Saya Tertipu Dengan Detox Foot Patch
Albar - Mon 7/Feb/2011 10:44am [Last Comment]
Detox Foot Patch..

banyak orang jual produk ni..harga produk kesihatan selalunya sinonim dengan harga yang mahal..apabila produk ini dijual dengan harga yang murah ramai pengguna yang membeli atau menjadi pengedar..

kononnya toksin akan diserap patch tersebut sehingga ia menjadi hitam..saya membuat ujikaji..saya masak air panas..tuangkan ke dalam cawan,letakkan Detox Foot Patch tersebut di atas cawan tersebut..

apa yang terjadi patch tersebut bertukar menjadi hitam..jadi persoalan saya adalah:

adakah air tersebut mempunyai toksin?
adakah patch tersebut boleh mnyerap toksin melalui wap?
atau serbuk patch tersebut akan bertukar hitam apabila terdedah kepada haba?

semua kata asli..tapi macam pelik hrga barang asli sangat murah, kenapa farmasi atau doktor tak pernah sarankan produk ini?

Niche: Foot Detox Patch | Diskusi Bisnes
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rossi - Mon 7/Feb/2011 10:49am
    betul juga...  
  2. Mohd Syahrawi - Mon 7/Feb/2011 10:49am
    betul2...saya pn sokong Albar ckp...  
  3. Miss Akem - Mon 7/Feb/2011 10:51am
    patut lah dah pakai berkotak kotak pun macam tak de perbezaan pun..kuang kuang kuang....  
  4. Mhaswadi - Mon 7/Feb/2011 10:52am
    tolong emailkan kataloq dau4692@gmail.com.TQ  
  5. Adli 5 - Mon 7/Feb/2011 10:54am
    kata serbuk dari jepun..tapi tulisan pada patch bahasa korea..  
  6. Adli 5 - Mon 7/Feb/2011 10:56am
    Mhaswadi--nak emailkan katalog ape ni? ni pendapat..saya tak jual pendapat saya..hehehe  
  7. Zamzam 2 - Mon 7/Feb/2011 11:36am
    cuba tengok dalam you tube.com  
  8. Mohdnazrijalil - Mon 7/Feb/2011 11:39am
    Pernah lekatkan kat dinding tak? Hehehehe, kot ada sapa volunteer nak buat eksperimen.  
  9. Azura Zainal - Mon 7/Feb/2011 11:51am
    cuba plak garam buluh..garam bermineral..utk buang asid dlm badan (cegah lebih baik dr merawat)...tukar garam putih kepada garam buluh..kualiti terjamin....call saya 012 3679619  
  10. Citrapelangi - Mon 7/Feb/2011 11:58am
    eh...sy rasa tak jugak..mungkin yg u beli tipu kot..sbb dalam masa yang sama ada org yang ambik kesempatan.. produk ni betul tapi bila tgk banyak sgt keuntungan dr produk ni,,mereka2 yg tidak bertanggungjawab memperlekehkan barangan ni..
    Reason saya, bapam sy pengidap kencing manis yang adak kuat,,dia pakai bnda ni da 2 3 bulan,dengan teratur skali,,kencing manis dia berkurangan, tanpa dia mengambil ubat apa2....
    Jadi yg di luar sana,jangan ambil kesempatan dan aniaya pengguna!!!!!!!  
  11. Rizal 51 - Mon 7/Feb/2011 12:10pm
    betul tu saya baru ni pun tertipu dengan detox..  
  12. Nashir - Mon 7/Feb/2011 1:27pm
    senang jer nak tahu lg tentang barang ni original ke tak...kita cuba lekatkan pada bahagian belakang pinggang kita, klu terasa mcm ada rasa sengal tu bermakna memang asli...tp klu senyap jer tu mesti tipu...cuba dulu..  
  13. Normala 3 - Mon 7/Feb/2011 1:45pm
    saya adalah pemborong detox. saya tak nafikan apa yg telah saudara saudari alami membeli detox yg tiruan. ini kerana saya sebagai pemborong juga pernah dihantar detox yg tiruan. 1st time order dihantar yg ori, tp after 3rd time, hantar yg tiruan. pembeli mesti tahu yang mana 1 ori & tiruan sblm membeli. apabila sesuatu produk tengah hot market, iklan sana sini, menjadi sebutan ramai& boleh untung dgn mudah & murah, ramai org akan mengambil kesempatan lebih2 lagi ianya produk luaran. hendaklah berhati2 & mintalah certificate of origin/lab test result semasa membeli. yang original pasti melepasi akta racun & tidak gusar utk memberi salinan ujian makmal tersebut.  
  14. Intan 52 - Mon 7/Feb/2011 2:22pm
    saya pun penah dengar dari member husband kalo kita letak kat dinding pun bleh hitam. tapi sy try detox patch yg sy beli tak pulak.... dekat seminggu sy tampal tak bertukar langsung warna nya. sy try ambil yg di dinding lekat di kaki keesokan hitam pulak. so sy ambil kesimpulan myb ader yg da terkena yg tiruan.  
  15. Fara 11 - Mon 7/Feb/2011 3:08pm
    yg asli apa dpt sekpg tu dgn harga 40 sen? sedangkan kuantiti yg dibeli tidaklah byk mana pun..  
  16. Salwa 10 - Mon 7/Feb/2011 4:15pm
    Sbenarnya detox ni murah je. Xde kajian terperinci lg ttg detox2 yg ada kat market malaysia ni. Yg jadikan benda ni mahal, sbb dh byk tgn. ke2, sbb dia letak brand or packing yg cntik. ke3, sbb dia ada sewa premis or kos pngangkutan.. kalau beli direct dr manufacturer kat china ke, korea ke x smpai 40 sen pun.. Maklumlah, skrg kan ramai org nak jual benda ni. untung atas angin..  
  17. Habib 2 - Mon 7/Feb/2011 5:38pm
    sy sokong pendapat citrapelangi.. tak semua footdetox ni tipu. ada yg ori, memang berkesan. sy sendiri diabetes & tak suka makan ubat. sy cuma amalkan minum air beralkali (air Gau) & pakai foot detox selang sehari..lepas sebulan, bacaan gula dlm darah sy turun daripada 19 ke 11 shj.. so, skrg masih berusaha lagi.

    makcik kawan sy stroke, sy cadangkan kat anak dia, pakaikan footdetox, alhamdulillah skrg kaki dia dah boleh gerak.

    adik saya byk jerawat, pakai footdetox dah kurang jerawat dia.

    mak sy selalu sakit kepala & angin2 dlm badan. skrg dh banyak kurang.

    semua ni, kitorang try dlm tempoh sebulan or 2 bulan je, tak makan ubat or apa2 supplement.

    takkan semua org tipu kot? sy sendiri boleh rasa badan sy semakin ringan..

    by the way, saya bukan penjual foot detox. sy hanya pengguna shj.  
  18. Nani 2 - Mon 7/Feb/2011 6:37pm
    habib, blh tau mcm mn nk bezakan ori n tak?
    sy nk bli tp tkut tertipu ngan produk tiruan..  
  19. Azmar - Mon 7/Feb/2011 8:05pm
    alo kawan kawan mai kita detox penjual penipu ni.......  
  20. Anamanja - Mon 7/Feb/2011 9:22pm
    kadang2 apa yg korang cakap tu betul,tp kita x blh nak salahkan peniaga,coz peniaga mmg x tahu brg yg sampai tu ori @tiruan...yg pntg kt sebagai pengguna kenalah selalu berwaspada dan jgn ingat nak rembat jer kalau barang tu murah,dr yg biasa...tepuk dada tanya selera....sy pun peniaga juga pengguna spt anda semua...  
  21. Sue 87 - Mon 7/Feb/2011 10:52pm
    saya rasa tak patut awak post kat cni. mgkin awak dah terbeli detox tiruan kot. u shud know earlier on how to differentiate either it is da original detox or not. tak semua orang jual detox yang palsu. saya juga pengguna detox. memang ada perubahan lepas guna. saya alami sendiri. dgn post yg mcm ni boleh tutup periuk nasi orang tau. ini cuma pendapat. maaf andai tersinggung :)  
  22. Nora 50 - Mon 7/Feb/2011 10:54pm
    salam, klu u all sume ckp foot detox patch tiruan pakai lah KHINOHIMETSU yang dijual di farmasi ter pilih sahaja.
    Saya mengamal kan product ini sejak tahun 1998 lg, dgn harga rm98 utk 10 keping atau SUPER KINO dr COSWAY dgn harga rm45 utk 10 keping.
    Dan ternyata product ter sebut adalah product yg sama, cuma jenama sahaja yang berbeza,  
  23. Aurum27 - Tue 8/Feb/2011 12:51am
    saya jual foot detox selama ni,xdak complaint pun.repeat order,ader la.dah jadi kebiasaan,ada original adalah tiruannya.  
  24. Hidayati - Tue 8/Feb/2011 2:07am
    saya pun pernah juga pakai..dan berfikir benda yang sama.. haba dan wap tu ygbuat dia jadi itam...so org ingatkan toksinla  
  25. Kedaikita 2 - Tue 8/Feb/2011 9:06am
    cuba kalian semua mencuba kepada produk garam buluh pulak... utk keterangan lanjut sms @ call 0163715104 @ e-mail ke norafiza.sarohim@gmail.com  
  26. Rizal 51 - Tue 8/Feb/2011 1:17pm
    SUE87 kenapa plak tak patut post kat sini?saya rasa dari sini kita boleh tahu banyak info tentang footdetox tiruan dan yang ori.kalau peniaga jual yang ori tak mungkin akan menutup periuk nasi diorang.mungkin yang menjual product tiruan akan rasa macam tu.Buat kata Aurum27 dia jual sampai repeat oder bermakna dia bukan menjual detox tiruan.maaf andai tersinggung :)  
  27. Albar - Tue 8/Feb/2011 3:40pm
    ape yang saya post kan ini hanyalah untuk menerangkan kekesalan saya..niat saya untuk memberitahu kepada semua pengguna/pembeli jangan mudah pcaya kepada produk2 kesihatan..nasib baik la produk luaran,kalau produk dalaman? tak pasal2 pengguna tanggung azab sebab pkai produk tu  
  28. Aurum27 - Tue 8/Feb/2011 6:16pm
    tq saudara Rizal 51.semua benda yg samar2 dan benar,kita reveal habis-habisan disini.kita semua mempunyai matlamat yg sama.bagi pembeli,nak brg yg genuine dan berbaloi utk duit yg dibayar,dan bagi pihak penjual,keuntungan dan hasil yg halal.org yg suka pada yg x halal tu,jgn dibiarkan,tarbiyah dia.jgn ditinggal terkonteng2 kesaorangan.nanti di padang masyar,kita pun ada saham jgk krn tidak berpesan-pesan kpd kebenaran & menyembunyikan yg batil.just my 1 cent personal view.Allahu 'alam  
  29. Larrasue - Wed 9/Feb/2011 9:46am
    salam...
    pada pendapat saya..cuba buang fikiran yg " mahal tu ori ( bagus )..murah tu tiruan ( tak bagus )"
    tak semsti nya mahal tu bagus..dan murah tu tak bagus...boleh nilai sendiri...kaji dulu sebelum buat statement..pasti kan yg awak guna tu ori dan bukan tiruan...  
  30. Salwa 10 - Wed 9/Feb/2011 10:22am
    saya sokong larrasue..  
  31. Ain 20 - Wed 9/Feb/2011 11:00am
    saya dan ayah saya pakai ok jer,,pertama kali saya pakai ,dlm 2 minit saya terus sendawa tak henti2,,dlm bdn saya mmg byk angin sejak ngandung anak ke2,,,lpas tu kaki terasa panas2,berdenyut,bgn pagi ringan bdn,,slalu nak bgn berat semcm,,saya tanya ayah saya,ayah umur 60 berniaga nasi lemak,kena bgn pagi2,,dia pakai setiap hari,,minggu pertama hitam pekat,minggu ke2 dan seterusnya hitam dah kurang sikit.skrg dia akan pakai selalu,,saya beli kat seksyen 15 bangi,ini no nya rizi 0122080004,yg ni mmg original,mgkin yg awak beli tu produk tiruan,kan byk produk2 tiruan skrg nih,,apapun,,,cuba lah ya....  
  32. Syukurlagi - Wed 9/Feb/2011 12:35pm
    sy jual produk kesihatan tungku air panas...insyallah berkesan....harga RM 35 xtermasuk pos...harga dipasaran RM 70...call or sms 0174169594 syukur  
  33. Aminuddin 8 - Mon 8/Aug/2011 6:27pm
    Salam.. bagi saya di saunabeauty.com juga menjual produk tersebut.. sebelum saya menjualnya saya try dulu dan teliti produk tersebut adakah ia ORI atau TIDAK.. Kalau ORI saya jual kalau TAK ORI saya reject!..benda ni bila pakai die rasa urat gerak2 kat bahagian betis....rasa panas kat tapak kaki bila pakai..cam ada magnet..tapi benda ni bergantung pada tubuh seseorang..bukan semua ubat sesuai dengan darah dan diri kita..katakanlah org sana sesuai dgn produk tersebut tapi org sini tak sesuai.....  
  34. Asrizan - Wed 17/Aug/2011 10:18pm
    Salam dari AlinZan Detox,
    Jika nak lebih info, boleh layari http://sihatselalu.weebly.com. Hanya detox terpilih kami jual. TQ...  
  35. Assomtrading - Sat 22/Oct/2011 3:19pm
    As salam...ramai yang keliru ttg detox foot patch ni...sebenarnya yg hitam tu ialah herba dlm foot patch tu...klu di dedah kepada udara, atau tampal di dinding or mana2 pasti hitam,,,sbb tindak balas terhadap herba dlm patch tu...tapi tak akan ada lendir..cuma beza nya,klu tampal di tapak kaki, ada lendir..lendir ni lah toksin yg terkeluar dari tubuh kita...bila guna secara kerap. kita dpt lihat lendir yg berkurangan...

    lawati stor berdaftar sy utk keterangan lanjut..

    http://www.mysimplifieds.com/baranganbaik

    http://www.facebook.com/MohdAsriVeraiyah  
  36. Aspidesensei - Thu 15/Dec/2011 1:35pm
    detox nih kalau terdedah pada udara lembab , akan jadi hitam tapi xberminyak ... begitu juga kalau terkena air , akan jadi hitam juga ... TETAPI berbeza dengan kesan hitam yang ditampal pada tapak kaki , akan kelihatan hitam berkilat + berminyak ... saya telah meniaga detox foot patch sejak mei 2010 & 1.5 juta keping telah dijual pada pengedar / penjual / pengguna ... sehingga kini , jualan masih berjalan ... untuk maklumat lanjut , boleh la ke http://geraidetoxonline.blogspot.com/  
  37. Ziezie - Sun 26/Feb/2012 12:47am
    Memang betul, saya sudah mnyedari dari awal lg. apabila tapak kaki kita berpeluh setelah ditampal dgn dtox patch ini maka patch itu akan menjadi hitam. Bahan di dalamnya adalah sejenis getah daripada pokok.  
  38. Miya 6 - Thu 22/Mar/2012 11:25am
    sokong #35. yg hitam tu adlh herba dlm foot patch. ramai yg salah faham, diorang ingat yg hitam tu toksin yg dikeluarkan dr dlm badan.

    kalau tampal di tapak kaki, mmg akn nmpk berminyak + lendir. & yg paling penting kesannya pada pengguna. badan lebih ringan,kurang sakit kepala n byk lg.

    sy bkn penjual, tapi benda ni bagus beli unk makbapak kita.  
  39. Mohd Suhaimi - Sun 25/Mar/2012 10:57am
    Kalau nak beli detox boleh lawat kedai online saya.. www.ezsave2u.com/?id=rmsave  
  40. Zalifa 2 - Fri 22/Jun/2012 3:24pm
    Salah kenyataan awk.. Bkn foot patch menyerap toksin dlm badan.. Ianya membantu membuang toksin.. Org yg jual pun salah bg kenyataan.. Patch tu as indicator shj.. pembuangan toksin ttp sma secara semulajadi dengan pembuangan air kecil, besar & berpeluh. Herba dlm patch menyerap masuk dlm sel darah & membantu serta membuatkan organ dalam badan berfungsi dgn baik terutama organ pembuangan.. Yg kluar pd patch hanya sedikit kerana ade peluh yg kluar kat tapak kaki tu. selebihnya secara pembuangan.. Ia sama shj seperti suppliment lain, bezanya dia x masuk dlm bdn melalui mulut, tetapi tapak kaki..mcm urut refleksiologi..  
  41. Husna 45 - Thu 18/Oct/2012 10:17am
    hehe..salah pengguna sendiri..pcaya pada penjual....mereka tu kira "profit" apa je boleh dpt duit depa jual....haha..dh namanya berniaga.....  
  42. Hadi 44 - Fri 2/Nov/2012 9:10am
    sbnar nya scara fizikal kite blh nmpk yg mne tiruan @ ori..
    1) sila lihat di sudut bucu detox tu, klau ada tnda (-), maka tu yg ori, tp klau takda tnda maka ianya tiruan.
    2) sila koyak dn lihat material ddlm detox tersebut, pastikan warnanya putih dn seperti tepung, klau putih tp seakan2 serbuk kasar, maka ianya tiruan.  
  43. Nila 2 - Wed 21/Nov/2012 12:35pm
    ada jgk yg tipu eh...baru cadang2 nak jd agen..tp klu dh byk yg tipu dari yg ori takut plk..kang tak pasal2 kena detox dgn customer..huhu  
  44. Zima 3 - Mon 3/Dec/2012 7:50pm
    sy dah gune lame.. sgt bagus.. mana u taw mahal tu bagus,murah tak bagus?  
  45. Awek Detox - Tue 8/Jan/2013 7:12pm
    Saya mengalami penyakit resdung yang kronik. Saya menggunakan Foot detox bukan untuk menguruskan badan tetapi untuk membuang toksin di badan terutamanya di bahagian muka. Berbagai jenis ubat dan kosmetik telah saya cuba tapi belum diizinkan Allah untuk sembuh. Selepas saya mencuba produk ini beberapa hari, ramai rakan sekerja saya telah menegur yang wajah saya nampak lain dan lebih cerah serta jerawat berkurangan. Sebelum ini, setiap kali membasuh muka saya perlu pencuci khas untuk mengelakkan muka saya berbau hanyir selepas dibasuh. Selepas guna Foot detox saya tidak mengalami masalah resdung yang kronik lagi. Bau hanyir juga telah hilang. Tiada lagi kelopak mata yang lebam dan hitam. Masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala juga telah beransur pulih. Alhamdulillah, dengan bahan semulajadi yang berkesan terdapat di dalam produk ini, saya yakin lebih ramai orang di luar sana yang dapat dibantu.

    TERIMA KASIH KEPAD PENJUAL ; http://enciklokman.blogspot.com/  
  46. Nabiha 2 - Mon 12/Aug/2013 6:54pm
    Dptkan Fiber Epal tersedap dan termurah di pasaran...Membantu Msalah
    Sembelit, Obesiti, Kulit Kusam, Kolestrol, Perut Buncit dll..

    https://www.facebook.com/akmanabiha.ahmad/media_set?set=a.3373116850925.2126190.1359413062&type=3  
Page 1   (Total 46 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2641)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (658)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (791)
Bisnes Cyber Cafe (445)
Bisnes Dobi (1338)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (283)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (654)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (531)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1078)
Bisnes Restoran (3254)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3255)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1732)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6315)
Forex Malaysia (1829)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (985)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2789)
Insurans Dan Takaful (1684)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1958)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2495)
Kedai Hardware (422)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3720)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1796)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4901)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4611)
Kerja Kemahiran (1909)
Kerja Kosong (11348)
Kerja Praktikal (1965)
Kerja Sales (2209)
Kerja Sambilan (6166)
Konsultan Perniagaan (443)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (547)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (375)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2758)
Kursus Kecantikan (675)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3623)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (495)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2563)
Pakej Perkahwinan (1185)
Pakej Perniagaan (864)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1200)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1819)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (631)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (582)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (432)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1115)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4139)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3470)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2743)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (476)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (574)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1520)
Pengedar Permainan Kanak2 (589)
Pengedar Produk Kecantikan (2585)
Pengedar Produk Kesihatan (2950)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (382)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1493)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (588)
Pinjaman Peribadi (10389)
Pinjaman Perniagaan (1808)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1289)
Program Consignment (1987)
Program Dropship (6573)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1506)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (501)
Pusat Pendidikan Tinggi (516)
Pusat Rawatan (354)
Pusat Tadika Dan Taska (1270)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4180)
Rumah Untuk Dijual (3662)
Servis Freelance (1083)
Servis Keselamatan (704)
Servis Pembersihan (800)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1777)
Sewa Lori (2510)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4745)
Tempahan Biskut Dan Tart (2120)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2101)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1723)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (509)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (773)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (390)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2284)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1315)