Sesiapa Boleh Beri Pinjaman Segera?
Zufi - Wed 28/Apr/2010 1:20pm [Last Comment]
Salam,

Ada sesiapa tahu mana2 sumber pinjaman tunai segera?
Dari company/individu (bukan AhLong ya!) utk pinjaman berjumlah kecil iaitu bawah RM 2000.

Saya sanggup membayar semula RM 2500 selepas 2-3 minggu.Pinjaman ini adalah utk mulakan gerai burger dan sedikit modal utk perniagaan online.

Terima kasih.

Niche: Mencari Pelabur | Pinjaman Peribadi
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zatrads - Wed 28/Apr/2010 1:33pm
    Sila copy dan pastekan link ini:

    http://majalah.com/?classified:mencari-peluang-perniagaan-dan-pelabur:5KBW2PWXQL

    Terima Kasih.  
  2. Adizaqwan - Wed 28/Apr/2010 6:58pm
    wat la surat perjanjian  
  3. Zufi - Wed 28/Apr/2010 7:05pm
    adizaqwan:

    ye,saya memang akan buat perjanjian.kedua pihak akan tandatangan dan akan angkat sumpah/stamping jika perlu.terima kasih.  
  4. Firdaus 16 - Thu 29/Apr/2010 11:00am
    Kalau i beri pinjaman sekitar tgh bulan or hujung bulan mei boleh?  
  5. Zufi - Thu 29/Apr/2010 5:29pm
    encik firdaus 16,

    saya memerlukan pinjaman itu dengan kadar segera.akan bayar balik pada pertengahan bulan mei nanti.  
  6. Zufi - Thu 29/Apr/2010 5:36pm
    Ataupun pinjaman diberi kepada saya secara berperingkat. RM 1000 utk minggu ini, RM 1000 utk minggu hadapan.Minggu ketiga saya akan pulangkan RM2500 kepada anda.

    Diharap ada pihak yang sudi membantu.Terima kasih.  
  7. Golden - Thu 29/Apr/2010 6:16pm
    salam..tuan firdaus.. saya nak pinjam rm6k boleh? saya akan bayar balik rm8k. setiap bulan rm1k selama 8 bulan...harap dapat beri saya pinjam...
    m_exs@yahoo.com
    hubungi saya...tq  
  8. Firdaus 16 - Fri 30/Apr/2010 10:48am
    ok Zufi. Sila call saya di 019-2383779 & kita boleh jumpa mlm ni. Dan sila bawa surat perjanjian dan esok kita buat angkat sumpah. Saya juga nak tgk dokumen perniagaan yg akan anda jalankan serta fotostat IC dan bil air or elektrik rumah anda.  
  9. Reen 5 - Mon 3/May/2010 5:43pm
    Saya ada client yg nak pinjam dalam 25k. Tapi dier dah pencen, dapat duit pencen dlm 700++ sebulan. Umur 48. Ada sape2 boleh tolong tak?  
  10. Firdaus 16 - Tue 4/May/2010 12:06pm
    reen 5, jika i bagi client u tu pinjam 25k, apa yg ditawarkan?  
  11. Reen 5 - Tue 4/May/2010 12:25pm
    Firdaus:- U nak ambik interest berapa pun tak kisah?  
  12. Rizal 21 - Tue 4/May/2010 8:52pm
    Encik Firdaus... saya nak pinjam RM2000 dan akan bayar semula selepas 3 bulan, RM2400.... BOLEH KE ? Nak segera...  
  13. Firdaus 16 - Wed 5/May/2010 1:57pm
    Reen, apa maksud u interest berapa pun tak pe? nanti kalau i charge interest tinggi nanti dia pulak tak mampu nak bayar. So, tell me what u offer?  
  14. Reen 5 - Wed 5/May/2010 2:43pm
    Firdaus boleh bagi email dgn saya tak?  
  15. Diyla - Sat 8/May/2010 2:26am
    alhamdulillah....

    ader manusia macam FIRDAUS 16....tahniah! saya kaya dan berjaya!

    moga dipermudahNYA segala urusan FIRDAUS 16 dan keluarga, amiin

    diyla kaya dan berjaya!

    saya kaya dan berjaya!  
  16. Paca - Mon 10/May/2010 1:00am
    firdaus, kalo sy nak pinjam 5k, nak byr blk dlm tempoh setahun, brape sy perlu byr setiap bln?  
  17. Bro - Thu 13/May/2010 9:22am
    salam... mencari pinjaman segera dalam rm1.5k... akan byr blk sbyk rm1.7k...

    tp byr dlm bulan 9 atau 10 (coz time tu baru kua/lulus epf) if kua awal, saya byr awal..
    surat utk diproses dah dihantar...

    urgent nak pakai duit...

    harap ada yg boleh membantu...
    tp bukan along k....

    itu je yg sy mampu...

    email ke saya zul.bro@gmail.com

    if boleh b4 17/05/2010..  
  18. Mohd Fahrizal B Mokhlis - Wed 19/May/2010 1:41pm
    En Firdaus if sy nk pinjam 20k dlm mase 5 bln i bayar blk...10%minimum...
    bussiness tgh problem...
    payment xdpt ag...
    semua goverment projek...
    urgent...
    zeoxcies@yahoo.com  
  19. Sue23 - Sat 22/May/2010 8:03pm
    en firdaus tinggal area mana ye  
  20. Suri Sani 2 - Thu 27/May/2010 12:27am
    sya nak pinjam dlm 25k boleh ke.dlm masa 5 bulan (paling lambat) settle habis. payment dgn semi gov/gov bnyk sangkut lagi. modal kerja dh terikat. ada sapa2 boleh bantu sya.  
  21. Nor Hazlina Bt Kamal Arifin - Thu 27/May/2010 10:47pm
    salam, en firdaus....saya nak pinjam rm5000 leh ke bagi saya masa 5 bulan saya bayar balik rm5500 nak wat modal untuk bisnes saya.  
  22. Alex 14 - Fri 28/May/2010 11:01pm
    Kami sebegai perunding kewangan diiktiraf melalui Bank dapat selesai segala masalah kewangan anda !

    Kadar faedah tahunan TERENDAH 1,99% (untuk kakitangan kerajaan) dan 3 ~ 7% (untuk kakitangan swasta)

    Senarai hitam dibenarkan untuk buat pinjaman

    Penjamin tidak diperlukan

    Bukan ah Long dan sah dari sisi undang

    Tiada cagaran ( Tunai segera )

    Sila hubungi info@ayubarra.com
    atay eric 012-2861768  
  23. Saleh 2 - Sat 29/May/2010 6:55pm
    As'kum En. Firdaus, ramai betul orang hendak meminjam dengan En. Firdaus. Mudah2an mereka yang meminjam akan membayar balik apa yang dijanjikan. Mudah2an Allah membalas jasa budi En. Firdaus atas jasa baik membantu mereka yang memerlukan bantuan. Saya nak pinjam pun segan, sebab terlampau ramai sangat yang hendak meminjam. Kalau ada rezeki saya, saya hendak meminjam Rm50ribu untuk modal pusingan dan mengembangkan perniagaan jual beli komputer terpakai pada orang2 yang kurang berkemampuan. Jikalau En. Firdaus sudi membantu saya, ini no hp saya 0122964297. Wasalam  
  24. Suhaimi Bin Hj saleh - Mon 31/May/2010 11:51am
    Salam En. Firdaus..sykt saya kini sedang dalam peringkat final untuk menjalankan perniagaan professional yang dijangkakan akan dilancarkan dan bermula pada bulan 7 ini. Dan kini saya tidak mencukupi dana untuk meneruskan pengurusan projek saya ini. Saya memerlukan dana tambahan sekitar RM30ribu sahaja. Dan pihak saya akan menawarkan 50% komisen dari jumlah pinjaman dalam jangkamasa 4 bulan. Dan diharapkan En. Firdaus dapat membantu segera. Di sini no. hp sy bagi urusan selanjutnya. 012-2573565.  
  25. R Zura - Tue 1/Jun/2010 5:23pm
    Salam En Firdaus, saya nak buat pinjaman dlm RM12k (5thn) untuk overlap hutang lama. Masih boleh apply lagi ke?
    014-3245523  
  26. Azue 3 - Sun 6/Jun/2010 3:52pm
    SALAM. EN.FIRDAUS 16, SAYA ADA CLIENT NAK BUAT PINJAMAN 50K DAN DIE AKAN BAYAR BALIK DALAM TEMPOH 5THN.UNTUK PENGETAHUAN EN.FIRDAUS CLIENT SAYA MEMPUNYAI BIZNESS SENDIRI, MUDAH2AN EN.FIRDAUS DPT MEMBANTU. MY CONTACT NO: 0139018813  
  27. Ija 8 - Tue 8/Jun/2010 2:41pm
    kat sini pun bleh dapat duit....x pyah pjam. Klik je http://www.duit-raya.com/?ref=ijaraya  
  28. Ayu - Sat 12/Jun/2010 9:43pm
    Kpd sesiapa yg perlu pinjaman,Kami boleh uruskan dgn cepat sbb Kami partner dgn bank tempatan..

    Sila email saya tentang info anda
    1.nama
    2.umur
    3.gaji pokok
    4.jumlah pinjaman

    kpd info@ayubarra.com

    Terima Kasih,
    Ayu.  
  29. Linda 7 - Fri 25/Jun/2010 12:19pm
    salam....
    en firdaus.... saya betul2 dalam kesusahan...
    harap dapat call saya dgn segera.... saya perlu sgt2 bantuan kewangan....  
  30. Syida 2 - Tue 29/Jun/2010 8:06pm
    en firdaus saya pon nak pinjam dalam 5k nak buat modal dlm business char koew teow,,,sms to 0174501236  
  31. Sue12 2 - Fri 23/Jul/2010 1:27am
    en. firdaus..sy nak pinjam 3ribu,,akan bayar balik dlm RM 3500 dalam masa 3 bulan.. urgent sgt nak pakai duit..nak pinjam bank lambat sgt..nombor phone en firdaus ape ye?  
  32. Niena - Mon 23/Aug/2010 9:43am
    salam...
    saya amat memerlukan RM 35K dengan segera, jika ada sesape yg boleh membantu sila contact saya melalui email nina_remy@yahoo.com. Bayaran balik selama 4 tahun (RM800 sebulan). Perlukan sgt2 dlm masa yg amat terdekat. tq  
  33. Joe 17 - Tue 24/Aug/2010 1:09am
    hanya nak pinjam 5ribu,saya kerja kerajaan dah x boleh pinjam lagi..derita rasanya sekeluarga.sanggup bayar 300 sebulan
    -joerockandrolljpn@gmail.com  
  34. Haqufiz - Tue 24/Aug/2010 9:35am
    Apabila orang kaya & senang menjalankan hak dan tanggung jawab mereka yang sebenarnya, insya allah orang miskin, orang dalam kesusahan, orang yang berhutang akan rasa nikmatnya islam ini.

    Orang kaya & senang punya hak dan tanggung jawab buat orang susah & miskin, manakala orang susah & miskin juga punya hak & tanggung jawab buat orang kaya & senang.

    Sekadar pandangan, maaf jika ada kekilafan.........  
  35. Aqilah88 - Wed 22/Sep/2010 3:26pm
    firdaus 16 :
    sy perlukn 8k ASAP..
    en firdaus bole tlg x??
    email sy forest_rosey@yahoo.com  
  36. Siti 42 - Thu 21/Oct/2010 6:54pm
    saya memerlukan rm5k segerea. ada sesiapa yg boleh bg pinjaman kpd saya. jamin dapat bayar dlm 2 minggu dgn interest rm500. plz help me. urgent!  
  37. Raz88 - Tue 9/Nov/2010 11:45am
    firdaus16:
    saya masih belajar, dan juga bergiat dalam bisnes, skunk nie saya nak buat bisnes didalam kampus.. kalu dapat rm10k saya akan bayar balik dalam tempoh 5bulan.. tq..
    o13-3214620  
  38. Azizah 11 - Thu 18/Nov/2010 11:06am
    saya nak loan rm1k je....bayar balik dalam masa dua minggu...ada sesiapa boleh bantu??
    sila hubungi saya at 0173274846  
  39. Roni - Sat 11/Dec/2010 3:05am
    Salam En. Firadaus..sy kerja swasta dn blacklist, buat loan dh acap kali tk lepas..sekiranya masih ada rezeki ntuk sy dr en. Firdaus sy nk pinjam 40k..buat agreement dn angkat sumpah dn apa2 yng en Firdaus rasakn perlu, bayaran bulanan dlm masa 5 tahun dn boleh pegang kad gaji sy..klau ok en. Firdaus bole email sy...netronie@gmail.com  
  40. Ezan 3 - Wed 15/Dec/2010 11:49am
    salam..sy ingin tau,blh x sya nk buat loan rm5k tp tempoh byr dlm msa 1thun.  
  41. Faizal Bin Taib - Thu 6/Jan/2011 10:31pm
    salam,sy amat2 memerlukan 2k dgn segera,insya allah sy akan bayar balik bulan hadapan.urgent.sesiapayang boleh tolong,call atau sms saya 019-9313272  
  42. Ardiana Amran - Thu 13/Jan/2011 3:16pm
    salam,saya ingin membuat pinjaman sebanyak rm5000 tempoh bayaran selama 3tahun,tapi saya berada di sabah..macam mana saya boleh meminjam dengan encik??  
  43. Haji Zulrahim Bin Yusof - Sat 15/Jan/2011 12:04am
    Salam, sesiapa yang berhati mulia, tolonglah saya, saudaramu sesama Islam yang dalam kesusahan ini. Saya teraniaya dan sekarang dikejar Ah Long. Saya pegawai kerajaan. Gaji RM3000. Tolonglah saya.... 0167474898  
  44. Ardiana Amran - Sat 15/Jan/2011 7:23pm
    salam...encik firdaus....sya memrlukan pnjaman sebanyak rm5000...dan akan bayar selama 3tahun.........sila email saya di aardiana64@yahoo.com  
  45. Haji Zulrahim Bin Yusof - Sun 16/Jan/2011 2:26pm
    Alhamdulillah, Allah telah membantu saya. Terima kasih di atas sokongan dan doa saudara-saudara sekalian!  
  46. Ardiana Amran - Sun 16/Jan/2011 7:31pm
    salam...sesiapa boleh memberi pinjaman kepada saya sebanyak rm5000...saya janji akan membayar blk selama 3tahun...saya boleh membayar lebih lg.... saya perlukannya dengan segera...email saya di aardiana64@yahoo.com or kol ja kat no.0145716454  
  47. Nana 41 - Sun 23/Jan/2011 2:24pm
    salam, encik firdaus..saya memerlukan pinjaman sebanyak rm5000 buat pembiayaan pelajaran & memulakan kerja dalam kadar yg segera. tempoh bayaran selama 3 tahun..bagaimana sy ingin membuat pinjaman dr pihak encik? saya berada d sabah. pertolongan encik sgt saya harapkan. saya xdpt study lg nie. email saya : firdausi_cahaya@yahoo.com
    segar..harap encik dpt mbantu.  
  48. Ardiana Amran - Sat 29/Jan/2011 4:55pm
    salam...sesiapa boleh memberi pinjaman kepada saya sebanyak rm5000...saya janji akan membayar blk selama 3tahun...saya boleh membayar lebih lg.... saya perlukannya dengan segera...email saya di aardiana64@yahoo.com or kol ja kat no.0145716454
    tolong la saya encik firdaus  
  49. Nana 41 2 - Sun 13/Feb/2011 8:35pm
    salam, encik firdaus..saya memerlukan pinjaman sebanyak rm5000 buat pembiayaan pelajaran & memulakan kerja dalam kadar yg segera. tempoh bayaran selama 3 tahun..bagaimana sy ingin membuat pinjaman dr pihak encik? saya berada d sabah. pertolongan encik sgt saya harapkan. saya xdpt study lg nie. email saya : firdausi_cahaya@yahoo.com
    segera..harap encik dpt mbantu sy yg dalam kesusahan.  
  50. Azie 47 - Wed 16/Feb/2011 1:07pm
    salam. saya ada buat biz kecil2lan dari rumah. hidup saya sekarang sangat teruk n terumbang ambing sebab saya telah membuat sesuatu yang sangat bodoh. disebabkan nk extend perniagaan saya, saya telah pinjam along rm3k tapi hanya dapat rm1.8k. mingguan kena bayar rm900.00, sekarang dah jadi harian sebanyak rm100. matilah saya..dah buat report polis tapi hutang ni memang kena selesai juga. ada sape2 boleh bantu saya?..saya nk selesaikan cepat dan mulakan hidup baru. saya menyesal sangat. dan saya tau saya yang salah..tolong hubungi saya 016-3544007. perlukan bantuan sesama islam..untuk selesaikan saya perlukan rm2500. sebab nk kena bayar pada PPIM (persatuan pengguna islam). boleh jumpa saya dan saya akan tunjuk report polis dan pegi PPIM. bantulah saya..mula buat bulan januari 2011.  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 137 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2590)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (239)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1215)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1443)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1407)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (516)
Bisnes Perabot (816)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3193)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (366)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (801)
Bisnes Untuk Dijual (3187)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1903)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6160)
Forex Malaysia (1802)
Haiwan Peliharaan (440)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (212)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1940)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3642)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1592)
Kereta Baru (1550)
Kereta Terpakai (4814)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4504)
Kerja Kemahiran (1870)
Kerja Kosong (11039)
Kerja Praktikal (1901)
Kerja Sales (2150)
Kerja Sambilan (6056)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2719)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1583)
Mencari Pelabur (3578)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (360)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1407)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (905)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (676)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1593)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (137)
Pemborong Pakaian Wanita (4088)
Pemborong Telekung Dan Songkok (558)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3422)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (927)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (370)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (686)
Peralatan Sukan (540)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10193)
Pinjaman Perniagaan (1784)
Produk Dari China (521)
Produk Sejuk Beku (1265)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6432)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1248)
Pusat Tuisyen (1026)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (284)
Rumah Sewa (4119)
Rumah Untuk Dijual (3603)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (588)
Sewa Bas Dan Van (544)
Sewa Kereta Teksi Limo (1729)
Sewa Lori (2449)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1037)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4652)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2062)
Tempahan Kek Dan Coklat (2090)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (447)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (626)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (756)
Usahawan Baja Pertanian (365)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1055)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2252)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)