Search Majalah.com
Saya Tidak Bekerja Ingin Memulakan Perniagaan Tapi Tiada Modal. Minta Pertolongan Tekun dan Macam2 Lagi X Dapat. Mohon Bantuan Warga Mc yg Prihatin. Kalau Boleh X nak Ufront.
Mama 19 - Wed 24/Apr/2013 1:07pm [Last Comment]
salam saya ingin meminta pendapat dan pertolongan jika warga mc boleh membantu membuat pinjaman pada saya di mana mana bank saya sanggup bagi 20% dari pinjaman saya atau anda boleh berbincang dgn saya jika sendiri jika ada pihak yg sanggup membantu saya krn saya tidak mempunyai apa apa dokumen yg lengkap..kalau pihak bank yg tahu cara wat loanni leh lah wasup saya.. saya ingin membuat pinjaman RM250K tiada siapa yg mahu membantu orang yg susah dah penat saya pergi ke sana ke mari meminta bantuan.. kata kerajaan selangor senang dapat bantuan tapi susah lagi adalah.. boleh wasup saya di no 0182319544..

Niche: Ingin Berniaga
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zahir 53 - Wed 24/Apr/2013 11:31pm
    assalam...klu berminat utk berjinak2 dgn perniagaan yg straight forward atau dropship, boleh lawat fbpage sya, bisnes ni wpun kecik tp insyallah, pengalaman berniaga tu lbh berharga...
    https://www.facebook.com/ZMe-shoppe#
    tq  
  2. Stella 7 - Thu 25/Apr/2013 8:26am
    jom jdi Agen Dropship..Berminat?boleh emai sy stella0873@gmail.com or whatsapp 013-4980539  
  3. Maizura Azmir - Thu 25/Apr/2013 11:24am
    cuba dapatkan disini untuk teknik dapat pinjaman tu http://bit.ly/12kdWWe  
  4. Juesal 2 - Thu 25/Apr/2013 5:42pm
    Mulakan perniagaan yang modalnya kecil2 dulu...Jom join business saya, modal cuma RM60.00..Insyallah pihak syarikat sedang membesarkan empayar serta pelbagaikan produk..Cukup berpotensi...ada franchise/kedai...contact/sms 011-26274337  
  5. Jimy 2 - Fri 26/Apr/2013 12:15am
    Wow, rm250k tu... nak bukak kedai apa tu? takpe2, apa kata awak try mohon loan punb or sme bank, untk punb, http://www.punb.com.my/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=31&lang=ms , untuk laon rm100 ribu hingga rm1 juta, tapi apa kata awak bukak secara kecil-kecilan dahulu, http://www.punb.com.my/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=32&lang=ms , untuk loan rm5 ribu hingga rm100 ribu, atau awak boleh try sme bank juga... tapi, semua nya perlukan paperwork.... andai awak nak panduan paperwork saya ada, pandua sahaja, bukan servis buatkan paperwork, kalo nak, email saya di jimy_b94@yahoo.com.  
  6. Nur Hafidzah - Fri 26/Apr/2013 10:32am
    Terlalu besar rm250k...memg susah mereka nk bg pinjaman tp geran...atau jaminan...jgn kata 250k...5k pun susah nk pinjam sekarang ni...tp tak pe usaha tangga kejayaan...betul pendapat semua warga mdc....apa kata awak mulakan berniaga dengan modal yang rendah...sekadar berkongsi...  
  7. Mohd Saifuddin Ismail - Fri 26/Apr/2013 3:52pm
    hai mama,
    berminat berniaga berger bakar ke?
    kalo berminat email saya.
    meafdean27@gmail.com  
  8. Gdine - Fri 26/Apr/2013 10:19pm
    Berminat bisnes sila ke: https://www.facebook.com/pages/Uncle-Best-Mart-Terengganu-Stockist/121135108079003.
    Tak memerlukan modal yang besar & plan bisnes boleh dibincang.  
  9. The One Lipis - Sat 27/Apr/2013 12:22am
    Keuntungan : 2~4%
    Contoh : 10000x4% = RM400
    Sesiapa berminat : sila email ke - TheOneLipis@gmail.com

    Hotlink Social Edition Hot Ticket (RM10)
    *Free Unlimited access to Facebook, Twitter and Whatsapp
    *RM7 of airtime for calls & SMS to all local networks, as well as IDD calls all day long
    *All day data of up to 50MB
    *1GB of data between 2am and 7am
    *5-days validity period

    Hotlink Information pls visit : http://new.hotlink.com.my/content/ho...l-edition.html  
  10. Akademi Nicks Creation - Sat 27/Apr/2013 4:14pm
    pegi apply direct dgn DSN atat DSAI,dkt mengundi, senang dpt kot...  
  11. Rizal 251 - Sat 27/Apr/2013 5:36pm
    jom jd agen dropship jual produk kecantikan & kesihatan.

    afwancollection.blogspot.com  
  12. Azira Afika - Sun 28/Apr/2013 3:56pm
    As salam, peluang perniagaan kpd yang berminat.
    1. merupakan salah sebuah anak
    syarikat berjaya group.
    2.SUBSIDI RM 1juta dan kos overhed
    kedai ditanggung company diberikan
    kpd individu yang ingin membuka
    franchais yang telah berjaya
    menembusi pasaran selama 34tahun.
    3. franchais bertaraf antarabangsa
    4. modal rm 5k-6k
    5. kuota terhad! 700+- outlet sahaja
    seluruh malaysia
    6. LATIHAN DAN BIMBINGAN DIBERIKAN

    email kpd azira_fika@yahoo.com jika berminat atau call 010-569 3821  
  13. Zaira 12 - Wed 1/May/2013 2:17pm
    as salam,
    tak semestinya berniaga perlukan modal yg besar.. utk dapatkan pengalaman, lebih baik buat perniagaan yg modalnya kecil terlebih dahulu dan elakkan pinjaman terutamanya yg bernilai tinggi. modal tinggi, untung memang tinggi tapi, jgn lupa yg risiko yg bakal dihadapi juga turut tinggi.
    banyak cara nak mulakan perniagaan dgn modal yg rendah.. contohnya sistem dropship yang mana hampir tiada modal diperlukan.
    terima kasih.  
  14. Nasrol - Mon 6/May/2013 12:40am
    yup tak semestinya perlukan modal yang besar. Saya ada menganjurkan kursus pemasaran facebook. Sejujurnya, tak perlukan modal pon buat permulaan. Just rolling duit daripada profit jual apa sahaja barang di facebook. Jika berminat nak belajar pemasaran facebook, ataupun jadi ajen promot servis saya, boleh hubungi saya 0175969683  
  15. Que 13 - Mon 6/May/2013 6:31pm
    Salam, sesiapa yang berminat untuk berniaga walaupun tanpa modal, boleh hubungi sy di 011-15742257 atau layari www.chedbeauty.com. Jika ingin bersama dengan saya untuk berniaga pada hujung minggu juga amat di alu-alukan. Terima Kasih.. :)  
  16. Boss 2 - Tue 7/May/2013 1:35pm
    yep..tak perlu nak salahkan kerajaan selangor..kerajaan Malaysia pun lom tentu bleh bagi 250k tu utk yg baru nak mula mcm mama..

    kita tak perlu salahkan kerajaan mana2 pun kalau kita tak cukup knowledge..kerajaan selangor ada pinjaman MimBAR..try gi ofis dia kat sek 20 shah alam..tak sampai 3 minggu dah bleh dapat..tapi syarat mesti la ada kedai..kedai bege ke..stall jual air balang ke..bukan gi tangan kosong je..sama gak kalau apply TEKUN(loan milik UMNO)..kalau takde kabel mmg bertahun lah takkan dapat..

    tapi kalau puan mantap dari segi idea..ade idea yg yang boleh generate jutaan ringgit dalam setahun hasil dari modal 250k tadi tu..bleh la pergi PUNB kat PlazaSentral, KL..sana ada banyak dana..tapi terus terang..yg baru nak mula takkan lebih dari 100k dia bagi

    saya yang dah bisnes lebih 3 tahun pun, dah ada statement bank, ssm..siswazah..pergi kursus SME bank..namanya PIUS..kata tabung untuk siswazah boleh dapat HINGGA 500k..saya wat kertas keje..kumpul quotation dan sebagainya..tapi pegawai dia kata 1st pinjam mmg kita takkan bagi lebih 100k..

    so kena la sedar diri yang kita ni mentimun..takde kabel kuat..bukan somebody yang ada kuasa..kalau ade pun saya taknak guna kabel2 ni..berdosa rasuah..mkn duit haram pastu bagi anak bini lagi..lebih baik saya usaha dari bawah dengan jalan yg halal..meniaga ni kan sunnah..

    sory panjang sgt berbicara..harap bleh bagi puan jalan....kalau tak puas hati boleh la nak maki hamun saya ke ni no saya 0196031650(syakir)..saya ada banyak projek..ada banyak idea yang saya nak propose kat kerajaan..tapi byk yg kena tolak..sebab saya muda lagi..lambat la malaysia ni maju sebab idea2 org muda dan 'org biasa' ni ditolak mcm tu je..  
  17. Funz Universe - Tue 7/May/2013 1:40pm
    Assalam.
    Boleh cuba jadi Mini Stokis atau Agen Dropshipping bagi Lavandre Skin Care & Collagen Lavender Soap. Modal hanya RM300 atau tanpa modal. Boleh dapatkan maklumat di: http://www.beclassique.com/jadi-pengedar/  
  18. Fairel 2 - Mon 13/May/2013 12:04am
    Jika berminat layari laman web ini
    http://www.sophiepariscloset.com/?member=afyan
    *Bisnes fasyen catalog design terkini dr PARIS
    *Barangan akan ditukar setiap 45 hari
    *Modal hanye RM15 shj seumur hidup
    *Keuntungan bersih 20%
    *Bonus akan dibayar setiap bln

    Baru masuk pasaran malaysia thn lepas
    Berminat hubungi sy di
    afyan256272@gmail.com
    0192338762  
  19. Safinah Jahya - Mon 13/May/2013 11:11am
    ingin menjadi agen dropship utk jamu susuk dara. dengan modal serendah rm107 seumur hidup. waktu fleksibel. kadar keuntungan 20% bagi setiap item..
    keterangan lanjut hubungi 012-2527189  
  20. Nur 414 - Sat 18/May/2013 8:55am
    Tidak perlu membuat pinjaman yg pasti akan menanggung faedah yg tinggi.
    Modal serendah RM5,300 boleh buat bisnes francais iaitu kedai farmasi percuma.
    Pendapatan lumayan sebelum dan selepas buka kedai.
    Sykt akn menanggung kos spt:
    - sewa kedai
    - stok
    - gaji ahli farmasi
    - perkakasan kedai
    - cctv, komputer, sistem
    - training

    Boleh hubungi 0122857905 or whatsapp 0125383927 sekarang utk maklumat lanjut.  
  21. Sky Group - Sat 18/May/2013 6:04pm
    INGIN BERNIAGA? TAPI TIDAK MAHU MENJUAL?

    SILA HUBUNGI UTK TEMUJANJI
    013-2787385 (AZRUL)  
  22. Kupang Laut - Tue 21/May/2013 1:00pm
    Bisnes SophieParis, murah, mudah dan menguntungkan...

    http://sophieparisclub.com/shoplex  
  23. Muhd Hadi Abdullah - Tue 21/May/2013 3:55pm
    dfdff fds gs sd sd  
  24. Lina Nonok - Wed 22/May/2013 10:53am
    untuk bantuan untuk dapatkan pinjaman sila hubungi saya dengan segera

    Asmawi
    01116154207  
  25. Shah 754 - Wed 22/May/2013 6:24pm
    saya boleh uruskan pinjaman..call sy 0136056660  
  26. Sarah 224 - Tue 27/Aug/2013 9:11am
    En shah uruskan pinjaman tekun ke  
  27. Mohammad Fairuznizam Bin Abdullah - Tue 27/Aug/2013 5:02pm
    INGIN MEMILIKI PERNIAGAAN SENDIRI
    >SEMUA KOS OPERASI DITANGGUNG
    >MODAL SERENDAH RM5000++
    >TIADA RISIKO
    >BOLEH DIWARISI
    >INCOME MENCECAH 5,6 ANGKA

    KAMI MEMBANTU ANDA MENJADI SETARAF USAHAWAN2 YANG BERJAYA

    TAWARAN TERHAD, CALL KAMI SEKARANG 0126359190/0196690964  
  28. Laili 24 - Tue 8/Oct/2013 3:15pm
    jika berminat untuk menjadi pengedar kami tanpa mengeluarkan ape-ape modal boleh hubungi sy 0172588408  
  29. Farid Syahmi - Mon 11/Nov/2013 4:52am
    Salam Untk Semua , Saya Ingin Bertanya , Jika Saya Ingin Mula Berniaga Tapi Saya Tiada Modal , Tidak Bekerja & Pengalaman , Ada Pihak Yang Boleh Membantu Saya ?
    Jika Ada Pihak Yang Boleh Membantu Saya , SMS / EMAIL Saya Untuk Saya Tahu Apa Yang Perlu Saya Buat .

    Saya Berusia : 21 Tahun
    Berasal : Batang Kali , Selangor
    Email: mrcashanova77@yahoo.com
    No H/p: 012-326 0471  
  30. Mohammad Fairuznizam Bin Abdullah - Thu 12/Dec/2013 12:55pm
    Assalamualaikum

    Jika ada sesiapa yang belum ada perniagaan lagi dan masih tercari2 peluang bisnes, di sini saya ingin share satu peluang perniagaan.

    Francais Kedai Serbaneka Modal Permualaan Cuma Rm 6+++
    (konsep sama mcm guardian/watson/caring).

    Modal RM 1 JUTA di Sediakan dan Tidak Perlu Bayar Balik.
    Deposit kedai, Sewa Bulanan Kedai, Renovation, Utiliti, Produk dalam kedai, Perabot, komputer, CCTV,segala peralatan kedai Dan Gaji pegawai Farmasi DITANGGUNG OLEH SYARIKAT.

    PERNIAGAAN YANG BOLEH DIWARISI..
    Memiliki kedai yang NYATA tanpa RISIKO.
    KEUNTUNGAN Setiap Bulan 60% utk syarikat & 40% untuk Anda..
    Kouta Terhad.

    Syarat utama mestilah Berminat BERNIAGA dan KOMITMEN.

    HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT~~~~~>>
    012-635 9190 / 019-669 0964  
  31. Ahmad985 - Mon 23/Dec/2013 11:59am
    saya dh lama niaga kedai makan,pun susah nak buat loan lebih 10k..apatah lagi 250k...kawasan niaga pekan kecil. persaingan lebih 20 kedai makan. tapi lokasi baik... kami bersaing secara sihat dengan semua peniaga melayu. kami ada pelanggan sendiri... tak ada istlilah siapa curi pelanggan siapa... rezeki masing2... mcm saya, sy pasang skrin basar / wifi dan macam2 lagi... pelanggan dapat guna wifi sambil santai.  
  32. Ahmad985 - Mon 23/Dec/2013 12:08pm
    Mama 19,
    baru nak mulakan perniagaan nak pinjam 250k. jangan kata kerajaan Selangor, Ah long pun takut nak bagi pinjam...
    sedikit info yang boleh saya share kat sini...
    1) kalau tekun 1st loan bawah 10k, tu pun kene ada premis/ssm...
    2) AIM 1st loan 3k
    3) MARA- kene ada penjamin

    senang cerita, untuk memulakan perniagaan, sekurang2nya kita kene ada duit sendiri,.. sbb tu, niaga kene mula dari bawah (secara kecil2 dulu)  
  33. Faizal 220 - Mon 24/Feb/2014 2:44pm
    Untuk membuat pinjaman sehingga RM250K mestilah bisnes dh running, ada penyata akaun dari secretary company & bayar income tax. Kalau ada sesiapa berminat nak buat, hubungi: 017 4544764  
  34. Khairulnizam 37 - Fri 2/May/2014 7:06pm
    bandar batang kali selangor adalah tempat yang sangat stratergik untuk sesiapa yang minat kepada keuntungan apa yang saya lihat disebbkan bandar yang mula berkembang pesat dan penduduk yang dianggarkan 70% berkerja sendiri atau dalam sektor swasta . saya berminat dalam perniagaan tidak kira apa saja tetapi tiada modal saya sangat memerlukan bantuan sama ada kerajaan atau swasta untuk memulakan perniagaan bagi yang berminat untuk bantuan sila hubungi saya 0122749064 atau emel khairul.nizam8456@gmail.com  
  35. Razif Bin Ismail - Tue 22/Jul/2014 7:33am
    Salam... maaf ganggu anda semua. En.Mohammad fairuznizam. Betul ke gitu......sy dah lama cari sedemikian bantuan perniagaan. Lagi pulak.. saya dh lama berfikir dan mencari jalan untuk bukak perniagaan sendiri.
    Ini maklumat saya jk encik dapat membantu saya.
    0135938750,e-mel: iman_tolha@yahoo.com  
Page 1   (Total 35 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3254)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1926)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6322)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2791)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1794)
Kedai Sewa (1614)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4897)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4609)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11349)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6173)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2755)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (925)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2583)
Pengedar Produk Kesihatan (2949)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10395)
Pinjaman Perniagaan (1807)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1082)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1775)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (125)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1321)