Seks Dpt Menyelesaikan Masalah Rumah Tangga Betul Tak?
Shida @ Amazing Streamyx Program - Mon 1/Mar/2010 1:27am [Last Comment]
salam...

Saya berpendapat bahawa hanya dengan kekerapan melakukan seks sahaja dapat menyelesaikan masalah suami isteri... sila tampil degan hujah anda.. tq..

Niche: Dewasa 18sx
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Zahir - Mon 1/Mar/2010 9:04am
    Ehhmmm,... betul jugak tu!!  
  2. Nora 3 - Mon 1/Mar/2010 11:07am
    sy sokong sb dgn cara tu pat tau suami syg kat kite sb kadang da suami tu x pandai menunjuk syg kat kite tambah lg kalu kurang seks,takut kite buruk sangka..  
  3. Pitih Laju - Mon 1/Mar/2010 12:29pm
    tak nak bagi hujah,memang tepat 100%. cyhnya..macam ni...bila keadan macam selisih faham,atau bergaduh..mungkin takde sapa yang nak mengalah...tapi nampak dah nak makin teruk...trus lakukan bubungan seks...mas 2...gerenti terus diam...saya memang sentiasa buat macm 2...memang mujarab...khas untuk kaum lelaki...tips  
  4. Aziz 5 - Mon 1/Mar/2010 1:00pm
    sek bukan penyelesai masalah
    terlalu kerap sek membahayakan kesihatan bagi lelaki yang biasa kecuali lelaki yang benar2 sihat dan cergas  
  5. Lina 16 - Mon 1/Mar/2010 2:51pm
    Kalau tak sihat, kena la cari cara lain..hehe  
  6. Sarah 7 - Mon 1/Mar/2010 9:29pm
    my doctor once told me that a healthy sex life should be about 3 times a week.. kerap sangat could lead to servix cancer.. takut..  
  7. Khuzaimah - Mon 1/Mar/2010 10:01pm
    pitih laju tu la cara dia,sebabtu dia dapat kawin 4,jangan marah,masalah kalu dtg dari kaum lelaki memangla macam tu,seks dapat selesaikanya,kalu datang dari perempuan,dia buat tak kisah,macammana??  
  8. Pitih Laju - Tue 2/Mar/2010 10:41am
    Ala..kak khuzaimah..takkan akak tak pernah melalui semua benda ni...kan bagus mcm 2..lagi bertambah erat...semalam katil sampai patah...tapi misi tetap diteruskan..sehingga sampai kemuncak...he..he..  
  9. Nora 3 - Tue 2/Mar/2010 2:44pm
    tp mula2 tu mmg lah laki xnak layan kalu tu adalah salah kite tp kalu si laki dah sudi di pelok kite,kira green light lah tu...apa lg....he3..  
  10. Suzy Ameer - Tue 2/Mar/2010 4:30pm
    tapi kalau dah bagi gak pastu masam muka juga mcm mana? yer ler masa bersama tu tak berbual pun kan..he..he..

    Suzy Ameer
    http://senangdapat.grabwall.com  
  11. Nora 3 - Thu 4/Mar/2010 10:30am
    yalah...betol jugak tu suzy tp sekurng2nya kite tahu dlm hati nya ada rs syg n kite n kite nia masih mgancam lg...  
  12. Shida - Thu 4/Mar/2010 9:47pm
    WEB NI MENJUAL BARANG2 SEKS SECARA ONLINE JADI KEPADA SESIAPA YANG MALU TAPI MAHU SILA LAYARI LINK NI

    http://seks2u.com/affiliate_show_banner.php?ref=150&affiliate_banner_id=6  
  13. Noriz - Thu 4/Mar/2010 10:17pm
    e... setuju sangat la tu, sebabnya dari pngalaman saya sdiri  
  14. Shida - Thu 4/Mar/2010 11:04pm
    OOOOPSSS!!
    SILAP LINK CUBA NI

    http://seks2u.com/product_info.php?ref=150&products_id=44&affiliate_banner_id=1  
  15. Noraz 2 - Fri 5/Mar/2010 12:28pm
    bg lelaki mgkn betul seks penyelesaian masalah. tapi bg wanita dia tetap akn pendam n tidak berpuas hati walau dia rela dlm paksa utk melakukan seks...  
  16. Sha Sharif - Fri 5/Mar/2010 3:04pm
    Apa hal pulak??? kalau anak nak susu,nak sekolah duit tak der boleh ker bayar dengan seks sekerap mungkin. kalau setakat masalah jeles menjeles tuh bole la nak pujuk2 dgn seks.. kalau suami malas bekerja asik nak seks jer apa cerita?? Aduhaiii la dunia...  
  17. Badrul Shah - Fri 5/Mar/2010 4:48pm
    Jalan terbaik selesaikan problem rumahtangga adalah merancang & berfikir & ambil tindakan yg adil dan bijaksana.

    Seks pulak.. bagi i adalah bab lain. Malam2 yg kami dah rancang nak buat seks biasanya sangat indah... hehe ... di dapur, i raba dia masa bibik tak nampak, remote control tu i sorokkan bawah kerusi... bila dia menonggeng cari & ambik... wooooo i dapat peluang lagi...

    Kalau waktu cuti sekolah pulak... lagi best... kami akan cari satu hotel di KL, genting atau PD yg ada bath tub... lagi best.

    Kadang2 ada masa nak marah juga contohnya goreng kacang hangus (buat yg kali ke 10+ nya..) tapi tak boleh marah... sebab i tahu mlm tu nak buat seks.. hehe

    Tips... kalau goreng kacang, mesti tutup api sebelum garing. kalau tutup api selepas garing.. dia akan terus terpanggang sendiri... dan jadi pahit krn hangus. Kalau kacang gred AA tu... naik frust juga... hehe..

    Satu lagi kalau bubuh garam selalu termasin lepas tu... "eh eh.. i letak sikit je garam tadi..." tapi... bini kesayangan punya pasal... dan nak buat seks pulak mlm tu... telan je lah!! Kalau marah2, nanti mood dia hilang... lagi sengsara!!  
  18. Shida - Sat 6/Mar/2010 1:18am
    masalahnya sy kaitkan dengan pertelingkahan antara suami n isteri bukan masalah financial memang semua pn tahu ia tak boleh diselesaikan melalui seks tapi cuba fikir dari masa yang dihabiskan utk family jika sibuk kat tempat kerja jer akan timbulkan prasangka yang bukan2 jer so dengan erti kata lain pujuk la suami atau isteri guna cara2 seperti ni supaya hubungan anda lebih baik sentiasa x ader la org pikir bukan2...  
  19. Nazman 3 - Sat 6/Mar/2010 4:36am
    kalu kito betul ikut wahyu dan sunnah dalam segala aspek kehidupan.. masalah tak akan jadi masalah.. masalah adalah nikmat kehidupan.. masalah dapat tingkatkan pengetahuan.. masalah dapat tingkatkan keimanan.. masalah akan melahirkan kebahgiaan.. it's all about the way you perceive it... as long as kito sentiasa berusaha utk maintain berada di landasan hok Dia ajar..  
  20. Nora 3 - Mon 8/Mar/2010 9:58am
    hdup mmg stiasa dilanda masalah, jd cara sy utk mlegakan otak dgn adakan seks yg betul2 memuaskan di malam ari tu, walau penat siang tp x kesah...sy akan luahkan sgalanya ketika bsama...laki sy terus jer megeluh kpuasan...  
  21. Sha Sharif - Mon 8/Mar/2010 10:25am
    Shida.. tu pasai cakap kena terang. pertelingkahan ada banyak sebab, financial, sikap,seks? Kalau suami kuat seks bole la nak umpan2 tapi kalau dingin beku mcm kat antartika tuh apa cita? Tonggang tebalik la mcm manapun dia beku gak. So moralnya,kalau ada pertelingkahan bawak2lah berbincang. Luahkan apa yang tak puas hati dan cari penyelesaian sebaik mungkin. lagi satu wife kena kreatif. Cuba sesekali pikat suami dgn hadiah ke, candle lite dinner ke, bercuti berdua ke or surprise party yang hanya melibatkan family dia, dah tentu dia sonok and rasa dihargai, lelaki ni kalau kita hormat and sayang dgn family dia tentu sayang dia pada kita berganda2.  
  22. Shida - Mon 8/Mar/2010 6:30pm
    BETUL GAK... TAPI APA2 PN SY UCAPKAN TERIMA KASIH ATAS SEMUA HUJAH ANDA .. "INGAT ALLAH TAK BG MASALAH KPD HAMBANYA JIKA HAMBANYA TAK MAMPU UTK SELESAIKAN" ....TQ  
  23. Diyla - Wed 17/Mar/2010 1:07am
    vakoou utk LAKI2 sahaja!

    RM150 sehelai... tahan 2000 kali basuhan

    utk masalah yang biasa dihadapi LAKI2 masakini...yang sehat bertambah hebat, yang tenat bertindak cemerlang...

    serius buat belian, kol terus diyla 0176531703

    untuk pic jelas, www.niche-access.com
    sila klik pada eMall Shopping

    selamat berjaya menuju puncak keindahan....positif dan ceria selalu  
  24. Mohd Fairose - Wed 24/Mar/2010 12:49am
    salam..pe plak penyelesaian kepada isteri yg xtahan dgn suami yg kemahuan seks nya agak tinggi (semulajadi)...atau suami yg ade masalah dgn senjatanya dan xdapat nk puaskan si isterinya...sekadar menimbulkan persoalan untuk dibincangkan.  
  25. Ammir Syafiq Ammir Hamzah - Sat 22/May/2010 10:27pm
    sokong pernyataan shashariff. masalah ape pon berlaku, jgn pk nak sedap je.. duduk.. BWK BERBINCANG....  
  26. Aura 8 - Sun 23/May/2010 2:28pm
    Untuk membantu wanita yang sudah kehilangan Nafsu Seks atau kurang tenaga seks sila layari http://hanadanara.blogspot.com
    Anda pasti jadi lebih hebat selepas minum Jus Queenita. Selamat Mencuba.  
  27. L5turbo - Tue 6/Jul/2010 3:18am
    pada pendapat sy,seks bkn segalanya kerana terlalu kerap seks akan menyebabkan sesetengah wanita berada di tahap yg biasa,dan lamer2 kaum wanita nie jemu..last2 nak tuntut cerai...cuma bg sy yg penting ialah kasih sayang...hormat menghormati...itu saje..ada masalah,e-mail sy..L5turbo86@yahoo.com.(kaunseling)  
  28. Nurazman Omar - Tue 27/Jul/2010 1:05pm
    SATU2NYA NIKMAT SYURGA YANG ALLAH BERIKAN KPD SEMUA MANUSIA PASTI DI SITU ADA KEBAIKKANNYA ASAL TUAN DIATAS LANDASAN YANG BETUL..  
  29. Sue 26 - Sun 12/Sep/2010 3:56pm
    Adakah payudara anda kecil dan tidak tegang lagi seperti dulu? dambakan payudara yang besar, montok an menawan? dapatkan Thanyaporn, produk 100% herba dari Thailand yang telah terbukti berkesan dalam hanya 2 minggu..layari www.edmarr.blogspot.com  
  30. Mat Jaafar - Wed 22/Sep/2010 11:04pm
    saya kurang bersetuju dgn komen L5turbo pd 06/7/2010. saya ada mengenali seseorang, si isteri 42 tahun, si suami 51 tahun. si suami ni kawin dua. dgn isteri yg 42 tahun ini, mereka akan lakukan hbungan seks sehingga 4 round dlm satu malam, bermula ptg pukul 6 hingga 7.30 am!!!!! Cuba anda bayangkan, bila tiba giliran lusa pula, aktiviti seks mereka antara 2,3,4 round!!!!! kpd NORA 3, sila emel saya di mjeff19@hotmail.com, ada sesuatu yg ingin saya katakan pd anda.  
  31. Alin 5 - Fri 8/Oct/2010 10:07pm
    itu citer klu hubby kuat seks buatkan wife jemu.. aper citer pulak klu hubby yg x kuat n wife kdgkala 5 bulan sekali baru nak dapat... fedup gak tu...
    sekadar berkongsi...  
  32. Pok Li - Sun 10/Oct/2010 12:55pm
    alaa kesian kt alin 5, 5 bulan sekali on tu dah kira parah, kena bawak berbincang tu..kalau dibiarkan takut lain pulak jadinya!!
    bg sy, seks yg kerap bukan jalan penyelesaian masalh rumahtangga tp sikap caring,respek dan romantik adalah jalan terbaik!!

    hnya sekadar pandangan dari sy. Pok Li
    http://url.my/tuan88  
  33. Adah3 - Mon 11/Oct/2010 12:08am
    Bukan semua masaalah boleh diselesaikan setakat atas katil je....cam ne plak kalau isteri yang bekerja pastu suami duduk rumah ...bila isteri balik kerja semua kerja isteri yang buat pas tu bila malam kene layan seks suami plak...fuh bisa pengsan kalau selalu gitu .Itu aku lah tu..rase nak lari dari rumah je bila dah tensen sangat.Kalau orang kate seks tu nikmat kalau hati dah bengkek tak de nikmatnye dah setuju tak. Saya setuju ngan Pokli sekurang-kurangnye takecare le ngan kite ni caring barulah sayang sepanjang masa.  
  34. Khaleez - Tue 12/Oct/2010 11:42pm
    btul2 setuju dgn Pok Li..1000%
    kalau hari2 mau..naya..yang kena tahan  
  35. Alin 5 - Wed 13/Oct/2010 5:23pm
    setuju gak ngan Pokli & Adah3.. mmg xley selesaikan sume masalah stakat atas katil je.. tp... dah atas katil pun takde... caring.. emm.. mungkin ada.. tp sket la kot.. romantik, belaian (perbuatan & percakapan) pun takde... apa lagi yg tinggal.. hati & perasaan tu ibarat bunga yang tak berbaja n tak dijaga laa... layu dan gersang... isk.. betui ke aku yg ckp nih... heheh..  
  36. Alin 5 - Wed 13/Oct/2010 5:32pm
    elok2 dari xde masalah, psal bende2 sume tu, boleh create masalah lain pulak kan..  
  37. Ieyka - Sun 17/Oct/2010 12:39am
    Salam..
    bagi saya ada ketika nya dengan seks dapat menyelesaikn masalah.. ada ketikanya ia tidak dapat membantu malah merosakkan keadaan saja..
    pitih laju: mujarab lagi berkesan ker skarang cara anda tuh?  
  38. Tuna - Tue 19/Oct/2010 3:59pm
    ekceli.. sume tu kene seimbang.. kurang seks memberi masalah, tp klu berlebihan juga memudaratkan...  
  39. Affandi Hussain - Tue 26/Oct/2010 3:50pm
    setuju.. tetapi bagaimana untuk mendapatkan kenikmatan perhubungan suami isteri yang memuaskan... salah satunya gunalah produk minyak kelapa dara bio-asli.. memang tidak dinafikan mampu memberi kepuasan dalam hubungan suami dan isteri.. layari http://www.bio-asli.com/?id=brohebat  
  40. Lintah - Wed 27/Oct/2010 11:26am
    Kalau nak kuat seks guna Minyak Lintah Sabah. Memang berbaloi untuk cuba...  
  41. Chazy82 - Thu 4/Nov/2010 12:34am
    setuju  
  42. Faisal 12 - Fri 31/Dec/2010 8:56pm
    bilo dah berumor ,tenaga dan kesihatn pun tak kuat lagi pastu dek lamo na bersamo tu dah serasi lg..sebenarnya kono pindah umah ko ,kojo ko..tukar rutin ko..agar boleh bedamai cam dulu..sibuk cr salah jo..bilo nak selesai..nak MENGAWAN pun pk mcm2  
  43. Amimi - Wed 29/Feb/2012 8:26pm
    mmg sex menyeronokkan..hehehe..x gitu  
  44. Amimi - Wed 29/Feb/2012 8:34pm
    Alin5....
    btl tu...  
  45. Zamrimau - Fri 25/Jan/2013 2:43pm
    KALAU DAH ADA PILIHAN PN SATU HAL JUGAK YG KAKI TRY PASTU TERJEBAK HEHEHE APA PUN KENANG BALIK DULU KITA CAMNA NAPA SEKARANG BERUBAH PULAK DULU SEHIDUP SEMATI SEKARANG SIBUK OUTSTATION JER HEHEHE  
  46. Siti 921 - Thu 30/May/2013 12:38pm
    hubungan suami isteri tu mmg penting dlm rumahtangga..byk kes2 penceraian berlaku adalah disebabkan masalah hubungan kelamin yg tdk memuaskan hati pasanagan..sila like page kami kerana byk info ttg masalah ini..terbuka kepada yg ingin di bantu sahaja...

    https://www.facebook.com/pages/Maskulin-Power/191443004338618  
  47. Luna Mala - Fri 16/Aug/2013 9:29pm
    Salam, untuk makluman kepada sesiapa yang ingin mendapatkan khidmat kaunseling syariah atau mempunyai masalah rumah tangga. Ataupun ingin membuat hibah, wasiat, daftar nikah poligami / luar negara / wali hakim / atau masalah kekeluargaan boleh dapatkan khidmat syarie’ melalui pihak kami. Hubungi 03-55114391 (normala). Harap maklum.  
Page 1   (Total 47 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2324)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1368)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (973)
Bisnes Burger (508)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (722)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1259)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1140)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1384)
Bisnes Kurier Dan Logistik (590)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1727)
Bisnes Pelancongan (463)
Bisnes Perabot (742)
Bisnes Prepaid Dan Reload (968)
Bisnes Restoran (2921)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2878)
Bisnes Waffle Dan Jagung (347)
Bisnes Western Food (268)
Dewasa 18sx (1603)
Diskusi Bisnes (1798)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5455)
Forex Malaysia (1611)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (635)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (900)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (290)
Ingin Berniaga (2640)
Insurans Dan Takaful (1532)
Insurans Roadtax Kereta (302)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (406)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2321)
Kedai Hardware (452)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3320)
Kedai Kamera Dan Camcorder (313)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (315)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1579)
Kedai Sewa (1502)
Kereta Baru (1385)
Kereta Terpakai (4441)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3874)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9575)
Kerja Praktikal (1575)
Kerja Sales (1850)
Kerja Sambilan (5392)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (245)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (435)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (600)
Kontraktor Pasir (298)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (284)
Kursus Dan Seminar (2560)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1488)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (47)
Mencari Pelabur (3344)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (441)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1277)
Pekerja Asing (1065)
Pelaburan Saham Unit Trust (839)
Pembantu Rumah Asing (1616)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (417)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (960)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (380)
Pembekal Rempah Dan Perencah (519)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1107)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (379)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (627)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (712)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1461)
Pemborong Pakaian Lelaki (1027)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3830)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3202)
Pemborong Tuala (179)
Pemborong Tudung (2527)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (429)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (890)
Pengedar Bahan Pencuci (644)
Pengedar Buku Dan Majalah (540)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2408)
Pengedar Produk Kesihatan (2770)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (646)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (257)
Penternak Lembu (336)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (236)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (488)
Perkakas Dapur (542)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1373)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (466)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (509)
Pinjaman Peribadi (9306)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1170)
Program Consignment (1786)
Program Dropship (5849)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1244)
Pusat Latihan (556)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (402)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1085)
Pusat Tuisyen (935)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3765)
Rumah Untuk Dijual (3343)
Servis Freelance (928)
Servis Keselamatan (619)
Servis Pembersihan (711)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (541)
Sewa Bas Dan Van (476)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2201)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (799)
Studio Grafik Dan 3D (877)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4254)
Tempahan Biskut Dan Tart (1753)
Tempahan Hamper (167)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1929)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1560)
Tempahan Minuman Dan Dessert (396)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (582)
Ubahsuai Rumah (1509)
Urut Tradisional (709)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (353)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2098)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1131)