kerja2 ni boleh dibuat di mana?  
  8. Aisyah 31 - Fri 11/Mar/2011 8:15am
    saya berminat sila email detail ke sy malibu.kupang@gmail.com  
  9. Aisyah 29 - Fri 11/Mar/2011 9:17am
    saya juga berminat.bagaimana dengan penghantaran barang?boleh terangkan secara lanjut di irissyah2362@gmail.com  
  10. Usna - Fri 11/Mar/2011 9:37am
    sy bmint...lynaa_gurlz@yahoo.com.my  
  11. Desperado - Fri 11/Mar/2011 10:06am
    Saye nak juga...
    LeyDVogh@yahoo.com  
  12. Asmah 5 - Fri 11/Mar/2011 10:24am
    berminat, email detail > wtd9400@yahoo.com  
  13. Mar 13 - Fri 11/Mar/2011 11:14am
    berminat
    leh bagi detail informasi

    bfm503@yahoo.com

    area shah alam  
  14. Linkman - Fri 11/Mar/2011 12:19pm
    saya ragu2 dgn bisnes ni...

    awas anda bakal ditipu...

    banyak dah kes2 cam ni sebelum ni... mula2 pasang bunga dapat bayar.. then kontrak jadi besar, kena bayar deposit rm1k lepas tu dah kutip rm1k dari 1000 org, kompeni lesap... hangus duit semua...  
  15. Hammy - Fri 11/Mar/2011 12:38pm
    jiran dan adik saya pernah kna macam ni..cuma dulu mereka bayar kos dalam 150.00 seorang ikut produk..akhirnya bila nak hantar produk mereka dah x da..hati2 kawan2  
  16. Dsuterawangi - Fri 11/Mar/2011 1:03pm
    Saya pun berminat juga Kak Liza. Tapi mengapa nak kena bayar dulu ? Kalau tak bayar tak boleh ke ? Dulu dalam suratkhabar pun banyak iklan macam ni. Kena bayar dulu jugak. Nak dapat kerja pun kena bayar ke?  
  17. Halisa - Fri 11/Mar/2011 4:05pm
    salam semua..saya setuju dgn linkman..
    berhati hati lah..

    saya sendiri pernah dengar kawan saya di tipu lebih kurang sama dgn iklan begini.

    berwaspada sebelum terkena tp kalau iklan di atas betul sya mohon maaf jika ada yg tersinggung.Tksh.  
  18. Maslina 4 - Sat 12/Mar/2011 12:25am
    salam,
    berminat untuk pelajari jeins kulit anda,belajar facial,basic make up secara percuma sertaa kenali peluang perniagaan serendah rm180...
    hubungi saya maslina 010-898 3440  
  19. Aiqlan - Sat 12/Mar/2011 2:00am
    saya tak tahu yang ni tipu ke tak...tapi saya pernah jugak kene tipu...mula2 bayar 60rgt utk pendaftaran pastu kene beli barang untuk alat pemasangan...pastu tambah lagi srh beli itu ini...macam menjual barang je sbnrnya  
  20. D La313 - Sun 13/Mar/2011 1:23pm
    sila beri keterangan pd saya..d_la313@yahoo.com  
  21. Fadzlinda - Mon 14/Mar/2011 1:28am
    tak balas tu macam tak betul ja....bagi la info yang betul2 menyakinkan..bantulah surirumah tangga yang dapat buat kerja dirumah sambil menjaga anak  
  22. Haslina Bt Hamdan - Sat 19/Mar/2011 11:13am
    can send detail kt sy..  
  23. Nani 42 - Mon 20/Jun/2011 12:10am
    ada lagi ke kekosongan?saya tinggal di melaka bole join tak?  
  24. Mohd Khairul Bin Ismail - Sat 3/Dec/2011 6:27pm
    saya berminat,bgaimana caranya  
  25. Izza 29 - Fri 23/Mar/2012 8:53am
    saya berminat. email nurulizza85@yahoo.com  
  26. Muhammad Bin Yahaya - Wed 6/Jun/2012 6:07pm
    saya berminat,, sila terangkan kepada saya dengan lebih lanjut,, email saya...
    kekkei_genkai47@yahoo.com  
  27. Fadt - Tue 4/Sep/2012 7:46pm
    kalau sy berminat mcm mena sy nk mulakan. email sy. norfadt@yahoo.com
    tq  
  28. Dina 35 - Thu 20/Sep/2012 10:19am
    sy agak berminat..boleh emailkan tak..yankumi1467@yahoo.com  
  29. Jamilah 24 - Mon 8/Oct/2012 9:49pm
    saya berminat emailkan kepada saya di izlameen@yahoo.com  
  30. Nur Ashikin Ramlee - Tue 6/Nov/2012 1:00am
    saya berminat...blh emel saya...nikihsa_86@yahoo.com  
  31. Lovehundred - Sat 24/Nov/2012 1:28pm
    bisness top up hp celcom 5%,maxis 3.5% digi 2.4%,pendaftaran percuma untuk promosi sahaja..berminat untuk bisness top up kecil2lan menggunakan hp dimana sahaja ..untuk pertanyaan jgn malu untuk sms 0192529793  
  32. Norizati Anuar - Thu 30/May/2013 12:11pm
    salam,
    kak liza,saya berminat utk jahitan manik tu,saya pun kerja jahit manik utk baju pengantin..utk separuh masa saya boleh la buat jahit manik..boleh sya mtk keterangan lebih lanjut?
    email saya norizati_anuar@yahoo.com
    tq..  
  33. Kaliyani - Sun 2/Jun/2013 4:21pm
    Saya seorang suri rumah yang tinggal di Kajang,Selangor. Ingin bekerja sambil berada di rumah. Saya memerlukan keterangan yang lebih lanjut tentang pekerjaan produk lidi serta kos untuk menyertai pekerjaan tersebut. Tolong email saya. Ldhanarasi@gmail.com. Terima Kasih.  
  34. Liza 403 - Sat 8/Jun/2013 7:13pm
    sye pn brminat...email detail pls..
    cilicomel@gmail.com  
  35. Raudhah 10 - Thu 25/Jul/2013 12:30am
    raudhah_93@yahoo.com  
  36. Zinttz - Tue 3/Sep/2013 11:59am
    zinttz@yahoo.com  
  37. Muslim Ibrahim - Wed 29/Jan/2014 4:59pm
    Detail ke raqasyah@gmail.com  
  38. Rara Dahlia - Sun 16/Feb/2014 9:39pm
    detail pls raradahlia93@gmail.com  
  39. Juliah Md Ali - Wed 11/Jun/2014 5:45pm
    Sy b'mnt..email detail..qasehsuci1788@gmail.com  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2584)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1065)
Bisnes Burger (531)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (678)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1439)
Bisnes Kurier Dan Logistik (644)
Bisnes Minuman (1406)
Bisnes Pasar Malam (1899)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1049)
Bisnes Restoran (3187)
Bisnes Roti Dan Bakeri (686)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (626)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (800)
Bisnes Untuk Dijual (3181)
Bisnes Waffle Dan Jagung (368)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1696)
Diskusi Bisnes (1901)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6146)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (313)
Ingin Berniaga (2763)
Insurans Dan Takaful (1654)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1936)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2457)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3635)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1736)
Kedai Sewa (1586)
Kereta Baru (1548)
Kereta Terpakai (4803)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4486)
Kerja Kemahiran (1866)
Kerja Kosong (11004)
Kerja Praktikal (1896)
Kerja Sales (2146)
Kerja Sambilan (6044)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (217)
Kontraktor Minyak Dan Gas (660)
Kontraktor Pasir (354)
Kontraktor Pembinaan (1963)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2716)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (648)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1581)
Mencari Pelabur (3574)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (483)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2529)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (842)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1174)
Pelaburan Saham Unit Trust (898)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1543)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (469)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (612)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (426)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (234)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (567)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1168)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1590)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4081)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3419)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (257)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1505)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2913)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (682)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (186)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (683)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (551)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1467)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (501)
Pinjaman Kad Kredit (380)
Pinjaman Kereta (571)
Pinjaman Peribadi (10165)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1262)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6425)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1458)
Pusat Latihan (622)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (483)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (344)
Pusat Tadika Dan Taska (1242)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4108)
Rumah Untuk Dijual (3599)
Servis Freelance (1048)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (777)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (539)
Sewa Kereta Teksi Limo (1721)
Sewa Lori (2439)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (137)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4645)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (638)
Tempahan Katering (2058)
Tempahan Kek Dan Coklat (2087)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (163)
Tempahan Kuih Muih (1691)
Tempahan Minuman Dan Dessert (444)
Tempahan Nasi Lemak (498)
Tempahan Roti (340)
Terminal Bayaran (179)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1633)
Urut Tradisional (754)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (384)
Usahawan Tani (1052)
Vending Machine (345)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2247)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1274)